טוב, אני חושב שדיי הבנתי את הקונצפט.
התוכנה הזאת ממש נחמדה לאנשים עם הבנה בסיסית איך לתפעל DVD ושלא רוצים להשקיע בממיר+צלחת עצמאיים (בהנחה שכמו שתיארו שם, זה באמת מכיל את אותם הערוצים ויותר).
החסרונות שלה (אם אפשר לקרוא לזה ככה), שמלבד עידן+ אין שום תוכן יעודי לשפה העברית (כמו ערוץ NG שמשודר עם תירגום ופרסומות ערביות).
ובנוסף רוב השידורים האלו הם לא שידורים חיים, זה בעיקר תקף על ערוצי הספורט, שבהם יש לרוב רק לקטים ממשחקים כאלו או אחרים ולא משחקים בLIVE (לפחות עד כמה שאני ראיתי).
יצא לי מתוך הכמה עשרות ערוצים הבודדים שבדקתי לראות שיש כמות נכבדת של ערוצים שפשוט -לא עובדים- וחלקם לא עובדים בשעות ספציפיות, קצת מוזר לדעתי אבל אני מוכן להתפשר.
גם אין ממש ערוצי טלוויזיה לילדים בעברית כלל, אבל על זה מכפרת הספריה הענקית של הסרטים לצפייה ישירה בתאכלס.
באופן כללי אני לא רואה איך אפשרי שהרבה אנשים בלי ידע נרחב במחשבים מהגיל הצעיר/מבוגר יחסית יוכלו להשתמש בתוכנה הזאת (אפילו לי היא קרסה לא מעט פעמים).
אבל על פניו זה בהחלט נראה כמו פתרון הרבה יותר נח ופשוט מלהתקין צלחת לווין+ממיר באופן עצמאי.
- אני לא יודע אם קיימות אפשרויות נוספות שלא שמעתי עליהם בנוגע ל"אקסלוסיביות" של השפה העברית בכל הנוגע לתוכן הערוץ/תירגום (ראיתי כמה אזכורים לגבי "ממירים שיתופיים" שכן מאפשרים משהו כזה, אבל אם אני טועה אני ישמח אם תתקנו אותי).
אז אפשר לומר שהשאלה שלי עכשיו היא האם באמת קיים בתחום הזה פתרון יותר טוב לתוכן בעברית?