פורסם המחיר הרשמי של ה PS3 בארץ
- Star-Blazer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
תאמינו לי אנחנו פריירים, עם כל החיבה שלי לסוני ולמוצרים שלהם..... היבואן בארץ (כמו הרבה יבואנים אחרים) פשוט מנצל את חולשת הצרכנים הישראלים ותוקע מחירים מטורפים.
מספיק לקרוא את הכתבה ב - YNET
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358939,00.html
איזה גיבוב של חירטוט.......... אלק NTSC/PAL יאללה בסדר בגלל זה המחיר שלה יקר.
עד שלא יהיה מרד צרכנים איכותי ואף אחד לא יקנה את הקונסולות כולנו נשלם הרבה הרבה הרבה יותר מדי עבור התענוג
מספיק לקרוא את הכתבה ב - YNET
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358939,00.html
איזה גיבוב של חירטוט.......... אלק NTSC/PAL יאללה בסדר בגלל זה המחיר שלה יקר.
עד שלא יהיה מרד צרכנים איכותי ואף אחד לא יקנה את הקונסולות כולנו נשלם הרבה הרבה הרבה יותר מדי עבור התענוג
- tevel3
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1016
Itsik, שמע להמשיך לדון על זה לא יעזור כלום,
כי נראה שאתה פאנבוי של ps3 ונראה שאני פאנבוי של xbox 360.
למרות שאני משתדל להיות אובייקטיבי ולקבוע מה עדיף עכשיו.
כרגע יוצא שהxbox יוצא עדיף ומשתלם, אז הוא יותר חלש (זה לא כזה דרמטי, בהתחשב בזה שמפתחים מתקשים להוציא תמקסימום מהps3) אבל יש יותר משחקים בלעדיים ומשחקים נראים עליו יותר טוב (תראה תהשוואה של cod 3 בgametrailer ותראה תהשוואה של fight night 3 בg4tv הוא נראה יותר טוב).
בגדול אם אתה אוהב תps3 ויש לך תכסף להרשות לעצמך את כל הלוקסוס הזה וגם כי אתה מעדיף תמשחקים של הps3 אז בכיף
אני חושב שכרגע הקונסולה המנצחת (כרגע!!) היא הxbox 360 - זולה, נוחה (פרוץ, דיסקים וצורבים זולים), משחקים בלעדיים שולטים (יותר מאשר בps3, פשוט כי ms גונבים להם כותרים).
בכל מקרה כל אחד ומה שהוא אוהב
"אגב יש כיום מספר בודד של כותרי 1080p/i, זה פשוט דורש המון כוח מהמכשירים אז יש רק מספר קטן של כותרים שהם לא כבדים שעובדים ברזולוציה הזאת"
כמה משחקים שהם לא משחקי כדורסל וכדורגל רצים ברזולוציה של 1080?
תן לי כותר פעולה אחד עצבני וכבד (ורציני) ואני קונה לך את הps3.
משחק כדורסל שהוא כולה מגרש ושחקנים לא בעיה להריץ חלק על 1080, משחק פעולה fps/thirs person ברזולוציה הזאת - נדיר!
כי נראה שאתה פאנבוי של ps3 ונראה שאני פאנבוי של xbox 360.
למרות שאני משתדל להיות אובייקטיבי ולקבוע מה עדיף עכשיו.
כרגע יוצא שהxbox יוצא עדיף ומשתלם, אז הוא יותר חלש (זה לא כזה דרמטי, בהתחשב בזה שמפתחים מתקשים להוציא תמקסימום מהps3) אבל יש יותר משחקים בלעדיים ומשחקים נראים עליו יותר טוב (תראה תהשוואה של cod 3 בgametrailer ותראה תהשוואה של fight night 3 בg4tv הוא נראה יותר טוב).
בגדול אם אתה אוהב תps3 ויש לך תכסף להרשות לעצמך את כל הלוקסוס הזה וגם כי אתה מעדיף תמשחקים של הps3 אז בכיף
אני חושב שכרגע הקונסולה המנצחת (כרגע!!) היא הxbox 360 - זולה, נוחה (פרוץ, דיסקים וצורבים זולים), משחקים בלעדיים שולטים (יותר מאשר בps3, פשוט כי ms גונבים להם כותרים).
