177 אלף עזבו את בזק ועברו לשוק הסיטונאי תוך חצי שנה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #21 

אולי יעזור לדיון הזה:
http://moc.gov.il/sip_storage/FILES/1/3331.pdf - רישיון של IBC. ברישיון יש נספח ב', ובו, ובסעיף 3 הנקרה "אבני דרך וקצב פריסת הרשת. כאן גם מוזכר יחס של הפריסה בפרפריה מול ישוביי המרכז. תעיינו בזה, אולי יעזור לדיון הזה :)

roifor פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 88
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #22 

ufffnick כתב:@roifor
·
יפה, לאחר התייעצות עם חברת הפרסום החלפת דף הנחיות מהמשתמש הנלהב למשתמש הספקן, התקדמות.
(למען הסר ספק, אלה פרופילים אמיתיים המותאמים לפי פורום/אתר/קבוצה שקיים במודל פירסום).

ולעניין - אתה מפספס כאן משהו מאוד מהותי, גם ר"ק" להניח כבל מעמוד לעמוד, דורש צוות פריסה, קצב הפריסה נקבע לפי מספר הצוותים, רמת המורכבות וגובה ההשקעה הראשונית. כולם צריכים להתיישב עם מודל פיננסי בעל ROI סביר, בטווח זמן שבו החברה יכולה להתבסס כלכלית.
הבעיה בשוק התקשורת הקרקעית בחוסר תחרות נובע ממבנה השוק. האינטרנט עדיין נתפס כשולי ומוצע כחלק מחבילה אם כבלים, אם טלפוניה. מי שרוצה סתם תשתית בלי כל הברדק (ויש מעט מאוד כאלה) מוצא עצמו מסתבך במסע שיווק אגרסיבי של בזק/הוט לקנות את האינטרנט כחלק מחבילה.
כאן הייתרון של השוק הסיטונאי - מציע חבילת אינטרנט stand alone בלי הצורך בתוספות שלא כל אחד צריך.
כאן החיסרון המהותי של אנלימיטד - אין לה מה להציע שיעניין את רוב האוכלוסייה. עצוב, אבל אלה העובדות. אנלימיטד תוכל להפוך את העניין ליתרון אם תחבור לחברות תכנים ותציע את התשתית שלה כחלק מחבילת תוכן. מה לעשות, רוב האנשים לא כמוני וצורכים בעיקר תוכן. רוב האנשים גם לא מבינים למה הם צריכים upload שכן רוב ההעלאה שהם מבצעים זה מהסמארטפון לשירות ענן, וזה גם ככה מתבצע ברקע או חי, סלולרית (למי שיש חבילות לא מוגבלות).

בסופו של דבר, לאנלימיטד אין מודל עסקי חזק דיו בכדי לבשר שינוי אמיתי בשוק התקשורת.
יש להם מוצר מעולה, שעד שיגיע היום בו יהווה תחרות רלוונטית בשוק האינטרנט בלבד, סיכוי גבוהה שימצאו עצמם מפגרים משמעותית מול התחרות (בזק והוט), שכן להוט יש תשתית תכנים חזקה, ובזק תקבל ממתק על השוק הסיטונאי, לשווק חבילות תוכן ואינטרנט (עם חברת הבת - יס). מההיבט של קצב ההעלאה, אם יצליחו באנלימיטד להסביר להדיוטות כמה זה חשוב, בזק והוט יוכלו להגיב לכך בקלות ע"י שיפור קצב ההעלאה כבר על התשתית הקיימת (שלא נאמר כבר יסיימו לפרוס תשתית סיב אופטי בעצמם).
סתם כדי לסבר את האוזן - אנלימיטד הכריזו על פריסה ברחובות, בינתיים, ברחוב שלי מי שפורס הם בזק, מי שמשדרג ארונות הם הוט.
לדעתי - ההכרזות עוקבות אחרי בזק והוט, ולא להיפך.
...
·
אתה טועה שהאינטנרט שולי , הרבה מאד מצרכני הכבלים\לווין לדעתי אפילו יותר ב YES , כי מאופיינת בסדרות רכש

מארה"ב , פתאום מתחילים להבין שאפשר לעשות הכל דרך האיטנרנט ,כך את המשתמש הרווק \רווקה בדירת רווקים ,

אפילו זוג צעיר , הם בדיוק קהל היעד , יש אינטרנט סימטרי 100 מגה יציב בלי לאגים זול , הם לא צריכים לשלם

ל YES כ 250-300 שקל .

