מישהו התנסה בקנייה מחנות DVD CENTER ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
tomernoy פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 724

שליחה

שמע אין ספק שהוא מציע במסכים במחירים מאוד מפתים ,יש לי פשוט ניסיון לא טוב עם מסך סמסונג שנדפק לו ספק לאחר שנתיים , אז הפחד שלי הוא להשקיע במסך ולקבל תקלה שאני אצטרך לשלם עליה ביוקר

bogox
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15

שליחה

אני מכיר את רונן כבר יותר מחמש שנים. קניתי ממנו לא פעם אחד ואמשיך לקנות אצלו גם בעתיד, מכיוון שלאחר שטלוויזיה ראשונה שקניתי ממנו התקלקלה - מסך (זה היה Samsung D8000), קיבלתי מסך אחר בלי בעיות, באותו זמן בחרתי לעבור לPanasonic VT30. לפני שנה וחצי הוא עשה לי טריד אין ל Samsung UN 60 F8000 .
ממליץ בחום על חנות הזה ולא רק בגלל המחירים טובים, אך גם בגלל שרות מצוין ואחריות .
בנוסף רוצה להוסיף שלאחר ש עברתי דירה והזמנתי אותו להתקין מסך על הקיר הוא לא לקח ממני כסף על התקנה.

tomernoy פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

אני לא מצליח להבין איך המסכים עובדים על חשמל בארץ עם הוא מביא אותם מארצות הברית?

O_S
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72

שליחה

יש הרבה דגמים שהם 110-240, ככה שזה לא כזה סיפור. גם לא מעט חברות רושמות בארה"ב 110 בגלל תקנים
וכדומה, בזמן שהמסך תומך גם ב 240.
רוצים החזר על קניות ברשת? פרטים כאן

tomernoy פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

השאלה האם שידורי הכבלים וסוגג מכשירים אכן יפעלו במסכים האלה?

O_S
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72

שליחה

כמו שבטח ראית בשרשור על הויזיו, הוא עובד כמו גדול, וזה בזמן שבמפרטים שלו מופיע שהוא תומך רק ב 60 הרץ ו ntsc.
מסכים של סמסונג ואלג'י או סוני תומכים בשני התדרים, כך שלא אומרה להיות איתם בעיה. אני מניח שאותו בחור שמייבא
לא יגיד סתם שמשהו עובד טוב בזמן שהוא לא, כי הוא לא בדיוק ישמח לעמוד מול לקוחות שהמסכים שהוא מכר להם לא
עובדים כמו שצריך.
רוצים החזר על קניות ברשת? פרטים כאן

tomernoy פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

הבנתייי... טוב מסך UN65JU7100 די קורץ לי בישביל מחיר של 13K

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”