כרגיל עיכובים בקליטת חבילות ב buy2usa
- liam
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 587
חשבתי שזה ברור מדברי, אני מרוצה מ- DealTas ומשתמש גם ב- Shipito (יש לי ניסיון ארוך עם כל/רוב מציעי השירות הזה).
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
·liam כתב:כולם התחילו "באופן חובבני". אני כבר כמה חודשים קונה דרכם, שירות אישי (ע"י אימייל או צ'אט), המחירים סבירים (אך למשל נעליים קצת יותר יקר אצלם). הם עדיין מקבלים משלוחים ממספר מקומות שכתובת B2U כבר ברשימה השחורה שלהם.
שולחים גם דרך דואר רגיל (מבוטח), מתייחסים רק למשקל הפיזי (לא נפחי, אבל עד גבול מסוים לפי האתר שלהם), לא לוקחים אקסטרה על פיצולים/איחודים/צמצומים וכו', לוקחים על עצמם הפתעות מכס (עמלות בדיקה, לא מסים).
בינתיים אני מאוד מרוצה. נראה כמה זמן ייקח להם לאמץ את הדרך של השאר (עליית מחירים+פחות שירות)....
מי הגב שעומד מאחוריהם ? (בעלים ? )
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
לא מבין למה אנשים פה מופתעים שזה מתעכב, מדינה שלמה הזמינה בסופשבוע אחד דרך B2U.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- shuali
-
- טרול

·ronen61 כתב:לא מבין למה אנשים פה מופתעים שזה מתעכב, מדינה שלמה הזמינה בסופשבוע אחד דרך B2U....
אף אחד לא מופתע, כולם מאוכזבים.
המחירים שלהם הם הגבוהים בתחום, וזה לא כאילו התקופה הזאת הגיעה בהפתעה. הם פרסמו את זה בכל מקום אפשרי כולל בחדשות ויצאו בהנחה לשירות שלהם
יש להם נסיון עבר משנים קודמות מה קורה בתקופה הזאת, אז במקום להפעיל שם המרכז 24/7 או במינימום להוסיף כוח אדם כדי לעמוד בעומס ולספק שירות ברמה גבוהה הם מאחרים בקליטת חבילות 4-5 ימים (לפעמים גם שבוע אם יש סופש באמצע), חבילות משוחררות מהמכס אחרי 3-4 ימים במקום באותו יום (זה אולי לא באשמתם אבל לך תדע).
אתה משלם על שירות ומקבל עצבים.
לכל הספקים בארהב יש לחץ והם עדיין מוציאים חבילות באותו יום או מקסימום יומיים אחרי ההזמנה. איך זה ?
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
shuali
לא נכון, אני הזמנתי בבלק מבאסט באי, עד היום זה לא יצא עדיין, וצפי אין להם בגלל הלחץ הם טוענים.
אתה רואה אותי משתגע? מחכה זה מה יש.
לא נכון, אני הזמנתי בבלק מבאסט באי, עד היום זה לא יצא עדיין, וצפי אין להם בגלל הלחץ הם טוענים.
אתה רואה אותי משתגע? מחכה זה מה יש.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- d30DK
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
קיבלתי הרגע SMS שהחבילה נקלטה, ומספר מעקב רק כמה דקות לאחר מכן עבד ובאמת החבילה יצאה מהמכס
אני קיבלתי כמו שאמרתי, חבילה מאמזון (i-parcel - כלומר דואר שליחים של דואר ישראל) וזה עבר באותו יום כבר מהמכס ונותב לסניף השליחים בארץ.
וחבילה שלהם היתה תקועה עוד יום לפני כן במכס...
אז כנראה יש איזה נתיב שונה לחבילות שלהם או שכוח אדם שלהם קטן מדי ועובר לאט לאט על החבילות.
אני קיבלתי כמו שאמרתי, חבילה מאמזון (i-parcel - כלומר דואר שליחים של דואר ישראל) וזה עבר באותו יום כבר מהמכס ונותב לסניף השליחים בארץ.
וחבילה שלהם היתה תקועה עוד יום לפני כן במכס...
אז כנראה יש איזה נתיב שונה לחבילות שלהם או שכוח אדם שלהם קטן מדי ועובר לאט לאט על החבילות.
- shuali
-
- טרול

·mp3lll כתב:shuali
אתה רואה אותי משתגע? מחכה זה מה יש....