תראה מה קרה הקיץ שיא הגיוס של YES עם פרסום גדול ,הגיוס נעצר , YES למען האמת לא הצליחה לגייס לקוחות חדשים

וכמה עוד רוצים להתנתק ולא באו לקחת מה ממירים ומצעים להם חצי מחיר ,הם גם לא עברו ל HOT ,

אולי קצת לסלקום ,אבל בכללי בעידן הסמארטפון ועידן + ,לאנשים אין זמן לצפות בתוכן של טלוויזיה,

זה לא שנות ה 90 מול הטלוויזיה בשבת, הזמנים השתנו, גם הטכנולגיה ואם יש משהו חשוב אז הם יצפו בו באינטרנט .

אנלימטד נותנת משהו חדש קצבים סימטרים, יש תמיד אכזבה מנותן השירות קיים וציפייה מהחדש , אז טבעי שבזק תנטש

יותר כי יש לה יותר מנויים .

לעניין הפריסה , קראתי את הרישיון והם מחוייבים לפרוס תשתית לפי אזור סציו אקונמי ,נקבע יחס וכללים , כלומר גם ישוב

בדרגה הכי נמוכה סציו אקונומי צריך להיות מחובר עד 6 שנים מקבלת הרשיון וזה ישוב ערבי או חרדי ,צדקתי (-: .

הפריסה היא 45% מסה"כ הישובים עד 6 שנים ,אחר כך 9 שנים 65% , 15 שנים 90% , 20 שנה 100% .

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5172
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #23 

roifor, אתה מתייחס למה שכתוב בנספח ב'? מה ששם מתייחס למדד פריפראליות, לא סוציו-אקונומי. גם זה משהו, אבל בתור התחלה הם ילכו על הערים הגדולות יותר שנופלות תחת סף הדירוג. למשל אילת, טבריה, כרמיאל, נהריה, עכו, דימונה...

(אגב, קצת קשה לקרוא את ההודעות שלך בגלל הרווח הכפול בין השורות.)

אגב, למרות שמדובר שם על 50% פריסה ביישובים פריפראליים, אני לא בטוח שמדובר על נגישות לכל האנשים בכל ישוב. "יחס פריסה" מדבר על "שיעור נגישות", ו-"נגישות לרשת" מוגדר כ-"ביישוב או בחלקו". אני לא יודע אם "שיעור נגישות" שווה ערך ל-"נגישות לרשת". :)

מישהו בדק מה יש ברשיון של הוט ביחס לפריסה ביישובים קטנים?

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4879
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #24 

@roifor
·
הבנת הנקרא -
אמרתי שהאינטרנט נתפס שולי בעיני הצרכן, מאחר והוא רוכש אןתו כחלק מחבילה. לא אמרתי שהאינטרנט שולי.
לא צדקת בכלום, כי אם אני לא טועה, גם לכבלים ניתן רישיון בנוסח משפטי דומה. יש בו מספר פירצות המאפשרות דחייה של לוחות הזמנים לבערך לנצח, והכל פתוח לשינויים בהתאם להתקדמות במציאות.
השר הממונה (שכנראה יתחלף 4-5 פעמים בעשור הקרוב) יוכל לשנות את ההתנייות כראות עיניו והאג׳נדה הפוליטית שלו.
אני יכול להבטיח לך שכשיגיעו לאחוז פריסה מסויים בו התחרות תתחיל, אנלימיטד ייזנחו את הפריפרייה בתואנה שפריסה שם תסבך אותם כלכלית עד כדי שהתחרות תשבר.

