גילויי לא נאות :lol: - סיפור המערכת שלי (בהמשכים ובשדרוגים)

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #21 

אל תדאג, אני בטוח שיהיה לכם מעניין אצל KOOKE :wink:

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

אכן, האידאל הוא לבחון את הרמקולים בבית, בסביבה בה הם ינגנו בסופו של דבר.
כמובן שלא פשוט ליישם את זה במציאות (מבחינת נכונות חנויות וכד').
ליאור

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #23 

אלכסנדר.

יופי של סיפור (Y)

מקווה שתהנה מכל הדרך , היא ארוכה לכולנו וגם הוותיקים מאוד עדיין לא יכולים להגיד בביטחון שהם הגיעו לנחלה , ואתה יודע למה?
מפני שאין נחלה בתחום הזה , וזה היופי הגדול בו.

ישנם הרבה חילוקי דיעות והרבה אסכולות ואתה חייב לפתוח את הראש ולהבין שהראש הוא כמו מצנח , שהוא סגור זה עלול להיסתיים באסון , {להבדיל אלפי הבדלות ברמת האסון}.

אני בטוח רק בדבר אחד.

שאתה עשית רכישה ראשונה שהיא הרבה יותר מוצלחת מהרכישה הראשונה שלי , לכן אני מודה ומתוודה שאתה מתחיל ברף גבוה ממה שאני התחלתי.

ועכשיו למה שאני חושב.
יש לך את הפוטנציאל להיות מומחה גדול בתחום . אני ממליץ לך בחום לעשות את הדבר שהכי יקדם אותך ואת אוזנייך לתוצאות משביעות רצון.

מה שאני ממליץ זה לשמוע , לשמוע , לשמוע ועוד פעם לשמוע מערכות שונות.
ללמוד את החסרונות ואת היתרונות בכל דבר , להיתמחה ולהיתמקצע כמה שיותר , וכן אחי! חשוב מאוד לרכוש נסיון , הרי כל אחד יכול להיות דוקטור , אבל מעט מאוד מהדוקדטורים הם באמת רופאים. :wink:
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

diz1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1022
קיבל תודות: 28 פעמים

Re: תשמע זה לא גילוי

שליחה #24 

drambuie כתב:
diz1 כתב:רובינו יודעים את מה שכתבת כרגע מתוך עשרות ומאות הפוסטים שכתבת בפורום
זה גם לא מפליא אותי שבחרת להיעלב משתי השאלות ששאלתי אותך- כי הנחתי שאין לך תשובה שתעמוד בקורלציה לכל מה שאתה טוען. להיעלב זה זכות שנתונה רק בידך.
אין שום דבר רע בלהיות "מתחיל". אני ממליץ לך להקשיב ולבחון גם דעות של אנשים שעברו דרך בתחום אפילו אם יש להם תארים מאוד מתקדמים במדע ולא משתמשים במדע כדי לבחון את הנאותיהם. אין שום קשר.

לעצם העניין- אתה יכול לעשות יותר טוב. אם אתה אוהב מוזיקה-אולי עדיף בשלב זה להרחיב את בסיס המוזיקה\דיסקים שיש לך בבית במקום להתרכז בציוד.
אם אתה אוהב ציוד- אין מנוס מלהקשיב להרבה וארציות ולהרבה דברים-כדי לגבש דעה מוצקה יותר מה אתה אוהב ומה מכשירים שונים יודעים לעשות.
אני חושב שכדאי להגיע להתנסויות הללו ללא דעה קודמת גם כזו הנגזרת מידע באלקטרוניקה.
אין לך מה לכעוס- אני חושב שבדרך זו גם תבזבז פחות כסף על קניות לא מוצלחות.
תזהר מחברים לרגע ומעודדים שבסופו של דבר רוצים למכור לך רמקול כזה או אחר.
כמו שכתבתי בעבר, יכול להיות שעבורך הכי טוב כרגע לא לרכוש כלום ולהמשיך להתנסות.
...
בחרתי להעלב בגלל סיבה אחת - אתה ניסית לשלול את טענותיי על דרך שאלה איזה ציוד יש לי.
כי זה לא קשור לטענותיי ולדעותיי.
כמו שלדוגמא, יש לך, מטעמי תקציב, מכונית פיאט, אבל אתה יודע שהאוטו לא משהו, ובפורום ולחברים אתה ממליץ על טויוטה (בגלל שנהגת/ניסית/קראת/יש לך חבר מכונאי/אתה בעצמך מכונאי)
ואני לדוגמא אחליט שדווקא מאזדה יותר טוב, ואשאל - איך נכשלת בבחירת המכונית שלך?
ובכלל לפני חודשיים קנית וכבר אתה רוצה למכור?

