בעיות עם Denon AVR-X3200W - נשלח חזרה, מה קונים עכשיו ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·nirmv כתב:Sexter, אני לא כל-כך שותף להתלהבות שלך מימהה. הייתי קונה מרנץ 7010 היום אם הייתי יכול (בדרך אגב, למישהו יש ניסיון בקניה מאמזון גרמניה בלי משלוח לישראל?).
ב- avforums הכתירו את המרנץ 7009 כמנצח במבחן קבוצתי בין הימהה 2040 והפיוניר LX-58, בעיקר בגלל איכות הסאונד במוסיקה.
אמנם אלה הדגמים של 2014 אבל הכל אמור להיות תקף גם ל-2015.
https://www.avforums.com/review/dolby-a ... test.10946...
מרנץ חברה מעולה .מי שמחפש גימיקים ,שבתכלס לא ממש משתמשים בהם ,שיחפש חברות אחרות.
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
·Sexter כתב:להמתין בסבלנות לדגמי ימהה שיגיעו לאירופה בנובמבר. המגביל של ה 3200 זה 1050 או 2050 אם חשוב לך 9.2. אין ספק שזה הליין הטוב ביותר מהדגמים החדשים. בקצב הזה דנון ואונקיו הולכים להעלם. אצל שתי החברות בדגמים החדשים יש המון תקלות. מראנץ זה אותה החברה כמו דנון רק ליין שונה. אבל הרסיברים שלהם מאד מוגבלים בפיצ'רים. לפיוניר עדיין אין ליין חדש עם DTS:X אולי בתחילת השנה הבאה יצא משהו... מהיכן הזמנת את ה 3200W ? אני עשיתי סקר וגיליתי שהימהה 1050 עדיף עליו בהמון תכונות. סתם לדוגמה הדנונוים תומכים ב DSD 2 ערוצים וקצב שעון של 2.8 מגה לעומת הימהה שתומכים בקצב 5.6 ורב ערוצי......
כהרגלך אתה טועה ומטעה וכותב דברים ללא קשר למציאות. דוגמא קטנה היא השטות
שכתבת לגבי PIONEER ו DTS-X . כנראה ש 3 רסיברים לא מספיקים עבורך.
http://www.hometheater.co.il/vt239503.html
- mbd
- חבר מביא חבר

·nirmv כתב:Sexter, אני לא כל-כך שותף להתלהבות שלך מימהה. הייתי קונה מרנץ 7010 היום אם הייתי יכול (בדרך אגב, למישהו יש ניסיון בקניה מאמזון גרמניה בלי משלוח לישראל?).
ב- avforums הכתירו את המרנץ 7009 כמנצח במבחן קבוצתי בין הימהה 2040 והפיוניר LX-58, בעיקר בגלל איכות הסאונד במוסיקה.
אמנם אלה הדגמים של 2014 אבל הכל אמור להיות תקף גם ל-2015.
https://www.avforums.com/review/dolby-a ... test.10946...
1.בין 2014 לדגמי 2015 קיים הבדל עצום. במיוחד ב YAMAHA.
2.גם במבחן שהבאת ה YAMAHA ניצח בקלות ברב ערוצי [קולנוע ביתי] והסיבה היחידה
שה MARANTZ נקבע כמנצח זה שמחירו היה יותר זול ב 100 פאונד. מצרף את הציטוט.
The Yamaha RX-A2040 came a close second and even pipped the Marantz when'
it came to surround sound but ultimately lost out because it's £100 more expensive.'
mbd, במקום אחר הם כתבו:
If you can spend an extra £100 then Yamaha's excellent RX-A2040 is also a great alternative with gorgeous looks and tank-like construction. The setup, features and app are also very good but, whilst the performance was impressive, the Marantz edges the Yamaha in terms of overall audio performance. As a result we have no hesitation in awarding the Marantz SR7009 an AVForums Best Buy badge.
https://www.avforums.com/review/marantz ... view.10854
If you can spend an extra £100 then Yamaha's excellent RX-A2040 is also a great alternative with gorgeous looks and tank-like construction. The setup, features and app are also very good but, whilst the performance was impressive, the Marantz edges the Yamaha in terms of overall audio performance. As a result we have no hesitation in awarding the Marantz SR7009 an AVForums Best Buy badge.
https://www.avforums.com/review/marantz ... view.10854
- mbd
- חבר מביא חבר

·Shayosef כתב:טל שמעתי , אבל לא באמת שמעתי...
