איפה לבדוק ולקנות מסך בירושלים + ייעוץ לפני רכישת UE50H6400

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
uriel228 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #21 

jtk כתב:פשוט להקליט שיחה עם החנות לגבי האחריות לפני הקניה. אח"כ לא משנה מה כתוב בתעודת האחריות, שניתנה רק אחרי הקניה.

...
...
אני לא חושב ששום טלוויזיה מגיעה עם שני הדברים האלה.
...
·אחי הכל מוקלט..

לא ידעתי שהם לא מגיעות עם כבל HDMI ואנטנה, כמו שאמרתי טלוויזיה ראשונה שלי.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5172
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #22 

נראה שהם חוסכים בכל אגורה. כבל HDMI היה אפשר לכלול. לגבי אנטנה, יש יותר סוגים והבדלים, אז פחות הייתי מצפה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #23 

אכן, אין אף מסך שמגיע עם כבל ואנטנה.
בכל אופן, בין 50 ל 100 שח וסגרת את הסיפור של שניהם מאיביי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

uriel228 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #24 

jacko-il כתב:תתחדש ותהנה. (Y)
עשו לך תרגיל עם האחריות, זו הטעיית לקוח ואני חושב שזו עילה לביטול עסקה או לפחות לקבל את תוספת התשלום ששילמת עבור השנתיים האלה. אני רואה שזה כבר נהיה מגיפה פה לעבוד על לקוחות בנושא של אחריות.
תכל'ס לפי הסעיפים בתעודה האחריות המורחבת הזו שלהם לא שווה יותר מידי - אין אחריות על פאנל המסך בשנתיים האלה. זה כמו לתת אחריות על רכב ולסייג שאין אחריות על המנוע והתמסורת. פאנל זה הרכיב העיקרי במסך וכמעט היחיד שכשהוא הולך כמעט תמיד לא משתלם לתקן את המסך.
...
תודה אחי.
אני אוהב את המסך ואני ממש לא רוצה לבטל את העיסקה, אני רוצה את מה שהובטח לי ואת מה ששילמתי תמורתו עוד מאות שקלים.
הם אומרים שלמרות מה שכתוב באחריות, הם ידאגו לי שתהיה לי אחריות מלאה -3 שנים ויהיה בסדר. אבל משום מה הם לא מוכנים לספק תעודה מתאימה, כי לטענתם "יש תעודה אחידה ואני יוצא מן הכלל".
לדעתי זה ממש פתח לבעיות בעתיד, כי מי הולך לזכור עוד שנתיים וחצי הבטחה של נציג? יכול להיות שהוא בכלל לא יעבוד שם ובכל מקרה הוא בטוח לא יזכור.

אם הם יבקשו לבטל ויסכימו להחזיר לי הכל עד השקל האחרון, כשההובלה עליהם ובלי דמי ביטול עסקה. אני אסכים לבטל את העסקה.
אם לא, אני אמשיך לדרוש את התעודה ששילמתי עליה.
יש לי הקלטות ותיעודים של כל ההבטחות שלהם (הבטיחו לי בפירוש אחריות מלאה וזהה בכל 3 השנים) ואם הם יעשו לי בעיות אני אגרור אותם לבית משפט.
מישהו צריך לחנך את החוצפנים האלה שיפסיקו לשקר ללקוחות בפנים רק בשביל לסגור עסקה.
נערך לאחרונה על ידי uriel228 ב 21/07/2015 21:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

uriel228 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #25 

jacko-il כתב:אכן, אין אף מסך שמגיע עם כבל ואנטנה.
בכל אופן, בין 50 ל 100 שח וסגרת את הסיפור של שניהם מאיביי.
...
·יש לך סוגים מומלצים או מוכר באיביי שאפשר לסמוך עליו?
אם יש לך קישור ישיר למוצר זה יהיה הכי טוב.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #26 

הם מסרו לך מידע כוזב כדי להטעות אותך ולסגור את העסקה. לדעתי זו עילה מספקת מבחינה חוקית כדי לדרוש ביטול עסקה (וכמובן שביטול עסקה מתייחס ללהחזיר את מלוא הסכום ששולם כולל כל ההוצאות מפני שהם הסיבה לבעיה הזו וזה לא גחמה של הלקוח) או לחלופין במידה והם לא יסכימו לעשות זאת - ללכת לבית משפט עם זה. אבל זו רק דעתי וזה לא ייעוץ משפטי או המלצה כלשהי בנושא. כך אני רואה את הדברים.
אגב, לחבר שלי קרה בדיוק השבוע מקרה דומה עם אלקטרוניקס-פרו, נותני השירות של סמליין. הנציגה הבטיחה לו (מספר פעמים בשיחה) אחריות מלאה לשלוש שנים ובפועל סופק לו המסך עם שנה מלאה + שנתיים מוגבלות. הוא התעצבן, בדיוק כמוך, והתקשר אליהם מיד. מנהלת המעבדה שם אפילו לא התווכחה. היא הודתה שהנציגה עשתה טעות מתום לב וחוסר בקיאות בנושא הזה, התנצלה ואפשרה לו לבטל את העסקה במידה והוא חפץ בכך. גם אצלו, המסך כבר הותקן והכל. ולפי מה שהבנתי ממנו, היא גם התקשרה אליו, על דעת עצמה, שוב ביום למחרת כדי לראות שהכל בסדר ושהוא מרוצה. גם ציינה בפניו שבוצעה ישיבה עם כל הנציגים בשירות כדי שדבר כזה לא יחזור על עצמו שוב.
אז זו התמודדות ראויה - עשו טעות, זה יכול לקרות, אבל דאגו לתקן, להתנצל וליצור קשר עם הלקוח ולראות שהוא מרוצה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5172
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #27 