אתה יכול להגיד עד שנה הבאה שאתה צודק וכולם טועים, אבל כל עוד המציאות מכתיבה דבר אחר ממה שאתה מפנטז - אתה סתם מפזר אבקה של פיות במקרה הטוב.

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 595 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #25 

elin כתב:
...
...
·
הפוך הוא הנכון
השוק הסיטונאי מייצר יותר עבודה לכל החברות .בזק כרגע בגיוס נרחב של טכנאים ונציגי שירות
ולפני חודש הספקיות דיווחו שהפעילות של השוק הסיטונאי גורמת להם לגידול בהוצאות בגלל השיחות הרבות למוקדי השירות והצורך בטכנאים.
...
·השוק הסיטנאי מייצר עבודה ל-ISP - הוא מקטין את הצורך בנציגי שירות בבזק עצמה.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

roifor פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #26 

·
הבנת הנקרא -
אמרתי שהאינטרנט נתפס שולי בעיני הצרכן, מאחר והוא רוכש אןתו כחלק מחבילה. לא אמרתי שהאינטרנט שולי.
לא צדקת בכלום, כי אם אני לא טועה, גם לכבלים ניתן רישיון בנוסח משפטי דומה. יש בו מספר פירצות המאפשרות דחייה של לוחות הזמנים לבערך לנצח, והכל פתוח לשינויים בהתאם להתקדמות במציאות.
השר הממונה (שכנראה יתחלף 4-5 פעמים בעשור הקרוב) יוכל לשנות את ההתנייות כראות עיניו והאג׳נדה הפוליטית שלו.
אני יכול להבטיח לך שכשיגיעו לאחוז פריסה מסויים בו התחרות תתחיל, אנלימיטד ייזנחו את הפריפרייה בתואנה שפריסה שם תסבך אותם כלכלית עד כדי שהתחרות תשבר.

אתה יכול להגיד עד שנה הבאה שאתה צודק וכולם טועים, אבל כל עוד המציאות מכתיבה דבר אחר ממה שאתה מפנטז - אתה סתם מפזר אבקה של פיות במקרה הטוב.
...
·בזק הפסידה ברבעון האחרון ברווחים פחות 5% משהו כמו 20 מיליון פחות ,מעניין למה .

ושוב הרווח הגדול שלה זה טלפון קווי ,אין הוצאות ,שם עוד לא התחילה הרפורמה .

ושוב בחודשים 7-8-9 חברת YES לא הצליחה לגייס לקוחות חדשים על אף מבצע 50% , אני חי את המציאות קדימה

אנשים רווקים ,זוגות צעירים עוברים לאינטרנט בלבד ואם הוא 100 מגה סימטרי מה טוב

,שעות הפנאי מול הטלווזיה הצטמצמו פלאים , האנשים היום

נמצאים מחוץ לבית ,שוב בשנות ה 90 אפילו 2,000 היו אנשים בבית ,כיום התלות בטלוויזיה קטנה ולכן

הם מסתפקים בעידן+ וסדרות באינטרנט .

דימונה לא נחשבת למקום סציו אקונומי הכי נמוך, ישובים ערבים וחרדיים נמצאים במקום הכי נמוך ואני אומר שגם

שם אנלינטד תפרוס תשתית ,למשל בכפר קאסם .

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #27 

@roifor
·

ברור...
בגלל זה מניית בזק בערב פרוץ השוק הסיטונאי עמדה על 614, והיום היא בגובה 860. חשב בעצמך את התשואה על המנייה.
אם אתה רוצה עוד טיפה פרופורציה - זהו שיא של תשואה ושל קצב עליית ערך המנייה בפרק זמן מאוד קצר, וזה אחרי שנתיים של מנייה מזדחלת.
עוד פרופורציה?
הסממנים שאתה מעלה ככישלון של חברה הם תוצר של השקעה.
ההוצאות של החברה עלו וההשקעות עלו דרסטית.
אתה יכול למצוא לכך סממן בנתון של זינוק אסטרונומי בנכסים לא שוטפים (קרי גידול בנכסים תשתיתיים).
בנוסף, ההכנסות של החברה עלו בכ5%, בהשוואה בין יוני 2014 ליוני 2015. כך גם הרווח התפעולי בשיעור יחסית זניח. אם תשים לב התשואה על ההון ירדה בעקבות הרכישות הנ"ל, מה שמשאיר מעט מזומנים בקופה.
את תוצאות ההשקעה נראה אולי בעוד שנה - שנתיים, ועל כן המנייה מזנק בתקופה זו.

