למה?rwg1 כתב:(וקשה לי להאמין שתהיה)...
ויש לנו מסך הטלוויזיה הטוב ביתר value electronics flat panel 2015 *מועתק*
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
- rwg1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1630
jtk
אני לא יודע אם אתה ברצינות רוצה שאני יענה על שאלה כזו .
כי יכול להיות שאתה מאמין שתיהיה טכנולוגיה שתתן מענה מושלם לכל הבעיות שיש למסכים
וגם תתן את האיכות האולטימטיבית לכל התקדמות ושנוי בפרמטרים של התמונה
אבל לי פשוט קשה להאמין שזה יקרה.
אבל מאד יכול להיות שאני טועה .
רק שאותי מעניין אם אתה באמת מאמין שתבוא טכנולוגיה כזו.
אני לא יודע אם אתה ברצינות רוצה שאני יענה על שאלה כזו .
כי יכול להיות שאתה מאמין שתיהיה טכנולוגיה שתתן מענה מושלם לכל הבעיות שיש למסכים
וגם תתן את האיכות האולטימטיבית לכל התקדמות ושנוי בפרמטרים של התמונה
אבל לי פשוט קשה להאמין שזה יקרה.
אבל מאד יכול להיות שאני טועה .
רק שאותי מעניין אם אתה באמת מאמין שתבוא טכנולוגיה כזו.
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
בקיצור שוב יש סלט בשנה הנוכחית .
עד שחשבתי סוף סוף להתחדש במסך וכבר קרצתי לכיוון של ה- JS9000 ,
אני קורא עוד כתבות ועוד כתבות וכל אחת רושמת יתרונות חדשים וחסרונות חדשים.
אני גם לא חושב שבנה הבאה תהיה קפיצה במסכים מבחינת איכות התמונה , אולי רק שיפור קטן של טכנולוגית ה- QD .
אבל נחכה עוד ....
עד שחשבתי סוף סוף להתחדש במסך וכבר קרצתי לכיוון של ה- JS9000 ,
אני קורא עוד כתבות ועוד כתבות וכל אחת רושמת יתרונות חדשים וחסרונות חדשים.
אני גם לא חושב שבנה הבאה תהיה קפיצה במסכים מבחינת איכות התמונה , אולי רק שיפור קטן של טכנולוגית ה- QD .
אבל נחכה עוד ....
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
תוך שנתיים תהיה ספינת דגל של אחת החברות שקרובה לשלמות. אבל מצד שני הגדרת השלמות כל הזמן משתנה. פתאום מגדילים רזולוציה, פתאום משנים את טווח הצבעים, פתאום משנים את רמת ההארה, פתאום משנים את כמות הפריימים, פתאום יש תלת מימד, פתאום יש 10 BIT ומה לא. אז זה מרדף מתמיד כי חייבים לחדש ולשפר בשביל למכור. כל שנה יש דגם חדש וצריך הצדקה אז לפעמים מתאמצים מדי לחפש אותה ככה שהטכנולוגיה רצה הרבה יותר מהר מהתעשייה - תראו כמה שנים כבר יש מסכי 4K ועד עכשיו יש מחסור בתכנים (ואני לא יודע לגבי כל ההזרמות ברשת - עד כמה זה באמת איכות. לא ראיתי הזרמת 1080P ברמת בלו-ריי אז על אחת כמה וכמה 4K).
ל-OLED יש מחלות נוספות כמו דאיכה מהירה יחסית של התאורה ונה פוגע עם הזמן בצבעים ובבהירות (כמו שקורה עם נורה של מקרן).
גם ה-JS9500 של סמסונג היתה מפוצצת בתת-פיקסלים דפוקים.
אבל אנחנו כל שנה עושים צעד גדול קדימה. הטלוויזיות של היום מאיכות מטואפת. הבעיה שכל הזמן מעלים את הרף.
אני נוטה להצטרף לאסכולה ששמה את הגודל כפקטור הכי חשוב ולכן אני בבעיה. מתפלל שתיגמר האינפלציה הזאת בגדלים שהם 65 ומעלה.
ל-OLED יש מחלות נוספות כמו דאיכה מהירה יחסית של התאורה ונה פוגע עם הזמן בצבעים ובבהירות (כמו שקורה עם נורה של מקרן).
גם ה-JS9500 של סמסונג היתה מפוצצת בתת-פיקסלים דפוקים.