בכל אופן נראה לי שנסגרתי סופית, אני חושב שהזמנתי וביטלתי 4 רסיברים ב 24 שעות האחרונות מאמזון, דרך אגב, אמזון איטליה עם המחירים והמבחר הגדול ביותר למשלוחים לישראל, אמזון גרמניה ניתק איתנו קשרים כנראה..
בכל אופן, היתה הזמנה לפיוניר 58, התבאסתי שהוא בן שנה וחסרים לו פיצ'רים עדכניים וגם את האמת התחשק לי ממשק חדש וחברה אחרת. בוטל
אחרי זה הוזמן דנון 4200....כן זה היה בשלב מאוחר בלילה ודי מזוכיסטי אבל שכנעתי את עצמי שהדנון שהיה לי הפך ללבנה בגלל שעשיתי את העדכון דרך הרשת (כבל רשת) ויש לי מלא ניתוקים בזמן האחרון כאן מהוט אז כנראה שזה מה שדפק אותו, אז אמרתי מהיום רק ב USB.
ואז ראיתי מועמד חדש - ה Onkyo TX-RZ900
שנים היה לי אונקיו, התגעגעתי לאמינות ולצליל, יודע שעניין הכיול החדש שלהם לא גליק אבל אני בטוח שעם מישהו מוכשר נגיע לכיול מוצלח, נראה מסיבי, תומך בכל דבר שיש וגם נראה לא רע
עד שאתחרט שוב זה מה שהוזמן......
גם ה DENON X4200 וגם ה MARANTZ 7010 הם מכשירים טובים יותר מאשר ה ONKYO שהזמנת.
וגם עולים קצת פחות. ועדכון תוכנה עושים רק דרך USB ואז אין הפתעות.
- mbd
- חבר מביא חבר

·nirmv כתב:mbd, במקום אחר הם כתבו:
https://www.avforums.com/review/marantz ... view.10854...
לא מתכוון להתווכח על בדיקה שנערכה לפני כשנה בדגמים שכיום לא באמת משנים דבר.
אבל הם כותבים בפרוש איזה רסיבר היה טוב יותר ברב ערוצי . ועד כמה משפיע ההפרש של ה £100.
"היתרון היחידי" בצליל של ה MARANTZ היה ב 2 ערוצים. אבל היות ואנחנו מדברים על רסיבר לשימוש
בקולנוע ביתי [רב ערוצי] וזה בעצם מה שהבדיקה היתה אמורה לעשות אז זה לא באמת משנה.
- mbd
- חבר מביא חבר

·nirmv כתב:הרבה אנשים קונים רסיבר רב ערוצי בשביל לשמוע איתו גם מוסיקה. מוסיקה תמיד היה נדבך חשוב ביכולות של רסיבר, אל נא תמעיט בו. חוץ מזה שגם בסרטים יש מוסיקה זה לא הכל אפקטים....
אני לא ממעיט בערכו של אף מכשיר או יכולת של מכשיר. אבל בוא נחזור לרגע לנושא העיקרי.
יעודו העיקרי של רסיבר רב ערוצי זה קולנוע ביתי או ניגון כל תוכן אחר ברב ערוצי. גם הבדיקה
שנעשתה נעשתה עבור רב ערוצי. [ה 2 ערוצים זה לא באמת הדבר העיקרי ברסיבר הזה]
מי שרציני גם לגבי המוזיקה בדרך כלל מוסיף INTEGRATED עבור הסטריאו.
ברור שיש מוזיקה בפסקול של הסרטים אבל המוזיקה הזאת מקודדת ומושמעת ברב ערוצי
ולא בסטריאו.
נושא הקידוד הוא לא העניין, אלא איך הרסיבר משמיע מוסיקה. לכן זה רלוונטי גם בסרטים. לא אמרתי לך לא להמעיט בערכו של רסיבר אלא לא להמעיט בערכו של פיצ'ר ולהשמיע מוסיקה זה פיצ'ר חשוב מאד ברסיבר רב ערוצי במחיר כזה.