אני לא מבין מאיפה אתה מביא את הנתונים שאתה מצהיר באופן כל כך בטוח, מציע שתעיין באתר הבורסה, כאן , לפני הצהרות חסרות אחריות.

אני גם לא מבין מאיפה ההצהרות לגבי הרגלי צפייה של צעירים, שכן על בסיס אתר מידרוג, אחוזי הרייטינג מסוף שנות ה90 והיום באופן מפתיע די דומים (עבור ערוץ 2 ו10). כך שאפשר להסיק די בקלות שדווקא יש יותר ויותר צופים (גידול טבעי של האוכלוסייה).
נוסף על כך, על בסיס דו"ח הועדה לשלום הילד ודו"ח הרשות השנייה (שניהם מ2004), נראה שדווקא קיימת עלייה מתמדת בשעות צפייה של ילדים ונוער, ואף נתון מדאיג - לשעות לילה מאוחרות יותר ויותר, בניגוד להנחה קודמת בעשורים קודמים.
אז מאיפה בדיוק הנתונים שלך? לא ברור.

מציע שתפנה לחברת הפרסום שאתה עובד עבורה, שיזינו אותך במעט מידע מהימן, ופחות בהצהרות שיווקיות ריקות.
אתה רוצה לייצג חזון? סבבה.
תשתדל להציג את זה כחזון ולא מציאות יומיומית, כי המציאות "טיפה" שונה.

roifor פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #28 

·

ברור...
בגלל זה מניית בזק בערב פרוץ השוק הסיטונאי עמדה על 614, והיום היא בגובה 860. חשב בעצמך את התשואה על המנייה.
אם אתה רוצה עוד טיפה פרופורציה - זהו שיא של תשואה ושל קצב עליית ערך המנייה בפרק זמן מאוד קצר, וזה אחרי שנתיים של מנייה מזדחלת.
עוד פרופורציה?
הסממנים שאתה מעלה ככישלון של חברה הם תוצר של השקעה.
ההוצאות של החברה עלו וההשקעות עלו דרסטית.
אתה יכול למצוא לכך סממן בנתון של זינוק אסטרונומי בנכסים לא שוטפים (קרי גידול בנכסים תשתיתיים).
בנוסף, ההכנסות של החברה עלו בכ5%, בהשוואה בין יוני 2014 ליוני 2015. כך גם הרווח התפעולי בשיעור יחסית זניח. אם תשים לב התשואה על ההון ירדה בעקבות הרכישות הנ"ל, מה שמשאיר מעט מזומנים בקופה.
את תוצאות ההשקעה נראה אולי בעוד שנה - שנתיים, ועל כן המנייה מזנק בתקופה זו.

אני לא מבין מאיפה אתה מביא את הנתונים שאתה מצהיר באופן כל כך בטוח, מציע שתעיין באתר הבורסה, כאן , לפני הצהרות חסרות אחריות.

אני גם לא מבין מאיפה ההצהרות לגבי הרגלי צפייה של צעירים, שכן על בסיס אתר מידרוג, אחוזי הרייטינג מסוף שנות ה90 והיום באופן מפתיע די דומים (עבור ערוץ 2 ו10). כך שאפשר להסיק די בקלות שדווקא יש יותר ויותר צופים (גידול טבעי של האוכלוסייה).
נוסף על כך, על בסיס דו"ח הועדה לשלום הילד ודו"ח הרשות השנייה (שניהם מ2004), נראה שדווקא קיימת עלייה מתמדת בשעות צפייה של ילדים ונוער, ואף נתון מדאיג - לשעות לילה מאוחרות יותר ויותר, בניגוד להנחה קודמת בעשורים קודמים.
אז מאיפה בדיוק הנתונים שלך? לא ברור.

