שרשור תגובות: סטרימר Open Hour Gecko

פורום לכל מה שקשור לאחסון (מקומי, נייד ובענן). NASים ועוד.
ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46318
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #21 

בשבוע הבא גרסת קושחה משמעותית אשר תאפשר בין היתר Bitstream של Dolby Atmos.

Netstat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 690
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

מאוד מאוד מפתיע הביקורת של המכשיר

שליחה #22 

קבלתי אתמול את המכשיר ולאחר הביקורות הדי צוננות התכוננתי להתאכזב קשות אך ההפך קרה !!!!
קודם כל בדומה למה שנאמר בכתבה אכן איכות התמונה היא טובה מאוד ועולה בכמה רמות על סטרימרים קופסאות אנדרואיד openelec גנריים גם של חברות יותר מוכרות . יש לציין שהממשק של המכשיר יפה בסיסי ומהוקצע ומאפשר גישה די ישירה להגדרות של המכשיר . הגדרת שרת הSAMBA כל כך פשוטה ואינה מחייבת התעסקות כלל .
לעומת זאת בניגוד למה שניתן היה להבין מהכתבה ההזרמה דרך הרשת עובדת תקין ללא בעיות . קבצים של mkv 1080p וקבצי iso blu ray ,תיקיות בלו ריי מלא ,בלו ריי 3d הכל עובד גם בהזרמה מהרשת . לא ראיתי שום ירידה באיכות התמונה בניגון 3d .
ניסיתי לאתגר את המכשיר גם בסרטים בעלי קצב ביטרייט מאוד גבוה כמו star wars revenge of the sith והמכשיר הקטן ניגן וניגן ללא בעיות.
לגבי קבצים של 4k לא ניסיתי ואין לי גם מסך כזה ועם כל הכבוד לא ממש קיימים חומרים ב4k למרות שמסכים קיימים יותר משנתיים .
הנקודות היחידות שלא מצאתי להן פתרון ולא דובר עליהן בכתבה הן תרגום הsrt שמוצג ככתב ראי ולא משנה איזה הגדרות בחרתי ושינתי גם בזמן צפיה,לא דרך ממשק המכשיר מה שנקרא הmedia center וגם לא דרך kodi וניגזרותיו .
פתרון שמצאתי ביינתים עד לתיקון נושא התרגום הוא הורדת mx player שיודע לנגן תקין עם תרגום .
והנקודה השניה היא הנושא של ניגון פס קול אטמוס שנפתר לאחר שחרור גרסה חדשה שיצאה ב13.11.2015 אמנם לא מצאתי אותה תחת האתר הפורמלי של cloud media ,אלא תחת הפורום הרישמי של המכשיר . זה לא שיש לי מגבר אטמוס אבל הקרטועים שהיו לפני בניגון פס קול כזה פסקו .
שורה תחתונה המכשיר אינו מושלם אבל עומד כמה רמות מעל מה שמקובל בשוק עם פיצ'רים ותוספים כמו ניגון 3d מלא ,תמיכה בפורמטי קול מתקדמים וחברה שלא זונחת עדכוני גרסה, והכי חשוב תג מחיר של 620 ש"ח לאחר מיסים עד הבית עם משלוח מהיר שלא יאמן. יום חמישי נשלח מהונג קונג ואתמול הגיע אלי שליח .
לדעתי מבחינת יחס מחיר ביצועים זה המכשיר הכי אטרקטיבי שקיים היום בשוק ,שווה ביותר .

mulderfox פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים
יצירת קשר:

