H6400 - מה זה "מקלט IR" לשלט או איך אני מגדיר שלט אוניברסלי?
אגב, לא ברור למה אי אפשר. לא קראתי את המפרט הטכני של החומרה/פרוטוקול של SPDIF, אבל לפי מידע באינטרנט הכללי: אין הגדרה רשמית של bitrate מקסימלי, ואפשר להעביר סטריאו בלפחות 96kHz/24-bit (וכנראה גם 192kHz). זה אומר שמבחינת רוחב פס אין בעיה להעביר 6 ערוצים ב-48kHz/16-bit.
TOSLink ספציפית, לפי ויקיפדיה, היה מוגבל ל-3Mb (שלא מספיק ל-6 ערוצים), אבל מאז זה הורחב.
לא יודע מה המגבלות של כבלי קואקס שמשמשים ל-SPDIF, אבל כבלים דומים משמשים להעברת וידאו, אז ברור שזה הרבה יותר ממספיק לאודיו רב-ערוצי.
TOSLink ספציפית, לפי ויקיפדיה, היה מוגבל ל-3Mb (שלא מספיק ל-6 ערוצים), אבל מאז זה הורחב.
לא יודע מה המגבלות של כבלי קואקס שמשמשים ל-SPDIF, אבל כבלים דומים משמשים להעברת וידאו, אז ברור שזה הרבה יותר ממספיק לאודיו רב-ערוצי.
-
SagiMor879
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- שם מלא: Sagi Mor
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני יודע שה H6400 כן מוציאה 5.1 לרסיבר שאני מנגן קובץ מ DOK.
הטלויזיה לא מקבלת 5.1 מהמחשב דרך ה HDMI (אני רואה את זה בהגדרות של ה OUTPUT יש לי רק סטריאו).
לא מצאתי (לא יודע אם קיימת) דרך לשנות מסטריאו ל 5.1 במחשב ואז אולי שהטלויזיה תקבל ב HDMI 5.1 היא גם תוציא באופטי למגבר 5.1.
כרגע מה שאני עושה שאני רוצה לראות סרט זה להעתיק אותו ל DOK במחשב ואז לחבר לטלויזיה - עובד אבל קצת מסרבל דברים (העתקה של 8 גיגה לוקחת לי 20 דקות+)
הטלויזיה לא מקבלת 5.1 מהמחשב דרך ה HDMI (אני רואה את זה בהגדרות של ה OUTPUT יש לי רק סטריאו).
לא מצאתי (לא יודע אם קיימת) דרך לשנות מסטריאו ל 5.1 במחשב ואז אולי שהטלויזיה תקבל ב HDMI 5.1 היא גם תוציא באופטי למגבר 5.1.
כרגע מה שאני עושה שאני רוצה לראות סרט זה להעתיק אותו ל DOK במחשב ואז לחבר לטלויזיה - עובד אבל קצת מסרבל דברים (העתקה של 8 גיגה לוקחת לי 20 דקות+)
כמו שכבר אמרתי המסך לא יכול לקבל 5.1 מהHDMI ולהעביר אותו ל SPDIF
רק תוכן מקומי כמו נגינה מDOK או רשת או SMART TV תומכים ב 5.1 SPDIF
יותר פשוט תשתמש ב PLEX וככה זה גם לבד יבחר DTS או DOLBY
או SERVIO
שתיהם תוכנות שאתה מתקין על המחשב והם כמו שרת אתה יכול לצפות בתוכן שיש לך על המחשב ללא צורך לחבר USB למסך
כמובן שהמסך צריך להיות מחובר לרשת הביתית (עדיך כמובן בכבל רשת מאשר WIFI)
רק תוכן מקומי כמו נגינה מDOK או רשת או SMART TV תומכים ב 5.1 SPDIF
יותר פשוט תשתמש ב PLEX וככה זה גם לבד יבחר DTS או DOLBY
או SERVIO
שתיהם תוכנות שאתה מתקין על המחשב והם כמו שרת אתה יכול לצפות בתוכן שיש לך על המחשב ללא צורך לחבר USB למסך
כמובן שהמסך צריך להיות מחובר לרשת הביתית (עדיך כמובן בכבל רשת מאשר WIFI)
-
SagiMor879
- חבר שרק התחיל

אז 5.1 יעבוד דרך פלקס?
מה לגבי עברית\כתוביות תומכת גם? (צריך ששם הקובץ יהיה זהה או שהתוכנה בדומה ל BSPLAYER מורידה בעצמה?)
התוכנה תסתדר גם עם תכנים כבדים? (סרטים של 8 גיגה למשל).
מה לגבי עברית\כתוביות תומכת גם? (צריך ששם הקובץ יהיה זהה או שהתוכנה בדומה ל BSPLAYER מורידה בעצמה?)
התוכנה תסתדר גם עם תכנים כבדים? (סרטים של 8 גיגה למשל).
-
SagiMor879
- חבר שרק התחיל

התקנתי PLEX - הוא באמת פתר את הבעיה של ה 5.1 (רסיבר מקבל דולבי) עדיין לא יצא לי לבדוק אבל אני מקווה שגם הכתוביות יעבדו חלק.
תודה לכולם.
תודה לכולם.