ערוצי HD בYES נתקעים
tomer_1968
אין הבדל בין לקוח "פרטי" ללקוח בבניין.
הצלחת וכל מה שמחובר אליה הוא רכוש חברת YES וניתן ללקוח בהשאלה כל עוד הלקוח מנוי של YES וללקוח אסור לבצע תיקונים ותחזוקה שלא דרך YES.
אבל להתווכח איתך זה מקרה אבוד.
אני עדיין לא מבין מה אתה עושה בפורום הזה חוץ מניסיון לקידום עצמי (ממליץ לך לעשות את זה בפייסבוק במקום בפורום).
אין הבדל בין לקוח "פרטי" ללקוח בבניין.
הצלחת וכל מה שמחובר אליה הוא רכוש חברת YES וניתן ללקוח בהשאלה כל עוד הלקוח מנוי של YES וללקוח אסור לבצע תיקונים ותחזוקה שלא דרך YES.
אבל להתווכח איתך זה מקרה אבוד.
אני עדיין לא מבין מה אתה עושה בפורום הזה חוץ מניסיון לקידום עצמי (ממליץ לך לעשות את זה בפייסבוק במקום בפורום).
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
כל אחד פה עושב סקירה על עידן פלוס או רושם שם של מתקין מומלץ בתחום הלווין וזה בסדר אני כל הידע שלי בתחום הלווין ועידן פלוס ביחד מסתכם ב50 אחוז ונחשב לעוסק בתחום מכרתי צלחת ב100 שקל שעלתה לי 140 שקל בגלל שהיא פגומה מכרתי להומלס שגר בקראוון ואני נחשב לעוסק בתחום לא גביתי ממנו שקל אחד על עבודה ואפילו לא על נסיעות
@tomer_1968
תגיד מה אתה רוצה?
אין לי כלל ניסיון בתחום
רק התקנה של צלחות לעצמי ולקרובים שלי בתור תחביב
רק חייל שהשתחרר לא מזמן
עם ידע כללי טיפה מפה וטיפה משם ודברים שאתה זורק ברחבי הפורום כלל לא מעידים עלייך כאל עוסק בתחום ועוד 10 שנים אלה כסתם מישהו שעושה כסף על לקוחות יס שיקבלו את אותו השירות בחינם
אם היית פונה אל אנשים שברשותם צלחות לווין פרטיות שכמובן זקוקים למתקין מצידי תחייב אותם 1000 ש''ח רק ביקור
אני לא ניכנס לכיסים של אחרים
אבל כשאתה מציע לכל אדם שפותח שרשור בפורום על בעיות עם יס אתה ישר קופץ עם ההצעות הסימליות שלך ועם ה"ניסיון" שלך
תגיד מה אתה רוצה?
אין לי כלל ניסיון בתחום
רק התקנה של צלחות לעצמי ולקרובים שלי בתור תחביב
רק חייל שהשתחרר לא מזמן
עם ידע כללי טיפה מפה וטיפה משם ודברים שאתה זורק ברחבי הפורום כלל לא מעידים עלייך כאל עוסק בתחום ועוד 10 שנים אלה כסתם מישהו שעושה כסף על לקוחות יס שיקבלו את אותו השירות בחינם
אם היית פונה אל אנשים שברשותם צלחות לווין פרטיות שכמובן זקוקים למתקין מצידי תחייב אותם 1000 ש''ח רק ביקור
אני לא ניכנס לכיסים של אחרים
אבל כשאתה מציע לכל אדם שפותח שרשור בפורום על בעיות עם יס אתה ישר קופץ עם ההצעות הסימליות שלך ועם ה"ניסיון" שלך
- tomer_1968
- עוסק בתחום

יש לי נסיון בתקלות יס יש בלאי בצלחת יס וLNB של יס לאחר 10 שנים ואף פחות מכך חייבת להיות תחלופה של משהו צלחת או LNB ראיתי שניים שהחליפו להם צלחת יס יס זרקו כל הצלחות 60 סנטימטר שלהם בכלל לא ביקשתי תשלום על העבודה שלי ואפילו לא נסיעות במידה ולא אפתור את הבעיה כולה החלפת LNB על בעיה מתמשכת שהחמירה במשך הזמן כך שסביר שזאת הבעיה כמה LNB עולה 10 20 שקל גם אותו אתן בחינם גם אצלי זה תחביב בסך הכל
לא מחפש להרוויח שקל על מישהו בפרט כשמדובר בלקוח יס ובכלל עדיין לא ציין אם מדובר בבניין שזה לא רלוונטי או בבית פרטי שכן רלוונטי גיסי נתן ציוד מתנה לפועל שלו על חשבוני ושכן שלי רימה אותי בתשלום יצאתי בנזק 870 שקל על איזה עוסק בתחום ועל איזה רווח מדובר פה
