חוויה רוחנית בעולם הדיגיטלי
- LiorC
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3610
ראשית, אציין כי המפגש היה נעים ביותר, נהנתי מהחברה, מהאירוח של עמי, מהאווירה הכיפית.
צפינו בכיף בתמונות הפרושות לנגד עינינו, סופגים לתוכנו את ה-IMAGE הגדול, המפורט והחי כל כך.
לגבי השוואה מול מקרני 720, עשינו זאת במפגשים קודמים ומבחינתי העניין הזה סגור וגמור וההתלבטות איננה קיימת כלל וכלל - I dont look back.
בקטעי סרטים:
הסוני בהיר, מאוד, בסצינה בה רואים חדר וחלון פתוח עם אור שמש המציף את החדר, הסוני הוא היחידי שהעביר תחושה אמיתית של אור שמש מוכר מהמציאות. ה"רכות" שדיברו עליה בסקירות קודמות גרמה לנו לחפש איבוד פרטים לעומת המקרנים האחרים והמסקנה הברורה היתה שאין כל איבוד פרטים. לעומת זאת, תמונת הסוני הזכירה אופי של סרט פילם בקולנוע טוב - נקודה חיובית לטובתו.
הסוני, עקב אופיו הבהיר, יחייב חדר כהה + מסך עם GAIN מתאים או פילטר ND.
השארפ: אכן שחורים עמוקים, מצויינים, מקנים לתמונה את התלת מימדיות המפורסמת, חדות: גבוהה מאוד.
אופי התמונה אפל ביחס למקרנים האחרים, פחות "חי" ומצריך מסך שיחזיר קצת לחיים חלק מהצבעים.
עיבוד הוידאו מעט פחות טוב ביחס לסוני (בדקנו זאת במס' דוגמאות ספציפיות).
קשתות: ראיתי לכל אורך הדרך ובגדול.
מיצובישי: היכן שהוא בין השארפ לסוני, גוון הצבע בתמונה נוטה לכיוון ירקרק/חום, בהירות מאוזנת יותר מהסוני ופחות אפלה מהשארפ, גם החדות אי שם באמצע. בשלב חציית התמונה לשני מקרנים, שינינו הגדרות בשארפ כך שהיה קשה יותר להבדיל בינו לבין הסוני.
סה"כ תמונה נעימה, פיתרון מצויין לכל "סובלי הקשתות".
עיבוד וידאו (HD): במופע של אגילרה, השארפ לקח ובגדול, הוא היחיד שהצליח לתת שחורים עמוקים, תמונה תלת מיימדית והכל מבלי לאבד פרטים בדרך. המיצובישי הבהיר את כל התמונה לכיוון האפור והסוני שמר על שחורים עמוקים יותר אך במחיר של איבוד פרטים בחלקים הכהים.
ובכלל, אם אנסה לאפיין כל מקרן, אז הסוני נותן תמונה בהירה מאוד בחלקים הבהירים וכהה בשחורים אבל על חשבון איבוד מעט פרטים בכהים, המיצובישי מבהיר את כל התמונה ונותן פירוט דומה מאוד לשארפ בכהים, אבל, לשארפ הכהים אכן כהים יותר.
לקינוח, טעמנו גם מהאופטומה שהציג תמונה דומה מאוד לשארפ (היה משהו קצת שונה בעיבוד הוידאו, לא בחנתי את זה מספיק לעומק).
כל המקרנים טובים, כולם נותנים תמונה מרשימה, יש הבדלים בינהם - קטנים ממה שניתן היה לצפות, חלקם נתונים לטעמו האישי של כל צופה, חלקם האחר לטכנולוגיה ולפילוסופיה של כל יצרן.
צפינו בכיף בתמונות הפרושות לנגד עינינו, סופגים לתוכנו את ה-IMAGE הגדול, המפורט והחי כל כך.
לגבי השוואה מול מקרני 720, עשינו זאת במפגשים קודמים ומבחינתי העניין הזה סגור וגמור וההתלבטות איננה קיימת כלל וכלל - I dont look back.