מציע שתפנה לחברת הפרסום שאתה עובד עבורה, שיזינו אותך במעט מידע מהימן, ופחות בהצהרות שיווקיות ריקות.
אתה רוצה לייצג חזון? סבבה.
תשתדל להציג את זה כחזון ולא מציאות יומיומית, כי המציאות "טיפה" שונה.
...
אתה ההכוחה שאנשים מגיבים על בזק מתוך תלות במנייה ולא דאגה לציבור ,כלומר אתה לכאורה יותר בעל עניין

ולכן לא ברור לי למה אני מסומן כעבוד כבלים\לווין ואתה כמשקיף מהצד .

אל תדאג הציבור לא טיפש ,אני מקווה גם שמנכ"ל משרד התקשורת ישים למנופל הזה סוף ,

אם הוא יילך באופן הכי רציני בשוק הקווי כמו קודמו , בזק תתכווץ לגודל הטבעי שלה בעוד שנה ,שנתיים .

למה אין באמת 100 מגה בבזק ואט אט כולם מבינים שמשהו דפוק פה והכל מסתבר סביב מנייה בזק

כמציאות מדומה , הבלון הזה יתפוצף מתי שהוא וזה לדעתי קרוב מאד מאד זה תלוי בהחלטה של מנכ"ל משרד התקושרת .

שוב את מסית את העניין על טלווזיה

אני מדבר על רווקים גלאי 20-30 וזוגות צעירים שאין להם עניין יתר בטלווזיה ,מה זה אין עניין יתר בטלווזיה

כאלה שמסתפקים בחדשות 2-10 , ראלטי , הסדרה כפולים שזה ממלא את זמנם הפנוי ואינם צורכים מעבר ואם מעבר

אז יש אינטרנט ,ואתה מתמקד בילדים ואני לא דברתי על ילדים ונוער.

ושוב לא רק הוט מאבדת מנויים , גם YES בתהליך האטה רציני מאד של גיוס מנויים ,אפילו זה עצר

, אין להם שום רכש לדצמבר והם עתידים להוריד עוד ערוצים לפי דעתי ברגע שייגמר להם ההסכם כל זה

בכדי להתרגל למצב החדש .

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #29 

@roifor
·
אני לא בעל עניין (גם לא משקיע), פשוט נוטה לבדוק "עובדות" של אנשי שיווק.
ושוב אתה משנה אסטרטגיה ולא מתייחס לעובדות שהצגתי ונמלט לכיוון תיאורטי של מציאות מדומה.

אם לא הבנת - אז אאכיל אותך בכפית - ילדים ונוער שמכורים לטלוויזיה ב2004 הם אותם אלה עם הרגלי צפייה בני 20-30 של היום.
הרגלי הצריכה בהחלט משתנים וכבר לא נעולים לשעות שידור קבועות, אולם הוט ויס כבר נתנו לזה מענה בדמות ממירים מקליטים.
למעשה מהלך זה של הוט ויס מעלה באופן דרסטי את הצריכה מאחר ואילוץ הלו"ז השתחרר.
הייתרון שיס והוט מביאים ללקוח הפשוט זו נוחות התפעול.
רוב האנשים במציאות לא יודעים לצרוך תכנים ברשת, ומעדיפים מינימום התעסקות לשם כך ועל כן יעדיפו את שירותי התכנים מאשר החלופות.

לגבי תחזית אחרית הימים לגבי הוט ויס -
בוא נחשב - הוט מאבדת לקוחות, יס בהאטה... אז איפה נעלמים הלקוחות? ואיך זה שבדוחות הכספיים שתי החברות מדווחות על יציבות?

