שרשור תגובות: מערכת שליטה RTI

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

תודה רבה עבור הסיקרה המענינת

אני הייתי לוקח הרמוני.
מהסיבה הפשוטה.... כפתורים פיזיים לי אישית יותר נוחים.
לא אוהב לעבוד עם מסכי המגע.
מצריך להסתכל על המסך בזמן תפעול.

הערה לRTI, הזוי שכפתור הווליום (לא הסליידר) כל כך קרוב לכיבוי.
לחיצה שגיוה שם ואני מכבה מקרן??!!

ועופר, שאלה לגבי המסכים,
תוכל להרחיב איך זה עובד, שני מסכים באותו מקום?
מה לגבי שינוי בעדשת המקרן? או שאתה עושה רק התאמה לאזור הטלת התמונה?
ופוקוס? לא מושפע? זה מרחק זניח?
העם דורש..... כל מיני דברים

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2621

שליחה

RTI והרמוני זה לא אותו מוצר, הייעוד שונה בגדול.
לא נכון להשוות בין השניים

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78945
שם מלא: עפר לאור

שליחה

אין בעיה עם מיקום הווליום, מה גם שאני מוצא שאני לא משתמש בשום דבר חוץ מהסליידר כך שנראה לי שאבטל את החיצים בעדכון הבא.

גם במיקום אין בעיה כי המסך של האייפד מיני מרווח ולא קורה שאני לוחץ על כפתור לא נכון.

יש לי מסך biformat. שני מסכים שמגולגלים אחד מעל השני והמרחק הפיזי בינהם כמה מילימטר. זה זניח מבחינת פוקוס ואני מכוון את הפוקוס בינהם.

אין שינוי בעדשה. למקרן אין זיכרון עדשה ולכן אני משתמש במעבד התמונה כזיכרון עדשה.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832

שליחה

שני הסנט שלי:
לדעתי יש כאן המשך של תפיסה שגויה בכל מה שקשור לשליטה וניווט בתוכן. התפיסה המוצגת כאן היא שהתוכן מוצג על מסך שנמצא כ-5 מטרים ממני, ואני אנווט בו בעזרת חיצים ימינה ושמאלה. מדובר בפעולה לא אינטואטיבית ולא נוחה לטעמי. תפיסה נכונה יותר היא לנצל את המסך של האייפד / טאבלט כדי לראות את התוכן הזמין לי (בין אם זה רשימה, בין אם video wall), לגלול ולחפש בתוכן הזה בקלות, ורק כאשר אני בוחר מה אני רוצה לראות (קרי לחיצה על תוכן) או אז יפתח המסך, הרסיבר יעבור לכניסה המתאימה וכו׳.
You are never fully dressed without a smile

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241

שליחה

SHED

זה הכל עניין של גרפיקה... אתה יכול לעשות איך שאתה רוצה, גם לעשות FLAG על מה שכבר דלוק או נדלק בלחיצה אחרת בזמן אחר שמישהו אחר לחץ...

יש גם באנר של אחוזים (טוב לתרחישים של תאורה)
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

Jexy,
כשאתה אומר "הכל עניין של גרפיקה" האם אני יכול לקבל על הטבלט את הסרטים שיש לי בקודי או בפלקס ולבחור מתוכם? האם אני יכול לבחור ערוץ יוטיוב / נטפליקס/ כל-מקור-OTT אחר ללחוץ עליו ולהתחיל לראות?
ממה שאני הבנתי התשובה היא שלילית.
אני אתן לך תרחיש:
הילדים שלי לוקחים טבלט, פותחים אותו ומקבלים video wall שמכיל את הסרטים שמאוחסנים לוקאלית בבית וכן מספר סדרות של הטלוויזיה החינוכית שנלקחו בכלל מיוטיוב (אוהבים במיוחד את הבית של פיסטוק, זה הלהיט התורן). הם לוחצים על מה שהם רוצים לראות - וכל השאר קורה לבד. הרסיבר עובר לכניסה המתאימה, הטלוויזיה נדלקת ומה שהם בחרו מוצג.