תסכים איתי שזה לא מכובד, ולא יאה.

ואני באמת שפתוח לרעיונות חדשים (אשר למוחי הגיוניים) - כי מה אני אעשה, לדוגמא - כבלים שכוללים פילטרים - לא הגיוניים בעליל למוחי. כבלים שונים (שלא כוללים פילטרים) אני מוכן לבדוק, במבחן עיוור (שוב, זה אני, ודעותיי, לא מנסה לכפות על אף אחד, זאת דרך המחשבה שלי, אני לא יכול להתגבר על זה)
(אם שמת לב - לא הערתי על שום דבר בשרשור הכבלים שפתח נמר, למרות שהיו שם קריאות והזמנות ל"טכנוקראטים")

לגבי כל השאר, אני מסכים איתך, ואני עושה את ההתעמקות במקביל גם בציוד שונה (בחודשיים האחרונים בחנתי קרוב ל-10 זוגות רמקולים)
וגם במוזיקה שונה (רכשתי בחודש האחרון כ-30 דיסקים חדשים, לקחתי איזה 10 דיסקים של DEEP PURPLE להבנת הלהקה)

תודה על ההערות!
...
אני לא יודע מהיכן הבאת את המסקנה ששללתי את דעותיך בגלל הציוד שלך.
גם הדוגמה שהבאת מראה שלא הבנת למה התכוונתי
הכוונה הייתה כזו- מי שקונה ציוד ואחר שבועות ספורים "מבין" שמשהו לא מתאים לו כמו שחשב או ההתלהבות קטנה(כפי שבטאת על הרמקול כאן באחד מ 600 הפוסטים שלך עד כה)
חשבתי שזה מראה על בעיה מסוימת בהחלטה המקדמית שלך, ורצית לברר מה קרה בין המעבר מדפי האינטרנט ובדיקת נתונים למציאות. אותה שאלה הייתי שואל גם אם מישהו קונה ווילסון במאה אלף דולר וחושב על החלפה לאחר חודשים.
לגבי הרמקול שלך- אני מכיר אותו מחבר (לא אודיופיל) שרכש אותו במחסני חשמל לפני כמה שנים כאשר חיסלו את המלאי שלו בארץ( לדברי הבחור זה עלה לו פחות מ 2000 ש"ח).

הרמקול עצמו אינו הנושא. יש כמובן עניין של טעם אבל יש עיניין אוביקטיבי. ולכן, גם אם טעמך הסוביקטיבי אומר בנקודת הזמן הזו אומר שזה רמקול טוב, אני ממליץ לך , להרחיב את ניסיון שלך כדי ללמוד מה באמת טוב עבורך.
לאור ניסיונך והעובדה שקל להבין שאתה בתחילת הדרך (ואין בזה שום דבר פסול או נחות או פחות טוב) , אני סבור שמוכר מתוחכם יכול לנצל את זה ולמכור לך ואפילו לשכנע אותך למה זה טוב.
אני ממליץ לך, בשלב זה, רק להקשיב לרמקולים ולא לקנות. כך "נזק" כספי הנובע ממניפוציה כזו או אחרת יהיה פחות כבד עבורך.
אני מקווה שלא נפתח כאן שירשור בנושא ונסיים את זה כאן.
שיהיה לך כל טוב ובהצלחה בדרך

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #25 

דיז

העלית נקודה שלדעתי היא חשובה וראויה לשירשור נפרד - "כיצד להמנע ממניפולציות של מוכר בחנות? "

שאלה זו אקוטית לאלו כמוני שנמצאים בתחילת דרכם בתחביב ולכן ברשותך אפתח שירשור נפרד.

