שאלה בנושא קליטת כבלים עצמאית

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

lyor כתב:איך (או לייתר דיוק איפה) אני יכול לדעת איזה ערוצים חופשיים משודרים באנגלית בניילסאט?
...
MBC4
MBC2
MBC Action
MBC Max
Dubai one
Fox
Fox Movies

בלווין התורכי
CNBC-E
E2

אתה יכול לבדוק באינטרנט לוח שידורים. אצל התורכים הסדרות מעודכנות יותר. וממש לא צריך צלחת שני מטר, 60-80 סנטימטר מספיק (במקרה הזה שתי צלחות). בהצלחה.

lyor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 234

שליחה

תודה אסף.

מאחר והבנתי שזה לא כל כך יקר לעשות ממיר עם שיתוף (לפחות לטווח הארוך)
הייתי מעוניין גם לדעת איזה ערוצים (לפחות מספר משוער) יכולים להיות לי עם תירגום בעברית.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

תרגום עברי יש רק בהוט, יס וסלקום.

lyor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אז למה היה התייחסות לעברית? רק לערוצים עם דיבוב עברי בלבד?

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890

שליחה

את כל הערוצים באנגלית שיש בניילסאט ועוד המון ערוצים אחרים אפשר למצוא בהרחבה IsraeLive לקודי של בני ואביגדור, בלי כל הבלגאן של התקנת צלחת. כל מה שצריך זה חיבור טוב לאינטרנט וכמה דקות עבודה על הגדרות (יש מדריך שלם פה באתר).

lyor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

גיל37 כתב:את כל הערוצים באנגלית שיש בניילסאט ועוד המון ערוצים אחרים אפשר למצוא בהרחבה IsraeLive
...
מגניב, אבל תוכל להסביר קצת יותר? (או אם באמת יש מדריך באתר אז להביא קישור אליו).
זאת פעם ראשונה שאני שומע על זה שאפשר לצפות בשידורים באינטרנט (כל עוד מדובר על משהו יותר משתלם מכבלים רגילים כמובן), אז אני מקווה שאתה לוקח בחשבון שאין לי ממש מושג על מה אתה מדבר.

אם אפשר אז גם אשמח גם שתתייחס לפוסט הקודם שלי בכל זאת.

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890

שליחה

הנה הפוסט שמסביר הכל.

התקנת קודי ותוסף IsraeLive

lyor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

נראה על פניו ממש מעניין, השאלה היא כמה זה יציב, אני יעדכן את המסקנות שלי לדיון הזה בקרוב (יש פה מלא דברים שצריך לקרוא :) )

lyor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

טוב, אני חושב שדיי הבנתי את הקונצפט.

התוכנה הזאת ממש נחמדה לאנשים עם הבנה בסיסית איך לתפעל DVD ושלא רוצים להשקיע בממיר+צלחת עצמאיים (בהנחה שכמו שתיארו שם, זה באמת מכיל את אותם הערוצים ויותר).

החסרונות שלה (אם אפשר לקרוא לזה ככה), שמלבד עידן+ אין שום תוכן יעודי לשפה העברית (כמו ערוץ NG שמשודר עם תירגום ופרסומות ערביות).
ובנוסף רוב השידורים האלו הם לא שידורים חיים, זה בעיקר תקף על ערוצי הספורט, שבהם יש לרוב רק לקטים ממשחקים כאלו או אחרים ולא משחקים בLIVE (לפחות עד כמה שאני ראיתי).
יצא לי מתוך הכמה עשרות ערוצים הבודדים שבדקתי לראות שיש כמות נכבדת של ערוצים שפשוט -לא עובדים- וחלקם לא עובדים בשעות ספציפיות, קצת מוזר לדעתי אבל אני מוכן להתפשר.
גם אין ממש ערוצי טלוויזיה לילדים בעברית כלל, אבל על זה מכפרת הספריה הענקית של הסרטים לצפייה ישירה בתאכלס.
באופן כללי אני לא רואה איך אפשרי שהרבה אנשים בלי ידע נרחב במחשבים מהגיל הצעיר/מבוגר יחסית יוכלו להשתמש בתוכנה הזאת (אפילו לי היא קרסה לא מעט פעמים).

אבל על פניו זה בהחלט נראה כמו פתרון הרבה יותר נח ופשוט מלהתקין צלחת לווין+ממיר באופן עצמאי.
  • אני לא יודע אם קיימות אפשרויות נוספות שלא שמעתי עליהם בנוגע ל"אקסלוסיביות" של השפה העברית בכל הנוגע לתוכן הערוץ/תירגום (ראיתי כמה אזכורים לגבי "ממירים שיתופיים" שכן מאפשרים משהו כזה, אבל אם אני טועה אני ישמח אם תתקנו אותי).
אז אפשר לומר שהשאלה שלי עכשיו היא האם באמת קיים בתחום הזה פתרון יותר טוב לתוכן בעברית?

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”