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה

שליחה

אני חושב שדווקא בהחלט יש מקום ל-RTI ודומותיה בסביבה רווית מקורות ומכשירים אחרים, בטח ובטח אם המשתמש הוא Power user.

לגבי ההרמוני - השוואה לא נכונה לחלוטין. אלו 2 מוצרים שלא מיועדים להתחרות אחד בשני בכלל

ההרמוני הוא שלט אוניברסלי ואילו RTI הוא למעשה שלט חכם. אומנם בכתבה ובסרטון הכלול בה נראה שרוב הדגש היה על ההיבט הגרפי ואז זה היה נראה כמו "הרמוני על IPAD", אבל המערכת הזו היא חכמה כי התקשורת היא דו כיוונית ולכן מבחינת יכולות היא משאירה להרמוני ולשאר השלטים ה"טיפשים" אבק.

המחיר כמובן בהתאם (בעיקר הצורך בעבודה מול אינטגרטור). עם זאת, יש פתרונות דומים באיכות לא פחות טובה, עלות נמוכה משמעותית ושניתנים לקנפוג באופן עצמאי (רק שצריך לדעת מה עושים, כלומר המשתמש צריך בעצמו ידע של אינטגרטור).

Shed,
אני לא מכיר לעומק את המערכת של RTI אבל עקרונית התשובה היא לרוב חיובית - זה בעיקר תלוי איזה API יש מול התקני התוכן והשירותים. ב-KODI בכל אופן התשובה לשאלתך היא חיובית - התשתית כולה קיימת, רק צריך שמי שמתכנת את השלט יהיה מספיק מוכשר לממש את זה כראוי.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

יונתן,
תו לי דוגמא לדו כיווניות שמצדיקה את זה.

אני מבין שזו מערכת חכמה יותר מההרמוני.
אני מנסה להבין את VALUE שלה בשימוש יומיומי

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Shed כתב:שני הסנט שלי:
לדעתי יש כאן המשך של תפיסה שגויה בכל מה שקשור לשליטה וניווט בתוכן. התפיסה המוצגת כאן היא שהתוכן מוצג על מסך שנמצא כ-5 מטרים ממני, ואני אנווט בו בעזרת חיצים ימינה ושמאלה. מדובר בפעולה לא אינטואטיבית ולא נוחה לטעמי. תפיסה נכונה יותר היא לנצל את המסך של האייפד / טאבלט כדי לראות את התוכן הזמין לי (בין אם זה רשימה, בין אם video wall), לגלול ולחפש בתוכן הזה בקלות, ורק כאשר אני בוחר מה אני רוצה לראות (קרי לחיצה על תוכן) או אז יפתח המסך, הרסיבר יעבור לכניסה המתאימה וכו׳.
...
·

זו אכן גישה ליגיטימית שתופסת יותר נתח שוק בעולם המודרני. אבל הוא תלוי תוכן. כלומר, זה רלוונטי לדברים כמו Youtube ואפילו Netflix. זה לא מתאים למוצרים שיש לי אישית בבית - יס, סלקום, וכו'. היוצא דופן היחיד הוא Kodi, ואכן, אם אני מעוניין לנווט בקודי בצורה כזו, אני שולף טלפון ומנווט בו ככה.

גם appleTV עובד ככה, אך התוצאות בינוניות למדי מבחינת היכולת שליטה שלו באופן הזה.

להערכתי אתה צודק - זה העתיד, באמת לא הגיוני להשתמש בכלל בממשק 10ft כשיש לך מסך חכם ממילא בידיים. אלא שהרבה דברים צריכים לקרות בכדי שזה יהפוך לסטנדרט היום יומי עבור מי שמשתמש בשירותים מיושנים יותר.

MrHicUp
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1571

תרשו לי להעיר כי זה דיי צורם ....

שליחה

המילה "דלוק" פשוט לא נכונה....
המונח הנכון והמדוייק הוא כמובן "דולק" :wink:

יום טוב לכולנו :D

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

sam22 כתב:יונתן,
תו לי דוגמא לדו כיווניות שמצדיקה את זה.

