תודה רבה לכל המשיבים. מאחר והטענה שלי היא שהאדם הסביר לא יכול להפריד בין פנל המסך (פנל ה-LCD) לבין תאורת הלד, שכן נורות הלד בעצם הם שנותנות את התאורה למסך ולכן יש לראות בהם חלק אינטגרלי מהמסך עצמו. בכדי שאני אוכל להעלות טענה זו בבית המשפט אני זקוק לחומר טכני או לתרשימים בנדון. עד כה מצאתי את הכתבה הבאה ב-Dtown:
מה מסתתר מאחורי פנל ה-LCD ? חושפים את מאחורי הקלעים - מסכי LED ופלזמה
אודה מאוד על קישורים להסבר או כתבה בנושא זה. שוב תודה רבה לכולם.
ב.ט.י ב.ט.י בם...לא אקנה מוצר שלהם לעולם!!!
-
LAKI2222
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
- yoav4x4
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
זה בדיוק העניין, אתה לא צריך שום חומר טכני בעניין...
בתביעות קטנות יש לך בערך 7 דקות לכל התהליך, השופט הוא אדם מן השורה, הוא גם לא מבין מה ההבדל בין מסך לפנל לכרטיס לספק....וזה לטובתך!
בתביעות קטנות יש לך בערך 7 דקות לכל התהליך, השופט הוא אדם מן השורה, הוא גם לא מבין מה ההבדל בין מסך לפנל לכרטיס לספק....וזה לטובתך!
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
מסכים עם יואב וזה גם שניסיתי לומר קודם -
ניסוח החוזה שלהם (תעודת האחריות) מולך בכוונה נוסך בצורה מטעה שיכולה להיות לא ברורה או להשתמע לכל מיני פנים. בגלל שזהו חוזה אחיד בו אין לך צד החוק קובע כי הולכים עם הפירוש של הצד המקופח מהניסוח הנ"ל, היינו הלקוח שלא יכל להתערב בניסוחו.
כמובן שמה שאני רושם לא מהווה תחליף לייעוץ משפטי. אין לי שום ידע מוסמך ו/או נסיון במשפטים. תפעל לפי ראות ענייך במקרה הנ"ל.
ניסוח החוזה שלהם (תעודת האחריות) מולך בכוונה נוסך בצורה מטעה שיכולה להיות לא ברורה או להשתמע לכל מיני פנים. בגלל שזהו חוזה אחיד בו אין לך צד החוק קובע כי הולכים עם הפירוש של הצד המקופח מהניסוח הנ"ל, היינו הלקוח שלא יכל להתערב בניסוחו.
כמובן שמה שאני רושם לא מהווה תחליף לייעוץ משפטי. אין לי שום ידע מוסמך ו/או נסיון במשפטים. תפעל לפי ראות ענייך במקרה הנ"ל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
בהצלחה בתביעה...
תשתף אותנו בפסק הדין
תשתף אותנו בפסק הדין
-
LAKI2222
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128