באיביי לא הייתי משלם 50-100 ש"ח על אנטנה וכבל HDMI, אלא אולי 20-30 ש"ח. אבל צריך לחכות כמה שבועות עד שיגיע.
jacko-il כתב:הם מסרו לך מידע כוזב כדי להטעות אותך ולסגור את העסקה.
...
אם היבואן לא ירצה לטפל, הבעיה תהיה של החנות, במיוחד כשיש הקלטה. אני לא הייתי מתרגש מזה. את כל הבלאגן יהיה אפשר לעשות אם צריך טיפול באחריות אחרי שנה, וכנראה לא יהיה צריך.

uriel228 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #28 

הם הציעו לי לבטל עיסקה, אמרתי להם שאני לא מוכן ושאני רוצה תעודה תואמת לאחריות שהובטחה.

הצעתי להם לתת לי מסמך חתום על ידם שבו הם מתחייבים לדאוג לי לאחריות לכל 3 השנים שעומדת בתנאי האחריות של השנה הראשונה.
נראה מה יגיבו.

winer-r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1652
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #29 

uriel228
תחילה תתחדש.
קניתי את אותה טלויזיה בדיוק כמוכה אך מחנות אחרת לפני כחודש.
בשום קופסא לא תמצא כבר HDMI ואנטנה לעידן, אך אני לא מקבל את הנקודה שבאים ומוציאים ציוד שמגיע כחלק אינטגראלי של החבילה ומציעים לך לרכוש אותו בנפרד או בחבילה אחרת.
זה כאילו מוציאים לך את המעמד של הטלויזיה...
נקודה אחרת שאני מתפלא היא שהיא תוצרת אירופה וכבר הגיע עם עברית ! שלי גם אירופאית אך ללא עברית....

uriel228 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #30 

winer-r כתב:uriel228
תחילה תתחדש.
קניתי את אותה טלויזיה בדיוק כמוכה אך מחנות אחרת לפני כחודש.
בשום קופסא לא תמצא כבר HDMI ואנטנה לעידן, אך אני לא מקבל את הנקודה שבאים ומוציאים ציוד שמגיע כחלק אינטגראלי של החבילה ומציעים לך לרכוש אותו בנפרד או בחבילה אחרת.
זה כאילו מוציאים לך את המעמד של הטלויזיה...
נקודה אחרת שאני מתפלא היא שהיא תוצרת אירופה וכבר הגיע עם עברית ! שלי גם אירופאית אך ללא עברית....
...
ואלה גם עלי זה לא מקובל, אבל מה תעשה?
אני לא יודע מה החוק לגבי זה ומה סמסונג חושבת על הטריק הזה (אם היא בכלל יודעת על זה), אבל לדעתי אם החנות מזהירים אותך בפירוש לגבי העניין מראש, זאת זכותם.
אחרי הכל הם ייבאו את המוצר ושילמו עליו והוא שלהם לעשות בו כרצונם בגבולות החוק
.
הם חייבים כמובן לוודא איתך שאתה יודע את זה לפני הקנייה. כי הרי יש מצב גדול שבדקת את אותו הדגם באמאזון נגיד וראית שיש משקפיים ושלט חכם, אז שלא יהיו הפתעות. לדעתי אם הם אומרים לך מראש, מותר להם גם לעשות את מה שאמרת עם הסטנד.
בקיצור, אני חושב שזו זכותם, אבל זה מלוכלך לעשות את זה וזה מאוד לא ידידותי ללקוחות.

HDMI, עידן+: סבבה, לא ידעתי, לא נורא. כמה עשרות שקלים אמורים לסגור את הפינה, מה גם שאני לא חושב שאשתמש בכלל בעידן+.

בקשר לעברית. זה אכן מגיע עם ממשק משתמש בעברית ותמיכה מלאה ומושלמת בעברית, אך עם הסתייגות אחת:
כשניסיתי להפעיל את עידן+, התבקשתי לבחור מדינה. היו שם כל מיני מדינות מאירופה, ישראל לא הייתה שם. היה אפשרות לעשות "אחר" וניסיתי את זה. ניסיתי גם בולגריה סתם בשביל הספורט.
לא קלטתי כלום, אבל כמובן, אני בלי אנטנה, אז אי אפשר לדעת מה יקרה. יכול להיות שתהייה קליטה טובה, אבל המידע בעברית על הערוץ לא יהיה זמין ויכול להיות גם שהכל יעבוד פיקס ויהיה גם עברית מלאה לעידן+, אין לי מושג וכשיהיה לי אעדכן פה.

YanaiW
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #31 

אז ככה, גם לי הגיע אתמול הטלויזיה דגם UE50H6400, האחריות שלי היא של חברת י. שלום, העברית פועלת מעולה! האפליקציות של מאקו ושל ואללה היו כבר מותקנות מראש.... הטלויזיה הגיעה עם גרסאת קשוחה 2602 וישר התבצע עדכון אוטומטי לגרסא 2604.1
אני חייב לציין שעל המכשיר מאחורה רשום גם REVISION;02
אני דיי בטוח שהפאנל הוא מתוצרת AUO מכיוון שסמסונג לא מייצרים פאנלים בגדול 50
אחרי כמה בדיקות, לטעמי העננות היא מינימלית כמעט, כמו כן גם DSE מינימלי....
אני מאוד מאוד מרוצה מהמוצר.
עברתי אליו מטלויזיה 32" של LG בת 6 שנים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”