אני מבין שזו מערכת חכמה יותר מההרמוני.
אני מנסה להבין את VALUE שלה בשימוש יומיומי
...
·

אפשר להגיד שיש 2 שימושים לדו כיווניות:

1. שימוש בנתונים על מנת לייצר יכולת קבלת החלטות אוטומטית - לדוגמה, אני יכול לחלץ מידע על ה-Aspect Ratio של הסרט שמתנגן כרגע ולהשתמש במידע הזה כדי לייצר תרחיש שיופעל באופן אוטומטי בסיטואציה כזו אם יש לי מערכת מיסוך\מעבד תמונה\מקרן עם זיכרון עדשה.

באותו אופן אם סרקתי את הקובץ לספרית הסרטים שלי ויש לי מידע על הז'אנר של הסרט אני יכול לייצר תרחיש בו באופן אוטומטי נקבע מצב DSP בהתאם לז'אנר של הסרט או בהתאם למידע טכני כלשהו (קידוד אודיו \ מספר ערוצים).

אם יש לי גם אפשרות לחלץ נתונים לגבי השעה הנוכחית אז אני יכול להגדיר שבמצב בו אני צופה בסרט אקשן ב-2 בלילה להפעיל אוטומטית Dynamic Volume ו-Dynamic Bass ברמה מסוימת כדי לצמצם את ההפרעה לבני הבית.

2. שימוש בנתונים על גבי השלט עצמו:
זה טוב אם מעוניינים לייצר progress bar על המסך של השלט שהוא בעצם משתנה בהתאם לזמן הריצה של הסרט - נגיעה בו מריצה את הסרט לנקודה מסוימת, וכשמריצים את הסרט עצמו באופן אחר (למשל GoTo\מעבר לפרק אחר או אפילו ביצוע seeking רגיל דרך FF/FR) אז ה-progress bar מתעדכן.

מעבר לזה אפשר להציג על המסך כל מני נתונים כגון שם הסרט שכרגע מתנגן, עלילה, פוסטר וכעיקרון כל דבר אחר - התנאי היחיד הוא שההתקן שממנו מעוניינים לקבל את המידע באמת מסוגל להוציא את המידע הזה, ושהמידע הזה יגיע בצורה כזו שהמערכת תוכל להשתמש בו.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

אצלי יש כמה מקרים כאלה - למשל ה-bar של הווליום מאפשר לראות איפה אתה ברמת הווליום ולשנות את זה.

ב-KODI יש לי שדה שמראה מה התוכן שכרגע צופים בו וגם יש progress bar

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17939

שליחה

ziv_r כתב:עכשיו תחשבו על מערכת בה כסף אינו שיקול. האם הייתם לוקחים הרמוני או RTI? אני חושב שהתשובה ברורה.
יש קהל יעד לכל אחד מהמערכות, עם יתרונות וחסרונות לכל הצדדים. זה שיש להרבה מאיתנו שלטים מסדרת הרמוני, אחלה, אבל אני מאמין שתסכימו שמערכת כמו RTI הרבה יותר אטרקטיבית מבחינת מראה ותפעול.
...
·

גם ללא שיקולי עלות לא הייתי מכניס כזה דבר אשכרה לדעתי מיותר לחלוטין ההרמוני עושה אחלה עבודה .מי שרוצה לראות סרט הרמוני מספיק מי שרוצה להציג נתונים מעל ומעבר לצורך זה המערכת הזו עבורו.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46459

שליחה

אז אתה חריג. תסתכל על רוב האנשים עבורם כסף איננו מחסום, רובם יבחרו במערכת דומה ולא ישקלו בכלל להכניס פתרון בדמות הרמוני.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

ziv_r כתב:אז אתה חריג. תסתכל על רוב האנשים עבורם כסף איננו מחסום, רובם יבחרו במערכת דומה ולא ישקלו בכלל להכניס פתרון בדמות הרמוני.
...
·

