בינתיים ידוע רק על סדרות מקור, אולי גם בעתיד נוכל לראות עוד כמה תכנים ב4K.Ymac כתב:השאלה אם רק סדרות מקור של הוט ישודרו ב-4K או שהוט ירכשו גם תוכן זר ב-4K (שלא כלכך קל להשיג)...
שרשור תגובות: הוט מציגה לראשונה בישראל - סדרות המקור יצולמו וישודרו ב4K
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- dotanork
-
- חבר פעיל

- תגובות: 97
·pessik כתב:·זו אכן נקודה אחת למחשבה !......
נקודה שניה : הרי אנחנו כבר יודעים שבגדלים סטנדרטים (~50 אינטש)
ומרחק ממוצע של סלון רגיל (3.5 - 4 מ' ) עד כמה באמת נראה הבדל ???
מדובר בגימיק שיווקי כדי למשוך עוד מינויים...
יש משהו בדבריך , אבל למי שיש פייבר בוקס יודע שאפשר לראות HD באיכות מעולה דרך הפיצ'ר YOUTUBE באיכות מעולה ,
אולי צריך לעבור לשיטת שידור אחרת .
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
4K זה רק רזולוציה- השאלה מה יהיה הביטרייט.
הhd של היום הוא זוועה יחסית לבלוריי מלא שניהם 1080p.
הhd של היום הוא זוועה יחסית לבלוריי מלא שניהם 1080p.
- oronwerner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 380
תודה על העדכון dotanork.dotanork כתב:
·......
חלק מהישראלים בנויים משנאה והכפשה מיותרת ולא משנה מה תעשה ,אמר פעם חכם ,רק חמור לא משנה את דעתו .
כן HOT לא כליל השלמות בעיקר בשנים עברו ,אבל ב 2014 הם עברו מהפך רציני ביותר ,
מי שרוצה להמשיך בשלו כמו תוכי ימשיך ,זכותו ומי שרוצה להאמין שדברים השתפרו מאד גם זכותו .
לזכות HOT אפשר לספור 15 פיצ'רים שרק הם מציגים מאז הפייבר בוקס כ 15 אולי יותר וכל זה בגלל הביקרות על הממיר הקודם ,
אפשר גם להגיד שהם מצלחים מזה שנים להוריד את מספר התלונות בצורה דרמטית ומענה טלפוני .
...למי שיש פייבר בוקס יודע שאפשר לראות HD באיכות מעולה דרך הפיצ'ר YOUTUBE באיכות מעולה......
נחמד מצדך שהחלטת להירשם (היום) לפורום רק כדי לעדכן בכמות הפיצ'רים היחודיים לממיר הפייבר בוקס...
לא יודע מה אתה חווית - אני ממשיך לסבול מהם בטיפול אצל ההורים (שלצערי עדיין מסרבים לעזוב את הוט מסיבות שלהם)
- dotanork
-
- חבר פעיל

- תגובות: 97
oronwerner מה הקשר בין טכנולגיה הודעה על 4K לשירות של HOT ,סתם לדחוף את זה לא קשור לנושא בכלל .
זה האמת שלי , יש לך טענות על שירות תפתח אשכול על מה שעשו להוריך גם אחרים , מה לעזאל זה קשור ל 4K ,
,כמה אפשר לדחוף את הנושא הזה לכל שרשור .
יש לך השגות על 4K ,טוב לא טוב ,גימיק ,מחכה לזה , איכות שידור, שאלות לגבי הממיר , זה נושא האשכול ,מה הקשר לשירות
יש בכלל מבצע הצטרפות שכולם שוקלים את העניין ,לא , אז מה הטעם בכל פעם שיש משהו על HOT בנושא
טכנולגיה או ערוצים חדשים שעולים ,לדחוף את המילה שירות למשהו שלא רלוונטי בכלל לנשוא .
אני תארתי את איכות HD שדרך ה YOUTUBE בפייבר בוקס ,איכותה עולה עשרות מונים על איכות שידור רגילה .
זה האמת שלי , יש לך טענות על שירות תפתח אשכול על מה שעשו להוריך גם אחרים , מה לעזאל זה קשור ל 4K ,
,כמה אפשר לדחוף את הנושא הזה לכל שרשור .