אבל אנחנו כל שנה עושים צעד גדול קדימה. הטלוויזיות של היום מאיכות מטואפת. הבעיה שכל הזמן מעלים את הרף.
אני נוטה להצטרף לאסכולה ששמה את הגודל כפקטור הכי חשוב ולכן אני בבעיה. מתפלל שתיגמר האינפלציה הזאת בגדלים שהם 65 ומעלה.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
מה אני אגיד לכם, קשה. קשה.
אני תקוע עם מסך 60 אינץ' של LG שקניתי לפני שנה ולא סובל אותו מהיום הראשון. חשבתי אולי השנה תבוא הגאולה ממנו וקיוויתי שיהיה איזה מסך 60 אינץ' חדש שיצדיק הוצאה כספית נוספת (עלה לי לא מעט הגוש *** הזה).
ומסתבר שהתשובה היא חד משמעית לא. לפחות עבורי.
כמעט ואין מסכים השנה בגודל 60 אינץ וגם אלו שקיימים לא מעניינים ו/או יקרים מידי.
תוסיפו על כל זה שזו שנת מעבר גם ככה, בלי תכנים ובלי תקנים סופיים וקבלתי מצב בו אני חייב לסבול את המסך שלי לפחות עוד שנה. לפחות.
קשה.
אני תקוע עם מסך 60 אינץ' של LG שקניתי לפני שנה ולא סובל אותו מהיום הראשון. חשבתי אולי השנה תבוא הגאולה ממנו וקיוויתי שיהיה איזה מסך 60 אינץ' חדש שיצדיק הוצאה כספית נוספת (עלה לי לא מעט הגוש *** הזה).
תוסיפו על כל זה שזו שנת מעבר גם ככה, בלי תכנים ובלי תקנים סופיים וקבלתי מצב בו אני חייב לסבול את המסך שלי לפחות עוד שנה. לפחות.
קשה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- rwg1
-
- חבר ותיק

עוד דבר בקשר לדברים שאתה מציין הואAlon_Solo כתב:פתאום מגדילים רזולוציה, פתאום משנים את טווח הצבעים, פתאום משנים את רמת ההארה, פתאום משנים את כמות הפריימים, פתאום יש תלת מימד, פתאום יש 10 BIT ומה לא. אז זה מרדף מתמיד כי חייבים לחדש ולשפר בשביל למכור.
...
שאני לא זוכר מישהו כאן יצא לו לכתוב משהו
על יחסי הגומלין שיש בין חלק מהפרמטרים שאתה מציין
וששיפור באחד יכול להביא לשינוי באחר
או לסט בעיות לגמרי אחרות באיכות התמונה.
- rwg1
-
- חבר ותיק

נוjacko-il כתב:מה אני אגיד לכם, קשה. קשה.
קשה....
אז מסתבר שגם אתה שייך למועדון חולי השדרגת שסובלים מאוד השנה.
באמת קשה
- jtk
-
- חבר מכור קשה

כן. למה, אתה חושב שיש איזה חוק אי-וודאות קוונטי שמונע ממסך להיות טוב בכל הפרמטרים במקביל?rwg1 כתב:אני לא יודע אם אתה ברצינות רוצה שאני יענה על שאלה כזו ....
אני חושב שהוא לא חולה שדרגת אלא רק מאוכזב מ-LCD, ובמיוחד מהפנל שבמסך שלו.rwg1 כתב:אז מסתבר שגם אתה שייך למועדון חולי השדרגת שסובלים מאוד השנה.
באמת קשה.
...
- rwg1
-
- חבר ותיק

לא אני פשוט רואה מה רוצים לקדם לפחות בשנים הקרובות (לפעמים פרמטרים שמשפיעיםjtk כתב:
כן. למה, אתה חושב שיש איזה חוק אי-וודאות קוונטי שמונע ממסך להיות טוב בכל הפרמטרים במקביל? [חיוך]...
אחד על השני כמו שכתבתי) ולא רואה טכנולוגיה שנותנת מענה מושלם להכל.
וגם קשה לי לזכור טכנולוגיה מסויימת שנותנת פתרון מושלם לאיזו שהיא בעיה.
במידה מסויימת כמו כל חולי השדרגתjtk כתב:
אני חושב שהוא לא חולה שדרגת אלא רק מאוכזב מ-LCD, ובמיוחד מהפנל שבמסך שלו....
