חווית קניה זוועתית של מקרר לנדרס (Landers)

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Weihenstephan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #21 

איזה מקרר זה והאם הוא מתאים גם ליינות?

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748
נתן תודות: 253 פעמים
קיבל תודות: 216 פעמים

שליחה #22 

@kingikra
·
אפשר לדעת איזה דגם של מקרר רכשת לבסוף ?

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #23 

זה המקרר:
http://www.landers.co.il/p/303-%D7%9E%D ... 7%98%D7%A8

Weihenstephan,

הוא לא מתאים ליינות. יינות זה בד"כ מדפים מעץ אבל בעיקר, ליין אדום, צריך טמפרטורה של 14-15 מעלות. המקרר הנ"ל נע בין 2 ל 10 מעלות.

בכל מקרה, אם מישהו חושב לרכוש אותו, צריך רק לדעת דבר אחד שעלול להציק בו זה כשהוא מגיע לטמפרטורה, הוא נודם לחלוטין אבל כל דקה וחצי - שתיים רק המאוורר שלו נכנס לפעולה למשך 20-25 שניות. לא ברור למה זה ככה. היום צילצלתי רק כדי לברר שזה לא תקלה במקרה וזה לא. המאוורר שקט מאוד אבל עדיין נשמע מטווח קצר.

אנטיפסטו
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #24 

אתה רציני ? 4500 ש"ח למקרר ואתה ממלא אותו במשקאות ירודים דמויי שתן?

קלסברג, טובורג, היינקין, קורונה, בקס וכדומה...בירות חסרות טעם, משעממות ואפילו מותר להגיד - מגעילות.

תעשה לעצמך טובה ותשקיע עוד כמה שקלים בבירות טיפה יותר איכותיות. גם אם אתה לא אוהב בירות חיטה או בירות בלגיות (מתוקות ופרחוניות) יש כל כך הרבה סוגים אחרים של מרירות, קלויות, מעושנות, יבשות וכו...

ובירות לא קונים בסופר. לך לחנות אלכוהול ושאל את המוכר, לא חסרות גם בירות ישראליות ממבשלות קטנות שמכינות בירות פנומנליות!

alcd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3685
נתן תודות: 284 פעמים
קיבל תודות: 161 פעמים

שליחה #25 

אנטיפסטו כתב:אתה רציני ? 4500 ש"ח למקרר ואתה ממלא אותו במשקאות ירודים דמויי שתן?

קלסברג, טובורג, היינקין, קורונה, בקס וכדומה...בירות חסרות טעם, משעממות ואפילו מותר להגיד - מגעילות.

תעשה לעצמך טובה ותשקיע עוד כמה שקלים בבירות טיפה יותר איכותיות. גם אם אתה לא אוהב בירות חיטה או בירות בלגיות (מתוקות ופרחוניות) יש כל כך הרבה סוגים אחרים של מרירות, קלויות, מעושנות, יבשות וכו...

ובירות לא קונים בסופר. לך לחנות אלכוהול ושאל את המוכר, לא חסרות גם בירות ישראליות ממבשלות קטנות שמכינות בירות פנומנליות!
...
·(n)

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #26 

אנטיפסטו כתב:אתה רציני ? 4500 ש"ח למקרר ואתה ממלא אותו במשקאות ירודים דמויי שתן?

...
קודם כל, לא אומרים שתן על אוכל של אחרים :wink:
עכשיו ברצינות, אתה לא חושב שיש דבר כזה טעם? כשהתחלתי להיות שתיין, לפני משהו כמו 20 שנה, גרתי בארה"ב. הבירות האהובות עלי היו הייניקן, פוסטרס ובאד. כשחזרתי לארץ, התחלתי לשתות גולסטאר וזנחתי לחלוטין את שלושת האחרות. שנים הייתי עם גולסטאר עד שעברתי לקרלסברג וטובורג ואני איתם כבר לא מעט שנים. שתן או לא שתן, לי הן טעימות.
אתה אומר ״תשקיע כמה שקלים״. כמה בירות אתה שותה בשבוע/חודש/שנה? הממוצע בישראל נכון ללפני 10 שנים היה 13 ליטר לשנה. עם כמות כזאת אני מוכן לקנות גם בירות מזהב אם יש. לצערי אני מסיים את הכמות הזאת בשלושה שבועות :cry:

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #27 

למה "לצערי"
הרי בירה יותר בריאה מכל משקה אחר כולל ה"ויטאמינציק" שכל הורה דוחף לילד שלו

אנטיפסטו
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #28 

בירה ידועה בתור משקה בריאות ואפילו ספורטאים שותים אותה לאחר אימון ( אומנם ללא אלכוהול).
אני חובב אלכוהול מושבע ושותה כדרך קבע 2 בירות ליום, ואם כסף הוא השיקול שלך דע שמרבית הבירות זולות יותר מהקלסברג שלך.
אם תרצה להכיר בירות חדשות בלי לבזבז שקל - לך לפאבים. אם תבקש מהברמן טעימות מהברזים הלא שגרתיים הוא ישמח לעזור לך ( כמובן שתצטרך להזמין אחת).

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #29 

בירה משקה בריא כששותים במידה. אני שותה בכל חמישי ושישי 4-5 חצאים לערב. לא מאמין שיש רופא שיאמר לי שזה בריא. ההיפך הוא הנכון.

אנטיפסטו,

אני כבר לא הולך לפאבים. אשמח אם תמליץ פה. אנסה בשמחה.

אנטיפסטו
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #30 

לא אזרוק אותך ישר למים העמוקים כי רשמת שאינך חובב בירות מתוקות.

תתחיל מסמואל אדמס - בירה "פשוטה" אבל טעם נהדר וקלוי.
תנסה גם שפירא Pale ale - מרירה עם סיומת של הדרים
מבשלת הגולן - אמבר, חלקה לשתיה וקצת מתקתקה( ממש בקטנה) בצבע משגע.

כמובן יש עוד המון אבל צריך להתחיל בצעדים קטנים.
לא חסר בלוגי בירה ישראלים ברשת עם מגוון המלצות, ביקורות ועוד...

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”