התחדשתי ברסיבר Yamaha RXV777
- SONYES
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3055
תתחדש ותהנה 
- N1957
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 246
תתחדש ותהנה.
-
shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
כן.big007 כתב:·אבי......
לאיזו אפליקציה של ימהה אתם מתכוונים האם זו AV CONTROLLER ?...
שמוליק ו.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14368
@shmulikwe
תתחדש
אחלה רסיבר.
כמו שכבר זיו הזכיר לפני כן, רצוי להגביר באס וטרבל רק אחרי שניסית לשמוע בbypass לפני כן...כלומר בס וטרבל על 0.
ה Enhancer גם מעלה אותם בכל מקרה.
אם אתה עובד עם סאב, בוודאי שאין צורך להעלות באס מעל 0 במידה וכיוונת הכל אחרי כיול ראשוני עם המיקרופון.
ולגבי האפליקציה....הידידותית והנעימה ביותר לשימוש שנתקלתי בה בשליטה על רסיברים.
אחרי שמתרגלים...קשה לחזור לשלט הרגיל.
·
תתחדש
כמו שכבר זיו הזכיר לפני כן, רצוי להגביר באס וטרבל רק אחרי שניסית לשמוע בbypass לפני כן...כלומר בס וטרבל על 0.
ה Enhancer גם מעלה אותם בכל מקרה.
אם אתה עובד עם סאב, בוודאי שאין צורך להעלות באס מעל 0 במידה וכיוונת הכל אחרי כיול ראשוני עם המיקרופון.
ולגבי האפליקציה....הידידותית והנעימה ביותר לשימוש שנתקלתי בה בשליטה על רסיברים.
אחרי שמתרגלים...קשה לחזור לשלט הרגיל.
·
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9072
אפליקציית השליטה על הרסיבר (והבלו ריי למי שיש), היא אכן ה- AV CONTEROLLER ובאמת מאוד ידידותית ונוחה ומייתרת את הצורך בשלט.
אני ספציפית התכוונתי לאפליקציה אחרת, שפועלת רק על תצוגה של 7 אינץ' ומעלה והיא AV SETUP GUIDE. תומכת רק ברסיברים האחרונים ועוזרת להגדיר את הרסיבר בפעם הראשונה בצורה סופר נוחה. הורדתי אותה רק לראות במה מדובר למרות שהרסיבר שלי לא תומך בה. מומלץ בחום...
אני ספציפית התכוונתי לאפליקציה אחרת, שפועלת רק על תצוגה של 7 אינץ' ומעלה והיא AV SETUP GUIDE. תומכת רק ברסיברים האחרונים ועוזרת להגדיר את הרסיבר בפעם הראשונה בצורה סופר נוחה. הורדתי אותה רק לראות במה מדובר למרות שהרסיבר שלי לא תומך בה. מומלץ בחום...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.