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

@rwg1
·
לא, נהפוך הוא. אני ממש אנטי שדרגת, זו אפילו פילוסופיה שלמה אצלי לגבי החיים, אבל בוא לא נכנס לזה. הכוונה במקור היתה כמובן לרכוש מסך שאני אהנה ממנו בכמה שנים הקרובות. משהו שיהיה מספיק טוב עד שכל החידושים שנכנסים יתבשלו ויתבגרו וגם קיוויתי שבקניה הבאה שלי כבר אוכל להתקדם לאיזה OLED (שהיה לפני שנה הרבה פחות בשל מהיום) במחיר שאני אוכל להרשות לעצמי.
הסיבה היחידה שבגללה אני רוצה להחליף את המסך היא בגלל שהוא מסך ברמה של ביוב. אין מילה אחרת להגדיר את זה. מסך סוג ג' שלא אמור להימכר לאנשים, בטח לא ממותג גדול כמו LG ובטח שלא בקטגוריית מחיר שלו (המחיר שלו בזמנו היה סביב ה- 12K ורכשתי אותו במבצע שהיה ב- 9900 ש"ח)
ח.י החליפו לי אותו בעבר במסך זהה חדש וקבלתי שוב מסך שחולה בדיוק באותן מחלות (באופן לא כל כך מפתיע) לאחר מכן הובהר לי מהשירות שזה מה יש ושהם לא רואים בעיה במצב של המסך שלי. (אגב, זו גם בעיה ונקודה שלקחתי איתי הלאה לגבי רכישות בעתיד והמלצות לאחרים - אני נוטה לא להמליץ על LG / ח.י בכללי מאז העניין שלי)
יש למסך שלי (60LA621Y) בעיות, אבל רק שתיים ממש בולטות מאד מפריעות ומאד מבטלות את האפשרות להנות מהמסך הזה.
1) בעית חומרה חמורה: יש ימים/תקופות שהמסך הזה קם עם רגל שמאל בבוקר ואז הוא נגוע בעננות וזליגות אור בצורה מחרידה. יש ימים שזה פחות מורגש והגעתי למסקנה שאם המצב ממש קטסטרופה, אז פשוט להשאיר אותו דלוק כמה שעות בחדר ממוזג והעניין משתפר פלאים. כן, מגוחך, זה מסך רגיש לחום. לא אוהב את ישראל - אם חם לו אז אצלו מעונן וממש לא אכפת לו שהזמנת חברים לסרט. תדליק לו מזגן לאיזה כמה שעות טובות (לפעמים ימים) ואז יהיה אולי על מה לדבר.
לא שאני חושב שזה לא ברור בוידאו מבלי שאני אציין - אך שימו לב לפינה עליונה ימנית ותחתונה שמאלית - זה לבן/אפור ולא שחור (כמו הפינות העליונה שמאלית ותחתונה ימנית לדוגמא). וזה סתם בחדר מואר ואפילו לא בחדר מוחשך כשצופים בסרט.
2) בעית תוכנה חמורה: כאשר משדרים למסך תכן שהוא לא ב- 1920X1080 ב- 60Hz (היינו כל מה שהוא שידור כבלים ו/או בלו-ריי, סרטים ממחשב וכו') המסך מחשיך את התאורה האחורית שלו בסצינות חשוכות. אי אפשר לכבות את המנגנון הזה בשום תפריט ועל ידי שום הגדרה - ככה המסך פועל. אני יכול להבין החשכה או כיבוי התאורה כאשר האות הוא וידאו שחור לחלוטין, אך אני מדבר על סתם סצינות שהן פשוט מעט כהות. הוא מוריד את עצמת התאורה האחורית למשהו ממש נמוך - דבר הגורם לאיבוד של המון פירוט בתמונה.
שימו לב בוידאו לשינויים בתאורה. המסך לא יודע להחליט מה לעשות, חושך, אור, חושך אור. בהיר. כהה. לא סגור על עצמו. וכאשר הוא מחשיך מאבדים את כל הפירוט בתמונה - אפשר לראות את זה בקלות אם מסתכלים על הקיר ברקע למי שזה לא ברור לו מבלי שאפנה על מה להביט.
מי לעזאזל חשב ב- LG שזה פיצ'ר מתבקש? למה לכפות את זה בכח ומבלי לאפשר למשתמש לכבות את זה?! זה נשגב ממני.
