זליגת אור מעצבנת במסך LG 50La613y

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426

שליחה

עידכון חיובי היה טכנאי בשם אלעד ראה את הבעיה דיבר המנהל אושרה החלפה לחדשה
אני אעדכן בסיום הטיפול
בנתיים ניראה ש ח.י רוצים לתת שירות הוגן ועינייני
מסקנה סופית בסיום הטיפול
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

עוד עידכון חיובי תואם מועד החלפה.
ניראה שח.י בהחלט חברה עם שירות טוב
לדעתי השירות לא פחות חשוב מהמוצר ואני יודע שיש על מי לסמוך במיקרה של LG ח.י
וזה יוביל בעדפה ברורה ברכישות הבאות של מוצרים שלהם
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

Meishar84 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 354

שליחה

את המסך הם השאירו אצלך עד מועד ההחלפה או לקחו אותו באותו רגע ?

כמוכן, אתה מקבל את אותו מסך או דגם דומה ?

(אלי בא טכנאי ביום ראשון)

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

מנסיון שלי איתם הם לוקחים את המסך חזרה אליהם כשהם מביאים את המסך החדש. אתה לא נשאר בינתיים ללא מסך, גם אין בזה שום הגיון.
שוב מנסיון שלי, הם מנסים קודם להביא מסך זהה, אם יש במלאי. אם גם בו תהיה בעיה ולא תסכים לקבל אותו, יש סיכוי (זה כבר לא מנסיון שלי) שכבר יוצע שדרוג/החלפה לדגם אחר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Meishar84 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

למתי תואמה ההחלפה?

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אם יש לך שאלות תפנה בפרטי זה פוסט בפורום ולא צ'ט
רב סרן-רועי קליין.

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אגב עומק שחורים וקונטרסט... לדעתי כמה שקונטרסט הוא חזק יותר ועומק השחורים טוב יותר איכות הצפיה בחדר מואר פחות טובה... אבל בחדר חשוך יותר טובה
רב סרן-רועי קליין.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177

שליחה

למה שיותר קונטרסט יהיה דבר שלילי?

Meishar84 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

טוב היה טכנאי.
הטכנאי אישר את הבעיה שהפינות מוארות וגם שהפינות עצמם שקועות ושהמסך לא אחיד.
הטכנאי צילם את המסך ושלח למנהל שלו, המנהל מסר שהזליגה סבירה ולכן אין מה לשלוח לתיקון ובטח להחליף את המסך לחדש.
דיברתי עם המעבדה שלהם הסברתי להם שזה לא מקובל לחיות עם כזה פגם במיוחד שהמוצר חדש.
בדקו עם המנהל ושוב נאמר שזאת לא תקלה והזליגה "סבירה" לדגם.
הסברתי להם יפה שאם אני לא מקבל מסך חדש כי הפגמים הנ"ל לא מקובלים אני מבטל את העסקה.

יחזור אליי מנהל תוך 48 שעות.
מה עוד יש לעשות לדעתכם ?

אכן שירות "למופת"... (n)

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

להתעקש אם צריך. אבל גם לצפות לאפשרות של מסך אחר עם אותה בעיה. ואם דגמי 2014 (LB) אכן שיפרו את המצב, אולי לנסות להחליף לדגם המקביל מהשנה.