בקטעי סרטים:
הסוני בהיר, מאוד, בסצינה בה רואים חדר וחלון פתוח עם אור שמש המציף את החדר, הסוני הוא היחידי שהעביר תחושה אמיתית של אור שמש מוכר מהמציאות. ה"רכות" שדיברו עליה בסקירות קודמות גרמה לנו לחפש איבוד פרטים לעומת המקרנים האחרים והמסקנה הברורה היתה שאין כל איבוד פרטים. לעומת זאת, תמונת הסוני הזכירה אופי של סרט פילם בקולנוע טוב - נקודה חיובית לטובתו.
הסוני, עקב אופיו הבהיר, יחייב חדר כהה + מסך עם GAIN מתאים או פילטר ND.
השארפ: אכן שחורים עמוקים, מצויינים, מקנים לתמונה את התלת מימדיות המפורסמת, חדות: גבוהה מאוד.
אופי התמונה אפל ביחס למקרנים האחרים, פחות "חי" ומצריך מסך שיחזיר קצת לחיים חלק מהצבעים.
עיבוד הוידאו מעט פחות טוב ביחס לסוני (בדקנו זאת במס' דוגמאות ספציפיות).
קשתות: ראיתי לכל אורך הדרך ובגדול.
מיצובישי: היכן שהוא בין השארפ לסוני, גוון הצבע בתמונה נוטה לכיוון ירקרק/חום, בהירות מאוזנת יותר מהסוני ופחות אפלה מהשארפ, גם החדות אי שם באמצע. בשלב חציית התמונה לשני מקרנים, שינינו הגדרות בשארפ כך שהיה קשה יותר להבדיל בינו לבין הסוני.
סה"כ תמונה נעימה, פיתרון מצויין לכל "סובלי הקשתות".
עיבוד וידאו (HD): במופע של אגילרה, השארפ לקח ובגדול, הוא היחיד שהצליח לתת שחורים עמוקים, תמונה תלת מיימדית והכל מבלי לאבד פרטים בדרך. המיצובישי הבהיר את כל התמונה לכיוון האפור והסוני שמר על שחורים עמוקים יותר אך במחיר של איבוד פרטים בחלקים הכהים.
ובכלל, אם אנסה לאפיין כל מקרן, אז הסוני נותן תמונה בהירה מאוד בחלקים הבהירים וכהה בשחורים אבל על חשבון איבוד מעט פרטים בכהים, המיצובישי מבהיר את כל התמונה ונותן פירוט דומה מאוד לשארפ בכהים, אבל, לשארפ הכהים אכן כהים יותר.
לקינוח, טעמנו גם מהאופטומה שהציג תמונה דומה מאוד לשארפ (היה משהו קצת שונה בעיבוד הוידאו, לא בחנתי את זה מספיק לעומק).
כל המקרנים טובים, כולם נותנים תמונה מרשימה, יש הבדלים בינהם - קטנים ממה שניתן היה לצפות, חלקם נתונים לטעמו האישי של כל צופה, חלקם האחר לטכנולוגיה ולפילוסופיה של כל יצרן.
ליאור
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78955
- שם מלא: עפר לאור
ליאור,
אסור לייחס חשיבות לאופי הצבעים מכיוון שלא עשינו כיול טמפרטורה ו-PRIMARIES לכל מקרן ומקרן. הכיול שעשיתי היה רק לגרום להם להיות באותו טווח כללי (כלומר בסביבות 500-1000 קלווין זה מזה).
המטרה היא בעיקר לחוות דעה לגבי אופיו של כל מקרן, בהתייחס לפירוט, חדות, עיבוד תמונה, פונקציונליות, קונטרסט וכו'.
מה אתה אומר על ה-SPLIT SCREEN TEST שעשינו?
לדעתי זה היה הרבה יותר מעניין מאשר מבחן A-B (שדורש זיכרון חזותי כלשהו)
מה אתם כולכם אומרים לגבי "תמחור" של ההבדלים בין המקרנים? האם ההבדלים היו בסדר גודל של 100% זה מזה, או 50%, 20%, 10% ?
אסור לייחס חשיבות לאופי הצבעים מכיוון שלא עשינו כיול טמפרטורה ו-PRIMARIES לכל מקרן ומקרן. הכיול שעשיתי היה רק לגרום להם להיות באותו טווח כללי (כלומר בסביבות 500-1000 קלווין זה מזה).
המטרה היא בעיקר לחוות דעה לגבי אופיו של כל מקרן, בהתייחס לפירוט, חדות, עיבוד תמונה, פונקציונליות, קונטרסט וכו'.
מה אתה אומר על ה-SPLIT SCREEN TEST שעשינו?
