winer-r כתב:uriel228
תחילה תתחדש.
קניתי את אותה טלויזיה בדיוק כמוכה אך מחנות אחרת לפני כחודש.
בשום קופסא לא תמצא כבר HDMI ואנטנה לעידן, אך אני לא מקבל את הנקודה שבאים ומוציאים ציוד שמגיע כחלק אינטגראלי של החבילה ומציעים לך לרכוש אותו בנפרד או בחבילה אחרת.
זה כאילו מוציאים לך את המעמד של הטלויזיה...
נקודה אחרת שאני מתפלא היא שהיא תוצרת אירופה וכבר הגיע עם עברית ! שלי גם אירופאית אך ללא עברית....
...
ואלה גם עלי זה לא מקובל, אבל מה תעשה?
אני לא יודע מה החוק לגבי זה ומה סמסונג חושבת על הטריק הזה (אם היא בכלל יודעת על זה), אבל לדעתי אם החנות מזהירים אותך בפירוש לגבי העניין מראש, זאת זכותם.
אחרי הכל הם ייבאו את המוצר ושילמו עליו והוא שלהם לעשות בו כרצונם בגבולות החוק
.
הם חייבים כמובן לוודא איתך שאתה יודע את זה לפני הקנייה. כי הרי יש מצב גדול שבדקת את אותו הדגם באמאזון נגיד וראית שיש משקפיים ושלט חכם, אז שלא יהיו הפתעות. לדעתי אם הם אומרים לך מראש, מותר להם גם לעשות את מה שאמרת עם הסטנד.
בקיצור, אני חושב שזו זכותם, אבל זה מלוכלך לעשות את זה וזה מאוד לא ידידותי ללקוחות.
HDMI, עידן+: סבבה, לא ידעתי, לא נורא. כמה עשרות שקלים אמורים לסגור את הפינה, מה גם שאני לא חושב שאשתמש בכלל בעידן+.
בקשר לעברית. זה אכן מגיע עם ממשק משתמש בעברית ותמיכה מלאה ומושלמת בעברית, אך עם הסתייגות אחת:
כשניסיתי להפעיל את עידן+, התבקשתי לבחור מדינה. היו שם כל מיני מדינות מאירופה, ישראל לא הייתה שם. היה אפשרות לעשות "אחר" וניסיתי את זה. ניסיתי גם בולגריה סתם בשביל הספורט.
לא קלטתי כלום, אבל כמובן, אני בלי אנטנה, אז אי אפשר לדעת מה יקרה. יכול להיות שתהייה קליטה טובה, אבל המידע בעברית על הערוץ לא יהיה זמין ויכול להיות גם שהכל יעבוד פיקס ויהיה גם עברית מלאה לעידן+, אין לי מושג וכשיהיה לי אעדכן פה.