כן מכיר אותם אנשי השופוני יענו לנו יש הכי טוב למרות שמרביתם לא יודעים קמצוץ באיך להפעיל הציוד אבל שילמו הכי הרבה וכולם מוחאים להם כפיים.
לתפעול חדר קולנוע נטו לדעתי זה מיותר.לשליטה על בית חכם ?זה כבר סיפור אחר

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

מסכים לחלוטין.
לקולנוע ביתי ההרמוני מצוין פלוס.
בית חכם זה ענין אחר

cafri
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1137

שליחה

ziv_r כתב:אז אתה חריג. תסתכל על רוב האנשים עבורם כסף איננו מחסום, רובם יבחרו במערכת דומה ולא ישקלו בכלל להכניס פתרון בדמות הרמוני.
...
istarmini כתב:כן מכיר אותם אנשי השופוני יענו לנו יש הכי טוב למרות שמרביתם לא יודעים קמצוץ באיך להפעיל הציוד אבל שילמו הכי הרבה וכולם מוחאים להם כפיים.
...
או לחילופין זה מה ש"דחפו" להם. :)

istarmini כתב:לתפעול חדר קולנוע נטו לדעתי זה מיותר.לשליטה על בית חכם ?זה כבר סיפור אחר
...
sam22 כתב:מסכים לחלוטין.
לקולנוע ביתי ההרמוני מצוין פלוס.
בית חכם זה ענין אחר
...
אני עם בית חכם, אמנם מבוסס Z-Wave, ולא טכנולוגיות אחרות ל"עשירים", וההרמוני מספק בהחלט.

בכלל - בית חכם אמור לעשות את הדברים עבור בני הבית, בלי צורך שילחצו על כפתורים (הוא "חכם", לא?).

לדוגמה: כשאני משתמש בהרמוני לכבות את הרסיבר / טלויזיה / וכד' בסלון בלילה, הבית החכם יודע שאני הולך לישון ומטפל בשאר רכיבי הבית בהתאם (כיבוי אורות, סגירת תריסים, הדלקת מנורת לילה לילדים וכד').
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

oferlaor כתב:
...
...
·

זו אכן גישה ליגיטימית שתופסת יותר נתח שוק בעולם המודרני. אבל הוא תלוי תוכן. כלומר, זה רלוונטי לדברים כמו Youtube ואפילו Netflix. זה לא מתאים למוצרים שיש לי אישית בבית - יס, סלקום, וכו'. היוצא דופן היחיד הוא Kodi, ואכן, אם אני מעוניין לנווט בקודי בצורה כזו, אני שולף טלפון ומנווט בו ככה.

גם appleTV עובד ככה, אך התוצאות בינוניות למדי מבחינת היכולת שליטה שלו באופן הזה.