חוץ מזה avforums כתבו שהמרנץ מנצח בגלל overall audio performance. וזה נשמע לי די ממצה.
חוץ מזה avforums כתבו שהמרנץ מנצח בגלל overall audio performance. וזה נשמע לי די ממצה.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
אי אפשר להגדיר מה יותר טוב כי לכל אחד יש דרישות אחרות מהרסיבר.
רוב האנשים(ואני לא מדבר על אנשי הפורום אלא על כלל האוכלוסיה) לא יקנו אינטגרייטד בנוסף לרסיבר ואם יש משהו כמוני למשל(בעל מרנץ 6007)
שחשוב לו גם לשמוע סטריאו באיכות סבירה ילך ויקנה את המרנץ.
רוב האנשים(ואני לא מדבר על אנשי הפורום אלא על כלל האוכלוסיה) לא יקנו אינטגרייטד בנוסף לרסיבר ואם יש משהו כמוני למשל(בעל מרנץ 6007)
שחשוב לו גם לשמוע סטריאו באיכות סבירה ילך ויקנה את המרנץ.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- mbd
- חבר מביא חבר

·nirmv כתב:נושא הקידוד הוא לא העניין, אלא איך הרסיבר משמיע מוסיקה. לכן זה רלוונטי גם בסרטים. לא אמרתי לך לא להמעיט בערכו של רסיבר אלא לא להמעיט בערכו של פיצ'ר ולהשמיע מוסיקה זה פיצ'ר חשוב מאד ברסיבר רב ערוצי במחיר כזה.
חוץ מזה avforums כתבו שהמרנץ מנצח בגלל overall audio performance. וזה נשמע לי די ממצה....
כנראה שכאשר יש מוזיקה בזמן הסרט אתה מעביר את הרסיבר מרב ערוצי לסטריאו. כיוון שאם לא
אז אתה שומע גם את המוזיקה ברב ערוצי. [ואם לא ידעת הקידוד לסרטים הוא ברב ערוצי] וכן הקידוד
חשוב מאוד לכל תוכן מושמע.
קרא עוד פעם את הסיבה.
it came to surround sound but ultimately lost out because it's £100 more expensive.'
המילה 'PIPPED' באנגליה והמילה 'SMOKED' ב USA פרושן בעיברית "האכיל אותו אבק"
זה מה שה YAMAHA עשה ל MARANTZ ע'פ האתר ברב ערוצי. [אבל זאת רק דעתם]
והם מוסיפים שהסיבה העליונה והחשובה ביותר היא ההפרש בעלות של £100.
ועכשיו בפעם האחרונה . זה רסיבר רב ערוצי וזאת המטרה העיקרית לייצורו תיפקודו ורכישתו.
אם עדיין לא הבנת אז בוא נסכים שלא להסכים.
המשך יום טוב.
- mbd
- חבר מביא חבר

·of1978 כתב:אי אפשר להגדיר מה יותר טוב כי לכל אחד יש דרישות אחרות מהרסיבר.
שחשוב לו גם לשמוע סטריאו באיכות סבירה ילך ויקנה את המרנץ....
לא מנסה להגדיר עבור אף אחד מה נשמע יותר טוב . וגם לא אמרתי שה MARANTZ
לא נשמע מצויין. [להיפך לדעתי נשמע מעולה]
מאחר ואני כותב את זה כאן בפורום אז זה מיועד לחברי הפורום. אני לא באמת כותב לכל שאר
האוכלוסייה.
חח לדעתי אתה פאנבוי...mbd כתב:·......
כנראה שכאשר יש מוזיקה בזמן הסרט אתה מעביר את הרסיבר מרב ערוצי לסטריאו. כיוון שאם לא
אז אתה שומע גם את המוזיקה ברב ערוצי. [ואם לא ידעת הקידוד לסרטים הוא ברב ערוצי] וכן הקידוד
חשוב מאוד לכל תוכן מושמע.
קרא עוד פעם את הסיבה.
