״זכיתי במתנה״ מה- Onkyo TX-NR809 שלי
הבעיה שלא ניתן להשיג כזה כרטיס בשום מקום... הפכתי את העולם ואני לא מוצא - אחרת הייתי מחליף עצמאית או מוסיף לזה את הכרטיס הקטן שיש כאלה שמלחימים כדי לפתור את הבעיה...Sexter כתב:הכי עדיף זה להזמין את הכרטיס הפגום ולהחליף לבד או להעזר במשהו עם נסיון או אפילו במעבדה לא רשמית. ניתן למצוא סכימות ומדריכי טכנאי לכל רסיברי אונקיו ברשת......
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
·תבדוק פה אם שווה לך לשלוחteenet כתב:אני לא בטוח שבאירופה יטפלו בו - הוא אמריקאי......
http://www.israelpost.co.il/npostcalc.n ... 12&hidec=5
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
חפש ב youtube איך מזהים ומפרקים את הכרטיס. לך למעבדת אלקטרוניקה. כל מה שצריך זה להחליף כמה קבלים.
אתה יכול לגמור את זה ב 200 שקל. ממה שראיתי ב YouTube עם קצת ידע אתה יכול לתקן את זה אפילו לבד.
הנה דוגמא לתיקון ב 606. העיקרון זהה.
How To Fix the Onkyo TX SR606 HDMI Input Problem:
אתה יכול לגמור את זה ב 200 שקל. ממה שראיתי ב YouTube עם קצת ידע אתה יכול לתקן את זה אפילו לבד.
הנה דוגמא לתיקון ב 606. העיקרון זהה.
How To Fix the Onkyo TX SR606 HDMI Input Problem:
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
בהנחה שזה שוקל 20 ק״ג העלות מטורפת:of1978 כתב:·תבדוק פה אם שווה לך לשלוח......
http://www.israelpost.co.il/npostcalc.n ... 12&hidec=5...
משלוח דואר לחו"ל - חבילה - דואר מהיר - EMS - ארה"ב (ארצות הברית) (קבוצת תעריף: 1)
כמות: 1, משקל: 20000 גרם
משקל כמות פריט בש"ח סה"כ בש"ח
20 - 19 ק"ג 1 788.00 788.00
@teenet
·
בסרטון כרטיס ה HDMI מפורק לצורך החלפת קבל ומורכב חזרה. במקרה שלך צריך לפרק כרטיס ולהחליף בחדש. זה יותר פשוט מהבעיה בסרטון... אגב איןדבר כזה DSP של DTS. ה DTS זו תוכנה וה DSP זה המעבד שמטפל גם ב DTS ו גם בשאר הפיענוחים והעיבודים של הרסיבר. הוא אכן נמצא על כרטיס שכולל את חיבורי ה HDMI וזה הכרטיס הבעייתי ביותר ברסיבירי אונקיו. ההחלפה שלו לא מסובכת. תחפש מקום בו ניתן להזמין את הכרטיס. כל הסיפור יעלה לך 500 שח לכל היותר.. או שאתה מעדיף למסור את זה לטופ אודיו, להמתין חצי שנה ובסוף לשלם 3000 שח על התיקון...?
·
בסרטון כרטיס ה HDMI מפורק לצורך החלפת קבל ומורכב חזרה. במקרה שלך צריך לפרק כרטיס ולהחליף בחדש. זה יותר פשוט מהבעיה בסרטון... אגב איןדבר כזה DSP של DTS. ה DTS זו תוכנה וה DSP זה המעבד שמטפל גם ב DTS ו גם בשאר הפיענוחים והעיבודים של הרסיבר. הוא אכן נמצא על כרטיס שכולל את חיבורי ה HDMI וזה הכרטיס הבעייתי ביותר ברסיבירי אונקיו. ההחלפה שלו לא מסובכת. תחפש מקום בו ניתן להזמין את הכרטיס. כל הסיפור יעלה לך 500 שח לכל היותר.. או שאתה מעדיף למסור את זה לטופ אודיו, להמתין חצי שנה ובסוף לשלם 3000 שח על התיקון...?
