lg led dts אין תמיכה?!

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
satellite פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 192

שליחה

NegativeIQ כתב:
...
...
GoldStar ו-LG זאת אותה חברה...
...
·אבל goldstar זה שם ישן של lg מה שאומר שזאת טלויזיה יותר ישנה אבל עזוב את זה אני רוצה לנסות לעדכן קושחה כי קראתי שlg עשו רישיון רק בקוריאה רישיון של dts שאמרו ששם כן יש תמיכה ואם משנים לקוריאנית זה יעבוד אבל אני רוצה לנסות משהו דומה לנסות לעדכן
את הקושחה ואולי זה יצליח אני מעדיף לנסות יש מצב שאתה מוצא לי קושחה לטלויזיה כי שאני מחפש אני לא מוצא

lg 42lb559y הגרסה שלי עכשיו היא v03.04.08 והבנתי שיש יותר מתקדמות הרבה יותר אז אני מעדיף לנסות לראות

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372

שליחה

גם הLOEWE שלי שעלתה 15,000 ש"ח לא מוציאה סאונד בהזרמת MKV, מה אני אגיד?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5921

שליחה

ValorHeart כתב:גם הLOEWE שלי שעלתה 15,000 ש"ח לא מוציאה סאונד בהזרמת MKV, מה אני אגיד?
...
·לא נראה לי שקנית אותה בשביל להריץ בה mkv:D. לדעתי זה גם מחיר זול בשביל Loewe, לא?

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372

שליחה

dima_vy כתב:
...
...
·לא נראה לי שקנית אותה בשביל להריץ בה mkv:D. לדעתי זה גם מחיר זול בשביל Loewe, לא?
...
·
כן, היה מבצע בפסח, בכל מקרה, זה עדיין מאוד מעצבן במסך כזה לא מתפקד לכל הפחות כמו סטרימר נורמלי
הדגם הוא Art 60

satellite פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

dima_vy כתב:
...
...
...
יש מצב שאתה עוזר לי תחפש לי עדכון תוכנה לטלויזייה? הדגם lg 42lb559y הגרסה שלי עכשיו היא v03.04.08 והבנתי שיש יותר מתקדמות הרבה יותר אולי זה ייתן תמיכה ב dts
·

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

satellite כתב:
...
...
יש מצב שאתה עוזר לי תחפש לי עדכון תוכנה לטלויזייה? הדגם lg 42lb559y הגרסה שלי עכשיו היא v03.04.08 והבנתי שיש יותר מתקדמות הרבה יותר אולי זה ייתן תמיכה ב dts
·
...
·לצערי אנ ילא מכיר את הטלוזיות של LG, וגם באתר שלהם לא מופיע שום דבר לגבי העידכון. ובאתרי LG בחו"ל אין דגם כזה... במצב כזה הייתי ממליץ לך לפנות ליבואן ולבדוק איתו אפשרות עידכון גרסה.

satellite פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

dima_vy כתב:
...
...
·לצערי אנ ילא מכיר את הטלוזיות של LG, וגם באתר שלהם לא מופיע שום דבר לגבי העידכון. ובאתרי LG בחו"ל אין דגם כזה... במצב כזה הייתי ממליץ לך לפנות ליבואן ולבדוק איתו אפשרות עידכון גרסה.
...
·ותגיד נראה לך שאולי אחרי עדכון ה dts יעבוד? כי קראתי ש ב 2010 lg אישרו dts בקוריאה ואפילו אנשים רצו לשנות את הקושחה לקוריאנית בשביל שזה יעבוד ככה שאני מאמין שאחרי 4 שנים אולי lg עשתה לטלויזיות החדשות תמיכה ולזה וגם קראתי ש lg עשתה עסקה ב 2014 או 15 לתמיכה ב dts ככה שאם הם יעשו תמיכה מן הסתם עדכון יאפשר את זה רק הבעיה זה אם יגיע עדכון לטלויזייה שלי

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

satellite כתב:
...
...
·ותגיד נראה לך שאולי אחרי עדכון ה dts יעבוד? כי קראתי ש ב 2010 lg אישרו dts בקוריאה ואפילו אנשים רצו לשנות את הקושחה לקוריאנית בשביל שזה יעבוד ככה שאני מאמין שאחרי 4 שנים אולי lg עשתה לטלויזיות החדשות תמיכה ולזה וגם קראתי ש lg עשתה עסקה ב 2014 או 15 לתמיכה ב dts ככה שאם הם יעשו תמיכה מן הסתם עדכון יאפשר את זה רק הבעיה זה אם יגיע עדכון לטלויזייה שלי
...
·אני הייתי מאמין שיעבוד, כי מדובר בעידכון תוכנה. לא רואה איזושהי סיבה שלא יעבוד...