קנית מהמרקט פלייס או מרקוטן?
וזה לא קשור, אם הזמנתי מתנה למישהו ? אם אני נוסע לחופשה ? אם מדובר משהו שדברים עומדים בגללו (נניח חלק חילוף לרכב, מכשיר חשמלי וכו..), יש הרבה מצבים בהם כל יום הוא קריטי.
מן הסתם אם מישהו הזמין חולצה חדשה זה לא חיים ומוות אבל יש מקרים שבהם זה כן דחוף.
אני למשל הזנתי כ10 חבילות מספקים שונים (כולם נשלחו באותו יום או יום אחרי), אחת מהם דחופה רצח (עד כדי כך שאני לוקח בחשבון שעלות משלוח שלה באוויר עולה פי 2 מהערך שלה אבל מה לעשות אין בארץ), אז כן, לקחתי בחשבון עיקוב של יומיים שלושה אבל החבילה מחכה כבר 5 ימים לקליטה לחשבון וזה עוד לא כולל את העיקובים במכס שיש (חבילה אחרת כבר 4 ימים במכס ורק היום שוחררה).
אז כן, אני לחוץ ומתוסכל/
זה מה יש ? נכון.
זה מה שצריך להיות ? לא
- shmil_y
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 411
אני גם הזמנתי חבילה מאמזון וכבר ממזמן הגיעה... לעומת זאת חבילות ששלחתי דרך buy2 אכן מתעכבות שם כמה ימים, וגם הם היו סגורים בשבת (לא בדיוק 24/7 כמו שהם מפרסמים), וביום אחר חבילה לא נקלטה אצלהם כי הם לא הספיקו לפרוק את המשאית של UPS באותו יום. למרות כל זאת, עדיין אני מצליח לקבל מהם מענה ושירות, וסה"כ מרוצה מההזמנה מהם - בעיקר נוח השקיפות של עלות החבילה מראש, והקופון של 15$ מוריד בצורה טובה את המחיר.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
·shuali כתב:·......
קנית מהמרקט פלייס או מרקוטן?
וזה לא קשור, אם הזמנתי מתנה למישהו ? אם אני נוסע לחופשה ? אם מדובר משהו שדברים עומדים בגללו (נניח חלק חילוף לרכב, מכשיר חשמלי וכו..), יש הרבה מצבים בהם כל יום הוא קריטי.
מן הסתם אם מישהו הזמין חולצה חדשה זה לא חיים ומוות אבל יש מקרים שבהם זה כן דחוף.
אני למשל הזנתי כ10 חבילות מספקים שונים (כולם נשלחו באותו יום או יום אחרי), אחת מהם דחופה רצח (עד כדי כך שאני לוקח בחשבון שעלות משלוח שלה באוויר עולה פי 2 מהערך שלה אבל מה לעשות אין בארץ), אז כן, לקחתי בחשבון עיקוב של יומיים שלושה אבל החבילה מחכה כבר 5 ימים לקליטה לחשבון וזה עוד לא כולל את העיקובים במכס שיש (חבילה אחרת כבר 4 ימים במכס ורק היום שוחררה).
אז כן, אני לחוץ ומתוסכל/
זה מה יש ? נכון.
זה מה שצריך להיות ? לא...
אני לא מנסה לחנך אותך חלילה, כל אחד והגישה שלו.
משהו דחוף רצח אני הולך קונה ולא מזמין ואז אין לי שליטה על כלום.
הזמנתי מ http://www.bestbuy.com הם לא משהו, גם במיילים לא עונים רק בשיחה טלפונים.
- shuali
-
- טרול

אין בארץ לקנות...
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- nirmv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1417
תרגעו יש גבול למה שאפשר להיערך מראש. יש פה יום אחד או שתיים שכל המדינה בטירוף קונה חבילות, אני מעריך ש-B2U מקבלים בערך פי 100-200 מאשר ביום רגיל.
אי אפשר להביא פי 200 יותר כוח אדם לטפל בחבילות. אפשר פי 2-3, גם זה קשה. אנשים לא באים לעבוד לשבוע אחד וזהו. (בנוסף לכל הם צריכים עוד כוח אדם כדי לענות לכל המיילים של התלונות...)
