חווית קניה זוועתית של מקרר לנדרס (Landers)
- Weihenstephan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
זה המקרר:
http://www.landers.co.il/p/303-%D7%9E%D ... 7%98%D7%A8
Weihenstephan,
הוא לא מתאים ליינות. יינות זה בד"כ מדפים מעץ אבל בעיקר, ליין אדום, צריך טמפרטורה של 14-15 מעלות. המקרר הנ"ל נע בין 2 ל 10 מעלות.
בכל מקרה, אם מישהו חושב לרכוש אותו, צריך רק לדעת דבר אחד שעלול להציק בו זה כשהוא מגיע לטמפרטורה, הוא נודם לחלוטין אבל כל דקה וחצי - שתיים רק המאוורר שלו נכנס לפעולה למשך 20-25 שניות. לא ברור למה זה ככה. היום צילצלתי רק כדי לברר שזה לא תקלה במקרה וזה לא. המאוורר שקט מאוד אבל עדיין נשמע מטווח קצר.
http://www.landers.co.il/p/303-%D7%9E%D ... 7%98%D7%A8
Weihenstephan,
הוא לא מתאים ליינות. יינות זה בד"כ מדפים מעץ אבל בעיקר, ליין אדום, צריך טמפרטורה של 14-15 מעלות. המקרר הנ"ל נע בין 2 ל 10 מעלות.
בכל מקרה, אם מישהו חושב לרכוש אותו, צריך רק לדעת דבר אחד שעלול להציק בו זה כשהוא מגיע לטמפרטורה, הוא נודם לחלוטין אבל כל דקה וחצי - שתיים רק המאוורר שלו נכנס לפעולה למשך 20-25 שניות. לא ברור למה זה ככה. היום צילצלתי רק כדי לברר שזה לא תקלה במקרה וזה לא. המאוורר שקט מאוד אבל עדיין נשמע מטווח קצר.
אתה רציני ? 4500 ש"ח למקרר ואתה ממלא אותו במשקאות ירודים דמויי שתן?
קלסברג, טובורג, היינקין, קורונה, בקס וכדומה...בירות חסרות טעם, משעממות ואפילו מותר להגיד - מגעילות.
תעשה לעצמך טובה ותשקיע עוד כמה שקלים בבירות טיפה יותר איכותיות. גם אם אתה לא אוהב בירות חיטה או בירות בלגיות (מתוקות ופרחוניות) יש כל כך הרבה סוגים אחרים של מרירות, קלויות, מעושנות, יבשות וכו...
ובירות לא קונים בסופר. לך לחנות אלכוהול ושאל את המוכר, לא חסרות גם בירות ישראליות ממבשלות קטנות שמכינות בירות פנומנליות!
קלסברג, טובורג, היינקין, קורונה, בקס וכדומה...בירות חסרות טעם, משעממות ואפילו מותר להגיד - מגעילות.
תעשה לעצמך טובה ותשקיע עוד כמה שקלים בבירות טיפה יותר איכותיות. גם אם אתה לא אוהב בירות חיטה או בירות בלגיות (מתוקות ופרחוניות) יש כל כך הרבה סוגים אחרים של מרירות, קלויות, מעושנות, יבשות וכו...
ובירות לא קונים בסופר. לך לחנות אלכוהול ושאל את המוכר, לא חסרות גם בירות ישראליות ממבשלות קטנות שמכינות בירות פנומנליות!
·(n)אנטיפסטו כתב:אתה רציני ? 4500 ש"ח למקרר ואתה ממלא אותו במשקאות ירודים דמויי שתן?
ובירות לא קונים בסופר. לך לחנות אלכוהול ושאל את המוכר, לא חסרות גם בירות ישראליות ממבשלות קטנות שמכינות בירות פנומנליות!...
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
קודם כל, לא אומרים שתן על אוכל של אחריםאנטיפסטו כתב:אתה רציני ? 4500 ש"ח למקרר ואתה ממלא אותו במשקאות ירודים דמויי שתן?
ובירות לא קונים בסופר. לך לחנות אלכוהול ושאל את המוכר, לא חסרות גם בירות ישראליות ממבשלות קטנות שמכינות בירות פנומנליות!...
עכשיו ברצינות, אתה לא חושב שיש דבר כזה טעם? כשהתחלתי להיות שתיין, לפני משהו כמו 20 שנה, גרתי בארה"ב. הבירות האהובות עלי היו הייניקן, פוסטרס ובאד. כשחזרתי לארץ, התחלתי לשתות גולסטאר וזנחתי לחלוטין את שלושת האחרות. שנים הייתי עם גולסטאר עד שעברתי לקרלסברג וטובורג ואני איתם כבר לא מעט שנים. שתן או לא שתן, לי הן טעימות.
אתה אומר ״תשקיע כמה שקלים״. כמה בירות אתה שותה בשבוע/חודש/שנה? הממוצע בישראל נכון ללפני 10 שנים היה 13 ליטר לשנה. עם כמות כזאת אני מוכן לקנות גם בירות מזהב אם יש. לצערי אני מסיים את הכמות הזאת בשלושה שבועות
בירה ידועה בתור משקה בריאות ואפילו ספורטאים שותים אותה לאחר אימון ( אומנם ללא אלכוהול).
אני חובב אלכוהול מושבע ושותה כדרך קבע 2 בירות ליום, ואם כסף הוא השיקול שלך דע שמרבית הבירות זולות יותר מהקלסברג שלך.
אם תרצה להכיר בירות חדשות בלי לבזבז שקל - לך לפאבים. אם תבקש מהברמן טעימות מהברזים הלא שגרתיים הוא ישמח לעזור לך ( כמובן שתצטרך להזמין אחת).
אני חובב אלכוהול מושבע ושותה כדרך קבע 2 בירות ליום, ואם כסף הוא השיקול שלך דע שמרבית הבירות זולות יותר מהקלסברג שלך.
אם תרצה להכיר בירות חדשות בלי לבזבז שקל - לך לפאבים. אם תבקש מהברמן טעימות מהברזים הלא שגרתיים הוא ישמח לעזור לך ( כמובן שתצטרך להזמין אחת).
לא אזרוק אותך ישר למים העמוקים כי רשמת שאינך חובב בירות מתוקות.
תתחיל מסמואל אדמס - בירה "פשוטה" אבל טעם נהדר וקלוי.
תנסה גם שפירא Pale ale - מרירה עם סיומת של הדרים
מבשלת הגולן - אמבר, חלקה לשתיה וקצת מתקתקה( ממש בקטנה) בצבע משגע.
כמובן יש עוד המון אבל צריך להתחיל בצעדים קטנים.
לא חסר בלוגי בירה ישראלים ברשת עם מגוון המלצות, ביקורות ועוד...
תתחיל מסמואל אדמס - בירה "פשוטה" אבל טעם נהדר וקלוי.
תנסה גם שפירא Pale ale - מרירה עם סיומת של הדרים
מבשלת הגולן - אמבר, חלקה לשתיה וקצת מתקתקה( ממש בקטנה) בצבע משגע.
כמובן יש עוד המון אבל צריך להתחיל בצעדים קטנים.
לא חסר בלוגי בירה ישראלים ברשת עם מגוון המלצות, ביקורות ועוד...