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974

שליחה

אומרים שידע זה כסף. אם היית יודע שזה לא תומך DTS אולי היית קונה משהו אחר ולא צריך לקנות עכשיו סטרימר או לבזבז את הזמן שלך.
האשמה היא רק שלך כי יש מפרטים ואם לא מתאים לך אל תקנה. אל תעלב אבל כשאמרו לך טלויזיה זולה זה כי יש פה אנשים שקונים טלויזיות בהרבה יותר מ 2400 וגם בהן אין תמיכה. אני באופן אישי קניתי LG תחת הידיעה שזה לא תומך ומשתמש בפלקס שעושה המרה תוך כדי הזרמה. בעבר כשהייתי מחבר HD חיצוני הייתי ממיר קבצים עם http://www.videohelp.com/software/mkv2ac3 ואף פעם לא שמעתי בעייה בסאונד. כמובן שיכול להיות שאין לי מערכת שמע מספיק איכותית אבל שוב בלי לזלזל אם הטלויזיה שלך עולה 2400 אז כנראה שלא השקעת 100K במערכת שמע ולכן אני לא רואה סיבה שזה יפריע לך.
לגבי ההשוואה של DTS ל HD, זה לא אותו דבר כי DTS דורש רשיון.

satellite פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

offerbk1 כתב:אומרים שידע זה כסף. אם היית יודע שזה לא תומך DTS אולי היית קונה משהו אחר ולא צריך לקנות עכשיו סטרימר או לבזבז את הזמן שלך.
האשמה היא רק שלך כי יש מפרטים ואם לא מתאים לך אל תקנה. אל תעלב אבל כשאמרו לך טלויזיה זולה זה כי יש פה אנשים שקונים טלויזיות בהרבה יותר מ 2400 וגם בהן אין תמיכה. אני באופן אישי קניתי LG תחת הידיעה שזה לא תומך ומשתמש בפלקס שעושה המרה תוך כדי הזרמה. בעבר כשהייתי מחבר HD חיצוני הייתי ממיר קבצים עם http://www.videohelp.com/software/mkv2ac3 ואף פעם לא שמעתי בעייה בסאונד. כמובן שיכול להיות שאין לי מערכת שמע מספיק איכותית אבל שוב בלי לזלזל אם הטלויזיה שלך עולה 2400 אז כנראה שלא השקעת 100K במערכת שמע ולכן אני לא רואה סיבה שזה יפריע לך.
לגבי ההשוואה של DTS ל HD, זה לא אותו דבר כי DTS דורש רשיון.
...
·להגיד לך משהו ה drs לא חייב להיות בטלויזייה איכותית או יקרה כי ב holdstar שקניתי ב 32 ב 1200 שקל כן יש dts ובגלל זה זה מוזר שאטן dts בטלויזייה שיש לה חברה יותר איכותית וגם יותר יקרה ואין כי אני יגיד לך משהו אני לא הסתכלתי בטלויזייה על התמיכה ב dts כי זה היה נראה לי מובן מאליו שיהיה לזה תמעכה כי dts זה לא משהו שיש בטלויזיות נדירות ככה חשבתי שיהיה לא יודע אני שלחתי הודעה ליצרן ושישלחו לי את העדכון תוכנה לאימייל ונראה אם זה יעבוד אז יאאלה אם לא אני אתבאס

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1917

שליחה

שרשור מעניין וסגנון הכתיבה של פותח השרשור משעשע.
רישיון של DTS עולה סנטים לכל צ'יפ, וגם רשיון של דולבי עולה כך, לכן זאת לא סיבה להכניס או לא להכניס DTS בטלויזיה שעולה מאות דולרים.
אני יכול לחשוב על 2 סיבות מדוע טלויזיה זולה של LG לא תומכת ב DTS.
או שהם רוצים להבדיל בין סדרות זולות לסדרות היקרות בצורה הזאת. (לא חושב שזאת הסיבה)
או שהצ'יפ לעיבוד קול שהם קנו עבור הסדרות הזולות לא תומך ב DTS. זה פורמט שדורש יחסית הרבה זכרון בצ'יפ וגם לקבל רשיון לשימוש מ DTS זה סיפור מהתחת, לכן אני חושב שזאת הסיבה.