להערכתי אתה צודק - זה העתיד, באמת לא הגיוני להשתמש בכלל בממשק 10ft כשיש לך מסך חכם ממילא בידיים. אלא שהרבה דברים צריכים לקרות בכדי שזה יהפוך לסטנדרט היום יומי עבור מי שמשתמש בשירותים מיושנים יותר.
...
·
אני אכן מסכים איתך ששירותים מיושנים (ע״ע יס / הוט) אכן לא נתמכים וקשה עד בלתי אפשרי להגיע לפתרון נורמלי איתם. דווקא משירות כמו סלקום tv שהוא שירות ott במהותו הייתי מצפה ליותר פתיחות וחדשנות בכל מה שקשור לממשק ושליטה.
לדעתי ה-enabler הטכנולוגי כאן הוא פרוטוקול cast כל שהוא שיהפוך לסטנדרט. היום הדבר שהכי קרוב לזה הוא cast של גוגל אשר נתמך על ידי כרומקאסט וכל android tv (בין אם מובנה בטלוויזיה או ב-stb חיצוני). פרוטוקול כזה הופך אינטגרציה עם כל שירות ott למשחק ילדים. למעשה כאשר אני מסתכל היום על שירותי ה-ott המובילים בעולם - כולם, ללא יוצא מהכלל תומכים בקאסט.
לצערינו, אנחנו די מפגרים מאחור בכל מה שקשור לנושא, לשמחתי, אצלי בבית אין שירותים מיושנים כגון יס או הוט, ואני נשען על שירותי ott והזרמה ביתית. היתה תקופה בה הייתי צרכן של smart vod אבל הממשק הנוראי ושגיאות ה-ux הצורמות כל כך הכניעו אותי בסוף ועזבתי את השירות. היום 99% מהתוכן בטלוויזיה מגיע מפלקס, יוטיוב או מגוגל play movies שם אני רוכש סרטים וסדרות. ה-1% הנותר מגיע מאפליקציות שונות ובראשן וואללה vod.
השליטה בבית נעשית מטבלט, שם מוצג video wall עם התוכן הזמין ולחיצה עליו מזיזה את הרסיבר לכניסה הנכונה, מדליקה את הטלוויזיה והתוכן מנוגן. לילדים יש מסך נוסף ובו מעין white list של תכנים מיוטיוב (הלהיט התורן זה הבית של פיסטוק והקטקטים). לחיצה על פרק מייד מפעילה את התרחיש שציינתי קודם. הקטע היפה הוא שהעלות היא על גבול הזניחה (טבלט + כרומקאסט + אנדרואיד tv).

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

istarmini כתב:
גם ללא שיקולי עלות לא הייתי מכניס כזה דבר אשכרה לדעתי מיותר לחלוטין ההרמוני עושה אחלה עבודה .מי שרוצה לראות סרט הרמוני מספיק מי שרוצה להציג נתונים מעל ומעבר לצורך זה המערכת הזו עבורו.
...
·

לא מסכים בקביעה שהדבר מיותר. ה-Harmony בהחלט עושה עבודה לא רעה, אבל יש הרבה דברים שחסרים שם (כי אחרי הכל, זה שלט אוניברסלי ולא שלט חכם).

השלט הקודם שלי היה Harmony One ובפירוש אין מה להשוות בכלל בנוחות השליטה שפתרון של שליטה על ידי אפליקציה שתוכננה כראוי נותנת ובין מה שה-Harmony נותן כאשר האחרון מוגבל ביכולת שלו לממש תרחישים מורכבים בשל 2 מגבלות עיקריות:

1. היעדר תקשורת דו כיוונית שבעצם מנטרל את האפשרות שתתכן קבלת החלטות דינמית (בלי זה העסק מוגדר למאקרויים מוכנים מראש) - התוצאה של זה היא יותר התערבות מצד המשתמש כי האוטומציה היא חלקית בלבד.

2. (למיטב ידיעתי) היעדר שליטה ב-IP (מודה שלא בדקתי את קו ההרמוני החדש, אך אני מניח שאם היתה בשורה כזו כבר הייתי נתקל בה מבלי לחפש בעצמי) - זו בעיה מכוון שעל IR מקבלים סט פקודות שטחי למדי, כאשר ב-IP\RS-232 יכולת הפיקוד הרבה יותר רחבה - לדוגמה אני יכול בלחיצת כפתור להגיע בפרוססור למצב EQ ספציפי של אודיסי (נגיד FLAT).

אלו 2 סוגיות חשובות לדעתי והן קשורות נטו לשליטה ולא להצגת אינפורמציה על המסך.

וזה אפילו לא ל-Power users בלבד אלא רלוונטי למשתמש הפשוט ביותר - אם אמא שלי יכולה לקחת את ה-IPAD ולתפעל מערכת מורכבת כמו שלי מ-א' ועד ת' בלי שום בעיה (הודות לכך שרוב התהליך החשיבתי עובר מהמשתמש אל התוכנה עצמה, ואיפה שלא אז התוכנה שואלת את המשתמש) זה אומר שהפתרון רלוונטי ובעל יתרון גם כלפי המשתמש הממוצע.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

MarioMan כתב:
...
...
·

לא מסכים בקביעה שהדבר מיותר. ה-Harmony בהחלט עושה עבודה לא רעה, אבל יש הרבה דברים שחסרים שם (כי אחרי הכל, זה שלט אוניברסלי ולא שלט חכם).

