המלצה לשלט לומד זול
a_yaron כתב: אפשר ללמד את כל הלחצנים פרט כמובן ללחצנים שקובעים את המכשיר (DVD, TV...), הלחצנים שבחלק העליון של המכשיר...
מה הם המצבים? כפתור ה-"P/C" מאפשר לעבור בין 2 קודים לכל כפתור?shayf כתב:אפשר ללמד כל כפתור בכל מצב....
היה יכול להיות נחמד אם יצרני השלטים המקוריים היו מוסיפים אפשרות תכנות לכל שלט. זה מגוכך שאחרי שקונים מכשיר באלפי שקלים צריך עוד לקנות שלט נוסף (בדולרים בודדים) כדי שאפשר יהיה להשתמש במכשיר כמו שצריך.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
·pixies כתב:אצלי הבעייה הייתה טיפה חמורה יותר לאחר תכנות השלט של הוט - אם היית לוחץ על חץ למטה ואז עוד פעם, זה לא היה מגיב עד שהיית לוחץ על כפתור כלשהו אחר ואז שוב על חץ למטה.
בכל מקרה, זה די מציק ומעצבן אם אופציית הגלילה הרציפה לא עובדת, ומחיר השלט הפשוט של ה-3 מכשירים די מצחיק, פחות מ-100 ש"ח אם אני זוכר נכון. בשביל סכום כזה לא הייתי סובל ככה עם השלט של הוט......
גם לי יש את הבעיה זאת! מרגיז
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אז בשביל תחליף לשלט של הוט יש את השלט של ה-3 מכשירים.
הנה לינק מעודכן לאיביי, קצת פחות מ-100 שקל כולל משלוח. זה נשלח מאנגליה אז מגיע בד"כ מהר:
http://www.ebay.com/itm/121513595429
הנה לינק מעודכן לאיביי, קצת פחות מ-100 שקל כולל משלוח. זה נשלח מאנגליה אז מגיע בד"כ מהר:
http://www.ebay.com/itm/121513595429
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
של הONE FOR ALL ? (שאני בעד לייחס לו את הקיצור OFA מעתה)
זה שלט לומד... אתה מלמד כפתור כפתור מכל שלט IR שתרצה... כך שהשליטה שלו בהוט היא מעולה.
אני אישית במשך שנים הסתדרתי עם שלט הוט בלבד, ששלט על הטלויזיה\ממיר\HTPC - ועכשיו עברתי לOFA שעושה אותו דבר אבל עובד טוב יותר על הHTPC מההוט. (ציינתי למעלה)
זה שלט לומד... אתה מלמד כפתור כפתור מכל שלט IR שתרצה... כך שהשליטה שלו בהוט היא מעולה.
אני אישית במשך שנים הסתדרתי עם שלט הוט בלבד, ששלט על הטלויזיה\ממיר\HTPC - ועכשיו עברתי לOFA שעושה אותו דבר אבל עובד טוב יותר על הHTPC מההוט. (ציינתי למעלה)
- tomer953
- חבר מכור קשה

