קודם כל תודה לכולכם על העזרה
אני חושב שישנה אי-הבנה לגבי ההשוואה שעשיתי אז.
לא אמרתי שבנגן בלו-ריי שהריץ דיסק בלו-ריי מקורי מלא (בגודל של 30 ג'יגה לערך) הייתה איכות טובה יותר מקובץ מכווץ של 8-10 ג'יגה בסטרימר.
אמרתי שאיכות התמונה בנגן הבלו-ריי הייתה כ"כ מאכזבת שאפילו קובץ של 8-10 ג'יגה מכווץ בסטרימר נראה יותר טוב מדיסק בלו-ריי מקורי בנגן.
וכן, עשיתי את ההשוואה הזו גם עם קובץ בלו-ריי מלא לחלוטין שניגנתי דרך הסטרימר מול אותו סרט בדיוק שנוגן בבלו-ריי דרך דיסק מקורי.
והכיול היה זהה ב-2 היציאות והגדרתי את הנגנים על 24HZ כפי שנאמר לי. עדיין, שום דבר לא השתנה, הסטרימר תמיד ניצח ובגדול לא משנה מה עשיתי.
אני די בטוח שאני ו @שי-כ מדברים על אותו סוג של נגנים. היה לי נגן LG BD550 ועוד נגן LG BD370.
בכל מקרה, אז שורה תחתונה, אני צריך המלצה לנגן בלוריי עם איכות תמונה טובה
אני לא יודע מה טווח המחירים כיום ולמה לצפות. להגיד שאני מוכן להשקיע 500 ש"ח זה מעט מדי?
דבר ראשון שעשיתי זה בדקתי באמזון UK על האופו 103 שיואב המליץ לי עליו וישר ויתרתי על זה חחח 500 ליש"ט זה לחלוטין יקר מדי.
אז חיפשתי שם גם נגנים של סוני, פנסוניק ושל פיוניר כפי שהמלצתם לי וראיתי שהמחירים שם מתחילים מ45 ליש"ט בערך. שזה סבבה לגמרי. אבל אני לא יודע באיזה דגם לבחור מכל האופציות שמונחות מולי שם. תוכלו לעזור לי לבחור דגם?
(אני אגב מעולם לא הזמנתי מאמזון ולא יודע איך עובד שם כל הקטע של המשלוחים ואיך עובד על העניין עם המכס וכ'ו)
http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_in_-2_ ... 1632651031