וכן, לכל מי שקופץ לו בראש לשאול - כל המנגנונים מכובים. גאמא קבועה, ניגודיות דינאמית כבויה. מצב חסכון כבוי וכו'. ככה המסך ולא קשה למצוא עוד הרבה תלונות כאלה על בעיה דומה גם במסכים אחרים של LG בפורומים בחו"ל.
(השערה שלי היא ש LG מתביישים בשחורים של ה IPS שלהם ובעננות המוגחכת שיש בלא מעט מסכים שלהם עד שהם החליטו שעדיף להם לכפות את המנגנון האדיוטי הזה. כנראה מקווים שאולי כך יתלוננו פחות על עננות וזליגות אור - אז זהו שלא. כך פשוט מקבלים שתי בעיות שונות במכה אחת באותו המסך.)
תהנו: (*אזהרה - התמונות קשות לצפייה!)
·
לא, נהפוך הוא. אני ממש אנטי שדרגת, זו אפילו פילוסופיה שלמה אצלי לגבי החיים, אבל בוא לא נכנס לזה. הכוונה במקור היתה כמובן לרכוש מסך שאני אהנה ממנו בכמה שנים הקרובות. משהו שיהיה מספיק טוב עד שכל החידושים שנכנסים יתבשלו ויתבגרו וגם קיוויתי שבקניה הבאה שלי כבר אוכל להתקדם לאיזה OLED (שהיה לפני שנה הרבה פחות בשל מהיום) במחיר שאני אוכל להרשות לעצמי.
הסיבה היחידה שבגללה אני רוצה להחליף את המסך היא בגלל שהוא מסך ברמה של ביוב. אין מילה אחרת להגדיר את זה. מסך סוג ג' שלא אמור להימכר לאנשים, בטח לא ממותג גדול כמו LG ובטח שלא בקטגוריית מחיר שלו (המחיר שלו בזמנו היה סביב ה- 12K ורכשתי אותו במבצע שהיה ב- 9900 ש"ח)
ח.י החליפו לי אותו בעבר במסך זהה חדש וקבלתי שוב מסך שחולה בדיוק באותן מחלות (באופן לא כל כך מפתיע) לאחר מכן הובהר לי מהשירות שזה מה יש ושהם לא רואים בעיה במצב של המסך שלי. (אגב, זו גם בעיה ונקודה שלקחתי איתי הלאה לגבי רכישות בעתיד והמלצות לאחרים - אני נוטה לא להמליץ על LG / ח.י בכללי מאז העניין שלי)
יש למסך שלי (60LA621Y) בעיות, אבל רק שתיים ממש בולטות מאד מפריעות ומאד מבטלות את האפשרות להנות מהמסך הזה.
1) בעית חומרה חמורה: יש ימים/תקופות שהמסך הזה קם עם רגל שמאל בבוקר ואז הוא נגוע בעננות וזליגות אור בצורה מחרידה. יש ימים שזה פחות מורגש והגעתי למסקנה שאם המצב ממש קטסטרופה, אז פשוט להשאיר אותו דלוק כמה שעות בחדר ממוזג והעניין משתפר פלאים. כן, מגוחך, זה מסך רגיש לחום. לא אוהב את ישראל - אם חם לו אז אצלו מעונן וממש לא אכפת לו שהזמנת חברים לסרט. תדליק לו מזגן לאיזה כמה שעות טובות (לפעמים ימים) ואז יהיה אולי על מה לדבר.
לא שאני חושב שזה לא ברור בוידאו מבלי שאני אציין - אך שימו לב לפינה עליונה ימנית ותחתונה שמאלית - זה לבן/אפור ולא שחור (כמו הפינות העליונה שמאלית ותחתונה ימנית לדוגמא). וזה סתם בחדר מואר ואפילו לא בחדר מוחשך כשצופים בסרט.
2) בעית תוכנה חמורה: כאשר משדרים למסך תכן שהוא לא ב- 1920X1080 ב- 60Hz (היינו כל מה שהוא שידור כבלים ו/או בלו-ריי, סרטים ממחשב וכו') המסך מחשיך את התאורה האחורית שלו בסצינות חשוכות. אי אפשר לכבות את המנגנון הזה בשום תפריט ועל ידי שום הגדרה - ככה המסך פועל. אני יכול להבין החשכה או כיבוי התאורה כאשר האות הוא וידאו שחור לחלוטין, אך אני מדבר על סתם סצינות שהן פשוט מעט כהות. הוא מוריד את עצמת התאורה האחורית למשהו ממש נמוך - דבר הגורם לאיבוד של המון פירוט בתמונה.