שאלה טובה.
אני חושב שמקלט RF יודע לקבל אותות IR (כאשר היה לי את הפייברבוקס - הצלחתי לשלוט עליו משלט IR רגיל, והממיר תומך ב-RF)
אך האם ניתן ללמוד קוד "RF" שזה בעצם סוג של תדר - איני יודע.
צריך לשאול מישהו בקיא יותר בעניין השלטים
אני חושב שמקלט RF יודע לקבל אותות IR (כאשר היה לי את הפייברבוקס - הצלחתי לשלוט עליו משלט IR רגיל, והממיר תומך ב-RF)
אך האם ניתן ללמוד קוד "RF" שזה בעצם סוג של תדר - איני יודע.
צריך לשאול מישהו בקיא יותר בעניין השלטים
http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00422SMY8 ... l+urc+8610שי-כ כתב:למה אתה מסבך? שלח קישור ודבר תכלס......
ב"מצבים" התכוונתי לשליטה על מכשירים שונים כמו TV, DVD וכ"ו.jtk כתב:מה הם המצבים? כפתור ה-"P/C" מאפשר לעבור בין 2 קודים לכל כפתור?......
היה יכול להיות נחמד אם יצרני השלטים המקוריים היו מוסיפים אפשרות תכנות לכל שלט. זה מגוכך שאחרי שקונים מכשיר באלפי שקלים צריך עוד לקנות שלט נוסף (בדולרים בודדים) כדי שאפשר יהיה להשתמש במכשיר כמו שצריך....
לא הבנתי את השאלה "כפתור ה-"P/C" מאפשר לעבור בין 2 קודים לכל כפתור?"
ניתן ללמד כל כפתור קוד שונה בכל מצב שליטה.
·
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
eli007, האם כבר יש לך את השלט אצלך בבית ואתה יכול להמליץ עליו?
shayf, התשובה היא לא. השלטים הפשוטים של OFA עובדים ב-IR בלבד, לא ב-RF. ייתכן שיש דגמים יקרים יותר שעובדים גם ב-RF, לא בדקתי.
שי-כ, השלטים של OFA עובדים מעולה עם כל ממירי ה-HD וה-SD של הוט. צריך ללמד כפתור כפתור (אופציית LEARN בשלט).
עם פייבר בוקס כנראה תהיה בעייה כי הוא עובד ב-RF, אם כי הבנתי שאפשר לעבוד איתו גם ב-IR (אין לי כזה בבית אז לא בדקתי).
shayf, התשובה היא לא. השלטים הפשוטים של OFA עובדים ב-IR בלבד, לא ב-RF. ייתכן שיש דגמים יקרים יותר שעובדים גם ב-RF, לא בדקתי.
שי-כ, השלטים של OFA עובדים מעולה עם כל ממירי ה-HD וה-SD של הוט. צריך ללמד כפתור כפתור (אופציית LEARN בשלט).
עם פייבר בוקס כנראה תהיה בעייה כי הוא עובד ב-RF, אם כי הבנתי שאפשר לעבוד איתו גם ב-IR (אין לי כזה בבית אז לא בדקתי).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- tomer953
- חבר מכור קשה

לא... זה רק שלט IR
לHTPC מסוימים (למשל לשלי - יש עינית IR מובנית במארז, או שקונים עינית שמתחברת ב-USB ותואמת MCE)
דורון- כפי שציינתי, מהחודש שהיה לי פייברבוקס - שלטתי עליו עם שלט HOT הישן - ככה שכנראה שהוא מקבל אותות RF וIR כאחד.
בכללי אני חושב שאולי כל מקלט RF מקבל IR פשוט המשדר RF הוא שעושה את ההבדל (יכול להעביר את האות דרך קירות למשל)
לHTPC מסוימים (למשל לשלי - יש עינית IR מובנית במארז, או שקונים עינית שמתחברת ב-USB ותואמת MCE)
דורון- כפי שציינתי, מהחודש שהיה לי פייברבוקס - שלטתי עליו עם שלט HOT הישן - ככה שכנראה שהוא מקבל אותות RF וIR כאחד.
בכללי אני חושב שאולי כל מקלט RF מקבל IR פשוט המשדר RF הוא שעושה את ההבדל (יכול להעביר את האות דרך קירות למשל)
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
יש לי שלט MCE של HP עם עיינית. על השלט רשום שהוא RF, אך העיינית IR... או שלא הבנתיtomer953 כתב:לא... זה רק שלט IR
לHTPC מסוימים (למשל לשלי - יש עינית IR מובנית במארז, או שקונים עינית שמתחברת ב-USB ותואמת MCE)...
http://m.ebay.com/sch/i.html?_nkw=hp+mc ... C2.Xhp+mce
- tomer953
- חבר מכור קשה

הקישור שלך מוביל אותי לעמוד הראשי של איביי.
האם השלט שלך מצליח לתפקד גם שאתה בחדר אחר בבית? כלומר לא מול העינית? אם כן הוא אכן RF.
לגבי העינית - אמרתי כבר, אין לי מושג עם עינית שבאה בקיט של RF יודעת לקלוט IR, כי איני מבין בזה כל כך.
ולכן רק ציינתי את העובדה שבממיר הפייברבוקס, שבא עם שלט RF - העינית כן מקבלת אותות IR מהשלט הישן, ולכן ייתכן והעינית תעבוד לך גם עם שלט OFA.
האם השלט שלך מצליח לתפקד גם שאתה בחדר אחר בבית? כלומר לא מול העינית? אם כן הוא אכן RF.
לגבי העינית - אמרתי כבר, אין לי מושג עם עינית שבאה בקיט של RF יודעת לקלוט IR, כי איני מבין בזה כל כך.
ולכן רק ציינתי את העובדה שבממיר הפייברבוקס, שבא עם שלט RF - העינית כן מקבלת אותות IR מהשלט הישן, ולכן ייתכן והעינית תעבוד לך גם עם שלט OFA.