100 מגה של בזק זה שקר גס כבר יותר מ5 שנים, הרבה לפני שאנלימיטד בחרה את המותג שלה, ועדיין הוט לא הצליחה או השכילה לנצל זאת, למה שאנלימיטד תצליח? יש לה הרבה פחות מה להציע לאדם הפשוט, שלא מבין מה זה קצב העלאה, ולמה הוא צריך לשלם עליו כל כך הרבה, במיוחד כשהוא לא באמת צריך את זה... עצוב, נכון מעטים מאיתנו מבינים וצריכים קצב העלאה, אולם האזרח הפשוט שעליו נבנה המודל הפיננסי של שוק הconsumers לא באמת צריך את זה.

תשים לב שכל מערך הנתונים/טיעונים שלך נשען על אירועים שלא קרו (כי קרו דברים שונים לחלוטין ממה שכתבת), וחלקם הם בעיקר wishful thinking, שאתה מציג כעובדה מוגמרת.
לא חבל לטחון סתם מים?

roifor פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #30 

·
אני לא בעל עניין (גם לא משקיע), פשוט נוטה לבדוק "עובדות" של אנשי שיווק.
ושוב אתה משנה אסטרטגיה ולא מתייחס לעובדות שהצגתי ונמלט לכיוון תיאורטי של מציאות מדומה.

אם לא הבנת - אז אאכיל אותך בכפית - ילדים ונוער שמכורים לטלוויזיה ב2004 הם אותם אלה עם הרגלי צפייה בני 20-30 של היום.
הרגלי הצריכה בהחלט משתנים וכבר לא נעולים לשעות שידור קבועות, אולם הוט ויס כבר נתנו לזה מענה בדמות ממירים מקליטים.
למעשה מהלך זה של הוט ויס מעלה באופן דרסטי את הצריכה מאחר ואילוץ הלו"ז השתחרר.
הייתרון שיס והוט מביאים ללקוח הפשוט זו נוחות התפעול.
רוב האנשים במציאות לא יודעים לצרוך תכנים ברשת, ומעדיפים מינימום התעסקות לשם כך ועל כן יעדיפו את שירותי התכנים מאשר החלופות.

לגבי תחזית אחרית הימים לגבי הוט ויס -
בוא נחשב - הוט מאבדת לקוחות, יס בהאטה... אז איפה נעלמים הלקוחות? ואיך זה שבדוחות הכספיים שתי החברות מדווחות על יציבות?

100 מגה של בזק זה שקר גס כבר יותר מ5 שנים, הרבה לפני שאנלימיטד בחרה את המותג שלה, ועדיין הוט לא הצליחה או השכילה לנצל זאת, למה שאנלימיטד תצליח? יש לה הרבה פחות מה להציע לאדם הפשוט, שלא מבין מה זה קצב העלאה, ולמה הוא צריך לשלם עליו כל כך הרבה, במיוחד כשהוא לא באמת צריך את זה... עצוב, נכון מעטים מאיתנו מבינים וצריכים קצב העלאה, אולם האזרח הפשוט שעליו נבנה המודל הפיננסי של שוק הconsumers לא באמת צריך את זה.

תשים לב שכל מערך הנתונים/טיעונים שלך נשען על אירועים שלא קרו (כי קרו דברים שונים לחלוטין ממה שכתבת), וחלקם הם בעיקר wishful thinking, שאתה מציג כעובדה מוגמרת.
לא חבל לטחון סתם מים?
...
אתה מתעסק בעבר בילדים מכורים לטלווזיה ואני מדבר על אדם ממוצע שאינו צורך טלווזיה מעבר לערוצים 1-2-10

ויש מה לראות שם ולמלא את החלל ומי שרוצה משהו ספציפי יש אינטרנט ויש גם אנליטמד בנוסף לבזק והוט .

