Ipod - מספר שאלות

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #21 

בדקתי עכשיו את עניין התיקיות מסתבר שהוא לא עובד על האיפודים החדשים אז זה לא תקף. דווקא הטענה הזו שלך כן תקפה עכשיו :lol:

רוצה להקליט עם האיפוד? קנה מתאם. אני לא חושב שאתה מבין, האיפוד לא נועד לזה. מצד שני, אתה גם רוצה רדיו מה שמאוד סותר על כל העיקרון של נגן עם 30-80 ג'יגה למוזיקה שלך. כל הרעיון בזה הוא שאתה לא צריך רדיו. רוצה רדיו? קנה רדיו. ותסלח לי אתה מקניט את האיפוד בגלל שאתה משתמש בלינוקס וצריך קודקים פתוחים. אמ... לא נראה לך שזה קצת קטנוני?
WAV מתאים לנגן נייד בדיוק כמו פלאק ואפל לוסלס - יש לך את המקום וזו האיכות הכי גבוהה שתקבל.

והאיפוד שלי בן שנה, עדיין מחזיק עם הסוללה כמו בהתחלה (טפו טפו טפו, 3 נקישות על עץ) זו הייתה בעיה עם דור 4 וקודמיו. לא היה צריך לקרות ואני כועס על זה שאפל נתנה לזה לקרות אבל היום זה לא קורה וזה מה שרלוונטי.
ואם אתה לא רוצה iTunes יש לך YAMiPod, Sharepod ונדמה לי שלווינאמפ גם יש תמיכה (ואם לא, יש פלאגאין בשם ML_ipod) כאלטרנטיבות.

אני לא חושב שאתה מבין בכלל מר קרפד הנכבד. זה לא שאני מקניט את הiAudio - להפך אני חושב שהוא בהחלט נגן מעולה. אני חושב שלהקניט את האיפוד אבל כי הוא לא מתאים לך זה מטומטם. אתה מצטרף לעדר שלא חושב שiPod זה מגניב כי לכולם יש אחד. יכול להיות שהוא לא מה שאתה רוצה (באמת, זה בדיוק כך כמו שזה נראה), אבל זה כמו כל השנאה שהייתה באינטרנט על הZune שהוכיח את עצמו כאחלה נגן. אם משהו לא מתאים לך אל תקנה אותו. להשמיץ את הiPod שהוא נגן מצויין רק כי זה מגניב זה טיפשי.
אני מבין שיש פה אנשים שבצדק לא רוצים בגלל עניין האיכות סאונד. מצד שני, מי שבאמת משקיע ואכפת לו יעשה את מה שעשה עומר וישתמש במגבר חיצוני - מה שאפשר לעשות גם באיפוד.

K4rP4D
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 121
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

תסלחו לי חברים, אני ממש לא מקניט את האיפוד אמרתי שמבחינתי הוא מוגבל והוא לא מתאים לדרישות שלי

1. האיכות היא זהה, אתה לא מאבד שום דבר במעבר בין flac לwav לapple lossless
wav פשוט תופס הרבה יותר נפח וapple lossless לא נתמך על שום דבר שלא מיוצר ע"י אפל, וזה יגביל אותי בעתיד
2. בקשר לרדיו, אני התכוונתי לשמוע איתו חדשות או תוכניות בידור שאני אוהב ולא ממש למוזיקה...
3. זה ממש לא קטנוני. אולי לא הבנת את הרעיון מאחורי תוכנה חופשית וקוד פתוח.
4. אני לא רוצה להיות תלוי בשום תוכנה. אני רוצה לחבר את הנגן שלי בכל מחשב שאני רוצה בלי הכנות מראש ולגרור עליו את כל המוזיקה שלי
5. כמו שכבר אמרתי גם אני לא מקניט את האיפוד, מצטער אם זה נשמע לך ככה =\
6. גם הזון ממש מתאים לי
7. מגברון+LOD יהיה כשהתקציב יגיע 8)

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #23 

תבדוק את YAMiPod אצל חבר. תוכנה ממש חמודה שאתה שם על הiPod והיא מעיין iTunes lite. אתה מפעיל אותה, גורר אליה את השירים והם מועברים לאיפוד.
בכל אופן - באמת קצת נסחפתי פשוט נמאס לי מכל שנאת האיפוד שיש בזמן האחרון :P ותהנה מהמגבר כשתקנה :)

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #24 

fish, יש יציאת Line Out "אמיתית" ב Ipod ?
סתם מתוך סקרנות.

אני מסכים עם K4rP4d עם רוב מה שהוא אומר למרות שזה נשמע כמו קטילה של האייפוד, זה לא.
הוא פשוט מציג את החסרונות של המוצר, מבחינתו. זה לא אומר שכל אחד רואה את זה ככה.

ל APPLE יש מזל ש Rockbox עשו ל ipod מערכת הפעלה שמשחררת קצת מהמגבלות שלו וזה נחמד מאד להרבה אנשים, ככה שבסה"כ הוא הופך להיות נגן נחמד מאד.

יש לא מעט אלטרנטיבות בשוק, ככה שמצבנו (ציבור הצרכנים) הוא טוב 8)

כרמי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1150
שם מלא: כרמי

שליחה #25 

The-Fox כתב:fish, יש יציאת Line Out "אמיתית" ב Ipod ?
סתם מתוך סקרנות.

