שאלה לאחר רכישה ue h6400
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לפי אנשים אחרים שקנו את המסך הזה מסמליין -
הם דיווחו שעל האריזה עצמה יש את המדבקה של סמליין ותעודת האחריות שהגיעה עם המסך היא מסמליין (אלקטרוניקס פרו) והטכנאים שהגיעו להתקין הם מאלקטרוניקס פרו.
אז מה צריך יותר מזה כדי להבין שסמליין מביאים את המסך והשירות יהיה דרך אלקטרוניקס פרו לפי תנאי האחריות הרגילים שלהם?
במה זה שונה ממוצר "לגיטימי" וסטנדרטי אחר של סמליין?
צודק, משלמים תוספת רק על תעודת האחריות. נראה לי שזה תקף לכל מוצר מקביל, לא רק לדגם הזה ספציפית.
ורק למען הסר ספק דעתי היא שאין ערך מוסף (לפחות לא כזה ששווה את ההפרש הגדול במחיר) למוצרים שמיובאים ארצה דרך סמליין. בכלל לא בטוח שאם הייתי קונה מסך סמסונג הייתי קונה דרכם.
הם דיווחו שעל האריזה עצמה יש את המדבקה של סמליין ותעודת האחריות שהגיעה עם המסך היא מסמליין (אלקטרוניקס פרו) והטכנאים שהגיעו להתקין הם מאלקטרוניקס פרו.
אז מה צריך יותר מזה כדי להבין שסמליין מביאים את המסך והשירות יהיה דרך אלקטרוניקס פרו לפי תנאי האחריות הרגילים שלהם?
במה זה שונה ממוצר "לגיטימי" וסטנדרטי אחר של סמליין?
צודק, משלמים תוספת רק על תעודת האחריות. נראה לי שזה תקף לכל מוצר מקביל, לא רק לדגם הזה ספציפית.
ורק למען הסר ספק דעתי היא שאין ערך מוסף (לפחות לא כזה ששווה את ההפרש הגדול במחיר) למוצרים שמיובאים ארצה דרך סמליין. בכלל לא בטוח שאם הייתי קונה מסך סמסונג הייתי קונה דרכם.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
ושוב דוגמא למה השרץ הזה שנקרא בארץ יבואן רשמי זה עבודה בעניין (וממש לא רק סמליין)
נ.ב
כפי שרשמתי בדיון אחר (והראתי בתמונות) , אני קניתי UE50H6400 של י. שלום, יש עברית מלאה , בלי טריקים של המרה ל UA ובלי כלום.
המסך עובד פיקס ויש לי אחריות לשלוש שנים בדיוק באותם תנאים כמו מי שקנה מסמליין
אה , ולי עלה פחות 1000 שקל.
נ.ב
כפי שרשמתי בדיון אחר (והראתי בתמונות) , אני קניתי UE50H6400 של י. שלום, יש עברית מלאה , בלי טריקים של המרה ל UA ובלי כלום.
המסך עובד פיקס ויש לי אחריות לשלוש שנים בדיוק באותם תנאים כמו מי שקנה מסמליין
אה , ולי עלה פחות 1000 שקל.
Re: האם הדגם הוא UE H6400 בגודל "50?
@avnersv
·
כן הדגם שרכשתי לפני שבוע בידיוק הוא UE50H6400
עברית בכל התפריטים, קורא תרגום עברית ללא בעיה.
קשוחה 2604 תואמת לדגם אירופאי.
·
כן הדגם שרכשתי לפני שבוע בידיוק הוא UE50H6400
עברית בכל התפריטים, קורא תרגום עברית ללא בעיה.
קשוחה 2604 תואמת לדגם אירופאי.
אז ככה, אני קניתי גם את הדגם הנל, UE50H6400, דרך סמליין, הדגם מגיע ללא עברית, וטכנאי של סמליין צריך לבוא להתקין עברית על המכשיר..לאחר שהתקינו לי עברית נעשתה לי בעיית תוכנה והמסך היה נכבה לעיתי קרובות, התלוננתי מספר פעמים בסמליין על כך שלא הגיוני שהוספתי כסף על מנ ת לקבל יבואן רשמי וזה המצב..
לאחר ויכוחים איתם הסכימו לשדרג לי את המסך בתשלום לאיזה דגם שאבחר, כעת אני מחכה למחירים של הדגמים החדשים שיגיעו...
לאחר ויכוחים איתם הסכימו לשדרג לי את המסך בתשלום לאיזה דגם שאבחר, כעת אני מחכה למחירים של הדגמים החדשים שיגיעו...
- winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
הי עידן,idanbz כתב:אז ככה, אני קניתי גם את הדגם הנל, UE50H6400, דרך סמליין, הדגם מגיע ללא עברית, וטכנאי של סמליין צריך לבוא להתקין עברית על המכשיר..לאחר שהתקינו לי עברית נעשתה לי בעיית תוכנה והמסך היה נכבה לעיתי קרובות, התלוננתי מספר פעמים בסמליין על כך שלא הגיוני שהוספתי כסף על מנ ת לקבל יבואן רשמי וזה המצב..
לאחר ויכוחים איתם הסכימו לשדרג לי את המסך בתשלום לאיזה דגם שאבחר, כעת אני מחכה למחירים של הדגמים החדשים שיגיעו......
אפשר לשאול איפה קנית את המסך. אם אתה רוצה אתה יכול לכתוב לי בפרטי.
תודה
·