בכל מקרה כל אחד ומה שהוא אוהב
"אגב יש כיום מספר בודד של כותרי 1080p/i, זה פשוט דורש המון כוח מהמכשירים אז יש רק מספר קטן של כותרים שהם לא כבדים שעובדים ברזולוציה הזאת"
כמה משחקים שהם לא משחקי כדורסל וכדורגל רצים ברזולוציה של 1080?
תן לי כותר פעולה אחד עצבני וכבד (ורציני) ואני קונה לך את הps3.
משחק כדורסל שהוא כולה מגרש ושחקנים לא בעיה להריץ חלק על 1080, משחק פעולה fps/thirs person ברזולוציה הזאת - נדיר!
- Itsik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 431
אני לא יודע למה אתה קורא כותר פעולה עצבני וכבד, אבל אני חושב שדווקא המשחק שציינתי למעלה שיש ברשותי הוא משחק עם המון אקשן על המסך וגרפיקה תובענית.
מייקרוסופט גנבו כותרים לא רק בגלל(אם בכלל) קושי הפיתוח אצל סוני, אלא שוב, בגלל העובדה שהמכונה שלהם הייתה בשוק שנה לפני ופה אין ספק שסוני עשתה טעות טקטית גדולה.
דבר נוסף שיש לPS3 ולXBOX אין, זה השלט עם חיישני התנועה.
נכון, הXBOX במצב סטוק עולה פחות, אבל גם נותן פחות, אני לא אשקר אם אומר שההחלטה שלי ללכת על הPS היא גם העובדה שהוא נגן BD, זה ערך מוסף ואני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב LCD 1080P ולקחתי את הקונסולה בחשבון בתור נגן תכני HD.
אתה צודק בזה שאין טעם להמשיך את הויכוח, זה מסוג הויכוחים שיכולים לא להיגמר לעולם, כמו למשל ויכוחי canon/nikon - מי יותר טוב, בסופו של דבר זה עניין של העדפה אישית.
מייקרוסופט גנבו כותרים לא רק בגלל(אם בכלל) קושי הפיתוח אצל סוני, אלא שוב, בגלל העובדה שהמכונה שלהם הייתה בשוק שנה לפני ופה אין ספק שסוני עשתה טעות טקטית גדולה.
דבר נוסף שיש לPS3 ולXBOX אין, זה השלט עם חיישני התנועה.
נכון, הXBOX במצב סטוק עולה פחות, אבל גם נותן פחות, אני לא אשקר אם אומר שההחלטה שלי ללכת על הPS היא גם העובדה שהוא נגן BD, זה ערך מוסף ואני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב LCD 1080P ולקחתי את הקונסולה בחשבון בתור נגן תכני HD.
אתה צודק בזה שאין טעם להמשיך את הויכוח, זה מסוג הויכוחים שיכולים לא להיגמר לעולם, כמו למשל ויכוחי canon/nikon - מי יותר טוב, בסופו של דבר זה עניין של העדפה אישית.
- tevel3
-
- חבר ותיק

יאפ, אבל אין לי מושג איך נהיית פנאט של הבוקס שאני מגן עליו
אבל מייקרוסופט לא גנבו כותרים בגלל קושי הפיתוח לסוני הם גנבו בגלל שאלו כותרים מעולים שמושכים המון מעריצים וכאשר מצד אחד יש מכשיר שעולה 600 דולר עם כותר עם המון מעריצים ואז לוקחים תכותר הזה משחררים אותו מהבלעדיות ומפתחים אותו לקונסולה שעולה 400 דולר נראה לי המון מעריצים יחשבו פעמיים מה לקנות.
לא בגלל הקושי, אבל מה זה שמנה? זה בעיקר מה שאתה מעדיף
אני מעדיף תבוקס בגלל המחיר, בגלל שהוא פריץ ולא יקר לצרוב לו משחקים ובגלל שיש לו המון משחקים בלעדיים והמון משחקים שיש על שתי הפלטפורמות.
זה בעיקרון
אגב תקח תxbox 360 כמכשיר משחקים ואחר כך תוסיף לו נגן hd ב800 שקל בפועל זה עדיף אם אתה הולך על הps3 בגלל שהוא גן נגן hd....