לדעתי זה היה הרבה יותר מעניין מאשר מבחן A-B (שדורש זיכרון חזותי כלשהו)
מה אתם כולכם אומרים לגבי "תמחור" של ההבדלים בין המקרנים? האם ההבדלים היו בסדר גודל של 100% זה מזה, או 50%, 20%, 10% ?
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
עופר,
מכיוון שלא היה מקרן אחד שהיה מצויין בכל התחומים, אני ממש לא רואה סיבה לשלם כמעט פי 2 על השארפ. המיצו והסוני עשו עבודה נפלאה וההבדלים היו הרבה יותר קטנים ממה שציפיתי.
מכיוון שלא היה מקרן אחד שהיה מצויין בכל התחומים, אני ממש לא רואה סיבה לשלם כמעט פי 2 על השארפ. המיצו והסוני עשו עבודה נפלאה וההבדלים היו הרבה יותר קטנים ממה שציפיתי.
- boazj
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
טוב, כמה מילים מההדיוט בחבורה (כנראה היחיד שמכיר רק 29" CRT ).
הפקקים, הפקקים, הגעתי אחרי כולם (ב 9) ישר מהעבודה וברחתי מוקדם (כבר ב 10:30). בכל"ז יש עוד מטלות בבית והלילה קצר.
אבל היה פשוט כיף צרוף.
תחום הוידאו מסקרן אותי, ואתמול היה מבחינתי בי"ס לתחום.
התנאים היו טובים בהרבה מהמפגש בחיפה, והיה הרבה זמן עם הרבה הסברים והרבה סצינות שהושוו. מבחינתי מרתק.
השורה התחתונה שלי היתה, כמו בבדיחה של "איזה מזכירה לקחו? את זאת עם החזה הכי גדול", שהייתי לוקח את המקרן הכי זול.
כולם נראים טוב, ועם הזיכרון שלי שמוגבל ל-5 שניות, הייתי יכול לחיות עם כ"א מהם happily ever after.
לעניות דעתי ברמות האלה, הפרשי מחירים גדולים יכתיבו לרבים, גם מבין הוידאופילים, מי ימכר ומי יעבש....
האכזבה הגדולה מבחינתי היתה, שפעם ראשונה הבנתי מה מדברים על מקרנים וטלויזיה. אני כאמור רחוק מלהיות וידאופיל, אבל אפילו בעיני התוצאה היתה רוב הזמן קטסטרופלית. אני צריך לראות DVD כדי לודא שזה סביר.
לצערי, כמו בשיחה שלי עם איתי, עמי אמר אתמול - שמקרן זה משהו שלא מתאים לסלון של אנשים נשואים. עוד מכה לתוכנית אורנים הגדולה שלי
ישראל, הבשורה הטובה מבחינתנו, שמחיר מקרני 720P ספג אתמול מכה אנושה, אני כבר לא אחזור להצעה הנדיבה שלי מלפני חודשיים
תודה לכולם, היה כיף.
תזמינו אותי עוד פעם,
מבטיח להביא שוב רוגלעך
הפקקים, הפקקים, הגעתי אחרי כולם (ב 9) ישר מהעבודה וברחתי מוקדם (כבר ב 10:30). בכל"ז יש עוד מטלות בבית והלילה קצר.
אבל היה פשוט כיף צרוף.
תחום הוידאו מסקרן אותי, ואתמול היה מבחינתי בי"ס לתחום.
התנאים היו טובים בהרבה מהמפגש בחיפה, והיה הרבה זמן עם הרבה הסברים והרבה סצינות שהושוו. מבחינתי מרתק.
השורה התחתונה שלי היתה, כמו בבדיחה של "איזה מזכירה לקחו? את זאת עם החזה הכי גדול", שהייתי לוקח את המקרן הכי זול.
כולם נראים טוב, ועם הזיכרון שלי שמוגבל ל-5 שניות, הייתי יכול לחיות עם כ"א מהם happily ever after.
לעניות דעתי ברמות האלה, הפרשי מחירים גדולים יכתיבו לרבים, גם מבין הוידאופילים, מי ימכר ומי יעבש....
האכזבה הגדולה מבחינתי היתה, שפעם ראשונה הבנתי מה מדברים על מקרנים וטלויזיה. אני כאמור רחוק מלהיות וידאופיל, אבל אפילו בעיני התוצאה היתה רוב הזמן קטסטרופלית. אני צריך לראות DVD כדי לודא שזה סביר.