Meishar84 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

במקביל יצרתי קשר עכשיו עם וואלה שופס לגבי הנושא ואמרו שגם הם יבדקו מול ח.י

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

מציע לך לא לקבל את התשובה הזו שנתנו לך. אם זה גרוע כמו בתמונות שפרסמת וזה מציק לך תבטל את העסקה בטענה שסופק לך מוצר פגום. זה שהיצרן/היבואן לא מכיר בזה כתקלה (שזה כבר סוגייה אחרת בפני עצמה) לא צריך לעניין אותך כלקוח. אם יהיה צורך ולא יסכימו לבטל לך את העסקה (או לשדרג לך לדגם אחר,של השנה, בתוספת כסף) תלך עם זה לבית משפט לתביעות קטנות. שינסו להסביר לשופט למה זה נראה להם הגיוני שמסך שמציג כמות כזו של כתמים בהירים ובוהקים במקום תמונה שחורה נקייה נחשב לדעתם לתקין.
אבל, אני יכול מאד להבין גישה סלחנית ומפוייסת. אני כזה. עם העננות והזליגות אור אצלי בחרתי בסופו של דבר להישאר ולהמשיך הלאה. זה לא היה נראה גרוע כמו אצלך, אבל גם אותי זה שיגע. היו תקופות שרציתי לשבור את המסך מעצבים כי זה פשוט גמר אותי שאני נאלץ לקבל את זה ולסבול כל פעם שאני מנסה לצפות בחושך. אחרי חודשים עם המסך שלי למדתי כבר את הקריזות שלו ואני יודע בדיוק מה לעשות איתו כדי לצמצם את העניין למינימום. אני אעלה לכאן תמונות השוואה בהמשך (אלא אם יש התנגדות)

Meishar84 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אני נוקט בגישה הוגנת. כלומר,שילמתי על משהו אני צריך לקבל את המירב ממנו, לא פגמים, לא מקרטע , אך ורק 100% או בלד כמה שיותר מתקרב לשם.
לא מוכן להיות סלחן ומפוייס, במיוחד שמדובר על הכסף שלי, ובטח שאחרי הכמות פגמים שיש לסדרה המקבילה LA621, שימצאו מה לעשות, כי לוותר אני לא מתכוון. לגבי אופציית שדרוג, תלוי בסכום שיבקשו.

אגב, לפני המסך הנ"ל הייתה לי Insignia FHD אמריקאית, מדובר על מותג בית (מדבקה) של בסט ביי בארה"ב ,
אני יכול להגיד שהתמונה מדהימה , לא פחות ולא יותר.
פה מדובר על מוצר מדבקה אמריקאי, ששנה אחת מיוצר ע"י שארפ, שנה אחרת ע"י Hisense וכו'.
הסאונד באמת שלא היה להיט, ממשק די זול ופשוט אבל איזה מסך!
ובטח שאין זליגות, אין פינות שקועות, אין עננות, כלום.

זה בסדר , תעלה תמוונת שנראה, ממש אין לי התנגדות, אבל מראש אני אומר שזאת לא הגישה שלי. :)

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ממש לא הצעתי לך להתפשר פה, למעשה הצעתי לך בדיוק את ההיפך. ולדעתי בצדק - שלמת כסף ואתה מצפה לקבל מוצר תקין במאה אחוז ולא פחות.
בפסקה השניה פשוט פרטתי עליי ועל המקרה שלי וההחלטה שלי באותו הזמן. זה לא אומר שאני מציע למישהו לנהוג כמוני. חשוב מאד לציין גם שלפחות על פי התמונות המקרה אצלך גרוע בכמה סדרי גודל מהמקרה שהיה אצלי. רוב הסיכויים שלא הייתי מפוייס כל כך אם הייתי מקבל מסך עם פאנל במצב כזה קטסטרופלי.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אם דגמי LA/2013 כולם סובלים מהבעיה, ו-LB/2014 פותרים אותה, לדעתי לא הגיוני לשלם סכום נוסף על המסך המקביל מדגמי 2014. זה צריך להיות התחליף בדיוק כמו שכשלא קיים יותר דגם מסוים מחליפים באחר.

Meishar84 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תואמה החלפה ללא עלות ל50la621y חדשה ולא מעודפים או תצוגה. ההתקנה תעשה במקום והמסך יבדק באותו רגע.
תואם גם שהמסך ישאר רק במידה ואני אאשר תקינות מבחינת זליגות, עננות ויישור המסך מול המסגרת.
במידה ולא אהיה מרוצה גם ממסך זה ניתן מיהיה להחליף לדגם 2014 בתוספת עלות.

אעדכן בהמשך

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

נו אחלה, בסופו של דבר הציעו לך פתרון שעל פניו נראה בסדר גמור. אני מקווה מאד בשבילך שתקבל מסך תקין הפעם.