אבל מייקרוסופט לא גנבו כותרים בגלל קושי הפיתוח לסוני הם גנבו בגלל שאלו כותרים מעולים שמושכים המון מעריצים וכאשר מצד אחד יש מכשיר שעולה 600 דולר עם כותר עם המון מעריצים ואז לוקחים תכותר הזה משחררים אותו מהבלעדיות ומפתחים אותו לקונסולה שעולה 400 דולר נראה לי המון מעריצים יחשבו פעמיים מה לקנות.
לא בגלל הקושי, אבל מה זה שמנה? זה בעיקר מה שאתה מעדיף
אני מעדיף תבוקס בגלל המחיר, בגלל שהוא פריץ ולא יקר לצרוב לו משחקים ובגלל שיש לו המון משחקים בלעדיים והמון משחקים שיש על שתי הפלטפורמות.
זה בעיקרון
אגב תקח תxbox 360 כמכשיר משחקים ואחר כך תוסיף לו נגן hd ב800 שקל בפועל זה עדיף אם אתה הולך על הps3 בגלל שהוא גן נגן hd....
- Itsik
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא בטוח שהבנתי למה התכוון המשורר...tevel3 כתב:יאפ, אבל אין לי מושג איך נהיית פנאט של הבוקס שאני מגן עליו...
אתה יכול להסביר למה זה עדיף? עוד מכשיר? עוד כבלים? באותו המחיר עם פחות תמורה? או שמא אתה אומר שזה עדיף בגלל הפורמט? אשמח להסבר.אגב תקח תxbox 360 כמכשיר משחקים ואחר כך תוסיף לו נגן hd ב800 שקל בפועל זה עדיף אם אתה הולך על הps3 בגלל שהוא גן נגן hd.......
איציק.
- Star-Blazer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
זה מתחיל להשמע כמו ויכוח AMD או אינטל, מיקרוסופט או אפל.......
נראה לי שאתם דיי מאוהבים כל אחד בקונסולה שלו.... (לא שזה רע....) אפשר להסכים שתיהן קונסולות מצוינות
נראה לי שאתם דיי מאוהבים כל אחד בקונסולה שלו.... (לא שזה רע....) אפשר להסכים שתיהן קונסולות מצוינות
- Croc
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2114
- שם מלא: גנאדי
אפשר לבכות עד מחר - אתמול אמרו בחדשות שכל המשלוח כבר נמכר.
סימן שהמחיר היה נכון.
אילו נמוך מדיי.
סימן שהמחיר היה נכון.
אילו נמוך מדיי.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
PS3 עדיף ואין בכלל ויכוח...
משחקים טובים יותר, יכולת גרפית טובה יותר, שלט עם חיישן תנועה HDMI , תמיכה בבלו-ריי ועוד ועוד. אני לא אומר שכדאי לקנות עכשיו את הקונסולה אני רק אומר שכדאי לחכות חצי שנה- שנה שהמחיר יירד ואז לקנות.
אגב למי שטען שחייבים דיסק בלו-ריי כדי לצרוב משחק צרוב לPS3 לא לקח בחשבון שיש משחקים שנפחם נכנס לדיסק DVDR רגיל (לדוגמא Tekken 5) אז לא בהכרח חייב דיסק בלו-ריי, שגם המחיר שלהם עם הזמן יירד. אז אני אומר לחכות קצת עד שייצאו צ'יפים והמחיר יירד לקנות PS3.
משחקים טובים יותר, יכולת גרפית טובה יותר, שלט עם חיישן תנועה HDMI , תמיכה בבלו-ריי ועוד ועוד. אני לא אומר שכדאי לקנות עכשיו את הקונסולה אני רק אומר שכדאי לחכות חצי שנה- שנה שהמחיר יירד ואז לקנות.
אגב למי שטען שחייבים דיסק בלו-ריי כדי לצרוב משחק צרוב לPS3 לא לקח בחשבון שיש משחקים שנפחם נכנס לדיסק DVDR רגיל (לדוגמא Tekken 5) אז לא בהכרח חייב דיסק בלו-ריי, שגם המחיר שלהם עם הזמן יירד. אז אני אומר לחכות קצת עד שייצאו צ'יפים והמחיר יירד לקנות PS3.
- SBN
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1083
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.
- ambar
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
איפה עושים צ'יפ ב- 350????????tevel3 כתב:masterSD,
בקיצור עדיף לקנות תאקסבוקס 360, ואם צריך לעשות צ'יפ בשביל לחסוך לטווח הארוך (עוד 350 שקל) אז זה נראה שווה....