המילה 'PIPPED' באנגליה והמילה 'SMOKED' ב USA פרושן בעיברית "האכיל אותו אבק"
זה מה שה YAMAHA עשה ל MARANTZ ע'פ האתר ברב ערוצי. [אבל זאת רק דעתם]
והם מוסיפים שהסיבה העליונה והחשובה ביותר היא ההפרש בעלות של £100.
ועכשיו בפעם האחרונה . זה רסיבר רב ערוצי וזאת המטרה העיקרית לייצורו תיפקודו ורכישתו.
אם עדיין לא הבנת אז בוא נסכים שלא להסכים.
המשך יום טוב....
Overall audio performance.
OVERALL AUDIO PERFORMACE.
חח. כבר שמתי לב שאתה חייב להגיד את המילה האחרונה, I'm just teasing you.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
כמה הערות בנוגע לשרשור הזה בתקווה שלא אעצבן אף אחד..
אף פעם לא הבנתי את ההבחנה בין תפקוד של רסיבר בסטריאו ותפקוד של רסיבר ברב ערוצי. זה לא שיש איזה גמד בפנים שגורם לרסיבר להשמע פחות טוב בסטריאו. זה אותו מגבר , אותו ספק אותו pre ואותה מערכת כיול. אם יש שינוי באיכות הסאונד הוא קשור לאופן שבו התוכן נערך (בעיקר דחיסה ו reference level ) כל השאר בראש של המאזין.
אף פעם גם לא התחברתי לאמירה שסטריאו שומעים ללא מערכת כיול. אפשר לחשוב שבסטריאו הבעיות האקוסטיות בחדר נעלמות..
בהנתן פיצ'רים זהים או כאלו שלא רלוונטיים לרוכש, מה שלדעתי אמור להכריע זו מערכת הכיול. ה pre תמיד אבל תמיד מוציא סיגנל שהוא ליניארי ועד היום לא נתקלתי בבדיקה שקבעה שרסיבר מסויים לא מוציא סיגנל ליניארי מה pre. המגברים ? אף אחת מהחברות לא המציאה את הגלגל מחדש. השוני בין הרסיברים וחתימת הסאונד שלהם נקבע על ידי מערכת הכיול
וככל שהיא טובה יותר כך התוצאה הסופית תהיה טובה יותר.
ליאור
אף פעם לא הבנתי את ההבחנה בין תפקוד של רסיבר בסטריאו ותפקוד של רסיבר ברב ערוצי. זה לא שיש איזה גמד בפנים שגורם לרסיבר להשמע פחות טוב בסטריאו. זה אותו מגבר , אותו ספק אותו pre ואותה מערכת כיול. אם יש שינוי באיכות הסאונד הוא קשור לאופן שבו התוכן נערך (בעיקר דחיסה ו reference level ) כל השאר בראש של המאזין.
אף פעם גם לא התחברתי לאמירה שסטריאו שומעים ללא מערכת כיול. אפשר לחשוב שבסטריאו הבעיות האקוסטיות בחדר נעלמות..
בהנתן פיצ'רים זהים או כאלו שלא רלוונטיים לרוכש, מה שלדעתי אמור להכריע זו מערכת הכיול. ה pre תמיד אבל תמיד מוציא סיגנל שהוא ליניארי ועד היום לא נתקלתי בבדיקה שקבעה שרסיבר מסויים לא מוציא סיגנל ליניארי מה pre. המגברים ? אף אחת מהחברות לא המציאה את הגלגל מחדש. השוני בין הרסיברים וחתימת הסאונד שלהם נקבע על ידי מערכת הכיול
וככל שהיא טובה יותר כך התוצאה הסופית תהיה טובה יותר.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
·mbd כתב:·......
כהרגלך אתה טועה ומטעה וכותב דברים ללא קשר למציאות. דוגמא קטנה היא השטות
שכתבת לגבי PIONEER ו DTS-X . כנראה ש 3 רסיברים לא מספיקים עבורך.
http://www.hometheater.co.il/vt239503.html...
אתה כנראה מתבלבל בין סדרת ELITE האמריקאית לבין הדגמים האירופאים. נכון לעכשיו לפיוניר אין רסיברים עם DTS-X לשוק האירופאי... ואיפה עוד טעיתי?