יש לך השגות על 4K ,טוב לא טוב ,גימיק ,מחכה לזה , איכות שידור, שאלות לגבי הממיר , זה נושא האשכול ,מה הקשר לשירות
יש בכלל מבצע הצטרפות שכולם שוקלים את העניין ,לא , אז מה הטעם בכל פעם שיש משהו על HOT בנושא
טכנולגיה או ערוצים חדשים שעולים ,לדחוף את המילה שירות למשהו שלא רלוונטי בכלל לנשוא .
אני תארתי את איכות HD שדרך ה YOUTUBE בפייבר בוקס ,איכותה עולה עשרות מונים על איכות שידור רגילה .
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
בהחלט גימיק אבל רק ככה סוללים את הדרך. כמובן שרובנו מעדיפים יותר שידורי HD בערוצים השונים (בעיקר 22 ו10) ובאיכות טובה אבל אולי זה יהווה זרז כלשהו לערוצי הSD שללא ספק מדשדשים הרחק מאחור...
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
כולם מדברים על איכות התמונה, ומתעלמים לגמרי מהסאונד.
לדעתי זו פשוט בדיחה לשדר פס קול סטריאו דו ערוצי, לסרט שבמקור הופק ב -5.1
לכן, כל עוד לא תהיה התקדמות בתחום הזה, ממש לא מעניינים אותי תכנים עלובים כאלה.
אפילו שיהיו ברזולוציה של מליון k וביטרייט הכי גבוה שקיים...
לדעתי זו פשוט בדיחה לשדר פס קול סטריאו דו ערוצי, לסרט שבמקור הופק ב -5.1
לכן, כל עוד לא תהיה התקדמות בתחום הזה, ממש לא מעניינים אותי תכנים עלובים כאלה.
אפילו שיהיו ברזולוציה של מליון k וביטרייט הכי גבוה שקיים...
- rwg1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1630
זה באמת דיון נחמד.
אפילו אם רק נדבר על החלק הראשון בתהליך שזה הצילום ונעזוב לרגע את כל השאר
אז זה כנראה יהיה צילום ב 4K בערך כמו שיש סמרטפונים או מצלמות GOPRO שמצלמות ב 4K .
כי הכל זה באמת רק הייפ
כשמצלמות הקולנוע הכי רציניות היום כמו הסוני F65 הרד דראגון או האלקסה 65 שמצלמות לפי הפירסומים ב 6K
אבל באמת מתקרבות רק לצילום כמעט ב 4K אמיתי
אז הוט יצלמו סדרות מקור ב 4K אמיתי.
אז הם יפרסמו שזה 4K כי זו הרזולוציה שאולי תתקבל בסוף אבל זה לא באמת אומר שיש מידע 4K מלא
בתמונה עצמה.
אבל למי זה באמת משנה כל עוד שנאמר שזה ב 4K
וכל זה עוד לפני שמדברים (כמו שאחרים בשירשור כבר כתבו) על רוחב הפס של הוידאו שנקבל בסוף
מ " 4K " הזה שהם מדברים עליו
או על מה שבאמת חשוב שזה האם כל מה שמשנה לאיכות התמונה זה רזולוציה.
אפילו אם רק נדבר על החלק הראשון בתהליך שזה הצילום ונעזוב לרגע את כל השאר
אז זה כנראה יהיה צילום ב 4K בערך כמו שיש סמרטפונים או מצלמות GOPRO שמצלמות ב 4K .
כי הכל זה באמת רק הייפ
כשמצלמות הקולנוע הכי רציניות היום כמו הסוני F65 הרד דראגון או האלקסה 65 שמצלמות לפי הפירסומים ב 6K
אבל באמת מתקרבות רק לצילום כמעט ב 4K אמיתי
אז הוט יצלמו סדרות מקור ב 4K אמיתי.
אז הם יפרסמו שזה 4K כי זו הרזולוציה שאולי תתקבל בסוף אבל זה לא באמת אומר שיש מידע 4K מלא
בתמונה עצמה.
אבל למי זה באמת משנה כל עוד שנאמר שזה ב 4K
וכל זה עוד לפני שמדברים (כמו שאחרים בשירשור כבר כתבו) על רוחב הפס של הוידאו שנקבל בסוף
מ " 4K " הזה שהם מדברים עליו
או על מה שבאמת חשוב שזה האם כל מה שמשנה לאיכות התמונה זה רזולוציה.