דברים לוקחים יותר זמן, עוד יום יומיים שלוש, מה קרה? חוץ מזה שחלק מהעיכובים לא באשמתם, גם המכס לא ערוך לזה שכל עם ישראל קונה ביום אחד, גם ספקים בארה"ב וגם מובילים, מטוסים, אוניות... כל שרשרת ההספקה בעומס. אז טיפה סבלנות.
אי אפשר להביא פי 200 יותר כוח אדם לטפל בחבילות. אפשר פי 2-3, גם זה קשה. אנשים לא באים לעבוד לשבוע אחד וזהו. (בנוסף לכל הם צריכים עוד כוח אדם כדי לענות לכל המיילים של התלונות...)
דברים לוקחים יותר זמן, עוד יום יומיים שלוש, מה קרה? חוץ מזה שחלק מהעיכובים לא באשמתם, גם המכס לא ערוך לזה שכל עם ישראל קונה ביום אחד, גם ספקים בארה"ב וגם מובילים, מטוסים, אוניות... כל שרשרת ההספקה בעומס. אז טיפה סבלנות.
-
חכם_חנוכה
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
למה אנחנו צריכים להרגע??? אני למיטב זכרוני הלקוח
ברור שיש גבול אבל מה שטוב ל 6pm או לאמזון שלא עיכבו משלוחים ברגע צריך להיות טוב גם להם
ואם לא, אז זה צריך לבוא לידי ביטוי במחירים
סבלנות יש וחיכיתי יומיים בשקט כמו לקוח מטומטם ופרייאר על משהו שאני משלם עליו
מוצר טוב לא צריך שירות משובח ואף אחד לא בא אליהם בטענות על עיכובים במכס שלא באשמתם
זה לא העסק של אף אחד אם זה דחוף או לא חוץ ממי שמשלם על השירות
כול עוד ההשלמה הזו נשארת ככה אצל הלקוחות ולא רק כאן איכות השירות שנמשיך לקבל תהיה בהתאם
ברור שיש גבול אבל מה שטוב ל 6pm או לאמזון שלא עיכבו משלוחים ברגע צריך להיות טוב גם להם
מוצר טוב לא צריך שירות משובח ואף אחד לא בא אליהם בטענות על עיכובים במכס שלא באשמתם
כול עוד ההשלמה הזו נשארת ככה אצל הלקוחות ולא רק כאן איכות השירות שנמשיך לקבל תהיה בהתאם
- ozzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1238
הזמנתי ב BF לפטופ והגיע היום באמצעות Buy2usa. סה"כ 12 ימים עד הבית.
נראה לי סביר ביותר. מזל של מתחילים?
נראה לי סביר ביותר. מזל של מתחילים?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אני הזמנתי אוזניות
בסטטוס - יגיע למחסן בארה"ב ב-13, כלומר 16 ימים אחרי שהזמנתי ועוד צריך להשלח לארץ...
בסטטוס - יגיע למחסן בארה"ב ב-13, כלומר 16 ימים אחרי שהזמנתי ועוד צריך להשלח לארץ...
- ozzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1238
חבילה שנייה הגיעה היום.
שבועיים בדיוק מיום הרכישה (יום שישי).
אני מדווח כי במיקרים שלי הזמנים הם סבירים ביותר.
חשוב שיהיו גם תגובות מאזנות (וממש אין לי קשר לחברה. הלוואי...)
שבועיים בדיוק מיום הרכישה (יום שישי).
אני מדווח כי במיקרים שלי הזמנים הם סבירים ביותר.
חשוב שיהיו גם תגובות מאזנות (וממש אין לי קשר לחברה. הלוואי...)
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
גם אתה בתור לקוח צריך להבין שיש כמה צדדים למטבע ולהיות קודם כל בנאדם.חכם_חנוכה כתב:למה אנחנו צריכים להרגע??? אני למיטב זכרוני הלקוח
מוצר טוב לא צריך שירות משובח ואף אחד לא בא אליהם בטענות על עיכובים במכס שלא באשמתם...
אתה יודע, אני פעיל ב-eBay שנים רבות.
חבל שאין לי יותר מ-10 אצבעות למנות את המקרים שמוכרים לא הסכימו לשלוח עבורי מוצר לישראל.
חרף זאת שיש לי FBS נאה מאד וכמובן 100%.
ועוד דבר:
תראה איך החיים שלך יהיו שלווים ונעימים יותר אם לא תחפש כל הזמן לא להיתפס פרייאר!
