רוצים לשלם יותר על ה-VOD שלכם? yes

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Kobikob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267

שליחה

ONETIME כתב:
...
...
·בוא נראה בכלל איך את משווה להוט ומה ?

אז הנה אני משווה זווית ראיה שלי .

זמן לנציג שירות ב הוט בשעת עומס כ עד 12 דק' , בשעה רגילה מיידית עד 2 דק' .

מספר ערוצים ב HOT כ 180 ערוצים בכל נושא ל HOT יותר 30 ערוצים בשלט מ YES !!! .

מספר התכנים ב VOD הם טוענים בין הגדולים בעולם .

אז איפה אני יכול להשוות ,בדקתי גם במספר התוכניות , להוט יש יותר מגוון של זוכים בפרסי אימי וגלובס הזהב מ YES

מה שכן HOT לא משדרת במקביל לארה"ב תכנים כמו YES ,חבל שהקומדי סנטרל ב HOT מעלה כל סדרה חצי שנה אחרי

שבוע הבא עולה אימיי שומר עונה 3 .

ל HOT יש סדרות מכל העולם בעיקר אירופה ואני חושב שזה מעולה , ישנם סדרות הרבה יותר טובות

מכל דייסה של ארה"ב .

הפקות מקור ל HOT הרבה יותר מה לראות בעברית ותמיד ,בשבוע הבא עולה אנחנו במפה (יוצר בובה של לילה ) ימים ד-ה .

והסדרה של אדיר מילר ויהורם גאון וליאור אשכנזי "הצורף" בעוד שבועיים .

ולגבי טכנולגיה HOT שמה בכיס הקטן את YES .

ואם אני מסתכל בצורה כוללת על טריפל כולל תשתית 100 מגה וכולל טלפון ב 299 שקל

לי אין אלטרנטיבה לעבור ל YES ובזק ,כי זה יקר ומשמעם לי ,אני מבין שיש המון סדרות מובילות מארה"ב

ב YES ובגלל זה נשארים ב YES .

אבל זה לא בשבילי ארה"ב עושה טלווזייה משעממת ,מי שיכול לראות את זה ,שיבורך ,למעט איימי שומר עושה דברים אחרים .

מה שיש ב HOT כולל סדרות מובליות מארה"ב מספיק לי כמו פארגו 2 !!!

וכמו שאמרתי אני אוהב לראות טלוויזיה מכל העולם וזה יש להוט כמו קוד 100, 1992 , גומורה ,הגשר, המתים המהלכים הצרפתי

יומן שומן 3 , כלא וונטוורת .
...
·
ואתה מצפה שאני אאמין לזה שאתה לא עובד הוט ? Yeah ' right .
זה פשוט הזוי. עקבתי אחרי כמה שרשורים שלך. בכל אחד מהם אתה כותב תגובות של איש שיווק , ולא משתמש/ מנוי ממוצע.
אתה מגן על החברה הזאת כאילו אבא שלך הוא פטריק דרהי.
עכשיו אתה בטח תספר כמה זה לא נכון , וכמה אני טועה . כבר הייתי בסרט הזה איתך.
לא שיש לי בעיה עם מה שאתה עושה. אתה בסה"כ עושה את העבודה שלך. שמשלמים לך עליה. אבל זה לא המקום.
We need something to hold on to

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548

שליחה

ONETIME
אם אתה עובד הוט תבקש מאחד המנהלים שיסווג אותך כ"עוסק בתחום".

בלי קשר, HOT חבר'ה מאוד חלשה ואחת השנואות במשק, ייקח הרבה מאוד זמן אם בכלל עד שהוט יצליחו לתקן את המוניטין שלה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

ONETIME
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53

שליחה

vivi כתב:ONETIME
אם אתה עובד הוט תבקש מאחד המנהלים שיסווג אותך כ"עוסק בתחום".

בלי קשר, HOT חבר'ה מאוד חלשה ואחת השנואות במשק, ייקח הרבה מאוד זמן אם בכלל עד שהוט יצליחו לתקן את המוניטין שלה.
...
·אני מנתח את המציאות בלבד , לא יותר מזה חברים ,אם יש לכם נתונים אחרים בבקשה שימו אותם על השולחן .

VIVI שנואה במשק על ידי מי , על ידך ? , לא אצא בהאשמות חסרות שחר כלפיך ואחרים ואת מי אולי אתה מייצג ,

אז תאמין גם לי שידיי נקיות , אני מתייחס למה שקורה במציאות ,לא באווירה או בתחושה כזאת או אחרת .