- oronwerner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 380
אתה בטוח צוחק נכון?dotanork כתב:oronwerner מה הקשר בין טכנולגיה הודעה על 4K לשירות של HOT ,סתם לדחוף את זה לא קשור לנושא בכלל .
...מה לעזאל זה קשור ל 4K,כמה אפשר לדחוף את הנושא הזה לכל שרשור .
אני תארתי את איכות HD שדרך ה YOUTUBE בפייבר בוקס ,איכותה עולה עשרות מונים על איכות שידור רגילה ....
ההערה כלפיך הגיעה בדיוק מהסיבה שציינת! בדיון שמתייחס לשידור ב-4K, בחרת לציין שכמות התלונות כלפי הוט יורדת "מזה שנים"
ולא שכחת להכניס כמה פעמים את יכולות הפייבר. צר לי - אלו דברים שקשה לא להגיב אליהם.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ועכשיו אתייחס גם לנושא עצמו -
להשתמש במונח 4K רק כדי שיהיה משהו מפוצץ להגיד זה טוב ונחמד, אבל אחרי כל כך הרבה שנים שבהם קיים תוכן FHD באיכות גבוהה וביטרייט גבוה (כבר היום!), אני חושב שרוב האנשים פה מתקשים להבין מדוע אנחנו עדיין מקבלים שידורים באיכות כה ירודה.
הרי כל טורנט סביר נראה טוב יותר מאיכות שידור HD של הוט אז בשביל מה לדבר כבר על 4K?
זה לא יהיה רלוונטי בשנים הקרובות וזה לא רלוונטי לרוב הגדלים והמרחקים מהם צופים כרגע.
אם היו משקיעים בשיפור התשתית/הממיר/דחיסת הוידאו או כל דבר שהיה מאפשר לקבל תמונה טובה יותר אצל הלקוח הסופי - היה הרבה יותר טוב.
יש לא מעט אנשים שכאשר הם רואים תוכן FHD מוצלח, כמו שצריך, הם פשוט פעורי פה.
הבעיה, כמו שRWG1 אמר, שהתרגלנו שכל סמרטפון מצלם בFHD (כי זו הרזולוציה) ורוב האנשים לא מבינים שזה אינו הפרמטר היחיד.
מזכיר לי את התקופה שכולם רדפו אחרי מגה-פיקסל במצלמות, נו באמת...
הייתי מצפה מחברה שהתפקיד שלה הוא תוכן וידאו על צורותיו השונות, לספק את תוכן הוידאו האיכותי ביותר ולא זה שנשמע הכי קסום.
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
לא ברורה לי השנאה הזו. לא רוצים אל תהייו מנויים (אני בעצמי לא מנוי) אבל שנים שבוכים פה על זה שהערוצים הם SD. אם מישהו מתחיל לצלם סדרות ב4K זה מבורך. גם האמירות לגבי צילום בסמארטפון, כבר החלטתם גם באיזה דגם של סמארטפון זה צולם? מאיפה אתם יודעים שזה יהיה באיכות גרועה?? אני יכול להגיד מנסיון אישי שקניתי מצלמה FULLHD של סוני לפני יותר משש שנים מ B&H כשזה היה בחיטולים וקניתי אז את הדגם המוביל של סוני והצילום שלה הוא מדהים! אני בטוח שאם ניקח את המקביל שלה היום ב 4K אז גם שם התמונה יוצאת מדהימה (אפילו אם לא ראיתי בעיניים)
http://www.bhphotovideo.com/c/product/1 ... dycam.html
אני בטוח שכל הפקה יכולה להרשות לה מצלמה כזו שתיתן תמונה מדהימה. זה לא מחיר בשמיים.
גם האמירות של קודם נראה ביטרייט ואז נדבר... אף אחד לא הכריח אותכם להתחבר אליהם עכשיו, בסך הכל מספרים לכם שהם חושבים קדימה שזה מבורך.
דבר אחר שמשתמע הוא שעד היום הם צילמו ב 1080 שזה חבל. טעות גדולה לדעתי כמו שהייתה ב STARWARS שצילמו רק ב FULLHD. מזל שאלו הסרטים הכי פחות טובים של הסדרה ולכן גם ככה לא מתמקדים בהם... או כמו שראיתי שמישהו כתב
He could've shot them in 195750p and they'd still be terrible movies, though.
אני בטוח שכל הפקה יכולה להרשות לה מצלמה כזו שתיתן תמונה מדהימה. זה לא מחיר בשמיים.