שימו לב בוידאו לשינויים בתאורה. המסך לא יודע להחליט מה לעשות, חושך, אור, חושך אור. בהיר. כהה. לא סגור על עצמו. וכאשר הוא מחשיך מאבדים את כל הפירוט בתמונה - אפשר לראות את זה בקלות אם מסתכלים על הקיר ברקע למי שזה לא ברור לו מבלי שאפנה על מה להביט.
מי לעזאזל חשב ב- LG שזה פיצ'ר מתבקש? למה לכפות את זה בכח ומבלי לאפשר למשתמש לכבות את זה?! זה נשגב ממני.
וכן, לכל מי שקופץ לו בראש לשאול - כל המנגנונים מכובים. גאמא קבועה, ניגודיות דינאמית כבויה. מצב חסכון כבוי וכו'. ככה המסך ולא קשה למצוא עוד הרבה תלונות כאלה על בעיה דומה גם במסכים אחרים של LG בפורומים בחו"ל.
(השערה שלי היא ש LG מתביישים בשחורים של ה IPS שלהם ובעננות המוגחכת שיש בלא מעט מסכים שלהם עד שהם החליטו שעדיף להם לכפות את המנגנון האדיוטי הזה. כנראה מקווים שאולי כך יתלוננו פחות על עננות וזליגות אור - אז זהו שלא. כך פשוט מקבלים שתי בעיות שונות במכה אחת באותו המסך.)
תהנו: (*אזהרה - התמונות קשות לצפייה!)
- rwg1
-
- חבר ותיק

jacko-il
אני מתבדח על עניין השדרגת
כי אני די מרוצה מהמסך שלי
אבל הייתי רוצה להתקדם הלאה
מתי שהטכנולוגיה (וגם המחיר) תגיע למצב שיהיה למה להתקדם .
אבל המקרה שלך הוא באמת לא עניין לבדיחות
ואני לא יודע מה הייתי עושה במצב כזה.
אני מתבדח על עניין השדרגת
כי אני די מרוצה מהמסך שלי
אבל הייתי רוצה להתקדם הלאה
מתי שהטכנולוגיה (וגם המחיר) תגיע למצב שיהיה למה להתקדם .
אבל המקרה שלך הוא באמת לא עניין לבדיחות
ואני לא יודע מה הייתי עושה במצב כזה.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

מה זה ה-fade הזה בחיתוכים בין שני האנשים המדברים, ארטיפקט של הצילום שלך?jacko-il כתב:תהנו: (*אזהרה - התמונות קשות לצפייה!)...
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

@rwg1
כן, ספר לי על זה. חשבתי בזמנו לתבוע את ח.י בבית משפט לתביעות קטנות אבל ירדתי מזה פשוט מאד בגלל שאין לי זמן וחשק להתעסק עם זה. למזלי, ההורים שלי צריכים מסך אחר בגלל שהציפוי נגד השתקפות החל לפני כשנה להתקלף מהפלזמה שלהם. אז הבטחתי להם שכשאני אקנה מסך אחר אני אביא להם את שלי. הבעיות במסך שלי לא מפריעות להם, סה"כ צופים קצת בטלויזיה. אך לצערי אין פשוט מסך שהוא מועמד ראוי מספיק במחיר ראוי. לפחות לא כרגע.
@jtk
לא הבנתי למה אתה מתכוון ב- FADE בחיתוכים בין שני האנשים שמדברים?
הדבר היחיד שהמצלמה (הגרועה יחסית שיש לי בטלפון) עושה קצת משחקת עם ה AUTO FOCUS ואולי קצת הטמפ' צבע של הצילום או ה- ISO משתנה קצת בגלל שעצמת האור של המסך משתנה.
