יס הטעו אותי ועבדו עליי

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
roifor
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 88

שליחה

avier כתב:
...
...
·
שמתי לב עוד כמה ימים נגמר המבצע אצלי ב יס והנציגת שישרות לא נשמעה לי אחת שאכפת לה שבאמת היא מעדיפה להשאר ביס היא אמרה לי אחרי המבצע אתה תשלם עוד 10 שקל לחודש בלי תמורה למחיר היותר גבוה
אבל קשה לי בלי יס אז אחר כך אמרתי שאני לא מוכן להשאר אצלם בתנאי הזה אז הם העבירו אותי למחלקת שימור לקוחות
ולא מיהרו לשאול אותי אם אני רוצה הקלה עד שאני אמרתי להם שאני רוצה תנאים יותר טובים אז הסכימו בסוף לאחר שיחה עם כנראה מנהל יותר גבוה בחברה להשאיר אותי באותם תנאים אבל לא בתשלום יותר גבוה.

"והם משנים אסטרטגיה ובצדק מפסיקים לתת מתנות ,כלומר הם לא מתקפלים בפני לקוחות , לא מתחננים בכל מחיר שתשאר ."
ולמה לדעתך הם שינו גישה? רק כי חברת נטפליקס עוד לא הגיעה לישראל? אז הם יותר מאמינים שלהם יש את השליטה מבחינת מחיר יותר זול וריבוי תכנים?
...
·
הם שינו גישה כי שוק התקושרת משתנה , אם פעם בזק הייתה לבד ,נכנסים לשוק שחקנים חדשים

YES שהיא כפופה לבזק הרשתה לעצמה להפסיד ב YES כי היא מרוויחה 2 מילארד בשנה ,אז אין בעיה להפסיד ,

עכשיו שנכנס השוק הסיטונאי , נכנס סלקום TV ,נכנס אנלימטד סיבים אופטים , ל YES אין כסף מיותר והיא צריכה

לצמצם הפסד , היא לא תתן מחיר ריצפה למנוי שהיא רוצה לתת שירות ,כלומר אם היא תתפשר על מחיר נמוך

היא גם תצרך לצמצם כוח אדם ואתה תחכה יותר בטלפון ולכן היא עושה את היחס שלה מה כדאי וזה להשאיר

מנויים במחיר שפוי ולתת שירות ואכן המחירים ב YES הכי יקרים בשוק .

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015

שליחה

shraga007 כתב:אתה משלם להם כל כך הרבה, מה זה עוד כמה שקלים בחודש?
...
·מה זו התגובה הזו?(n) ברור שזה משנה.
עם הכמה שקלים האלה (שאתה קורא להם) אני יכול לקנות משהו לילד שלי.
למה שאני אשלם על דבר שאמרו לי שלא צריך כדי להשתמש בשירות אחר ובגלל זה סגרתי איתם את העסקה?

@hexxt
·גם לי קרו כמה פעמים שהטעו אותי ואז סגרתי עסקה וחשברתי שסגרתי עסקה טובה אבל לאחר מכן אני מגלה שזה לא אפשרי. זה ממש מרגיז.:x
לפחות אתה קיבלת "הטבת" VOD ל4 חודשים 8)

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”