גם האמירות של קודם נראה ביטרייט ואז נדבר... אף אחד לא הכריח אותכם להתחבר אליהם עכשיו, בסך הכל מספרים לכם שהם חושבים קדימה שזה מבורך.
דבר אחר שמשתמע הוא שעד היום הם צילמו ב 1080 שזה חבל. טעות גדולה לדעתי כמו שהייתה ב STARWARS שצילמו רק ב FULLHD. מזל שאלו הסרטים הכי פחות טובים של הסדרה ולכן גם ככה לא מתמקדים בהם... או כמו שראיתי שמישהו כתב
He could've shot them in 195750p and they'd still be terrible movies, though.
- avier
-
- טרול

- תגובות: 756
אפשר להוסיף לטכנולוגיית 4k גם טכנולוגיה של מציאות מדומה?
נראה לי שזה יכול להגדיל את תחושת ההנאה בצפיה בתוכן.
נראה לי שזה יכול להגדיל את תחושת ההנאה בצפיה בתוכן.
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
כל מה שמנסים להגיד פה זה שלקפוץ מ SD ל 4K זו קפיצה משמעותית מידי שלא יכולה לבוא כבדרך אגב.
בהקירנו את חברת הכבלים שמספרות לקהל לקוחותיה שיש להם שידור FHD אבל לא מספרים להם שזה משודר באיכות מאוד גרועה יחסית ל1080P אמיתי,
להרבה מקוראי הפורום נראה שההודעה הזו היא גימיק פירסומי לכל אלו שקנו טלוויזיה 4K ולא כל כך מבינים מה ולמה הם קנו 4K לכן כדאי להם להתחבר/להשאר מחוברים לחברת הכבלים.
אמרתי בתגובתי הראשונה....אני אאמין כשאראה!
היום צריכת הטלוויזיה שלי היא דרך עידן + שלפני שלוש שנים הבטיח שתוך שנה אפשר יהייה לקלוט דרכו שידורים של ערוץ 1 ב FHD
אשרי המאמין
בהקירנו את חברת הכבלים שמספרות לקהל לקוחותיה שיש להם שידור FHD אבל לא מספרים להם שזה משודר באיכות מאוד גרועה יחסית ל1080P אמיתי,
להרבה מקוראי הפורום נראה שההודעה הזו היא גימיק פירסומי לכל אלו שקנו טלוויזיה 4K ולא כל כך מבינים מה ולמה הם קנו 4K לכן כדאי להם להתחבר/להשאר מחוברים לחברת הכבלים.
אמרתי בתגובתי הראשונה....אני אאמין כשאראה!
היום צריכת הטלוויזיה שלי היא דרך עידן + שלפני שלוש שנים הבטיח שתוך שנה אפשר יהייה לקלוט דרכו שידורים של ערוץ 1 ב FHD
אשרי המאמין
- liorreem
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
מתי ערוץ 2 יעבור ל-HD?
הרי הוא מוביל את הרייטינג במדינה, ומשדרים שם באיכות של שנות ה-80
הרי הוא מוביל את הרייטינג במדינה, ומשדרים שם באיכות של שנות ה-80
- offerbk1
-
- חבר ותיק

@liorreem
·
זה לא ייקרה אלא אם לא תהיה להם ברירה. איזה אינטרס יש להם להשקיע אם גם ככה הם מובילים ברייטינג? מה זה ייתן להם?
·
זה לא ייקרה אלא אם לא תהיה להם ברירה. איזה אינטרס יש להם להשקיע אם גם ככה הם מובילים ברייטינג? מה זה ייתן להם?
- yakirzana
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 175
צריך לעשות חרם צרכנים. זה מזעזע לראות תכנים בערוץ 2 , 10liorreem כתב:מתי ערוץ 2 יעבור ל-HD?
הרי הוא מוביל את הרייטינג במדינה, ומשדרים שם באיכות של שנות ה-80...
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
כתבו על זה בעבר ,
זה דורש מעבר להחלפת כל ציוד הצילום/הקלטה/עריכה/איחסון
גם שדרוג של כל התאורה באולפן ועוד רשימה ארוכה של אמצעים (לדבריהם)
ואין להםתקציב לזה , ללא עזרה מבחוץ ...

זה דורש מעבר להחלפת כל ציוד הצילום/הקלטה/עריכה/איחסון
גם שדרוג של כל התאורה באולפן ועוד רשימה ארוכה של אמצעים (לדבריהם)
ואין להםתקציב לזה , ללא עזרה מבחוץ ...