אם הייתי שואל אותך לגבי YES היית לפני שנה היית אומר לי אותו דבר על ממירים מקלטים ועוד ועוד

ואני היית אומר אחרת שהעולם הולך לרשת ,יש שם הכל , לממיר מקליט הוא דיי בעבר , ה VOD זה העתיד

, אז גם מנכ"ל YES רון איילון אמר והודה בראיון

שהתחרות שלו זה מול האינטנרט ולא HOT , העובדה שמבצע אגרסיבי קמפיין גדול ל 4 חודש 50% ב YES

לא העלה להם את מספר הלקוחות בחודשים 6-7-8 אומר הכל , אתה חיי את ההווה והעבר ואני העתיד ,

העתיד הוא שאנלימטד תהיה שחקן חזק מאד בשנים 2016-18 זה השנים בהם הם יפרצו לתודעה

סלקום אולי נטפליקס יקחו פה נתח של 15% בשנת 2016 .
·

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1217
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #31 

בבקשה תקראו את המאמר הזה ותבינו למה בזק תשאר מונופול לעוד הרבה זמן
http://www.haaretz.co.il/magazine/1.2763613

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #32 

@roifor
·

כשתביא סימוכין לדברים שלך, אוכל להתייחס לכך ברצינות.
בינתיים הוכחת לי דבר אחד ברור - אנלימיטד עברה לשיווק פורומים קצת יותר אגרסיבי.
אולי מבשר על הבאות, ואולי כדי לנסות לשפר את התדמית שלה בפורומים כאן.

roifor פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #33 

·

כשתביא סימוכין לדברים שלך, אוכל להתייחס לכך ברצינות.
בינתיים הוכחת לי דבר אחד ברור - אנלימיטד עברה לשיווק פורומים קצת יותר אגרסיבי.
אולי מבשר על הבאות, ואולי כדי לנסות לשפר את התדמית שלה בפורומים כאן.
...
·אני אומר את האמת שלי ולא מטעם אף אחד והיא ברורה , בזק בדרך למטה בעניין תשתית האינטרנט וזה לא בגלל

מה שאני רוצה אלא בגלל שזה תהליך טבעי בשוק .

לגבי הטלפון נחכה להחטלה של מנכ"ל המשרד בשבוע הקרוב או הבא ואז תראה מה קורה לבזק ב 2016.

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #34 

@roifor
·
בזה אנחנו מסכימים - זו אכן האמת שלך.
ואך ורק שלך.

roifor פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #35 

·
בזה אנחנו מסכימים - זו אכן האמת שלך.
ואך ורק שלך.
...
·
לא הבנת את זה עד עכשיו ? .

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #36 

@roifor
·
אתה כנראה לא מבין את הכשל הלוגי...
בהגדרה הלוגית ה"אמת שלי" איננה האמת הסובייקטיבית, מה שהופך אותה ל"לא אמת".

roifor פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #37 

·
אתה כנראה לא מבין את הכשל הלוגי...
בהגדרה הלוגית ה"אמת שלי" איננה האמת הסובייקטיבית, מה שהופך אותה ל"לא אמת".
...
·בהגדרה הלוגית שלך ה"אמת שלך" איננה האמת הסובייקטיבית ובכלל מי אתה שתקבע , מה שהופך אותך לעוד תגובה אחת בלבד.

בכלל אני מתבסס על עובדות ועל העתיד אתה מתבסס על העבר ושוקע בו .

העתיד הוא מתנתקים לא רק מ HOT אל גם מ YES זה עובדה קיימת וזה הנקודה שאני מצביע עלייה .

גם על אנלימטד שתקח יותר לקחות לבזק מהסיבה שיש לה יותר לקוחות,

כמה קל להבין ואתה מתעקש על לוגיקה ,אז זה לוגקיה פשוטה להבנה .

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #38 

@roifor
·

וואו... פשוט כשל לוגי אחד גדול...
אני לא קובע כלום, זו תורת הלוגיקה, אתה מוזמן לבוא בטענות לפרמנידס וזנון על הגיית מבנה של הוכחה בשלילה (סתירה לוגית).

העתיד הוא מתנתקים לא רק מ HOT אל גם מ YES זה עובדה קיימת וזה הנקודה שאני מצביע עלייה
...
בוא נעבוד על זה יחד, כי לשונית ולוגית זה שגוי מהיסוד -
לשונית אתה בטח מתכוון ל:
"בעתיד יהיה גל של מתנתקים מהוט ויס."