אך כל האפקט הזה של החושך, אור, חושך, אור שיש בוידאו - זה ככה בוידאו עצמו במסך. ככה זה גם נראה בעיניים בפועל. קל לראות כמה פרטים מאבדים ככה - כשיש חושך כמעט לא רואים שום דבר ברקע וכל הפרטים העדינים והדוגמאות שיש על הקיר ברקע פשוט נבלעות למעין גוון שחור כזה. השיטה היחידה בה אני מצליח לעקוף את הדראק הזה זה כשאני מגדיר בנגן במחשב שיוציא אות למסך ב- 60Hz במקום ב- 24Hz אבל אז ההתאמה בין אות הוידאו לתדר המסך לא נכונה - למזלי יש ב madVR אפשרות ל Smooth motion שעושה את העסק הזה למעל לסביר.
אפשר לראות גם בקישור הנ"ל (מבין הרבה אחרים שאני מכיר) עד כמה הבעיה מציקה (ווותיקה, כך הסתבר לי רק בדעבד, אצל LG):
http://www.avsforum.com/forum/166-lcd-f ... mming.html
כן, ספר לי על זה. חשבתי בזמנו לתבוע את ח.י בבית משפט לתביעות קטנות אבל ירדתי מזה פשוט מאד בגלל שאין לי זמן וחשק להתעסק עם זה. למזלי, ההורים שלי צריכים מסך אחר בגלל שהציפוי נגד השתקפות החל לפני כשנה להתקלף מהפלזמה שלהם. אז הבטחתי להם שכשאני אקנה מסך אחר אני אביא להם את שלי. הבעיות במסך שלי לא מפריעות להם, סה"כ צופים קצת בטלויזיה. אך לצערי אין פשוט מסך שהוא מועמד ראוי מספיק במחיר ראוי. לפחות לא כרגע.
@jtk
לא הבנתי למה אתה מתכוון ב- FADE בחיתוכים בין שני האנשים שמדברים?
הדבר היחיד שהמצלמה (הגרועה יחסית שיש לי בטלפון) עושה קצת משחקת עם ה AUTO FOCUS ואולי קצת הטמפ' צבע של הצילום או ה- ISO משתנה קצת בגלל שעצמת האור של המסך משתנה.
אך כל האפקט הזה של החושך, אור, חושך, אור שיש בוידאו - זה ככה בוידאו עצמו במסך. ככה זה גם נראה בעיניים בפועל. קל לראות כמה פרטים מאבדים ככה - כשיש חושך כמעט לא רואים שום דבר ברקע וכל הפרטים העדינים והדוגמאות שיש על הקיר ברקע פשוט נבלעות למעין גוון שחור כזה. השיטה היחידה בה אני מצליח לעקוף את הדראק הזה זה כשאני מגדיר בנגן במחשב שיוציא אות למסך ב- 60Hz במקום ב- 24Hz אבל אז ההתאמה בין אות הוידאו לתדר המסך לא נכונה - למזלי יש ב madVR אפשרות ל Smooth motion שעושה את העסק הזה למעל לסביר.
אפשר לראות גם בקישור הנ"ל (מבין הרבה אחרים שאני מכיר) עד כמה הבעיה מציקה (ווותיקה, כך הסתבר לי רק בדעבד, אצל LG):
http://www.avsforum.com/forum/166-lcd-f ... mming.html
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 13/07/2015 21:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

אני מתכוון לזה:

- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

@jtk
·
פיי יפה. יש לך עיניי נץ ככל הנראה
אפילו לא שמתי לב לזה.
אבל, השערה שלי שמדובר כנראה במשהו שנוצא איפשהו בשרשרת ולא קיים בפועל.
אולי המצלמה של הפלאפון הכניסה את זה כי היא איטית מידי לוידאו.
אולי משהו שקרה ב TRIMING שעשיתי לוידאו לפני שהעלתי אותו ליוטיוב.
אולי משהו שקורה בקידוד של יוטיוב בעצמם.
אין לי מושג.
בכל אופן, בפועל אני לא רואה דבר כזה במציאות - אז או שזה לא קיים באמת במסך או שהראייה שלי לא מספיק מהירה כדי להבחין בזה בפועל. (אם אכן זה הראייה שלי שלא מבחינה בזה וזה כן קיים - אז תודה לאל. רק זה מה שחסר לי עכשיו, להתחיל להיות רגיש לעוד איזו תופעה
)
עריכה - זה נראה לי כמעט בוודאות המצלמה. כי אפשר לראות גם בתנועה שהאדם הולך שיש GHOSTING ברור וזה בודאות לא קיים בפועל. כנראה התנועה הזו מהירה מידי למצלמה שלי.