- rwg1
-
- חבר ותיק

אני מבין שהתגובה שלך בחלקה היא למה שאני כתבתי בקשר לצילוםofferbk1 כתב:לא ברורה לי השנאה הזו. לא רוצים אל תהייו מנויים (אני בעצמי לא מנוי) אבל שנים שבוכים פה על זה שהערוצים הם SD. אם מישהו מתחיל לצלם סדרות ב4K זה מבורך. גם האמירות לגבי צילום בסמארטפון, כבר החלטתם גם באיזה דגם של סמארטפון זה צולם? מאיפה אתם יודעים שזה יהיה באיכות גרועה?? אני יכול להגיד מנסיון אישי שקניתי מצלמה FULLHD של סוני לפני יותר משש שנים מ B&H כשזה היה בחיטולים וקניתי אז את הדגם המוביל של סוני והצילום שלה הוא מדהים! אני בטוח שאם ניקח את המקביל שלה היום ב 4K אז גם שם התמונה יוצאת מדהימה (אפילו אם לא ראיתי בעיניים)
He could've shot them in 195750p and they'd still be terrible movies, though....
ואם כך אז חבל לי שאתה לא מנסה באמת להבין את מה שאני אומר בקשר לצילום או לבדוק אם זה בכלל נכון.
ורק תרשה לי לומר שאני לא מבין על איזו שנאה אתה מדבר כי אני פשוט בא
לומר שכמעט בכל הדיונים על 4K ולא רק בהודעה של הוט הפרטים הם ברמה פירסומית ולא
באמת הנתונים האמיתיים.
כי מה שאני כותב (וכבר הרבה זמן בשירשורים שונים) שצריך כבר להתקדם ולהבין שבכל
מה שמנסים בכלל לספר על 4K יש הרבה דברים שהם בין לא מדוייקים לממש לא נכונים
והדבר היותר חשוב הוא במקום רק לקדם רק את הדיון שמה שהכי חשוב לאיכות תמונה זה רזולוציה
לנסות לקדם דיון רציני על מה באמת צריך בשביל תמונה יותר איכותית.
ורק בקשר לצילום
כשאתה כותב צילום ב 4K אתה באמת צריך לשאול את עצמך את השאלה
4K מה?
כי אחד הדברים שהרגילו אותנו לדבר עליהם הם כמות הפיקסלים
ולחשוב שכל פיקסל בודד בסנסור של מצלמה הוא כמו כל פיקסל במסך בכך שהוא קולט את אותו
המידע שהפיקסל במסך מראה וזה ממש לא העניין.
אז אפשר לנסות לקרא ולהבין מה באמת קורה בצילום וידאו דיגיטלי מבחינת הרזולוציה
והאם כל הנתונים שמספרים לנו עליהם הם לגמרי נכונים
אפשר גם אולי לנסות ולהבין כמה הנתון הבודד הזה (רזולוציה) באמת משפיע על איכות
התמונה ואולי יש דברים נוספים שמשפיעים על איכות התמונה אולי אפילו יותר מרזולוציה .
או שבעצם למה צריך להבין את הדברים אם קוראים בפירסומים (שהם כידוע תמיד מדויקים)
שהנה ה 4K מגיע.
- offerbk1
-
- חבר ותיק

@rwg1
·
אני מבין מה אתה אומר ומסכים איתך מאד לדוגמה על כל הנושא של איכות שידור ה HD. אני זוכר שכשעוד הייתי מחובר להוט היה הבדל של שמיים וארץ בין חוק וסדר או CSI שהייתי רואה בערוץ הראשון (שהיה מדהים) לבין העליבות הנוראית של רמת שידורי ה HD בערוץ שלוש לדוגמה. עם זאת אני כן חושב שזה מבורך שיצלמו באיכות גבוהה יותר. לא רואה סתירה בין הדברים. לומר את האמת הדבר הכי חשוב זה התוכן וזה סובייקטיבי. אחרי שעוברים את המשוכה של התוכן אפשר לדבר על איכות שידור. ואכן אני לא אהבתי את מה שהייתי רואה בהוט אבל אני כן מברך נסיון להעלות את הרמה. אם נמשיך את הקו הנוכחי של רמת השידור בארץ (בהנחה שלא השתנה יותר מדיי) אז שידור באיכות ירודה של UHD גם אם לא ייתקרב ל DISC עם סרט UHD כנראה יהיה באיכות יותר גבוהה משידור באיכות ירודה של HD. (מקווה)
ובכל מקרה מכיוון שאני תמיד אופטימי אז אם הם יחליט להעלות את איכות השידור אז בסיס התוכן יהיה ברמה יותר גבוהה מה שייאפשר בתיאורייה להגיע לתוצאה יותר טובה.