@Sexter
המון תודה על התשובה.
ברור שאני מעדיף למסור את זה לטופ אודיו, להמתין שנה ולשלם את המשכורות של כל העובדים, אבל הייתי שמח לפתור זאת בדרך אחרת -
פירוק הכרטיס הוא לא הבעיה - הבעיה היא להשיג כרטיס שכזה. אני ממש חא מוצא בשום מקום... ואני כנראה לא היחיד.
אם מישהו ימצא אודה לו מאוד...
המון תודה על התשובה.
ברור שאני מעדיף למסור את זה לטופ אודיו, להמתין שנה ולשלם את המשכורות של כל העובדים, אבל הייתי שמח לפתור זאת בדרך אחרת -
פירוק הכרטיס הוא לא הבעיה - הבעיה היא להשיג כרטיס שכזה. אני ממש חא מוצא בשום מקום... ואני כנראה לא היחיד.
אם מישהו ימצא אודה לו מאוד...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

·teenet כתב:@Lior_M
תודה, אבל זו לא בדיוק אותה הבעיה......
איש כל התקלות בכרטיסי ה hdmi של אונקיו זה קבלים שהתיבשו בגלל חום.
אני יודע שקראת והגעת למסקנה שזה קשור ל dsp של ה dts כפי שציינת בפתיחת השרשור אבל אין כזה דבר dsp של dts ובכל מקרה הכל על אותו כרטיס יחד עם מעבד הוידאו שגורם לבעיות החימום.
רוב הסיכויים שזה קבל אחד או יותר שהתיבש. מה אכפת לך לפרק את הכרטיס ולתת למעבדת אלקטרוניקה ( לא טופ אודיו ) לבדוק ולהחליף את הקבלים ?
זה בטח יותר זול מלקנות רסיבר חדש..
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
@Lior_M
אכן אין ספק שזה זול מלקנות רסיבר חדש אבל הייתי מעדיף למצוא כרטיס שלם תקין...
לגבי ה- dsp- התכוונתי שבכל המקומות אומרים שהבעיה נובעת מהלחמות לא תקינות מסביב לצ׳יפ שעליו יש את הלוגו של dts.
אכן אין ספק שזה זול מלקנות רסיבר חדש אבל הייתי מעדיף למצוא כרטיס שלם תקין...
לגבי ה- dsp- התכוונתי שבכל המקומות אומרים שהבעיה נובעת מהלחמות לא תקינות מסביב לצ׳יפ שעליו יש את הלוגו של dts.
נערך לאחרונה על ידי teenet ב 13/12/2014 10:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם אני סבלתי מבעיה של סאונד ב onkyo tx-nr807.ביום בהיר אחד נשארתי רק עם תמונה ובלי סאונד בחיבור hdmi.
לאחר כמה דקות של בדיקה ברשת הבנתי שהרבה סובלים מהמחלה.ואז מצאתי סרטון של בחור עם רסיבר כמו שלי ששם הוא מסביר שצריך להפעיל את הרסיבר ולתת לו להתחמם קצת.לאחר כרבע שעה עשרים דקות להפעיל אותו מחדש והכל עובד.
ניסיתי והכל עובד.אני כבר מעל שנה ככה.מגיע הביתה ודבר ראשון מתניע את הרסיבר.מפעיל מחדש אחרי 20 דקות ויש סאונד.
חייב לציין שהרסיבר מצויין(שהוא עובד) אבל אחרי שיחה עם המעבדה של היבואן,וממה שקראתי כאן וברשת.הרסיבר הבא לא יהיה onkyo!!
לאחר כמה דקות של בדיקה ברשת הבנתי שהרבה סובלים מהמחלה.ואז מצאתי סרטון של בחור עם רסיבר כמו שלי ששם הוא מסביר שצריך להפעיל את הרסיבר ולתת לו להתחמם קצת.לאחר כרבע שעה עשרים דקות להפעיל אותו מחדש והכל עובד.