לצערי, כמו בשיחה שלי עם איתי, עמי אמר אתמול - שמקרן זה משהו שלא מתאים לסלון של אנשים נשואים. עוד מכה לתוכנית אורנים הגדולה שלי
ישראל, הבשורה הטובה מבחינתנו, שמחיר מקרני 720P ספג אתמול מכה אנושה, אני כבר לא אחזור להצעה הנדיבה שלי מלפני חודשיים
תודה לכולם, היה כיף.
תזמינו אותי עוד פעם,
מבטיח להביא שוב רוגלעך
נערך לאחרונה על ידי boazj ב 27/12/2006 12:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
כנ"ל. למרות שאם זה היה אפשרי הייתי מעדיף לעשות מבחן בבית לשניהם (נגיד סוני ושרפ) עם החומרים שאני צופה בהם (לא, זה לא פורנו קשה) אפילו לא חייב להיות ביחד ואז בוחר.ride כתב:עופר,
מכיוון שלא היה מקרן אחד שהיה מצויין בכל התחומים, אני ממש לא רואה סיבה לשלם כמעט פי 2 על השארפ. המיצו והסוני עשו עבודה נפלאה וההבדלים היו הרבה יותר קטנים ממה שציפיתי....
נערך לאחרונה על ידי aloni ב 27/12/2006 12:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
HiFiMusic IL
- noam23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1373
טוב, חבל באמת שלא הייתי שם. אני לא חושב שיהיה הוגן אם אלך לחנות לקבל הדגמה פרטית, מכיוון שאני לא מתכוון לקנות בכלל בארץ, ולא נעים לי לבזבז זמן נורה ואת זמנו של עמי.
עופר,
אני אנסח את השאלה שלי אחרת: לגבי ה Mitsu 5000, מה היה היחס *המינימלי* בין מרחק הישיבה לרוחב המסך, בו אתה יכול להגיד שלא ראו בכלל SDE (גם במסך לבן בוהק) ?. הבנתי שהמרחק המינימלי שישבתם הוא 1.4X, אבל האם לא ניסיתם לבדוק גם יחס נמוך מכך, נגיד 1.2X, או אפילו 1X ? (פשוט כדי לראות היכן SDE מתחיל להיות בעיה במקרן LCD של 1080).
עופר,
אני אנסח את השאלה שלי אחרת: לגבי ה Mitsu 5000, מה היה היחס *המינימלי* בין מרחק הישיבה לרוחב המסך, בו אתה יכול להגיד שלא ראו בכלל SDE (גם במסך לבן בוהק) ?. הבנתי שהמרחק המינימלי שישבתם הוא 1.4X, אבל האם לא ניסיתם לבדוק גם יחס נמוך מכך, נגיד 1.2X, או אפילו 1X ? (פשוט כדי לראות היכן SDE מתחיל להיות בעיה במקרן LCD של 1080).
- varon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2638
noam23,noam23 כתב:טוב, חבל באמת שלא הייתי שם. אני לא חושב שיהיה הוגן אם אלך לחנות לקבל הדגמה פרטית, מכיוון שאני לא מתכוון לקנות בכלל בארץ, ולא נעים לי לבזבז זמן נורה ואת זמנו של עמי.
עופר,
אני אנסח את השאלה שלי אחרת: לגבי ה Mitsu 5000, מה היה היחס *המינימלי* בין מרחק הישיבה לרוחב המסך, בו אתה יכול להגיד שלא ראו בכלל SDE (גם במסך לבן בוהק) ?. הבנתי שהמרחק המינימלי שישבתם הוא 1.4X, אבל האם לא ניסיתם לבדוק גם יחס נמוך מכך, נגיד 1.2X, או אפילו 1X ? (פשוט כדי לראות היכן SDE מתחיל להיות בעיה במקרן LCD של 1080)....
אני ישבתי בכוונה מאוד קרוב על הרצפה לפני כולם, 2.5 מטרים לערך אולי קצת פחות.
משהו כמו 1.1X עד 1.2X
לא עשינו בדיקה על מסך לבן לכל המסכים, אבל היה רגע, אני מניח שעופר זוכר אולי,
שנכנס איזה מסך לבן לתוך ההדגמה.