אני לא חסיד של הוט ובעצמי צופה דרך נטפליקס ואמאזון ומאד נהנה גם מהתוכן וגם מהאיכות אבל מצחיק אותי לראות כל כך הרבה שליליות בכתבה על משהו שהוא חיובי. ההסתייגות שלי היא מהרצון תמיד לחפש את מה שרע.
·
אני מבין מה אתה אומר ומסכים איתך מאד לדוגמה על כל הנושא של איכות שידור ה HD. אני זוכר שכשעוד הייתי מחובר להוט היה הבדל של שמיים וארץ בין חוק וסדר או CSI שהייתי רואה בערוץ הראשון (שהיה מדהים) לבין העליבות הנוראית של רמת שידורי ה HD בערוץ שלוש לדוגמה. עם זאת אני כן חושב שזה מבורך שיצלמו באיכות גבוהה יותר. לא רואה סתירה בין הדברים. לומר את האמת הדבר הכי חשוב זה התוכן וזה סובייקטיבי. אחרי שעוברים את המשוכה של התוכן אפשר לדבר על איכות שידור. ואכן אני לא אהבתי את מה שהייתי רואה בהוט אבל אני כן מברך נסיון להעלות את הרמה. אם נמשיך את הקו הנוכחי של רמת השידור בארץ (בהנחה שלא השתנה יותר מדיי) אז שידור באיכות ירודה של UHD גם אם לא ייתקרב ל DISC עם סרט UHD כנראה יהיה באיכות יותר גבוהה משידור באיכות ירודה של HD. (מקווה)
ובכל מקרה מכיוון שאני תמיד אופטימי אז אם הם יחליט להעלות את איכות השידור אז בסיס התוכן יהיה ברמה יותר גבוהה מה שייאפשר בתיאורייה להגיע לתוצאה יותר טובה.
אני לא חסיד של הוט ובעצמי צופה דרך נטפליקס ואמאזון ומאד נהנה גם מהתוכן וגם מהאיכות אבל מצחיק אותי לראות כל כך הרבה שליליות בכתבה על משהו שהוא חיובי. ההסתייגות שלי היא מהרצון תמיד לחפש את מה שרע.
- rwg1
-
- חבר ותיק

העניין הכללי בפורום הוא שכולם כאן רוצים איכות יותר גבוהה
ונראה לי שמזה באות התגובות השליליות.
כי אם בהוט באמת היו רוצים לשפר את האיכות התמונה אז יש לא מעט דברים
שהם יכולים לעשות בשידור ברזולוציה הנוכחית שהיו מביאים שינוי יותר גדול
מרק מעבר לרזולוציה יותר גבוהה ולעשות את זה כמו (או אולי אפילו יותר גרוע) מהדרך שהם פועלים ברזולוציה הנוכחית.
ורק לבוא בהצהרה על מעבר לרזולוציה יותר גבוהה
נראה כמו ללכת רק על הדבר שיביא להם בעיקר פרסום (כי רזולוציה זה הנתון
שכולם חושבים שהם מבינים) ולא נסיון רציני לתת תמונה יותר איכותית.
ונראה לי שמזה באות התגובות השליליות.
כי אם בהוט באמת היו רוצים לשפר את האיכות התמונה אז יש לא מעט דברים
שהם יכולים לעשות בשידור ברזולוציה הנוכחית שהיו מביאים שינוי יותר גדול
מרק מעבר לרזולוציה יותר גבוהה ולעשות את זה כמו (או אולי אפילו יותר גרוע) מהדרך שהם פועלים ברזולוציה הנוכחית.
ורק לבוא בהצהרה על מעבר לרזולוציה יותר גבוהה
נראה כמו ללכת רק על הדבר שיביא להם בעיקר פרסום (כי רזולוציה זה הנתון
שכולם חושבים שהם מבינים) ולא נסיון רציני לתת תמונה יותר איכותית.