·מקפיץ שובArielAberjil כתב:אכן עשיתי זאת ולצערי זה פותר את הבעיה רק במחשב עצמו ולא בכל הרשת למשל רשת אלחוטית.
איך אני מגדיר dns של הרשת האלחוטית שלנו? האם זה צריך להתבצע מהפלאפון ספציפית או שיש הגדרה כוללנית שאפשר להשתמש בה....
בעיית DNS הוט נט
-
ArielAberjil
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- nemugi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
@ArielAberjil
·
בכל רשת שאתה נמצא בה, ההגדרות שלך הן או אוטומטיות (ע״ב DHCP) או ידניות (קביעת פרמטרים באופן קשיח, אם אתה קובע רק חלק, השאר יושלמו משרת ה DHCP).
לכן, אם אתה רוצה משהו שישפיע על כל הרשת, סדר את שרת ה DHCP ברשת שלך (ברשת ביתית, הראוטר שלך משמש כשרת ה DHCP) ושנה בו את הגדרות ה DNS שאתה רוצה שיפרסם.
אתה יכול גם לקנפג override ידנית בכל סלולרי, אבל לא חושב שזה כדאי במיוחד.
·
בכל רשת שאתה נמצא בה, ההגדרות שלך הן או אוטומטיות (ע״ב DHCP) או ידניות (קביעת פרמטרים באופן קשיח, אם אתה קובע רק חלק, השאר יושלמו משרת ה DHCP).
לכן, אם אתה רוצה משהו שישפיע על כל הרשת, סדר את שרת ה DHCP ברשת שלך (ברשת ביתית, הראוטר שלך משמש כשרת ה DHCP) ושנה בו את הגדרות ה DNS שאתה רוצה שיפרסם.
אתה יכול גם לקנפג override ידנית בכל סלולרי, אבל לא חושב שזה כדאי במיוחד.
-
ArielAberjil
-
- חבר ותיק

אכן חיפשתי בהגדרות ההוטבוקס מקום ולא מצאתי להגדיר DNS...nemugi כתב:@ArielAberjil
·
אתה יכול גם לקנפג override ידנית בכל סלולרי, אבל לא חושב שזה כדאי במיוחד....
- nemugi
-
- חבר פעיל

@ArielAberjil
·
בדקתי גם אצלי ואתה צודק. זה במקרה הטוב חובבני ובמקרה הרע תחמני. אני לא מבין איך לקוחות עסקיים מוכנים לקבל את זה. גם אי אפשר להפעיל SNMP פנימה. צריך שלקוחות עסקיים יתלוננו.
אופציה אחרת היא לכבות לו את ה DHCP ולשים סרבר אחר, למטרה זה יסכין גם raspberry pi קטן.
·
בדקתי גם אצלי ואתה צודק. זה במקרה הטוב חובבני ובמקרה הרע תחמני. אני לא מבין איך לקוחות עסקיים מוכנים לקבל את זה. גם אי אפשר להפעיל SNMP פנימה. צריך שלקוחות עסקיים יתלוננו.
אופציה אחרת היא לכבות לו את ה DHCP ולשים סרבר אחר, למטרה זה יסכין גם raspberry pi קטן.
-
ArielAberjil
-
- חבר ותיק

זהו,זה סיפור מההפטרה.nemugi כתב:@ArielAberjil
·
אופציה אחרת היא לכבות לו את ה DHCP ולשים סרבר אחר, למטרה זה יסכין גם raspberry pi קטן....
כנראה לא תהיה ברירה ולהגידר מכל מכשיר בנפרד לצערי
- nemugi
-
- חבר פעיל

@ArielAberjil
·
ממש לא סיפור מההפטרה... הרבה יותר קל ממה שאתה חושב, באמת.
אבל הדרך הנכונה היא שכמה בתי עסק יתלוננו להוט. אני אתחיל מהחברה שלנו.
·
אבל הדרך הנכונה היא שכמה בתי עסק יתלוננו להוט. אני אתחיל מהחברה שלנו.
-
ArielAberjil
-
- חבר ותיק

תודה לך,מחכה לעדכוניםnemugi כתב:@ArielAberjil
·
אבל הדרך הנכונה היא שכמה בתי עסק יתלוננו להוט. אני אתחיל מהחברה שלנו....