שרשור תגובות: CES 2015: אז מה היה לנו שם? סיכום וידאו
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
ממה שאני מבין זה שאנחנו נכנסים לסוג של קיפאון. כמו שכבר כתבו כאן, הUHD דוחק את הFHD מה שאומר שיהיו מקסימום סדרות ביניים ומי שיחפש FHD איכותית כבר יתקשה למצוא. כל הHigh End יהיה UHD בלבד ולדעתי זה יעודד קיפאון. כי אין שום סיבה אמיתית לקנות היום. עד שבאמת יהיה שימוש לפיצ׳ר שנקרא 4K אז חבל לשלם עליו היום. עדיף לשבת על הגדר, להמתין שהצורך יהיה אמיתי ורק אז לקנות את המוצר המתקדם והטוב ביותר שמאפשר התקציב. עכשיו זה סתם בזבוז כסף לפיצ׳ר מיותר
כל שכתבת טוב ויפה, אבל תקף רק למי שאינו זקוק בדחיפות למסך חדש. מי שכבר יש לו מסך טוב "מהדור הקודם" יכול באמת לחכות בשקט. אבל מה יעשה אדם שממש כעת זקוק למסך ראשי בבית? מה כדאי לו לקנות, כדי ליהנות מתקופת הביניים, וללא שייאלץ להשקיע בפיצ'ר המתקדם ביותר? וכן. אני מדבר על מי שיש לו את האפשרות, אבל אין לו את החשק לזרוק סתם כסף לריק.
·oferlaor כתב:tnsilver
ענק, תודה!
מרטין ואלי,
סיכום מעולה. שמתי אותו ברקע עם אזניות תוך כדי עבודה.
ה-IoT בעייתי מהמון סיבות ודווקא לא הסיבות שמנו אותם כאן. הבעיה שמטרידה אותי בעיקר זה הגנה. מה יגן עלינו מפורץ שידע בדיוק מתי יש מישהו בבית? מי יגן נגד מישהו שיפתח את הדלת מרחוק. מי יגן עלינו מפני כניסה למצלמות הביתיות או האקר שיגרום למכונית להתנגש בזו שלפניה...
לכל הדברים האלה יש צד אפל שעדיין לא נחקר או נוצל לרעה....
עפר - תביא פיליפינית
האמת זו התלבטות קשה אך כנראה שבסופו של דבר הטכנולוגיה תנצח תמיד יהיו אנשים שירכשו .