בתקופה קצת לפני הדראגון לנו היה בבית TI99 של טקסס אינסטרומנטס עם 16K זכרון + הרחבת זכרון בקרטריג' של עוד 16K...
היה מחובר לטלויזיה שחור לבן ולטייפ קלטות להקליט את קוד הבייסיק.
הייתה לו גם כאמור כניסה לקרטריג'.

אתה נשמע יותר רציני\מקצועי ממני בהרבה (בשני התחומיםtnsilver כתב:לי היה קומודור 64 ואנשים צחקו עלי שהתקמצנתי ולא קניתי אפל 2. גם לי היה טייפ והוא היה מוציא אותי מדעתי עם האטיות שלו. ב-81' קניתי את הדיסק דרייבר הראשון שלי ומהר מאוד גיליתי איך לחתוך מלבן בדופן הפלופי-דיסק ולהשמיש אותו לכתיבה וקריאה בשני הצדדים.......
זה היה מאוד שימושי אח"כ להעתקת אלבומי 'ערומות' על פלופי-דיסקים לחבר'ה. על קסטה של 60 דקות היה אפשר לשמור כמה עשרות בודדות של תמונות 4 צבעים (CYMK) שנקראו 'ספרייט' ונתמכו ע"י המעבד הגרפי המתקדם של ה-C64. לקח דקות ארוכות לטעון כל תמונה מהטייפ באמצעות פקודות בייסיק. אפילו בשביל פורנו הקסטות האלה לא היו משהו... וזה גם נשמע כמו מכשיר פקסימיליה למי שבטעות ניסה לנגן את זה......
וואו, זו ממש הפתעה.tomyeshuah כתב:@gilg7
יש ברשותי עדיין Spectrum 48K (מקלדת מקשים ולא גומי- הדגם המאוחר) יחד עם Interface ונגן קלטות ל-Data בלבד.
מדובר באחת ההמצאות המצליחות ביותר של סר. קלייב סינקלייר הבריטי (בין שלל כשלונותיו בתחום כלי התחבורה)
את המשחקים שע"ג כרטיסי ה-ROM החיצוניים ,מכרתי לפני כמה שנים בעבור סכומים נאים ביותר.
הקלטות - לא שוות היום דבר.
יחד איתו גם 80+ ירחונים מהתקופה - חלק בעברית.
אצלם בהמשך חלק ואעלה לכאן....

Dragon 64 , זוכר אותו טוב. לחברים שלי היה.winner כתב:מזכיר נשכחות - גם לי היה Dragon32 ששמר תכניות לטייפ (שמרתי קלטת אחת מטעמי נוסטלגיה...) אפילו היתה לו שליטה על Stop/Start של הטייפ כך שהוא היה עוצר בסיום ההקלטה. מאוחר יותר שודרג ל-Dragon64 עם 64 KB RAM (!!!) וכונן דיסקטים 5 1/4" שעבד עם דיסקטים SSSD - 180K לדיסקט·
הדראגון אגב, היה מחובר לטלויזיה שארפ 14" (צבעונית !) שחיה ופועלת עד היום.
מקלטות שמע דווקא יש לי זכרונות טובים - מאת כל התקליטים שלי הקלטתי לקלטות לשמיעה מחוץ לבית - בהתחלה בווקמן (הראשון היה UNISF שהוחלף בסוני כשהמצב הכלכלי השתפר...) ואח"כ ברדיו טייפ באוטו שעבד עד שהתפגר ואז הוחלף ברדיו דיסק......

בבקשה. הנה קישור לכל התמונות הקודמות ברזולוציה מלאה. בתחתית העמוד. (ניתנות להגדלה באמצעות כלי זכוכית המגדלת המובנה בממשק).clip99 כתב:טום , עשית לי את היום ! חזרה ישר ל-82 עם הפרסומת לחצב (מה המצב? חצב! ככה היתה הפרסומת ברדיו) . אני מוריד
את כל התמונות , אסקור אותן בעיון רב.. אגב המגזינים האלה שצירפת , אולי 27 שנה לא ראיתי ....