ניסיתי והכל עובד.אני כבר מעל שנה ככה.מגיע הביתה ודבר ראשון מתניע את הרסיבר.מפעיל מחדש אחרי 20 דקות ויש סאונד.
חייב לציין שהרסיבר מצויין(שהוא עובד) אבל אחרי שיחה עם המעבדה של היבואן,וממה שקראתי כאן וברשת.הרסיבר הבא לא יהיה onkyo!!
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

·teenet כתב:@Lior_M
תטען אין ספק שזה זול מלקנות רסיבר חדש אבל הייתי מעדיף למצוא כרטיס שלם תקין...
לגבי ה- dsp- התכוונתי שבכל המקומות אומרים שהבעיה נובעת מהלחמות לא תקינות מסביב לצ׳יפ שעליו יש את הלוגו של dts....
זה לא סותר. אתה יכול לנסות לשקם את הכרטיס בזמן שאתה מחפש חדש. מחיפוש בסיסי שעשיתי בגוגל התוצאות לא היו משהו..
בכל מקרה בהצלחה
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
·משאיר אותו עובד 20 דקות.זה מספיק לוteenet כתב:@bono71
ביומיים האחרונים אני משאיר אותו עובד כל הזמן... לא נראה לי שהוא יכול להתחמם יותר מזה אלא אם אעשה את שיטת החימום בעזרת נורת ההלוגן, שראיתי שכמה אנשים עושים...
איך אתה גורם לו להתחמם...
@bono71
·
95% מהבעיות ברסיברי אונקיו הם רק בדגמים האמריקאים... כנראה שאיכות הבניה בדגמים אירופיים הרבה יותר טובה, וזה גם מסביר את פערי המחירים. בכל מקרה, למי שרגיל לאונקיו ומחפש תחליף, אז יש את דנון שלהם יש גם אודיסי בדגמים החדשים מה שכבר אין באנקיו..
·
95% מהבעיות ברסיברי אונקיו הם רק בדגמים האמריקאים... כנראה שאיכות הבניה בדגמים אירופיים הרבה יותר טובה, וזה גם מסביר את פערי המחירים. בכל מקרה, למי שרגיל לאונקיו ומחפש תחליף, אז יש את דנון שלהם יש גם אודיסי בדגמים החדשים מה שכבר אין באנקיו..
אני נתקלתי בבעיה דומה כשהייתי צריך לחפש תחליף לכרטיס HDMI שנדפק בימאהה שלי. המעבדה בארה"ב סרבה לקבל את הכרטיס וביקשה לשלוח את כל המכשיר אליהם. אולי אפשר להשיג רק את הכרטיס אם אתה מבקש ממעבדה מוכרת שתזמין בשמך. אני לא הגעתי לשלב הזה.
האמת שפניתי למעבדה מוכרת בארה״ב וזו התשובה שקיבלתי:
Hi Omri,
We can get you the board if you send us the serial number. The prepaid price of the board is $240.00+tax.
There is no warranty or return privilege on the part. Installation requires soldering and mechanical skills.
Regards,
Rudi Otto
K-O Electronics
801 K Ave suite 12
Plano, TX 75074
Phone: 972-233-6600
מפחיד אותי קצת עניין היעדר האחריות ולא ברור לי למה נחוצה הלחמה בכרטיס החדש?!?!
Hi Omri,
We can get you the board if you send us the serial number. The prepaid price of the board is $240.00+tax.
There is no warranty or return privilege on the part. Installation requires soldering and mechanical skills.
Regards,
Rudi Otto
K-O Electronics
801 K Ave suite 12
Plano, TX 75074
Phone: 972-233-6600
מפחיד אותי קצת עניין היעדר האחריות ולא ברור לי למה נחוצה הלחמה בכרטיס החדש?!?!
מנוי מתנה בעקבות זכיה בתחרות בפייסבוק - 09.03.12