האם נחסמה האפשרות להרשם לאתר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. רעיון נחמד. צריך לחשוב עליו.BreezeNET כתב:למה שלא תאפשרו לאנשים להתחבר ע"י קבלת הזמנה מחבר האתר (עם פרופיל מאומת כמובן)?
דבר נוסף בראיתי בעוד פורומים- זה חסימת משתמשים חדשים משליחת לינקים עד שמגיעים ל10 הודעות....
2. כמו שכתבתי, הבעיה היא לא פירסום סמוי. זה מאוד קל למצוא. הבעיה היא טרולים ילדותיים (למרות שמדובר באנשים מבוגרים) ששנים לא מבינים רמזים וממשיכים לעשות הכל כדי להירשם ולעצבן כאן גולשים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·MartinHSabag כתב:1. רעיון נחמד. צריך לחשוב עליו.......
2. כמו שכתבתי, הבעיה היא לא פירסום סמוי. זה מאוד קל למצוא. הבעיה היא טרולים ילדותיים (למרות שמדובר באנשים מבוגרים) ששנים לא מבינים רמזים וממשיכים לעשות הכל כדי להירשם ולעצבן כאן גולשים....
1 לדעתי פצצה של רעיון.
יש פה המון חברים בעלי פרופיל מאומת וניתן לתת לכל אחד מהם X הזמנות לחלוקה . אותו אחד יהיה גם אחראי שהחבר שהוא מביא יתנהל לפי חוקי האתר אחרת? שניהם בחוץ , בדיוק כמו בטורנטים.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
·הבעיה היחידה עם זה כאשר טרול אחד יצליח כן לחדור ואז תהיה לו האפשרות להתרבותBreezeNET כתב:למה שלא תאפשרו לאנשים להתחבר ע"י קבלת הזמנה מחבר האתר (עם פרופיל מאומת כמובן)?
דבר נוסף בראיתי בעוד פורומים- זה חסימת משתמשים חדשים משליחת לינקים עד שמגיעים ל10 הודעות....
אם כבר לתת הרשאה להזמנה אז בסגנון שרק לחברי אתר עם יותר מ 300 הודעות או פז"מ של שנתיים
בכל אופן אני חושב שהדרך הכי טובה לסנן טרולים זה במודל שיש עכשיו עם אימות מפייסבוק.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
אני לגמרי בעד.
עם כל הטרולים שהסתובבו (ועדיין מסתובבים) כאן, הפתרון היחידי הוא פרופיל מאומת, בין עם שימוש בפייסבוק, תשלום בפייפאל, או אפילו היכרות אישית עם מנהלי האתר.
רק ככה יהיה ניתן לקיים כאן תרבות דיון נורמלית, ולפתח קהילה אמיתית.
Batnun
.
עם כל הטרולים שהסתובבו (ועדיין מסתובבים) כאן, הפתרון היחידי הוא פרופיל מאומת, בין עם שימוש בפייסבוק, תשלום בפייפאל, או אפילו היכרות אישית עם מנהלי האתר.
Batnun
.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
·Batnun כתב:אני לגמרי בעד.
Batnun
....
+1
למי שעדיין לא הבין ולא מכיר על איזו תופעה עפר ומרטין מדברים, אז לא מדובר בטרולים של פרסום. הם לא מפרסמים שום מוצר או שירות ולא נותנים לינקים לשום מקום. אני בכל אופן מכיר טרול כזה שרץ פה עם משהו כמו 3-4 שמות, תקופה לא מבוטלת. (יש לו כמה שמות שנחסמו, אבל עושה רושם שהוא הספיק לפתוח עוד מבעוד מועד) כמו שמרטין רשם, זה מישהו שמשקיע ומטפח את המשתמש הזה חודשים ואף שנים.
מההיכרות שלי עם האתר הזה במשך כל כך הרבה שנים - אי אפשר לעשות הרבה נגד זה. יש בעולם שתי שיטות עיקריות מוכרות להתמודדות עם טרולים:
1) עורך/מודרייטור שפשוט כל הזמן עובר על כל הפוסטים שמפורסמים, קורא אחד אחד וחוסם מיידית אם הוא מזהה טרולינג. (בעיה: דורש הרבה זמן/כח עבודה אנושי)
2) הפעלת מנגנון המקשה מאד על רישום של טרולים. (בעיה: מציק מאד לרישום של משתמשים לגיטימיים)
בהינתן זה שאולי אין כח אדם לשבת ולעבור על כל הפוסטים באתר, אז נשארים רק עם האפשרות השניה של אימות טוב יותר עם האדם שמנסה להירשם.
משלוח הזמנה הוא רעיון טוב בבסיס שלו - רק צריך להיזהר מאד למי משחררים הזמנות. אפשר אולי לעשות משהו בסגנון של מה שעושים בטורנטליץ'.
