רוצה להקליט עם האיפוד? קנה מתאם. אני לא חושב שאתה מבין, האיפוד לא נועד לזה. מצד שני, אתה גם רוצה רדיו מה שמאוד סותר על כל העיקרון של נגן עם 30-80 ג'יגה למוזיקה שלך. כל הרעיון בזה הוא שאתה לא צריך רדיו. רוצה רדיו? קנה רדיו. ותסלח לי אתה מקניט את האיפוד בגלל שאתה משתמש בלינוקס וצריך קודקים פתוחים. אמ... לא נראה לך שזה קצת קטנוני?
WAV מתאים לנגן נייד בדיוק כמו פלאק ואפל לוסלס - יש לך את המקום וזו האיכות הכי גבוהה שתקבל.
והאיפוד שלי בן שנה, עדיין מחזיק עם הסוללה כמו בהתחלה (טפו טפו טפו, 3 נקישות על עץ) זו הייתה בעיה עם דור 4 וקודמיו. לא היה צריך לקרות ואני כועס על זה שאפל נתנה לזה לקרות אבל היום זה לא קורה וזה מה שרלוונטי.
ואם אתה לא רוצה iTunes יש לך YAMiPod, Sharepod ונדמה לי שלווינאמפ גם יש תמיכה (ואם לא, יש פלאגאין בשם ML_ipod) כאלטרנטיבות.
אני לא חושב שאתה מבין בכלל מר קרפד הנכבד. זה לא שאני מקניט את הiAudio - להפך אני חושב שהוא בהחלט נגן מעולה. אני חושב שלהקניט את האיפוד אבל כי הוא לא מתאים לך זה מטומטם. אתה מצטרף לעדר שלא חושב שiPod זה מגניב כי לכולם יש אחד. יכול להיות שהוא לא מה שאתה רוצה (באמת, זה בדיוק כך כמו שזה נראה), אבל זה כמו כל השנאה שהייתה באינטרנט על הZune שהוכיח את עצמו כאחלה נגן. אם משהו לא מתאים לך אל תקנה אותו. להשמיץ את הiPod שהוא נגן מצויין רק כי זה מגניב זה טיפשי.
אני מבין שיש פה אנשים שבצדק לא רוצים בגלל עניין האיכות סאונד. מצד שני, מי שבאמת משקיע ואכפת לו יעשה את מה שעשה עומר וישתמש במגבר חיצוני - מה שאפשר לעשות גם באיפוד.