Re: מאוד מאוד מפתיע הביקורת של המכשיר

שליחה #23 

Netstat כתב:קבלתי אתמול את המכשיר ולאחר הביקורות הדי צוננות התכוננתי להתאכזב קשות אך ההפך קרה !!!!
קודם כל בדומה למה שנאמר בכתבה אכן איכות התמונה היא טובה מאוד ועולה בכמה רמות על סטרימרים קופסאות אנדרואיד openelec גנריים גם של חברות יותר מוכרות . יש לציין שהממשק של המכשיר יפה בסיסי ומהוקצע ומאפשר גישה די ישירה להגדרות של המכשיר . הגדרת שרת הSAMBA כל כך פשוטה ואינה מחייבת התעסקות כלל .
לעומת זאת בניגוד למה שניתן היה להבין מהכתבה ההזרמה דרך הרשת עובדת תקין ללא בעיות . קבצים של mkv 1080p וקבצי iso blu ray ,תיקיות בלו ריי מלא ,בלו ריי 3d הכל עובד גם בהזרמה מהרשת . לא ראיתי שום ירידה באיכות התמונה בניגון 3d .
ניסיתי לאתגר את המכשיר גם בסרטים בעלי קצב ביטרייט מאוד גבוה כמו star wars revenge of the sith והמכשיר הקטן ניגן וניגן ללא בעיות.
לגבי קבצים של 4k לא ניסיתי ואין לי גם מסך כזה ועם כל הכבוד לא ממש קיימים חומרים ב4k למרות שמסכים קיימים יותר משנתיים .
הנקודות היחידות שלא מצאתי להן פתרון ולא דובר עליהן בכתבה הן תרגום הsrt שמוצג ככתב ראי ולא משנה איזה הגדרות בחרתי ושינתי גם בזמן צפיה,לא דרך ממשק המכשיר מה שנקרא הmedia center וגם לא דרך kodi וניגזרותיו .
פתרון שמצאתי ביינתים עד לתיקון נושא התרגום הוא הורדת mx player שיודע לנגן תקין עם תרגום .
והנקודה השניה היא הנושא של ניגון פס קול אטמוס שנפתר לאחר שחרור גרסה חדשה שיצאה ב13.11.2015 אמנם לא מצאתי אותה תחת האתר הפורמלי של cloud media ,אלא תחת הפורום הרישמי של המכשיר . זה לא שיש לי מגבר אטמוס אבל הקרטועים שהיו לפני בניגון פס קול כזה פסקו .
שורה תחתונה המכשיר אינו מושלם אבל עומד כמה רמות מעל מה שמקובל בשוק עם פיצ'רים ותוספים כמו ניגון 3d מלא ,תמיכה בפורמטי קול מתקדמים וחברה שלא זונחת עדכוני גרסה, והכי חשוב תג מחיר של 620 ש"ח לאחר מיסים עד הבית עם משלוח מהיר שלא יאמן. יום חמישי נשלח מהונג קונג ואתמול הגיע אלי שליח .
לדעתי מבחינת יחס מחיר ביצועים זה המכשיר הכי אטרקטיבי שקיים היום בשוק ,שווה ביותר .
...
אני שמח שנהנית, ואתה צודק לגבי קידודי הקול המתקדמים, אם כי אין לי רסיבר מתאים לבדוק אם הוא באמת יודע לשלוח את האות בצורה נכונה.
אבל הבעיות שאתה חווה עם srt, וגם איכות הוידאו נובעות מהשימוש בנגן מיוחד (hiplayer) ולא בקודי עצמו. המכשיר גם בהחלט לא טוב למשחקים. ולגבי חומרים ב-4k יש הרבה מאוד כאלה, אם אתה יודע לחפש. דוגמה אחרונה היא הסדרה החדשה של נטפליקס "ג'סיקה ג'ונס" שיצאה גם ב-4k. ואני מסתכל על תאימות לעתיד כפתרון להתיישנות מהירה. מבחינת ביצועי רשת לקבצי 720p/1080p, אין בעיה עד משהו כמו 20 מ"ב לשנייה. אחרי זה כבר זה לא עובד טוב.
·

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17915
נתן תודות: 1145 פעמים
קיבל תודות: 2487 פעמים

שליחה #24 

ziv_r כתב:בשבוע הבא גרסת קושחה משמעותית אשר תאפשר בין היתר Bitstream של Dolby Atmos.
...
·

מה מיוחד ב BITSTREAM של האטמוס להבדיל מפורמטי האודיו האחרים?

כל הסטרימרים "ענתיקה" שברשותי מזרימים אטמוס ללא בעיה. אני אומנם לא יכול להנות כרגע אבל הם מזרימים ללא בעיה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46318
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #25 

רק SMP8757 & SMP8758 ומעלה תומכים ב- Passthrough של Dolby Atmos בצורה רישמית. ייתכן והיכולת מוצגת גם בסטרימרים ישנים יותר, אך כאמור, זה לא רישמי (עם כל ההשלכות הנלוות לכך).

Netstat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #26 

mulderfox כתב:
...
...
"אני שמח שנהנית, ואתה צודק לגבי קידודי הקול המתקדמים, אם כי אין לי רסיבר מתאים לבדוק אם הוא באמת יודע לשלוח את האות בצורה נכונה.
אבל הבעיות שאתה חווה עם srt, וגם איכות הוידאו נובעות מהשימוש בנגן מיוחד (hiplayer) ולא בקודי עצמו. המכשיר גם בהחלט לא טוב למשחקים. ולגבי חומרים ב-4k יש הרבה מאוד כאלה, אם אתה יודע לחפש. דוגמה אחרונה היא הסדרה החדשה של נטפליקס "ג'סיקה ג'ונס" שיצאה גם ב-4k. ואני מסתכל על תאימות לעתיד כפתרון להתיישנות מהירה. מבחינת ביצועי רשת לקבצי 720p/1080p, אין בעיה עד משהו כמו 20 מ"ב לשנייה. אחרי זה כבר זה לא עובד טוב."