·
פיי יפה. יש לך עיניי נץ ככל הנראה
אבל, השערה שלי שמדובר כנראה במשהו שנוצא איפשהו בשרשרת ולא קיים בפועל.
אולי המצלמה של הפלאפון הכניסה את זה כי היא איטית מידי לוידאו.
אולי משהו שקרה ב TRIMING שעשיתי לוידאו לפני שהעלתי אותו ליוטיוב.
אולי משהו שקורה בקידוד של יוטיוב בעצמם.
אין לי מושג.
בכל אופן, בפועל אני לא רואה דבר כזה במציאות - אז או שזה לא קיים באמת במסך או שהראייה שלי לא מספיק מהירה כדי להבחין בזה בפועל. (אם אכן זה הראייה שלי שלא מבחינה בזה וזה כן קיים - אז תודה לאל. רק זה מה שחסר לי עכשיו, להתחיל להיות רגיש לעוד איזו תופעה
עריכה - זה נראה לי כמעט בוודאות המצלמה. כי אפשר לראות גם בתנועה שהאדם הולך שיש GHOSTING ברור וזה בודאות לא קיים בפועל. כנראה התנועה הזו מהירה מידי למצלמה שלי.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

זה מה ששיערתי. יכול להיות שהמצלמה שלך קולטת את מצב הביניים בגלל זמן התגובה של הפיקסלים, ואולי בצורה מוגזמת בגלל אופי החשיפה.
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
jacko-il המקרה שלך ממש הזוי !!
יש לך בעיה ב-TV ואין מצב שח.י יכולים להתעלם מזה !
פתח דיון בפייסבוק שלהם על הבעיה הזו ותציג את הסרטון - אני מאמין שהם יציעו פתרון אחר .
אין מצב שאתה צריך להישאר עם המסך ככה !
פנה גם לחנות ממנה רכשת את המסך .
יש לך בעיה ב-TV ואין מצב שח.י יכולים להתעלם מזה !
פתח דיון בפייסבוק שלהם על הבעיה הזו ותציג את הסרטון - אני מאמין שהם יציעו פתרון אחר .
אין מצב שאתה צריך להישאר עם המסך ככה !
פנה גם לחנות ממנה רכשת את המסך .
- Eliran15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2213
מסכים עם movieman לחלוטין אתה חייב לדרוש החלפה הדגם שלך אזל כבר.. אז למשהו 2014 מי יכול לחיות ככה עם החשכות כאלה?היה לי אותו מסך ולא היה את מה שיש לך
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אתם חושבים שלא דרשתי? דרשתי ואפילו החליפו (באישור חריג הם אמרו) לאותו מסך שגם בו היתה בדיוק אותה תופעה. אחרי איזה שלושה ימי חופש שהייתי צריך לקחת מהעבודה בשביל להתעסק עם הדבר הזה פשוט הרמתי ידיים - לא היה לי יותר את הזמן והחשק להתעסק עם זה. (*בזמנו אפילו לא הייתי מודע שיש בעיה של החשכה של הוידאו כי כל מה שתפס לי את העין זה הפינות הלבנות)
זו הסאגה המקורית שהיתה בזמנו אם זה מעניין מישהו: http://www.hometheater.co.il/vt207242.html
לפני כחודשיים, כשהתחיל בערך הקיץ, חזרו להן גם הפינות הלבנות - כפי שאמרתי המסך לא אוהב ימים חמים ולחים, הוא אוהב חדר קריר ויבש. סופי שבוע כשאני נמצא בבית אני גם בדרך כלל לא מכבה את המסך כדי לא להפסיד כל פעם את הכמה שעות האלה עם פינות לבנות כשמדליקים אותו. כאמור, כשהוא עובד רצוף למשך הרבה זמן המצב שלו בדרך כלל סביר מאד.
ניסיתי להגיע למישהו מעל ח.י ופניתי ל LG ישראל בפייסבוק. ביקשו את הטלפון שלי ואמרו שנציג יחזור אליי. ומי חזר אליי? נציגה (נחמדה מאד אגב, כמו תמיד) של ח.י שניסתה להבין מה הבעיה. הסברתי לה כבר שהם מכירים את הבעיה והיא אכן העלתה את המקרה במחשב שלה ודקלמה לי, כפי שעשו נציגים אחרים לפניה - המעבדה קבעה שזו לא זליגת אור חמורה ולכן המסך לא יוחלף. יותר מזה היא לא יכלה לעשות כלום וכאן גם בערך השיחה הסתיימה, שוב באכזבה שלי שככה זה מתנהל.
