חיבור PS2 בקומפוננט
- tk4ever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 164
אז מה בעיקרון אפשר לעשות איתו? למה יש לו ביכלל שימוש אם יש לו יציאות וכניסות אותו הדבר?
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
במידה ויש לך בטלווזיה רק חיבור composite אחד, אתה יכול לחבר אל הרסיבר שתי מקורות (לדוגמא ממיר ווידאו) ואז להחליף בין המקורות בעזרת הרסיבר.
בכל מקרה הרסיבר שלך לא יתאים לפלזמה או LCD. חיבור ה composite הוא גרוע ביותר, תקבל תמונה חלבית ולא חדה. פשוט תחבר את הרכיבים ישירות לטלווזיה (לדוגמא, את ה DVD תחבר בקומפוננט ואת הממיר ב SVHS)
בכל מקרה הרסיבר שלך לא יתאים לפלזמה או LCD. חיבור ה composite הוא גרוע ביותר, תקבל תמונה חלבית ולא חדה. פשוט תחבר את הרכיבים ישירות לטלווזיה (לדוגמא, את ה DVD תחבר בקומפוננט ואת הממיר ב SVHS)
- tk4ever
-
- חבר פעיל מאוד

DVD? הDVD אצלי זה RCA... מזה קומפוננט וSVHS? גם הממיר אצלי הוא RCA
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

tk4ever, אין מצב שב DVD שלך הוא רק קומפוזיט. האם יש לך שלושה חיבורי RCA בצבעים אדום, ירוק וכחול? (אם כן, ואני די משוכנע שכן, זהו חיבור הקומפוננט - והוא מצויין). SVHS או SVIDEO זהו חיבור קצת פחות טוב (הוא עגול עם מספר חורים).
שתקנה כבר את הפלזמה, ונדע בדיוק איזה חיבורים יש לה, גם נמליץ לך איזה ממיר לבקש.
שתקנה כבר את הפלזמה, ונדע בדיוק איזה חיבורים יש לה, גם נמליץ לך איזה ממיר לבקש.
- tk4ever
-
- חבר פעיל מאוד

דבר ראשון תודה על העזרה...
השאלה שלי היא מזה קומפוזיט? RCA? ולשאלה שלך הממ יש לי חיבור SCART בDVD שהצד השני שלו זה 3 כבלי RCA אדום צהוב ולבן.... ולצבעים שאתה אמרת בכלל אין לי... בכל מקרה יש לי יציאה דיגיטלית כזאת שזוהרת בצבע אדום ואין לי מושג מהי בכלל
השאלה שלי היא מזה קומפוזיט? RCA? ולשאלה שלך הממ יש לי חיבור SCART בDVD שהצד השני שלו זה 3 כבלי RCA אדום צהוב ולבן.... ולצבעים שאתה אמרת בכלל אין לי... בכל מקרה יש לי יציאה דיגיטלית כזאת שזוהרת בצבע אדום ואין לי מושג מהי בכלל
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

תשמע ידידי, חסר לך המון ידע, והשאלות שלך די חוזרות על עצמן. יש באתר המון מאמרים ומדריכים לחברה מתחילים. הנה אחד לדוגמא שמסביר על כל סוגי החיבורים: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=13561
אני מציע לך קצת לקרוא באתר ואז לשאול אותנו שאלות יותר ממוקדות.
אגב, היציאה הזוהרת האדומה היא יציאה אופטית ודרכה עובר רק סאונד
אני מציע לך קצת לקרוא באתר ואז לשאול אותנו שאלות יותר ממוקדות.
אגב, היציאה הזוהרת האדומה היא יציאה אופטית ודרכה עובר רק סאונד
- tk4ever
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה... אני מעריך מאוד את עזרתך...
אני אתעדכן במידע ואז אשאל שאלות אם יהיו בעתיד...
תודה שוב
אני אתעדכן במידע ואז אשאל שאלות אם יהיו בעתיד...
תודה שוב