חוות דעת על מיני מחשב של אינטל NUK I3
-
rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 673
רמת צבעים עשירה יותר עם עומק , חדות יותר עם הברקה כזו , זה כמו שתעשו הבדל בין מה שYES משדר בHD שלו לבין מה שסטרימר משדר , רואים יותר פרטים , בקיצור יש הבדל מהותי באיכות שיותר נהימה לצפיה עם סטרימר .
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
גם לי הייתה בעיה כזאת עד שהבנתי שכבל ה-HDMI שברשותי דפוק, החלפתי לכבל אחר ונפתרה הבעיה.
אם יש לך כבל נוסף בבית תנסה לחבר את המחשב באמצעותו ואולי זה יפתור את הבעיה.
אם יש לך כבל נוסף בבית תנסה לחבר את המחשב באמצעותו ואולי זה יפתור את הבעיה.
-
rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

אם הכבל לא תקין אז מדוע עם הסטרימר אני רואה מעולה?
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
אל תנסה למצוא היגיון במחשבים, קרו לי הרבה מקרים שבאמצעות חשיבה כזאת הצלחתי לפתור תקלות, כמו הבעיה שהייתה לי לפני כמה שבועות שמסך המחשב לא נדלק אחרי שהייתי מעיר את המחשב ממצב השינה. עדכנתי את כל הדרייברים האפשריים ושום דבר לא עזר, בסוף גיליתי שהעכבר גרם לתקלה הזאת למרות שיש לי ווינדוס 8 כבר שנה ואת העכבר יש לי 4 שנים, החלפתי לעכבר אחר והבעיה נפתרה, מה שמצחיק שהעכבר הזה נמצא עכשיו במחשב אחר שגם עליו מותקן ווינדוס 8 ובמחשב הזה אין את הבעיה הזאת, אז כנראה שבאמת אין היגיון.rony1234 כתב:אם הכבל לא תקין אז מדוע עם הסטרימר אני רואה מעולה?...
בכל מקרה אם הבעיה היא לא בכבל, יכול להיות שהבעיה היא בטלוויזיה, תנסה להפעיל סרט בטלוויזיה אחרת ותראה אם הבעיה קיימת גם שם.
-
rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

הדבר שמחשיד אותי הוא המתאם של המיני HDMI שהיה לי בבית , אולי הוא לא תקין , חבל שלא עשו לNUC יציאה נורמלית .
- iSolt
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 637
הדבר לא אפשרי טכנית, אני תמיד יאשים תכבל.
בכלל תנסה לנגן בלוריי מלא ששוקל 30 ג'יגה ואז תשווה.
בכלל תנסה לנגן בלוריי מלא ששוקל 30 ג'יגה ואז תשווה.
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
סביר להניח ש"הבעיה" היא בהגדרות ברירת המחדל של הנגן או בהגדרת האינפוט בטלוויזיה.
אם בזמן חיבור המחשב הכניסה בטלוויזיה מוגדרת כ PC למשל, אז זה מכבה מלא מאופציות עיבוד התמונה של הטלוויזיה מה שיכול לשנות לגמרי את התמונה המוצגת.
אם זו לא הבעיה, אז יש מלא משחקים אפשריים עם הנגן. סתם לדוגמא, תקרא את זה:
http://www.ezoden.com/684/tutorial-htpc
אם בזמן חיבור המחשב הכניסה בטלוויזיה מוגדרת כ PC למשל, אז זה מכבה מלא מאופציות עיבוד התמונה של הטלוויזיה מה שיכול לשנות לגמרי את התמונה המוצגת.
אם זו לא הבעיה, אז יש מלא משחקים אפשריים עם הנגן. סתם לדוגמא, תקרא את זה:
http://www.ezoden.com/684/tutorial-htpc
-
rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

איך אני בודק בטלויזיה LED EV6 של פנאסוניק אם מוגדר לי PC?
-
rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

טוב, לאחר נסיונות רבים עם כל מיניי מערכות הפעלה וקודקים שונים אני עדיין מאוכזב מהאיכות , חיברתי כל מיניי כבליי HDMI לכל מיני כניסות בשתיי הטלוויזיות שלי עם אותם הקבצים בדיוק , בכל מיניי הגדרות ששניתי גם בטלויזיות ובכולם רואים אותו הדבר בכל המצבים , גרוע !
הפעלתי את הסטרימר של יס ובו כבר רואים טוב בהרבה ,אפשר להגיד שבדיוק כמו הסטרימר היעודי , רק חבל שבסטרימר של יס התרגום מפוקסל והרוס עם שבירות וקשה לקרוא את התרגום ההרוס ואני לא יודע אם אפשר לתקן זאת.
לפי דעתי הNUK טוב למי שרוצה לגלוש או לשחק בטלוויזיה וגם עוד אפשרות של צפיה בסרטים שהורדו מהאינטרנט אבל מסתפק באיכות נמוכה ולא מעניין אותו HD איכותי באמת , זאת אני אומר גם לאחר שדיברתי עם הרבה חניות שמתמחות בטלויזיות וכולם בדעה שלי שאין כמו סטרימר יעודי לחווית צפיה HD.
רוני
הפעלתי את הסטרימר של יס ובו כבר רואים טוב בהרבה ,אפשר להגיד שבדיוק כמו הסטרימר היעודי , רק חבל שבסטרימר של יס התרגום מפוקסל והרוס עם שבירות וקשה לקרוא את התרגום ההרוס ואני לא יודע אם אפשר לתקן זאת.
לפי דעתי הNUK טוב למי שרוצה לגלוש או לשחק בטלוויזיה וגם עוד אפשרות של צפיה בסרטים שהורדו מהאינטרנט אבל מסתפק באיכות נמוכה ולא מעניין אותו HD איכותי באמת , זאת אני אומר גם לאחר שדיברתי עם הרבה חניות שמתמחות בטלויזיות וכולם בדעה שלי שאין כמו סטרימר יעודי לחווית צפיה HD.
רוני
- ufffnick
-
- גורו

- תגובות: 4894
@rony1234
·
אתה יכול להעלות צילום מסך, כדי שנבין על מה אתה מדבר?
השוותי בין הNUC שלי לבין A210 של פופקורן, ולא נראה שיש הבדל... לא כזה שהצלחתי להבחין בהחלפה בינהם.
·
אתה יכול להעלות צילום מסך, כדי שנבין על מה אתה מדבר?
השוותי בין הNUC שלי לבין A210 של פופקורן, ולא נראה שיש הבדל... לא כזה שהצלחתי להבחין בהחלפה בינהם.
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
אולי זו בעיית חומרה של המחשב עצמו כי אף אחד לא התלונן כאן בפורום על בעיה דומה לשלך.
-
rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

כניראה שבאמת הכרטיס גרפי של הNUK לא תקין, חיברתי את הטלוויזיה ליצאת הHDMI של כרטיס המסך במחשב הגדול שלי (AMD R9 290) כרטיס גרפי עוצמתי ורואים טוב מאוד כמו הסטרימר היעודי , יש סיכויי שהמחבר HDMI מיני שחיברתי לNUC לא תקין? חבל שלא עשו לNUC יציאה נורמלית של HDMI וכך לא היתי צריך לחבר מתאם, אבל עכשיו איך אני יוכיח לKSP שמשהו לא בסדר עם המכשיר, כבר היה לי מקרה איתם לגביי תקינות כרטיס מסך שכמעת קיבלתי התקף לב מהשירות שלהם.
- rm1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1589
עדיף לבדוק עם כבל ישיר MINI->HDMI ללא מתאם.