פעם אחרונה שבדקתי זה עלה 700 ש"ח (ציפ אמיתי ולא עדכון גרסה לכונן)
בהמשך לוויכוח xbox360 vs PS3 שתי הקונסולות מצויינות בעלות כוח עיבוד של רבע מחשב על... ובסופו של דבר הקונסולה שתנצח במבחן הזמן היא הקונסולה שתימכר הכי הרבה היא הקונסולה הפריצה יותר!!!
אין מה להיתמם, שתי הקונסולות מצויינות ואם צריך לבחור מה יהיה יותר משתלם לטווח הארוך אז זה ללא ספק ה- xbox360. בשיקולים של עלות תועלת נלקח גם בחשבון האפשרות לשחק משחקים צרובים שחוסכים המון המון כסף.
(ה- PS2 ו- XBOX יש נגן DVD ואני משוכנע שרוב האנשים לא משתמשים בזה לניגון סרטי DVD. ה- BlueRay ו- HD-DVD זה nice to have, בסוף המחירים יורדים וקונים נגן ייעודי... קונסולות זה למשחקים!!!!!)
אבולוצית הקונסולות כבר הוכיח שכל קונסולה נפרצת בשלב זה או אחר, ל- XBOX המקורי זה לקח חדשיים ול-360 יותר משנה...לכן בהחלטה מה לקנות ובמיוחד בשעה שבסופו של דבר אין כזה הבדל בין שתי הקונסולות מי שיינצח לפי דעתי זה מייקרוסופט.
אני לא אומר שכולם גנבים אבל רובנו חושבים כך
- tevel3
-
- חבר ותיק

Itsik, "אתה יכול להסביר למה זה עדיף? עוד מכשיר? עוד כבלים? באותו המחיר עם פחות תמורה? או שמא אתה אומר שזה עדיף בגלל הפורמט? אשמח להסבר. "
אשמח אם תוכל להסביר לי איך אקסבוקס נותן פחות תמורה לכסף? הרי זה מכשיר משחקים דבר ראשון אחר כך מכשיר מדיה לבית.
אם אתה קונה את הps3 רק בגלל הbr אז כנראה שזה יותר עדיף כנגן ולא כפלטפורמת משחקים.
אני קודם כל קונה מכשיר משחקים אחר כך נגן סרטים ואני חושב שבתור מכשיר משחקים האקסבוקס פשוט עדיף בגלל מבחר המשחקים הגדול והמעניין.
ambar, האקסבוקס נפרץ אחרי חצי שנה בשוק...
אשמח אם תוכל להסביר לי איך אקסבוקס נותן פחות תמורה לכסף? הרי זה מכשיר משחקים דבר ראשון אחר כך מכשיר מדיה לבית.
אם אתה קונה את הps3 רק בגלל הbr אז כנראה שזה יותר עדיף כנגן ולא כפלטפורמת משחקים.
אני קודם כל קונה מכשיר משחקים אחר כך נגן סרטים ואני חושב שבתור מכשיר משחקים האקסבוקס פשוט עדיף בגלל מבחר המשחקים הגדול והמעניין.
ambar, האקסבוקס נפרץ אחרי חצי שנה בשוק...
- Itsik
-
- חבר פעיל מאוד

רק שזה קצת שונה הפעם, בתקופה שהPS2 יצא לשוק פורמט הDVD כבר היה בכל בית, היום, כאשר הPS3 יוצא לשוק המצב שונה ואין נגן BD בכל בית ולכן, קשה לי להאמין שאם מישהו קונה את הPS3 הוא ילך וישקיע יותר מאוחר בנגן ייעודי נוסף.
מלבד כל זה אני לא רואה סיבה להמשיך את הויכוח הזה, ברור ששתי הקונסולות טובות ושיש פה המון עניין של העדפה וטעם אישי.
אני רק יכול לבקש ממך לשים לעצמך reminder לעוד חצי-שנה ואולי שנה לשרשור הזה ואז נתעדכן במצב השוק של הקונסולות וכמובן ביקורות נוספות.
איציק.
מלבד כל זה אני לא רואה סיבה להמשיך את הויכוח הזה, ברור ששתי הקונסולות טובות ושיש פה המון עניין של העדפה וטעם אישי.