בכל אופן, הנה התמונות של המקרה אצלי - מסך 60LA621Y - כולן נלקחו עם הסלולרי המעאפן שלי. רגישות לאור על ISO200 כי במצב הזה מצאתי שזה הכי קרוב למה שהעין רואה בערך. בתמונות לדעתי המצב נראה מעט פחות טוב מהמציאות - רואים בפועל את אותה עננות בדיוק, אך לא בגוון כחלחל כזה (איזון הלבן בצילום לא נכון) והאזורים "הנגועים" קצת פחות בוהקים. אגב, לדעתי לפחות, הבעיה במסכים של LG היא לא "זליגת אור" אלא יותר קרובה ל- IPS GLOW והרכבה לא טובה של הפאנל. אבל לא בא לי להיכנס לזה כרגע כי ההסבר מייגע. אבל בכל מקרה, הסיבה לא צריכה לעניין את הלקוח הסופי.
*התמונות ממוזערות, לחץ עליהן להגדלה. *תאורה אחורית במסך על 50. אני מעדיף בדרך כלל אפילו פחות כדי שיהיה קל לעניים לאורך זמן.
1) תמונה ראשונה - זהו המסך הראשון שקבלתי. התמונה הזו עוד מחמיאה למצב שהיה בו. כל ארבעת הפינות היו בהירות מאד ולפעמים אפילו קבלו מעין צבע צהבהב מגעיל כזה. המסך הוחלף.
[imgbig]http://s22.postimg.org/ypgwlnqgh/LG_60_ ... ding_1.jpg[/imgbig]
2) תמונה שנייה - המסך הנוכחי מיד לאחר הדלקה, ביום סביר שלו. (יש ימים שהמצב יותר טוב ויש ימים שזה פשוט מכה. יכול להיות מצב למשל ששתי הפינות הבהירות כרגע יהיו בכלל שחורות טהורות ושתי השינות שכרגע נראות שחורות בתמונה יהיו בהירות. תלוי במזג אוויר. מצחיק, אבל זה המצב.
[imgbig]http://s16.postimg.org/5tcqlnfsl/LG_60_ ... ding_2.jpg[/imgbig]
3) תמונה שלישית - המסך לאחר כשעתיים עבודה. הפינות כבר פחות בהירות ובתכן רגיל לא ניתן להבחין בהן.
[imgbig]http://s22.postimg.org/yr1esolv5/LG_60_ ... ding_3.jpg[/imgbig]
4) תמונה רביעית - המסך לאחר עבודה של יום שלם בערך. כבר כמעט לא מבחינים באזורים בהירים, אפילו לא בחדר חשוך ובתכנים כהים.
[imgbig]http://s12.postimg.org/93uchoppp/LG_60_ ... ding_4.jpg[/imgbig]

Meishar84 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

גם אני מקווה.
אצלך זה פחות נורא מאצלי.
ה621 מגיעה עם פאנל ips, או פאנל רגיל של LG?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

נכון, המצב אצלך באמת גרוע יותר, לפחות ע"פ התמונה שהעלאת. גם ציינתי זאת במהלך הדיון לדעתי.
וכן, ה- 621 מגיע עם פאנל IPS. מכאן למעשה מתחילות גם רוב הבעיות עם השחור. הוא רגיש מאד להרכבה לקויה. (בהיבט של עננות ואזורים בהירים. (רשמתי קודם - בעייה של IPS GLOW - האור שנחסם למעבר בפאנל נראה כלבן לגמרי מזווית אחת בעוד שמזווית אחרת הוא נראה שחור לגמרי.)

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

תודה רבה ל ח.י המסך הוחלף לחדש הכל התנהל מצויין...ח.י האנשים שבאמת מאחורי הטכנלוגיה

לדעתי השירות לא פחות חשוב מהמוצר ומעתה יש לי העדפה למוצרי ח.י. שנותנים שירות מצויין.
רב סרן-רועי קליין.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”