כתבה על כבל הרשת של AudioQuest - דעתכם?

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #21 

ufffnick כתב:@ZiggyMan
·בשביל זה יש מנגנון תיקון.
גם אם נניח והוא לא עובד, איבוד ביט פה ביט שם לא מעוות את הצליל מ"פתוח" ל"סתום" אלא פשוט חסר של מידע.
תסתכל על זה כמו איבוד של אות פה ושם במשפט שבקריאה מהירה המוח יודע לתקן אוטומטית לפי ההקשר, אבל אם תקרא אות אות, תראה שאין שום משמעות למילים במשפט, זה לא שהמשמעות השתנתה, אלא פשוט הרצף של המילים נקטע.
...
·
איך לדעתך יתורגם מחסור של מידע של ביט או שניים בשניה ב320Kbps? שמיע? לכאורה לא שמיע. יתוקן? אולי כן ואולי לא. אין מנגנון תיקון שגיאות יותר מדי משוכלל. על החלק שחסר אפשר להתווכח אם הוא שמיע או לא. תיאורטית, יתכן שמישהו מסויים ישמע את המחסור הזה, במיוחד אם ההפרעה תהייה מחזורית.[/u]
..

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1925
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 147 פעמים

שליחה #22 

Crossover-Shop כתב:נראה לי שציינתי שמדובר בנסיון אישי

וכמובן תגובות של לקוחות לפני ואחרי

דוגמא פשוטה וקלאסית

ראוטר בזק DLINK סטנדרטי

מול ראוטר בסיסי של LINKSYS E1200

שיפר באופן משמעותי מאוד את איכות הצליל בAIRPLAY ואת איכות התמונה בסטרימינג אלחוטי ובשידור של מחשב נייד בWIDI

אתם מוזמנים לחלוק על הנושא אבל התוצאות בשטח מדברות ואני עושה את זה על בסיס יומי
...
·

בסטרימינג אלחוטי יש חשיבות לאיכות הרכיבים אשר משפיעים על איכות השידור והקליטה ועוד מיליון דברים שיכולים להשפיע.
יכול מאוד להיות שבגלל קליטה נמוכה ברטואר הפחות טוב, airplay מבצע שנמוך לאיכות התוכן כדי שלא יהיו תקיעות ולכן התוכן נשמע פחות טוב.

אבל ממה שאני מבין, זו פשוט בדיחה למצוא הבדלים בין כבלי רשת, כל עוד הם עובדים באופן תקין.

מבקרי סאונד טוענים רבות שהם שומעים פרטים חדשים במערכות יקרות יותר.
האם זה הגיוני שהם באמת גילו פרטים חדשים ביצירה, פשוט כי שמעו אותה שוב.
בדיוק כמו להתבונן בתמונה מסוימת כמה פעמים ופתאום למצוא פרטים חדשים שלא שמנו לב אליהם קודם.

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4871
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #23 

@ZiggyMan
·
אתה מוזמן לנסות - מחסור של ביט לא משנה טון, או אם תרצה את המידע, אלא מחסיר אותו.
זו לא הסטה של רבע אוקטבה, זה עיוות מוחלט של המידע שנשמע כמו דיסק תקול, עיוותי צליל של סקייפ או חוסר קליטה בסלולרי.
באמת שאין טעם לנסות ליצור שבריר של ספק, כי פה, במקרה, כמו בשאר תחומי המדע בתחום - זה מוגדר היטב.

sgrimber
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
שם מלא: שחר גרימברג
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #24 

כל עוד עוסקים בתחושות אין לי מה להתווכח - הבעיה שמדובר בסופו של דבר בסיגנל חשמלי.
היום אין שום בעיה לבצע מדידות השוואתיות לכבל רשת כזה או אחר ולכבל פרופיל ביצועים מדוייק:
נתוני ניחות, Cross Talk, VOP, Delay, Signal Integrity וכל שעולה על רוחכם ולכן כל הטענות הפסבדו מדעיות ותחושתיות יכולות להיות מוכחות או מופרחות באופן די פשוט.

מעבר לכך, קוריוז קטן באותו ההקשר - אני עובד עם חברה אמריקאית המתכננת ומייצרת בפועל הרבה מן הכבלים ה"אודיאופיליים" להרבה מאוד פירמות מוכרות בעולם זה (כאלה הנמכרים באלפי ובעשות אלפי דולרים לסט INTERCONNECTS) ואם אוכל לצטט אותם בנושא (בתרגום חופשי כמובן): "אנחנו לא רואים שום בסיס או הבנה מאחורי בקשות התכנון של ה"יצרנים" השונים לכבלים אלא מעבר להרבה "דאווין". אבל מה שכן, אנחנו מאוד אוהבים את החברות האלה !!!"

Highendman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 415
נתן תודות: 56 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #25 

[מחקתי]

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”