אני רק יכול לבקש ממך לשים לעצמך reminder לעוד חצי-שנה ואולי שנה לשרשור הזה ואז נתעדכן במצב השוק של הקונסולות וכמובן ביקורות נוספות.
איציק.
- dondi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1968
סתם שאלה.
מתי לאחרונה מישהו שכר DVD כדי לראות סרט ולא השתמש בשירותי האינטרנט??
תוך חודשיים כל הסרטים שיצאו על בלוריי או HD DVD יהיו זמינים להורדה מהאינטרנט. אז למה בדיוק זה משנה אם יש תמיכה בקונסולות לנגנים האלה או שאין? גם ככה אף אחד לא ישתמש בהם לניגון סרטים.
תוך חודשיים כל הסרטים שיצאו על בלוריי או HD DVD יהיו זמינים להורדה מהאינטרנט. אז למה בדיוק זה משנה אם יש תמיכה בקונסולות לנגנים האלה או שאין? גם ככה אף אחד לא ישתמש בהם לניגון סרטים.
- Omeckron
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
מאיפה אתם לוקחים שהPS3 יותר חזק מהXBOX?
מבחינת כרטיסים גראפיים הכרטיס של הPS3 זה אותו כרטיס דגל הראשון של גרסאת הGEFORCE 7 עם אותם באגים וחולשות כמו חוסר יכולת לעשות FSAA + HDR
עם אותה ארכיטקטורת VERTEX SHADER וPIXEL SHADER לכוד.
מה גם שכל המשחקים מבוססים OPENGL מה שמצריך עבודת מעבד מסיבית, רק שהמעבד של הקונסולה הזו הוא אחד החסרונות הגדולים שלה, בעיקר בגלל שאי אפשר לרתום את כוחו כי הוא לא סימטרי ויותר מזה בגלל שהגישה שלו לזכרון מקולקלת, לפחות בדור הזה, הם מיהרו להוציא אותו ולא תיקנו אותה, כל המשחקי השקה שפותחו על הSDK הראשונה עוקפות את הזיכרון שלו עם כל מיני טריקים שמייאשים את המתכנתים.
ומה יש ל360? כרטיס מסך שעדיין לא יצא לשוק הPC , משהוא דומה, קצת מוחלש מהR600 שצריך להשתחרר בקרוב.
לכרטיס של ה360 יש עוד מיני ליבה גראפיקת שאחראית לתת FREE AA X2, זה אומר שכל המשחקים מקבלים מינימום של X2 AA מבלי לאבד ביצועים.
HD בלייסטיישן? בשבל זה אתה צריך טקסטורות מורחבות, כמה חבל שלPS3 יש רק 256 מגה לגראפיקה לעומת ה512 של האקסבוקס.
ביינתיים זה נכון, הרוב המוחלט של המשחקים לPS3 לא רצים על 1080P או I לצורך העיניין, פשוט כי אין מספיק כוח עיבוד, לעומת ה360 במריץ את כל המשחקים בHD מלא (מבחינת כוח עיבוד אין הבדל בין לרנדר גראפיקה בP או I).
מנכ"ל EPIC GAMES אמר בראיון לגבי UNREAL 2007 שהוא מתפלל שלPS3 היה את הכוח עיבוד של ה360, כי כרגע הם נאבקים בא כדי להוציא ממנה 720P על המנוע הזה, מה שה360 מוציא בלי בעיה ב1080.
כן, אותו מנוע שמריץ את GEARS OF WAR ועשרות משחקים בזמן הקרוב.
חיישן תנועה? מי משתמש בזה? אני מכיר שני חברים שיש להם PS3 ישבנו 4 חברים לילה אחד לשחק, אף אחד, עד כמה שניסינו להתעקלם (אלק להתעקלם, מיקרוסופט הציגו את הטכנולוגיה הזו בFREESTYLEPRO לפני 8 שנים ונסוגו כי היא לא שימושית) ובשום משחק זה פשוט לא עובד טוב.
הקונסולה איבדה את רוב המשחקים הבלעדיים שלה לעומת ה360 שרק יצרה עוד זיכיונות.
ביינתיים המספרים מדברים בעד עצמם, 360 אתה כמעט ולא מוצא במלאי בארה"ב, גם לא WII, הPS3 יושבת על המדפים.
אפילו ביפן המספרים מראים שה360 בדרך לעקוף את הPS3.