שלמה

drambuie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 818
קיבל תודות: 0

Re: תשמע זה לא גילוי

שליחה #26 

diz1 כתב: אני לא יודע מהיכן הבאת את המסקנה ששללתי את דעותיך בגלל הציוד שלך.
גם הדוגמה שהבאת מראה שלא הבנת למה התכוונתי
הכוונה הייתה כזו- מי שקונה ציוד ואחר שבועות ספורים "מבין" שמשהו לא מתאים לו כמו שחשב או ההתלהבות קטנה(כפי שבטאת על הרמקול כאן באחד מ 600 הפוסטים שלך עד כה)
חשבתי שזה מראה על בעיה מסוימת בהחלטה המקדמית שלך, ורצית לברר מה קרה בין המעבר מדפי האינטרנט ובדיקת נתונים למציאות. אותה שאלה הייתי שואל גם אם מישהו קונה ווילסון במאה אלף דולר וחושב על החלפה לאחר חודשים.
לגבי הרמקול שלך- אני מכיר אותו מחבר (לא אודיופיל) שרכש אותו במחסני חשמל לפני כמה שנים כאשר חיסלו את המלאי שלו בארץ( לדברי הבחור זה עלה לו פחות מ 2000 ש"ח).

הרמקול עצמו אינו הנושא. יש כמובן עניין של טעם אבל יש עיניין אוביקטיבי. ולכן, גם אם טעמך הסוביקטיבי אומר בנקודת הזמן הזו אומר שזה רמקול טוב, אני ממליץ לך , להרחיב את ניסיון שלך כדי ללמוד מה באמת טוב עבורך.
לאור ניסיונך והעובדה שקל להבין שאתה בתחילת הדרך (ואין בזה שום דבר פסול או נחות או פחות טוב) , אני סבור שמוכר מתוחכם יכול לנצל את זה ולמכור לך ואפילו לשכנע אותך למה זה טוב.
אני ממליץ לך, בשלב זה, רק להקשיב לרמקולים ולא לקנות. כך "נזק" כספי הנובע ממניפוציה כזו או אחרת יהיה פחות כבד עבורך.
אני מקווה שלא נפתח כאן שירשור בנושא ונסיים את זה כאן.
שיהיה לך כל טוב ובהצלחה בדרך
...
דיץ
אני מצטער
לא הבנתי למה התכוונת ולקחתי זאת אישית
מאוד מקווה שלא שמרת לי טינה על דבר זה, ואם כן, מקווה שתוכל לסלוח לי על התבטאותיי כלפיך.
מה שקורה - אני כן נהנה מהרמקול.
אפילו מאוד. רק מה, האוזן שלי היא לא אותה אוזן שהייתה לפני 4 חודשים, היא השתדרגה (לצערי) וכעת היא מחפשת שדרוג אף היא - ברמקולים :lol:
כן, הרמקול מוזיקאלי.
כן הוא מאוזן היטב (יחסית למחירו, לדעתי)
ולאוזניי - הוא נשמע טוב.
וכן, אני יכול ליהנות ממנו גם עכשיו.
רק מה, האוזניים שלי מבקשות פירוט.
מהרגע ששמעתי טוויטר של SCANSPEAK האוזניים שלי לא נותנות לי מנוחה.
איפה הפירוט הן אומרות לי?
איפה הרזולוציה המשגעת? (כמובן שעם טוויטר של 150$ זה יותר קל)
אז החלטתי - אני רוצה SCANSPEAK (שכן לא שמעתי עד עכשיו טוויטר שנעם לאוזניי יותר ממנו).
ושוב, תודה ענקית על הדאגה!
(לא פוגשים הרבה אנשים שדואגים כך לאנשים שבקושי מכירים)
המשך יום נעים, ואני מאוד מקווה שתסלח לי! (Y)
"להתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים"

Every passing moment is another chance to turn it all around" Vanilla sky"

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”