לא מחפש להרוויח שקל על מישהו בפרט כשמדובר בלקוח יס ובכלל עדיין לא ציין אם מדובר בבניין שזה לא רלוונטי או בבית פרטי שכן רלוונטי גיסי נתן ציוד מתנה לפועל שלו על חשבוני ושכן שלי רימה אותי בתשלום יצאתי בנזק 870 שקל על איזה עוסק בתחום ועל איזה רווח מדובר פה
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
tamuz אתה מבין שאסור לצד ג' לגעת בציוד של יס? תבדוק את הסכם ההתקשרות שלך עם החברה, כל הפניות שלך לחברה מתועדות אם זה טלפונית ואם זה קריאת שירות.. ברגע שטכנאי יגיע אליך מתישהו ויגלה עבודה של אדם פרטי אתה סתם תסתבך עם החברה ובשביל מה? בשביל שירות חינם שמגיע לך בתור לקוח? לא ברור למה אתה בוחר לפנות לאדם פרטי כאשר אתה מחובר חוקית (לכאורה) ולא לחברה עצמה.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

צוין שאני גובה תשלום על שירות כזה זה שקר לא ביקשתי תשלום מלבד העינית ונסיעות רק אם זה לא בתל אביב רק אם צריך לנסוע במיוחד לשם
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אולי יש כאן מישהו שיכול לעדכן מה לגבי ממיר iptv של יס?
מצד אחד שומעים שהחברה שואפת לזה ומצד שני ישוגר לווין עמוס בתחילת 2016 ומשיקים את ממיר הקוואטרו..?
מצד אחד שומעים שהחברה שואפת לזה ומצד שני ישוגר לווין עמוס בתחילת 2016 ומשיקים את ממיר הקוואטרו..?
הכי טוב בשבילך זה להזמין אותם .. אם יש תקיעות הבעיה היא או בצלחת שהיא הרבה זמן אצלכם בבניין
או בLNB או באיזה מגבר ששמת בדירה וגורם לשיבושים.. מגברים מסוימם יכולים לגרום לתקיעות ולא להועיל לחווית הצפייה ויכולים לגרום קצר
תזמין טכנאי לצורך בדיקה זו.
או בLNB או באיזה מגבר ששמת בדירה וגורם לשיבושים.. מגברים מסוימם יכולים לגרום לתקיעות ולא להועיל לחווית הצפייה ויכולים לגרום קצר
תזמין טכנאי לצורך בדיקה זו.
כפי שנאמר - אם אתה בעל מנוי חוקי אז אל תיתן לאף אחד לטפל אלא רק תתקשר לשירות שיבואו לסדר.
אגב, מה שנאמר קודם לגבי ה 4 * 10... - מדובר בנתון ההפרעות הדיגיטליות המותרות או BER שזה bit error rate. לצורך כיוון הצלחת לקליטה אופטימלית יש לטכנאים מכשיר מדידה שמציג את עוצמת הקליטה SNR ואת ה BER וכן ספקטרום אנלייזר שמאפשר לווסת את הקליטה להיות אופטימלית לכול תחום התדרים שלהם.
אגב, מה שנאמר קודם לגבי ה 4 * 10... - מדובר בנתון ההפרעות הדיגיטליות המותרות או BER שזה bit error rate. לצורך כיוון הצלחת לקליטה אופטימלית יש לטכנאים מכשיר מדידה שמציג את עוצמת הקליטה SNR ואת ה BER וכן ספקטרום אנלייזר שמאפשר לווסת את הקליטה להיות אופטימלית לכול תחום התדרים שלהם.
וואוו איזה אשכול מיותר!
3 עמודים של דיונים, נתונים טכנים, זוויות קליטת לויין, עוסקים בתחום, הזמנת טכנאי פרטי, עם תשלום, בלי תשלום וכל זה בשביל מה?!
אתה מנוי של יס ומשלם כל חודש. מן הסתם שאם יש תקלה שלא באחריותך הם יסדרו לך.
זה כמו ללכת למלון ולשאול איפה קונים מגבות!
אתה מנוי של יס ומשלם כל חודש. מן הסתם שאם יש תקלה שלא באחריותך הם יסדרו לך.
זה כמו ללכת למלון ולשאול איפה קונים מגבות!