הייתרון היחידי שיש לPS3 זה העובדה שהיא מבוססת לינוקס ומאוד גמישה לHOMEBREW
מעבר לזה, יש לך שתי קונסולות, האחת מיובאת רישמית ב4500, השניה בייבוא אפור ב3000
למה לעזזל שמיהוא שפוי בדעתו ילך על הPS3?
ד"א
בPS3 אין איזורים במשחקים, ככה שממש לא ברור לי מה הקשר בין המחיר לPAL NTSC.
מבחינת כרטיסים גראפיים הכרטיס של הPS3 זה אותו כרטיס דגל הראשון של גרסאת הGEFORCE 7 עם אותם באגים וחולשות כמו חוסר יכולת לעשות FSAA + HDR
עם אותה ארכיטקטורת VERTEX SHADER וPIXEL SHADER לכוד.
מה גם שכל המשחקים מבוססים OPENGL מה שמצריך עבודת מעבד מסיבית, רק שהמעבד של הקונסולה הזו הוא אחד החסרונות הגדולים שלה, בעיקר בגלל שאי אפשר לרתום את כוחו כי הוא לא סימטרי ויותר מזה בגלל שהגישה שלו לזכרון מקולקלת, לפחות בדור הזה, הם מיהרו להוציא אותו ולא תיקנו אותה, כל המשחקי השקה שפותחו על הSDK הראשונה עוקפות את הזיכרון שלו עם כל מיני טריקים שמייאשים את המתכנתים.
ומה יש ל360? כרטיס מסך שעדיין לא יצא לשוק הPC , משהוא דומה, קצת מוחלש מהR600 שצריך להשתחרר בקרוב.
לכרטיס של ה360 יש עוד מיני ליבה גראפיקת שאחראית לתת FREE AA X2, זה אומר שכל המשחקים מקבלים מינימום של X2 AA מבלי לאבד ביצועים.
HD בלייסטיישן? בשבל זה אתה צריך טקסטורות מורחבות, כמה חבל שלPS3 יש רק 256 מגה לגראפיקה לעומת ה512 של האקסבוקס.
ביינתיים זה נכון, הרוב המוחלט של המשחקים לPS3 לא רצים על 1080P או I לצורך העיניין, פשוט כי אין מספיק כוח עיבוד, לעומת ה360 במריץ את כל המשחקים בHD מלא (מבחינת כוח עיבוד אין הבדל בין לרנדר גראפיקה בP או I).
מנכ"ל EPIC GAMES אמר בראיון לגבי UNREAL 2007 שהוא מתפלל שלPS3 היה את הכוח עיבוד של ה360, כי כרגע הם נאבקים בא כדי להוציא ממנה 720P על המנוע הזה, מה שה360 מוציא בלי בעיה ב1080.
כן, אותו מנוע שמריץ את GEARS OF WAR ועשרות משחקים בזמן הקרוב.
חיישן תנועה? מי משתמש בזה? אני מכיר שני חברים שיש להם PS3 ישבנו 4 חברים לילה אחד לשחק, אף אחד, עד כמה שניסינו להתעקלם (אלק להתעקלם, מיקרוסופט הציגו את הטכנולוגיה הזו בFREESTYLEPRO לפני 8 שנים ונסוגו כי היא לא שימושית) ובשום משחק זה פשוט לא עובד טוב.
הקונסולה איבדה את רוב המשחקים הבלעדיים שלה לעומת ה360 שרק יצרה עוד זיכיונות.
ביינתיים המספרים מדברים בעד עצמם, 360 אתה כמעט ולא מוצא במלאי בארה"ב, גם לא WII, הPS3 יושבת על המדפים.
אפילו ביפן המספרים מראים שה360 בדרך לעקוף את הPS3.
הייתרון היחידי שיש לPS3 זה העובדה שהיא מבוססת לינוקס ומאוד גמישה לHOMEBREW
מעבר לזה, יש לך שתי קונסולות, האחת מיובאת רישמית ב4500, השניה בייבוא אפור ב3000
למה לעזזל שמיהוא שפוי בדעתו ילך על הPS3?
ד"א
בPS3 אין איזורים במשחקים, ככה שממש לא ברור לי מה הקשר בין המחיר לPAL NTSC.
- tevel3
-
- חבר ותיק

Omeckron, תיקון קטן, הxbox 360 מריץ היום באופן יציב וחלק 720p ולא 1080.