המסך היה מואר בצורה חלקה להפליא.
בגלל מכת האור אני מנחש שזה היה הסוני דווקא, אבל לא יכול להתחייב על כך.
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78955
- שם מלא: עפר לאור
-
aloni
-
- חבר במועדון 10K

אני חושב שצריך לעשות את הבדיקה הזאת שוב שבוע הבא (ככה אני לא אצטרך לקנות מקרן בכלל).
HiFiMusic IL
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
אוקי, אני לוקח את זה צעד אחד קדימה....aloni כתב:אני חושב שצריך לעשות את הבדיקה הזאת שוב שבוע הבא (ככה אני לא אצטרך לקנות מקרן בכלל)....
ה-SHOOTOUT הבא יהיה עם סרט אחד באורך מלא ממקור אחד ועל מקרן אחד, כאשר אנחנו בעצם נבחן את הזיכרון הויזואלי שלנו.
כל מבחן ייערך כל חמישי בערב בליווי הנשים (או שלא) עד שנמצה (התלהבתי מהמילה....) את כל הקומבינציות של מקרני FHD + מקורות HD + סוגי חיבורים + סוגי מסכים + גירסאות של הסרט (רגילה, EXTENDED, גירסאת הבמאי וכו')......
פופקורן ושתיה עליך, אלון.....
-
aloni
-
- חבר במועדון 10K

נערך לאחרונה על ידי aloni ב 27/12/2006 13:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
HiFiMusic IL
- noam23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1373
מדהים, LCD ללא SDE...אין SDE גם ממרחק אפסי (מטר) כמעט ב-100% מאף אחד מהמקרנים......
- varon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2638
בועז, אל תרגיש נחותboazj כתב:טוב, כמה מילים מההדיוט בחבורה (כנראה היחיד שמכיר רק 29" CRT )....
ולא מתפתה לשדרג לפלזמה ... עדיין.
...
מאוד קשה להשוות "29 ל-"96 ...boazj כתב: האכזבה הגדולה מבחינתי היתה, שפעם ראשונה הבנתי מה מדברים על מקרנים וטלויזיה. אני כאמור רחוק מלהיות וידאופיל, אבל אפילו בעיני התוצאה היתה רוב הזמן קטסטרופלית. אני צריך לראות DVD כדי לודא שזה סביר....
אבל נחש מה אני עושה מהבוקר ?
רואה את אותם קטעים שראינו אתמול מ-DVD בטלוויזיה עם upscale פנימי של 1150i.
התמונה יותר טבעית ואין שום אובדן פרטים בכהים, והשחורים מושלמים.
אבל פרטים דקים ... אין !
לא מרקם של בדים, לא איפור, לא זיפים, כלום !
הנחמה שלי שזה ממש לא מורגש במרחק צפייה נורמאלי בסלון ממסך בגודל כזה.
אבל לשבת במרחק 1.2X מהמסך ולהתפעל ... אין מצב !
אשתי דווקא התעניינה מאוד במפגש שלנו אתמול, אולי זו הייתה חקירה אם לא ביליתי עמכםboazj כתב: לצערי, כמו בשיחה שלי עם איתי, עמי אמר אתמול - שמקרן זה משהו שלא מתאים לסלון של אנשים נשואים. עוד מכה לתוכנית אורנים הגדולה שלי
...
ונערות ליווי
ולא נראה שהיא מוטרדת מהרעיון של מסך גלילה ומשהו תלוי מעל הראש.
הבעיה היא צביעת הקירות ...
הכל היפותטי, היעד שלי הוא מסך "SED 65
boazj כתב: תודה לכולם, היה כיף.
תזמינו אותי עוד פעם,
מבטיח להביא שוב רוגלעך...
אבי ורון
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
נשמע מעניין מאוד, שירשורים כאלה תמיד מתחילים לדגדג לי בשדרגת...
boazj,
למה לא לנשואים? אשתך והילדים תאמין לי יהנו מאוד.
ראית את התמונות של הסלון שלי? זה לא נורא בכלל ולדעתי לרוב הנשים לא תהיה בעיה
boazj,
למה לא לנשואים? אשתך והילדים תאמין לי יהנו מאוד.