נניח- משתמשים וותיקים אשר עונים על פרמטרים כמו וותק באתר ב-X שנים + יש להם X הודעות ו/או הבעות תודה אוטומטית יכולים לשלוח הזמנה לרישום באתר (רישום יהיה רגיל, עם אימייל בלבד). כאשר הדגש הוא שאם מישהו ששלחת לו הזמנה נחסם על טרולינג (נניח בחצי השנה הראשונה מאז רישומו, סתם לצורך הדוגמא) אז גם המשתמש ששלח את ההזמנה מוקפא או נחסם עד בירור עם המנהלים.
למי שלא מתאים כל הרישום בדרך הזו ייאלץ להביא אימות יותר מוחשי לגבי עצמו - כמו פייסבוק פעיל, צילום תעודה, חיוב זיכוי כרטיס אשראי או משהו דומה..
לא חשוב מה יהיה הפתרון - אני בעד.
אני מעדיף אתר מעט יותר סגור אבל לפחות אני יודע שאני בדיון עם אנשים נורמטיביים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
כמות הטרולים באתר מתחילה להציק אפילו לי. לצערי נראה שלהנהלה לא ממש אכפת.
משתמשים הנרשמים בשמות מרובים, מורידים כל דיון לרמה של כיתה ג׳, ועושים שימוש בשפה נמוכה ופוגעת.
דיווחתי כבר יותר מפעם אחת למנהלים, אך דבר לא נעשה.
בתור חבר מועדון ובעל פרופיל מאומת, אני מצפה להתייחסות כלשהי לפניה כזאת, אבל אולי אני טועה.
באמת חבל על האתר הזה. אני מתחיל להבין למה משתמשים מוערכים עזבו.
Batnun
.
משתמשים הנרשמים בשמות מרובים, מורידים כל דיון לרמה של כיתה ג׳, ועושים שימוש בשפה נמוכה ופוגעת.
בתור חבר מועדון ובעל פרופיל מאומת, אני מצפה להתייחסות כלשהי לפניה כזאת, אבל אולי אני טועה.
Batnun
.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78804
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
·Batnun כתב:כמות הטרולים באתר מתחילה להציק אפילו לי. לצערי נראה שלהנהלה לא ממש אכפת.
Batnun
....
במקרים שבהם מאוד חד וברור שמדובר בטרולים אנחנו מטפלים. כשזה מורכב יותר, קשה לטפל בזה. אני אישית בעד הגישה שאם יש ספק - אני מעדיף שמישהו אשם לא יהיה בכלא מאשר שמישהו חף מפשע ישב בכלא. זו הגישה שלי, לפחות.
ולכן, כשיש מקרים שאין 100% בהירות שהם טרולים, אנחנו נותנים את זכות הספק.
עם זאת, קח בחשבון שעשינו הרבה מאוד צעדים בכדי למנוע מטרולים כניסה, כולל מניעת רישום ללא חשבון פייסבוק מבוסס (סתם מישהו עם פייסבוק לא יכול להרשם לאתר).
מבטיח לך שאין דיווח אחד שמעלימים ממנו עין. לרוב אנחנו לא מגיבים לדיווחים (יש כמות מטורפת של דיווחים באתר) אלא אם כן מדובר במקרה שדורש בירור עם מי שדיווח.
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
אני עדיין חושב שהרשמה עם מייל של ספקית האינטרנט או מייל של מקום העבודה וכד', הוא פתרון מצויין.
כיוון שרובינו משתמשים במייל גימייל וכד' כמייל ראשי, תנתן אפשרות למי לנרשם עם מייל של ספקית וכד', לשנות את המייל שלו לאחר ההרשמה.
למי שמתעקש ואין לו מייל של ספקית וכד', שיזדהה עם תעודה כלשהי או חשבון פייסבוק שאינו חשבון פיקטיבי (אפשר לראות בקלות לפי פוסטים,תמונות,חברים וכו').
כיוון שרובינו משתמשים במייל גימייל וכד' כמייל ראשי, תנתן אפשרות למי לנרשם עם מייל של ספקית וכד', לשנות את המייל שלו לאחר ההרשמה.
למי שמתעקש ואין לו מייל של ספקית וכד', שיזדהה עם תעודה כלשהי או חשבון פייסבוק שאינו חשבון פיקטיבי (אפשר לראות בקלות לפי פוסטים,תמונות,חברים וכו').
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אולי אני בדעת מיעוט, אבל הייתי מוכן לשלם על מנת לקבל קהילה קצת יותר איכותית. אמנם אני לא "חבר HT", אבל אם הרישום היה מותנה בזה הייתי משלם.
חוץ מזה, אני גם חושב שאפשר לתת לעוד אנשים מוכרים וותיקים אפשרות לחסום לתקופה מוגבלת.
וכמובן ששיטת ההזמנה + חסימה של מי שהזמין מאוד תעזור.
חוץ מזה, אני גם חושב שאפשר לתת לעוד אנשים מוכרים וותיקים אפשרות לחסום לתקופה מוגבלת.
וכמובן ששיטת ההזמנה + חסימה של מי שהזמין מאוד תעזור.