satellite פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

dmitrys כתב:שרשור מעניין וסגנון הכתיבה של פותח השרשור משעשע.
רישיון של DTS עולה סנטים לכל צ'יפ, וגם רשיון של דולבי עולה כך, לכן זאת לא סיבה להכניס או לא להכניס DTS בטלויזיה שעולה מאות דולרים.
אני יכול לחשוב על 2 סיבות מדוע טלויזיה זולה של LG לא תומכת ב DTS.
או שהם רוצים להבדיל בין סדרות זולות לסדרות היקרות בצורה הזאת. (לא חושב שזאת הסיבה)
או שהצ'יפ לעיבוד קול שהם קנו עבור הסדרות הזולות לא תומך ב DTS. זה פורמט שדורש יחסית הרבה זכרון בצ'יפ וגם לקבל רשיון לשימוש מ DTS זה סיפור מהתחת, לכן אני חושב שזאת הסיבה.
...
·האפשרות השנייה יותר הגיונית וגם שוב אין קשר לטלויזייה זולה חאלס להתווכח טלויזייה של goldstar ב 1200 היה לה תמיכה של dts אז מה עכשיו התירוץ שלכם פשוט נתפסתם על טלויזייה ב 2400 אז התלהבתם ואתם אומרים זה קשור לזה קשור לזה זה גם משעשע אותך?

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974

שליחה

@dmitrys
·
55LW651Y אינה זולה ואינה תומכת ב DTS
עד כמה שזכור לי למרות שזה המודל הכי גבוה בארץ שנמכר הוא לא היה הכי גבוה באותה שנה אבל בין הגבוהים וכל המודלים באותה שנה לא כללו DTS. אני חושב שזה פשוט היתה החלטה אומללה של מישהו שלא מבין את הצרכנים כי שנה אחרי זה אם אני לא טועה כבר החזירו את התמיכה.
כל זה לא קשור לפתיחת השרשור בו אדם שרצה משהו לא בדק מה הוא קונה ולכן לא קיבל מה שרצה מכיוון שהוא הניח הנחה מוטעית שזה משהו שחייב להיות בטלויזיה. אלה המקרים הכי מעצבנים כי אתה הכי צריך לכעוס על עצמך אז בדרך כלל אתה יותר כועס מהרגיל ומחפש מישהו אחר להוציא עליו את הזעם. זה לא נעים אבל זה באמת לא כזה נורא.... אז אין DTS. אני יכול לחשוב על דברים גרועים יותר. עדיף שייתרכז בלהנות ממה שכן קיבל.

satellite פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

offerbk1 כתב:@dmitrys
·
55LW651Y אינה זולה ואינה תומכת ב DTS
עד כמה שזכור לי למרות שזה המודל הכי גבוה בארץ שנמכר הוא לא היה הכי גבוה באותה שנה אבל בין הגבוהים וכל המודלים באותה שנה לא כללו DTS. אני חושב שזה פשוט היתה החלטה אומללה של מישהו שלא מבין את הצרכנים כי שנה אחרי זה אם אני לא טועה כבר החזירו את התמיכה.
כל זה לא קשור לפתיחת השרשור בו אדם שרצה משהו לא בדק מה הוא קונה ולכן לא קיבל מה שרצה מכיוון שהוא הניח הנחה מוטעית שזה משהו שחייב להיות בטלויזיה. אלה המקרים הכי מעצבנים כי אתה הכי צריך לכעוס על עצמך אז בדרך כלל אתה יותר כועס מהרגיל ומחפש מישהו אחר להוציא עליו את הזעם. זה לא נעים אבל זה באמת לא כזה נורא.... אז אין DTS. אני יכול לחשוב על דברים גרועים יותר. עדיף שייתרכז בלהנות ממה שכן קיבל.
...
· סוף סוף מישהו צודק זה פשוט ש lg *** חברה והיא לא משקיעה הבעיה זה שאני רוצה לראות סרטי 1080p bluray וזה מגיע אם dts רוב הסרטים אז בגלל זה זה בעיה ומפריע ואני לא רוצה כל פעם להתחיל להמיר מ dts ל ac3

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1917

שליחה

DTS עושה הרבה בעיות במתן רשיונות, מניסיון אישי. כנראה שהצ'יפ לחלק מהדגמים נקנה מספק שלא הגיע להסכמה עם DTS.
אני מבין את התיסכול של הבחור, אבל אין מה להאשים את LG, הכל כתוב במפרטים.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”