השלט הקודם שלי היה Harmony One ובפירוש אין מה להשוות בכלל בנוחות השליטה שפתרון של שליטה על ידי אפליקציה שתוכננה כראוי נותנת ובין מה שה-Harmony נותן כאשר האחרון מוגבל ביכולת שלו לממש תרחישים מורכבים בשל 2 מגבלות עיקריות:

1. היעדר תקשורת דו כיוונית שבעצם מנטרל את האפשרות שתתכן קבלת החלטות דינמית (בלי זה העסק מוגדר למאקרויים מוכנים מראש) - התוצאה של זה היא יותר התערבות מצד המשתמש כי האוטומציה היא חלקית בלבד.

2. (למיטב ידיעתי) היעדר שליטה ב-IP (מודה שלא בדקתי את קו ההרמוני החדש, אך אני מניח שאם היתה בשורה כזו כבר הייתי נתקל בה מבלי לחפש בעצמי) - זו בעיה מכוון שעל IR מקבלים סט פקודות שטחי למדי, כאשר ב-IP\RS-232 יכולת הפיקוד הרבה יותר רחבה - לדוגמה אני יכול בלחיצת כפתור להגיע בפרוססור למצב EQ ספציפי של אודיסי (נגיד FLAT).

אלו 2 סוגיות חשובות לדעתי והן קשורות נטו לשליטה ולא להצגת אינפורמציה על המסך.

וזה אפילו לא ל-Power users בלבד אלא רלוונטי למשתמש הפשוט ביותר - אם אמא שלי יכולה לקחת את ה-IPAD ולתפעל מערכת מורכבת כמו שלי מ-א' ועד ת' בלי שום בעיה (הודות לכך שרוב התהליך החשיבתי עובר מהמשתמש אל התוכנה עצמה, ואיפה שלא אז התוכנה שואלת את המשתמש) זה אומר שהפתרון רלוונטי ובעל יתרון גם כלפי המשתמש הממוצע.
...
·

יונתן ידידי.

אני , שאני נכנס לחדר קולנוע , המטרה היא לראות סרט ולא להתחיל לשחק עם השלט/ציוד.
אני לוחץ על תרחיש מוגדר מראש בהרמוני הכל נדלק ועובר לכניסות המתאימות.
אני שולט במידית על הסטרימר מפעיל הסרט מרים רגלים והולך לישון ,בדרך כלל חחחחח חחחחח
זה מה שאני מחפש ,בשליטה בחדר הקולנוע.
אני שולט בעזרתו על כל הציוד בחדר, כולל בתפריטים של כל מכשיר ,לאחר שהגדרתי את הפונקציות החשובות לי.

כשאני נזקק למצב חפירה עמוקה בתפריטים , זה קורה פעם בכמה שנים, אני משתמש בשלט הייעודי של המכשיר.

זהו ידידי.
אתה מחפש לראות הכל על מסך הטאבלט באון ליין? אני לא זקוק לזה. לוחץ INFO בהרמוני ורואה את כל האינפורמציה על המסך למה אני צריך להתעסק עם טאבלט ?

מסכים שהמערכת המדוברת הרבה יותר חכמה אבל אני לא זקוק לה ,פשוט. אילו הייתי זקוק ה 5000 ש"ח המסכנים הללו לא היו מונעים ממני לא לאמץ אותה.

ברור לי שיש שחושבים אחרת וזה לגיטימי לחלוטין, תהנו בכיף.

ההרמוני החדשים מאפשרים התקנת אפליקציה על הנייד/טאבלט וניתן לשלוט ממנו על הציוד, גם מחדר אחר. נכון, אין שידור דו כיווני עם הטאבלט ,אבל כאמור אני לא רואה בזה צורך , בכלל

חזור אל “בית חכם ובקרה”