אני לא יודע באילו תנאים נעשו הבדיקות בביקורת אבל אצלי קבצים של 40 ו48 גיגה נוגנו בצורה תקינה וחלקה ללא גמגומים גם מקומית וגם מהרשת !!!!
·
...
·

mulderfox פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
יצירת קשר:

שליחה #27 

Netstat כתב:
...
...
·
...
·
סבבה. אני עובד עם חיבור לנתב דרך רשת החשמל, אז זה מנחית את המהירות.. אבל, עם מיניקס אני מקבל מהירויות גבוהות פי שתיים על אותה רשת בדיוק.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #28 

@mulderfox
עדיין זה לא אומר שהבעיה היא בOpen Hour Gecko

Netstat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #29 

@mulderfox
·טוב זה כנראה הסיבה לקרטועים בביקורת דרך מתאמי רשת חשמל החיבור אינו יציב ,אני חושב שאם היית מחבר דרך כבל רשת קווי הביצועים היו משתפרים בצורה משמעותית .

הבשורה הטובה בכל מקרה לנושא הכתוביות בעברית דרך הקודי שהצלחתי להסיר את גירסת קודי שמגיעה עם המכשיר ולהתקין את הגרסה הרשמית מהאתר של קודי 15.2 ולהתקין את הריפו של Thewiz המלך .

Netstat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

טוב ההתלהבות היתה מוקדמת מדי

שליחה #30 

אמנם הרווחתי תרגום בעברית בקודי החדש אך אבדתי את הפורמטים החדשים !!!!
מקווה שתצא גרסה בקרוב שתכלול גם וגם . :(

mulderfox פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
יצירת קשר:

שליחה #31 

Netstat כתב:@mulderfox
·טוב זה כנראה הסיבה לקרטועים בביקורת דרך מתאמי רשת חשמל החיבור אינו יציב ,אני חושב שאם היית מחבר דרך כבל רשת קווי הביצועים היו משתפרים בצורה משמעותית .

הבשורה הטובה בכל מקרה לנושא הכתוביות בעברית דרך הקודי שהצלחתי להסיר את גירסת קודי שמגיעה עם המכשיר ולהתקין את הגרסה הרשמית מהאתר של קודי 15.2 ולהתקין את הריפו של Thewiz המלך .
...
·
אין לי יכולת לחבר ישירות לנתב בלי קידוח בקירות שאינו אפשרות קיימת כרגע.
יש לי חיבורי רשת אלחוטית הן ב-2.4 גה"צ והן ב-5 גה"צ, והפגיעה בביצועים נשארת גם דרכם.
לגבי כתוביות, גם בגרסה של קודי המגיעה עם המכשיר אפשר לראות כתוביות בצורה נכונה, אם משתמשים ב-DVDPLAYER - הנגן הפנימי של קודי כדי לנגן תכנים. החלק הפחות טוב בכך הוא שאז גם מאבדים את האצת החומרה בדרך.
כנראה שזה מה שעשית, וזה גורם לגמגומים וירידה מורגשת באיכות התמונה, אלא אם כן הם הטמיעו את האצת החומרה של HISILICON בגרסאות חדשות של קודי - מה שלא ידוע לי.

mulderfox פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
יצירת קשר:

שליחה #32 

לאחר בדיקה עם SYABAS, ההזרמה של אטמוס לרסיבר היא של כל הערוצים - ללא ריבוב למספר ערוצים נמוך יותר. בנוסף לכך, אין להם תוכניות להטמיע את האצת החומרה של המעבד (HiSilicon 3798M) לתוך קודי. וזה חבל... כי המגבלות של נגן חיצוני יישארו וכך מאבדים חלק נכבד מהיתרונות של קודי.
Drops of Wisdom
http://www.eyalo.com

Netstat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

mulderfox לצערי הרב

שליחה #33 

לא הצלחתי להציג כתוביות בעברית בצורה תקינה באמצעות הkodi שמגיע יחד עם המכשיר לא באמצעות השלט המקורי ולא באמצעות מקלדת אלחוטית שחיברתי אליו ,אלא רק ככתב ראי . לא הצלחתי למצוא אופציה של ברירה בין נגן הdvd בקודי המובנה לכל נגן אחר באמצעות הקודי שמגיע עם המכשיר .
בצעתי השוואת הגדרות מול ה cubox i2x שיש לי וההגדרות זהות .
אשמח אם תוכל לעדכן כיצד מתבצעת הדבר .

שלח תגובה

חזור אל “NAS ואחסון”