יש אולי מספק כותרים קטן מאוד קטן שהוא רץ גם ב1080 אבל הרוב לא... תאמת כמעט כולם לא...
וgears of war רץ על 720p ולא על 1080...
בכל מקרה פשוט מחזק כל מה שרשמת, החומרה, שקשה לפתח לו, שהם יצרו זיכיונות ענקיים ומעולים ומייקרוסופט מצליחים ל"גנוב" להם את הבלעדיות ולגרום למפתחים לפתח גם לxbox 360...
אין שום סיבה לשלם עוד 1200 שקל על קונסולה שמציעה את אותם כותרים ענקיים (שרק בגללם אנשים היו קונים תps3) גם על הxbox 360.
יש אולי מספק כותרים קטן מאוד קטן שהוא רץ גם ב1080 אבל הרוב לא... תאמת כמעט כולם לא...
וgears of war רץ על 720p ולא על 1080...
בכל מקרה פשוט מחזק כל מה שרשמת, החומרה, שקשה לפתח לו, שהם יצרו זיכיונות ענקיים ומעולים ומייקרוסופט מצליחים ל"גנוב" להם את הבלעדיות ולגרום למפתחים לפתח גם לxbox 360...
אין שום סיבה לשלם עוד 1200 שקל על קונסולה שמציעה את אותם כותרים ענקיים (שרק בגללם אנשים היו קונים תps3) גם על הxbox 360.
- Omeckron
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
מיקרוסופט מחייבים את כל המפתחים לתמוך במינימום 1080I עבור כל המשחקים שלהם.
אבל אם נלך לפי היגיון:
http://www.xbox.com/en-GB/games/g/gears ... efault.htm
זה עמוד המידע של גירס באתר XBOX.COM הרשמי של מיקרוסופט, אם תסתכל שמאלה, תוכל לראות את כל המאפיינים של המשחק ביניהם 1080I כמובן שאחרי פאטצ' הוא ירוץ ב1080P.
ההיגיון אומר שאם הוא רץ ב1080 אז כל משחק שיש היום ל360 רץ על 1080.
אבל אם נלך לפי היגיון:
http://www.xbox.com/en-GB/games/g/gears ... efault.htm
זה עמוד המידע של גירס באתר XBOX.COM הרשמי של מיקרוסופט, אם תסתכל שמאלה, תוכל לראות את כל המאפיינים של המשחק ביניהם 1080I כמובן שאחרי פאטצ' הוא ירוץ ב1080P.
ההיגיון אומר שאם הוא רץ ב1080 אז כל משחק שיש היום ל360 רץ על 1080.
- tevel3
-
- חבר ותיק

יפה... אבל בכל זאת לא כל המשחקים רק מעטים הרוב זה ב720p
- Croc
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2114
- שם מלא: גנאדי
אני. בסופ"ש הזה.dondi כתב:סתם שאלה.
...
ואני לא היחיד - כי כאשר הגעתי לספריה ביום שישי בשעה 14:00 המדפים כבר היו די ריקים..........
וד"א - PS2 שלי לא פרוץ וכל המשחקים קנויים. פעם אחרונה רכשנו משחק לפני 3 חודשים. דרך EBAY.
זה לא בשביל להגיד לך שאני צדיק אלא להראות שלא כולם צורבים/מורידים כל הזמן.
שוב - הרמיזות שלכם לחוסר הצדקה של PS3 ומחיר גבוהה מדיי הוא פשוט חסר קרקע במציאות - כי כל הקונסולות נחטפו וגם ב-EBAY בארה"ב ממש לא תוכלו לרכוש ב-600$.
אז מסתבר שיש מספיק אנשים שהמוצר הזה מדבר אליהם ומוכנים לשלם עבור התהנוג.
גנאדי
- noam23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1373
ביינתיים המספרים מדברים בעד עצמם, 360 אתה כמעט ולא מוצא במלאי בארה"ב, גם לא WII, הPS3 יושבת על המדפים....
LOL.שוב - הרמיזות שלכם לחוסר הצדקה של PS3 ומחיר גבוה מדיי הוא פשוט חסר קרקע במציאות - כי כל הקונסולות נחטפו וגם ב-EBAY בארה"ב ממש לא תוכלו לרכוש ב-600$....