עכשיו, לתכל'ס - ח.י לא יחליפו את המסך ולא יציעו לי שום פתרון. זו עובדה. זה לא סתם משהו שנאמר באיזו שיחה אחת, אלא במספר שיחות שונות מולם. האפשרות היחידה שלי כאן היא לתבוע ואכן חשבתי על זה כבר. כרגע, בכל אופן, אין לי זמן, לצערי, להתעסק עם זה.
זו הסאגה המקורית שהיתה בזמנו אם זה מעניין מישהו: http://www.hometheater.co.il/vt207242.html
לפני כחודשיים, כשהתחיל בערך הקיץ, חזרו להן גם הפינות הלבנות - כפי שאמרתי המסך לא אוהב ימים חמים ולחים, הוא אוהב חדר קריר ויבש. סופי שבוע כשאני נמצא בבית אני גם בדרך כלל לא מכבה את המסך כדי לא להפסיד כל פעם את הכמה שעות האלה עם פינות לבנות כשמדליקים אותו. כאמור, כשהוא עובד רצוף למשך הרבה זמן המצב שלו בדרך כלל סביר מאד.
ניסיתי להגיע למישהו מעל ח.י ופניתי ל LG ישראל בפייסבוק. ביקשו את הטלפון שלי ואמרו שנציג יחזור אליי. ומי חזר אליי? נציגה (נחמדה מאד אגב, כמו תמיד) של ח.י שניסתה להבין מה הבעיה. הסברתי לה כבר שהם מכירים את הבעיה והיא אכן העלתה את המקרה במחשב שלה ודקלמה לי, כפי שעשו נציגים אחרים לפניה - המעבדה קבעה שזו לא זליגת אור חמורה ולכן המסך לא יוחלף. יותר מזה היא לא יכלה לעשות כלום וכאן גם בערך השיחה הסתיימה, שוב באכזבה שלי שככה זה מתנהל.
עכשיו, לתכל'ס - ח.י לא יחליפו את המסך ולא יציעו לי שום פתרון. זו עובדה. זה לא סתם משהו שנאמר באיזו שיחה אחת, אלא במספר שיחות שונות מולם. האפשרות היחידה שלי כאן היא לתבוע ואכן חשבתי על זה כבר. כרגע, בכל אופן, אין לי זמן, לצערי, להתעסק עם זה.
- Eliran15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2213
·אז לא דיברת איתם על ההחשכה רק על הפינות לי היה את הטיוי הזאת ולא היה לא את הפינות ולא את ההחשכה...את ההחשכה הם לא יכולים להגיד ככה זה כי זה תקלה חמורה...בגלל זה חשוב לקנות בחנות מתמחה לי היו הבהובים בסמסונג 65f8500 תקלה פחות חמורה משלך אבל תקלה קניתי בקרייזי אדי מבחור בשם גד אמרתי לו שאני לא יכול לסבול את זה הוא לקח את הטיוי החזיר להם והחלפתי לפנסוניק זה הזמן להודות לגד בחור עם שירות לקוחות הכי טוב שפגשתיjacko-il כתב:אתם חושבים שלא דרשתי? דרשתי ואפילו החליפו (באישור חריג הם אמרו) לאותו מסך שגם בו היתה בדיוק אותה תופעה. אחרי איזה שלושה ימי חופש שהייתי צריך לקחת מהעבודה בשביל להתעסק עם הדבר הזה פשוט הרמתי ידיים - לא היה לי יותר את הזמן והחשק להתעסק עם זה. (*בזמנו אפילו לא הייתי מודע שיש בעיה של החשכה של הוידאו כי כל מה שתפס לי את העין זה הפינות הלבנות)
עכשיו, לתכל'ס - ח.י לא יחליפו את המסך ולא יציעו לי שום פתרון. זו עובדה. זה לא סתם משהו שנאמר באיזו שיחה אחת, אלא במספר שיחות שונות מולם. האפשרות היחידה שלי כאן היא לתבוע ואכן חשבתי על זה כבר. כרגע, בכל אופן, אין לי זמן, לצערי, להתעסק עם זה....