עצם זה ש HOT מחזיקה על היום 57% מנויים של טלווזיה רב ערוצית ו YES לא הצליחה לדגדג אותה כבר 16 שנה

והייתה צריכה לעשות את זה ונוסיף את מה שאתה טוען VIVI כלפי HOT אז אתה בעצם מאשר ש YES היא כישלון

כי פוטנציאל הלקוחות של YES הוא יותר 100 אלף לקוחות ש HOT לא מגיע בכלל אלהם בגלל שאין שם תשתית

ועד היום הגיע YES ל 38% מהשוק ,זה לא הצלחה , איפה הסלידה מ HOT שאתה מדבר עלייה ? .

כך בחשבון שהוט נוסקים כלפי מעלה בסלולר במספר הלקוחות כ 70 אלף ברבעון ו 1.2 מיליון מנויים ,

מה מסקנה מדברי VIVI לדעתי שהוא מתייחס לאווירה שהוא יצר או יצרו עבורו ולא למציאות .

תבדוק לפי גלובס כמה עזבו את בזק מאז מאי, מעל 150 אלף לקוחות בגלל השוק הסיטונאי והאמת בגלל גרושים ,למה זה ?

כל מה שאני מנסה להגיד , אני מתייחס לנתונים על הנייר שהם מבטאים את המציאות בהיבט טכנלוגי וצרכני ,

תחושות של אדם כזה או אחר אינם אינדקציה ,זה רק תחושות בטן .

פשוט להבנה VIVI .

תראו מה קרה בבחירות , כולם היו בטוחים שהרצוג ראש ממשלה ,סוג של אווירה , באה המציאות וטפחה לכל אלה שסיפרו

את הסיפורים על עד כמה בנימין נתניהו איש שכולם שונאים כולל בוחריו והוא יפול ,זה אוויריה אצל חלק מאנשים שהם יותר דומננטים

בתקשורת , בסקרים היו פער של 3-4 מנדטים לטובת מפלגת העבודה , איך זה נגמר במציאות , 30 לליכוד ,24 למערך ,

וכל מי שחושב שזה בגלל איזה החלטה של הבוחרים ברגע האחרון , בא לכסות על הטעות שלו בעצמו .

תחשבו שאני כותב על הליכוד לפני הבחירות ואומר שלדעתי הליכוד יינצח , בא VIVI ואחרים ואומרים כולם שונאים את הליכוד ,

אתה, כלומר אני חי בסרט ועוד טענות כלפי .. אבל יש מציאות ויש אווירה בה אתה חי , יירד האסימון למה שאני מסביר, יופי .

Dbso
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 399

שליחה

@ONETIME
להוט אכן יצא שם של חברה שלא איכפת מלקוחותיה, שירות לקוחות מבייש, ואיכות יחסית נמוכה של תמונה ותכנים,
הבנתי שהם פתחו עוד מוקד, ומטפלים בשירות, אבל הנזק כבר נעשה ואת השם יקח הרבה זמן לתקן,

לפי דעתי, רוב הלקוחות היום עדיין מוטי מחיר, אך סגורים לשינויים ולכן לסלקום TV, קשה יותר לגייס מנויים,
אנשים רגילים לערוצים שמשדרים 24/7, למרות שרוב השימוש הוא בהקלטות וVOD, מבחינתי זה גם הרבה יותר פרקטי,
כשאני בא לראות טלויזיה אני יודע מה אני רוצה לראות ואף פעם זה לא חופף עם השידורים,
אני חושב שההרגלים השתנו, אבל יקח לאנשים זמן לעבור לאלטרנטיבות זולות ופשוטות יותר.

מלחמת המחירים כיום הורידה את ההכנסה ההמוצעת מלקוח, אני אומנם מנוי של יס, אבל זה רק כי יש מבצעים, אני לא משלם על VOD, כל כמה חודשים נותנים הטבה, והסכום החודשי לא מתקרב ל300 שח.

Freedom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840

שליחה

הוא נחסם, סוף סוף.
אני רק מקווה שהמנהלים יקלטו אותו בפעם הבאה ישר כשירשם שוב (רוב הסיכויים בעוד שעה-שעתיים)

Kobikob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267

שליחה

סוף סוף!
אני מודה מקרב לב למנהל שחסם.
זה פשוט עבר כל גבול מה שהבחור הזה עשה כאן. ניסיון עלוב של שיווק .
We need something to hold on to

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”