אני מסכים עם K4rP4d עם רוב מה שהוא אומר למרות שזה נשמע כמו קטילה של האייפוד, זה לא.

ל APPLE יש מזל ש Rockbox עשו ל ipod מערכת הפעלה שמשחררת קצת מהמגבלות שלו וזה נחמד מאד להרבה אנשים, ככה שבסה"כ הוא הופך להיות נגן נחמד מאד.

...
אני לא כל כך מסכים איתך ה IPOD עם המערכת ההפעלה שלו מתוכנן לקהל מסוים - זה שלא כל אחד הוא קהל מסוים זה, זו לא סיבה להגדיר זאת כמגבלות.
רוב האנשים שרוכשים נגן לא מחפשים מוצר שהם צרכים לעדכן לו גרסה כדי להתאים לצרכים שלהם - אם ההגדרות לא מתאימות אז כמו שאמרת יש לא מעט אלטרנטיבות בשוק.

מצד שני זה לא הופך את ה IPOD לנגן רע או נגן עם מגבלות.
לדוגמא כאשר חיפשתי נגן קטן, עם 4G זיכרון, ללא Hard Disk, לא היה לי צורך בהקלטה או ברדיו (נגן שיש לי שותף לריצות שלי) - הפתרון שהתאים לי כמו כפפה ליד היה ה NANO - כאמור אלו היו הדרישות שלי ולא של משהוא אחר. כך שמשהוא אחר עם דרישות אחרות בטח היה מוצא נגן אחר.

כעת להגדיר זאת מגבלות זה לא מדויק. אני חוזר ואומר שזה מאוד מוזר לי ההשמצות שיש כאן כמו בהרבה מקומות אחרים בעולם זה טרנט שלא פגשתי על אף מכשיר אחר.
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

The-Fox כתב:fish, יש יציאת Line Out "אמיתית" ב Ipod ?
סתם מתוך סקרנות.

...
עומר, לX5 יש יציאת Line Out אמיתית? גם לא 8)
ואני חושב שאם אנחנו מגיעים לזה - אני לא ניסיתי אבל אולי אתה כן. באוזניות שהן לא הי אנד כמו למשל הKSC75 או הPX200, באמת ישמעו הבדל בין איפוד לX5? אני יודע שההבדל הוא כשמשתמשים באוזניות עם התנגדות גבוהה יותר ואז הX5 בהחלט מנצח.

ושוב, אין לי בעיה להודות בפגמים וב"פגמים" של האיפוד. אבל הרבה מהפגמים זה גם דברים שאפל פשוט לא רוצה כשהיא מתכננת את המכשיר. (כמה שנים אנשים מבקשים רדיו? זה לא מקמצנות - אפל באמת לא חושבת שצריך) קרפד הציג את הדברים שלו כאילו שאיפוד זה *** של מוצר. הוא לא. לא מתאים לו? מסתבר. אין צורך להשמיץ את האיפוד כי הוא לא מתאים לכמה אנשים.
האיפוד מוצר מעולה. יש אחרים שמתאים יותר לאנשים אחרים? נהדר. לי למשל רדיו לא חשוב, וגם לא להקליט דברים. אני גם לא צריך שום קובץ שהוא לא MP3 אפילו שיש תמיכה להם בעיקר כי אני לא שומע הבדל אם הקידוד הוא קידוד טוב. אני גם לא יומרני מספיק בשביל להגיד שאם תביא לי שיר מבלי להגיד לי אם הוא עבר קידוד או לא, ואם כן איזה, אני אדע את זה. אם הקידוד היה רע אז כנראה שכן, אם הקידוד היה טוב? אני לא מצאתי הבדלים וחיפשתי. אפילו הקידוד של איטיונס לא כזה נורא אם אתה מוכן להקריב קצת מקום וללכת על איכות מקסימלית.

שיציג מבחינתו את החסרונות. שלא יעשה את זה כאילו iPod זה התגלמות הרוע. אנשים הופכים את האיפוד למה שהוא לא. אל תקפוץ עכשיו לדיון מחודש על זה כי באמת שאין טעם. אני לא אומר שiPod הוא הכי טוב כי אני יודע ששאר הנגנים מעולים. אני לא רוצה אותם וכשאני אפרט למה, אני לא אציג את זה כאילו שהם זוועה שאסור לקנות.[/i]

K4rP4D
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #27 

למה כל פעם שאני מציג לאנשים את מה שהוא חיסרון מבחינתי באיפוד הם ישר נאטמים ונכנסים למצב קרב? :?

בתור מישהו שמגדיר את עצמו כמשתמש קצה האיפוד עם FW מקורי לא מתאים לי(ואני מתעלם פה מהחוסר ברדיו והקלטה), בסדר?

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

תסתכל איך אתה מתנסח. תהיה פחות אקוטי וידברו אליך אחרת.

K4rP4D
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #29 

אני לא מסכים איתך, בוא נסיים את הדיון פה?

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #30 

מבחינתי סיימנו ואני מסכים איתך לגבי מה שאתה אומר אחרי שהבהרת את עצמך. פשוט תנסה להתנסח בצורה קצת פחות תקיפה בפעם הבאה.

שולם? (f)

K4rP4D
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #31 

(f) :wink:

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”