תנסה להבין גם את הצד ה-2 של המטבע.
שיש יום...יומיים...שלושה מתוך כל 365 הימים שמרכזים תחתם עמוס של 3 חודשים יחד.
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

·חכם_חנוכה כתב:למה אנחנו צריכים להרגע??? אני למיטב זכרוני הלקוח
כול עוד ההשלמה הזו נשארת ככה אצל הלקוחות ולא רק כאן איכות השירות שנמשיך לקבל תהיה בהתאם...
ידידי, אתה מגזים:
1. אתה לא פראייר; כי אם היית פראייר היית קונה בארץ.
2. B2u למקרה שלא שמת לב זה לא אמזון.
3. אי אפשר לצפות שבbf הכל יתנהל כמו בימים רגילים.
4. כשמזמינים מאלי אקספרס לא בוכים על זמן משלוח ארוך כי המחיר זול!, כאן הסיטואציה דומה לא בגלל המשלוח (ימי מול אוורי) , אלא בגלל העומסים שנוצרו.
5. ופעם אחרונה b2u היא לא אמזאון, אל תצפה שיתנהלו כמוהם.
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
לישראלים רבים-רבים יש נטייה להרגיש שכל העולם בכף ידיהם.
רבים מהם מצויים בסטרס מהמחשבה שמישהו דופק אותם והם יצאו פראיירים.
לראות רק את עצמם ולא לחשוב על הצד השני.
(ובשיא הצניעות אני יכול לומר שאני מ-א-ד מקפיד שלא להתנהג כך)
יש לי חבר בעבודה שאשכר'ה רושם ביומן כל רכישה שביצע עם תזכורת חודש קדימה בכדי לפתוח dispute במידת הצורך.
אני מנסה להסביר לו שיותר יפה יהיה אם יעשה זאת ביום ה-44 ולא שבועיים לפני.
הוא לא מוכן להפנים שגם למכס ולדואר שלנו חלק מכריע בזמן האספקה.
לא מצליח לשנות זאת אצלו.
מניח שיש רבים ורבים כמותו.
אגב, הזמנתי לפני שבוע דרך מאסטופ והיה מעולה.
הגיע בתוך 6 ימים בצורה חלקה.
רבים מהם מצויים בסטרס מהמחשבה שמישהו דופק אותם והם יצאו פראיירים.
לראות רק את עצמם ולא לחשוב על הצד השני.
(ובשיא הצניעות אני יכול לומר שאני מ-א-ד מקפיד שלא להתנהג כך)
יש לי חבר בעבודה שאשכר'ה רושם ביומן כל רכישה שביצע עם תזכורת חודש קדימה בכדי לפתוח dispute במידת הצורך.
אני מנסה להסביר לו שיותר יפה יהיה אם יעשה זאת ביום ה-44 ולא שבועיים לפני.
הוא לא מוכן להפנים שגם למכס ולדואר שלנו חלק מכריע בזמן האספקה.
לא מצליח לשנות זאת אצלו.
מניח שיש רבים ורבים כמותו.
אגב, הזמנתי לפני שבוע דרך מאסטופ והיה מעולה.
הגיע בתוך 6 ימים בצורה חלקה.
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

צודק, בחייאת ראבק מה ההורים שלהם לא לימדו אותם דחיית סיפוקים והמתנה בסבלנות.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- HT-Assaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1242
אפשר גם לציין שהם קצת השתפרו שם ואפשר לדעת שהחבילה לפחות הגיעה לפני הטיפול בה, וראיתי שגם התחילו לצלם את התווית שעל החבילה, למרות שצילום של כל החבילה היה גם עוזר.
אני בכלל לא דוגמא, דרך buy2usa אני שולח רק נעליים ומשלוחים דרך הים כדי לחסוך.
נעליים ששלחתי שבוע לפני BF הגיעו תוך פחות משבוע.
ומשלוחים דרך הים אין לי בעיה לחכות גם חודשיים, מה שדחוף קונים בארץ.
אני בכלל לא דוגמא, דרך buy2usa אני שולח רק נעליים ומשלוחים דרך הים כדי לחסוך.
נעליים ששלחתי שבוע לפני BF הגיעו תוך פחות משבוע.
ומשלוחים דרך הים אין לי בעיה לחכות גם חודשיים, מה שדחוף קונים בארץ.