לוגית - עצם המאורע בעתיד, הוא איננו יכול להתקיים כעובדה קיימת, שכן עובדות קיימות מקומן בהווה ובעבר.

המעניין הוא שאתה טוען ששברת את מנגנון "הסיבה והמסובב" (causality) שקבע איינשטיין בבניית תורת היחסות ויסודותיה בתורת הלוגיקה, ושרצף הזמן מתקפל כראות עיניך. או לחילופין... אתה טוען שיש לך יכולות על טיבעיים בעזרתם אתה קובע נחרצות שהעתיד כבר מכתוב?

רק לך הפתרונים...

roifor פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #39 

·

וואו... פשוט כשל לוגי אחד גדול...
אני לא קובע כלום, זו תורת הלוגיקה, אתה מוזמן לבוא בטענות לפרמנידס וזנון על הגיית מבנה של הוכחה בשלילה (סתירה לוגית).

...
...
בוא נעבוד על זה יחד, כי לשונית ולוגית זה שגוי מהיסוד -
לשונית אתה בטח מתכוון ל:
"בעתיד יהיה גל של מתנתקים מהוט ויס."

לוגית - עצם המאורע בעתיד, הוא איננו יכול להתקיים כעובדה קיימת, שכן עובדות קיימות מקומן בהווה ובעבר.

המעניין הוא שאתה טוען ששברת את מנגנון "הסיבה והמסובב" (causality) שקבע איינשטיין בבניית תורת היחסות ויסודותיה בתורת הלוגיקה, ושרצף הזמן מתקפל כראות עיניך. או לחילופין... אתה טוען שיש לך יכולות על טיבעיים בעזרתם אתה קובע נחרצות שהעתיד כבר מכתוב?

רק לך הפתרונים...
...
·אני לא בא בטענות לאף אחד ,רק אני מבין שאתה עסוק בתאוריות ולא במציאות .

אז המציאות עוקפת את כל החוויות הלוגיות שעברת בלימודך ואתה מראה אותם פה , אנחנו לא ב כן גורר כן =אמת,

אנחנו במציאות והיא לא בנויה על משוואה ,אלא על הלך רוח ואופנה , ומה לעשות הלך הרוח הוא לכיוון

האיטנרטנט ויש לזה אינדקציה שהתחילה בקטן ממשיכה בבינוני ותמשיך בגדול , זה כדור שלג ,כלכ כך פשוט להבנה

וגם אתה והחבר שלך פרמנידס לא תצליחו לעצור את זה .

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #40 

roifor כתב:
...
...
·אני לא בא בטענות לאף אחד ,רק אני מבין שאתה עסוק בתאוריות ולא במציאות .

אז המציאות עוקפת את כל החוויות הלוגיות שעברת בלימודך ואתה מראה אותם פה , אנחנו לא ב כן גורר כן =אמת,

אנחנו במציאות והיא לא בנויה על משוואה ,אלא על הלך רוח ואופנה , ומה לעשות הלך הרוח הוא לכיוון

האיטנרטנט ויש לזה אינדקציה שהתחילה בקטן ממשיכה בבינוני ותמשיך בגדול , זה כדור שלג ,כלכ כך פשוט להבנה

וגם אתה והחבר שלך פרמנידס לא תצליחו לעצור את זה .
...
·

תתחיל בללמוד מי זה פרמינדס וקצת לוגיקה, כי מה שהבאת זה משפט סתום. קרי ללא משמעטת לוגית.
הבלטתי את מה שכל הייתי צריך כדי לסגור פה לולאה שדי מפשטת כמה אתה לא מסוגל להחזיק טיעון, עד כדי שמנסה להדביק בי התעסקות בתיאוריות ומשפטיים אח"כ פותח במניפסט של חזון אחרית האינטרנט.
ונבואה, חביבי, ניתנה לשוטים.

ניחוש פרוע - רמקולים?

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”