ראית את התמונות של הסלון שלי? זה לא נורא בכלל ולדעתי לרוב הנשים לא תהיה בעיה
- boazj
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
guyezra,varon,
להערכתי הבעיה שלי בסלון עם אישתי היא לא המסך ולא תלית המקרן, אותו אני בכלל מקווה שניתן לשים על מדף צמוד לקיר אחורי (עם מקרן מתאים כמובן). הבעיה אצלי, אם תסתכלו בתמונות ששמתי ב"שרשור האקוסטי" שכל הקומה הראשונה היא חלל גדול מוקף חלונות ודלתתות זכוכית. לתלות וילונות על הכול, כדי להגיע להחשכה סבירה, לא בא בחשבון מבחינת אישתי.
אולי פעם, אני אטריד מישהו ואבקש ממנו להביא אלי מקרן לבדיקה, אבל להערכתי יש אצלי יותר מדי אור בסלון גם בשעות הלילה, ובכלל המקרן אמור לשרת יותר את הילדים. אני ארדם מצוין גם בלי החשכה
להערכתי הבעיה שלי בסלון עם אישתי היא לא המסך ולא תלית המקרן, אותו אני בכלל מקווה שניתן לשים על מדף צמוד לקיר אחורי (עם מקרן מתאים כמובן). הבעיה אצלי, אם תסתכלו בתמונות ששמתי ב"שרשור האקוסטי" שכל הקומה הראשונה היא חלל גדול מוקף חלונות ודלתתות זכוכית. לתלות וילונות על הכול, כדי להגיע להחשכה סבירה, לא בא בחשבון מבחינת אישתי.
אולי פעם, אני אטריד מישהו ואבקש ממנו להביא אלי מקרן לבדיקה, אבל להערכתי יש אצלי יותר מדי אור בסלון גם בשעות הלילה, ובכלל המקרן אמור לשרת יותר את הילדים. אני ארדם מצוין גם בלי החשכה
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
עכשיו אני צריך לעשות רשימות...MartinHSabag כתב:לרוב נשים שאתה מכיר אולי....ראית את התמונות של הסלון שלי? זה לא נורא בכלל ולדעתי לרוב הנשים לא תהיה בעיה...
...
תראה גם אישתי קיטרה קצת לפני ההתקנה.
אחרי שהיא ראתה שההתקנה יפה + אירוויזיון במסך גדול היא שינתה את דעתה...
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
לפי איך שאתה מתאר את המצב, חבל אפילו על הבדיקה. אל תקנה מקרן.boazj כתב:guyezra,varon,
אולי פעם, אני אטריד מישהו ואבקש ממנו להביא אלי מקרן לבדיקה, אבל להערכתי יש אצלי יותר מדי אור בסלון גם בשעות הלילה, ובכלל המקרן אמור לשרת יותר את הילדים. אני ארדם מצוין גם בלי החשכה...
משה
- orena
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
עופר,
את השארפ יצא לכם לבדוק על מסך עם gain גבוה מ-1.1 ? (אני כמעט בטוח שמדובר בדיוק באותו מסך שנמצא אצל עמי בבדיקה הקודמת שלכם)
במידה ולא, התוצאות שקבלתם שוב לא יהיו מדוייקות ויטשטשו את ההבדלים הגדולים שיש לשארפ על הפנינה והמיצובישי
סטיוארט ממליצים עבור השארפ מקרן עם gain של 1.3 או 1.5 (תלוי בתנאי התאורה בחדר)
לעומת זאת לפנינה ההמלצה של סטיוארט היא לקחת מסך עם gain נמוך (כמו שהשתמשתם בבדיקה שלכם) לכן זה הגיוני שהתוצאות בין המקרנים יהיה דומות
את השארפ יצא לכם לבדוק על מסך עם gain גבוה מ-1.1 ? (אני כמעט בטוח שמדובר בדיוק באותו מסך שנמצא אצל עמי בבדיקה הקודמת שלכם)
במידה ולא, התוצאות שקבלתם שוב לא יהיו מדוייקות ויטשטשו את ההבדלים הגדולים שיש לשארפ על הפנינה והמיצובישי
סטיוארט ממליצים עבור השארפ מקרן עם gain של 1.3 או 1.5 (תלוי בתנאי התאורה בחדר)
לעומת זאת לפנינה ההמלצה של סטיוארט היא לקחת מסך עם gain נמוך (כמו שהשתמשתם בבדיקה שלכם) לכן זה הגיוני שהתוצאות בין המקרנים יהיה דומות