טוב, אני באמת רוצה לפתוח את הדיון לגבי כדאיות הזמנה דרך חברות כמו ביי2
...
צינת שאין לך ניסיון אבל אתה כל הזמן מנסה להסביר למי שיש ניסיון , קצת מוזר .
ואתה עושה את זה עם טעויות .
למה לא תראה שיש הנחות עד 15% במשלוח ללקוח חוזר , שוב ללוחות ששולחים הרבה ..,לא לאחד ב...
http://appsusa.buy2.co.il/promotions/ne ... dailydeal_
אני לא מדבר על מה עושים יבואנים בישראל כי זאת סטייה מהנושא של יבוא אישי מחו"ל
...
אתה דיברת על כל מיני השלכות שקשורות במצבים קיצוניים מאוד
אז הזכרתי לך מצב שחוזר הרבה יותר מיבואן בישראל .
החנויות לא לוקחות את המס על עצמן, הן פשוט לא נמצאות בניו ג'רזי לכן לא מחוייבות לאסוף אותו.
...
לא מדוייק ואין טעם להיכנס לזה , מה שחשוב ,שלא חייבים לשלם מס תמיד .
אמזון בדוגמא שלנו כן לוקחת מס לכל (או לרוב המוחלט)
...
אמזון למתחילים , אני לא קונה או בכלל מתקרב לאמזון , מחירים בשמיים , החנויות שם משלמים הרבה כסף לאמזון ועוד....
עד כמה שידוע לי הפצה של ביי2 בארץ ע"י דואר שליחים שהינו חלק מדואר ישראל.
...
אין לי מושג של מי הם העובדים , אבל אין להם תלבושת של דואר ישראל
ועד היום עושים עבודה טובה בלי בעיות
וגם אם יהיה בעיות , כל כך הרבה כסף חסכתי בקניות , שאני יחזור לקנות בארה"ב בלי היסוס .
לפעמים מגיעות שלמות ולפעמים די חבוטות, אז ההנחה שיכולים לקרות דברים בדרך במקומה. הנה כמה פוסטים מעליי כתבו על מסך שבור.
...
אני קניתי המון חבילות לא הגיעו חבוטות ולא שבורות ,
כל חבילה נפתחת במסוף בארה"ב ונבדקת , מוצר שבור לא מתקבל , כדי למנוע תביעות ע"י מקבל המשלוח .
אתה גם חייב לפתוח ליד השליח את החבילה ולראות את המוצר שלם ופועל , אז איפה הבעיה ?
אל תשכח שאתה משלם על ביטוח .
אני לא יודע איך אתה מביא או מה אתה מביא , אבל נראה שאתה לא משלם על הובלה כדי לחסוך ( כאן מתחיל הצרות שלך )
פעם אחת שכן ניסיתי לפתוח חבילה לידו הוא אמר משהו בסגנון "אני חייב להמשיך, או שתחתום וקח חבילה או לא, אני הולך". אם אתה לא בבית כשהוא מגיע אז הוא בכלל משאיר את החבילה בדואר, תתחיל להריץ בדיקות בסניף דואר?
...
הסיפור שלך לא מריח לי אמין .
חבילות גדולות לא עוברות תהליך של חבילות קטנות
לא מביאים חבילות גדולות דרך דואר ישראל .
למרות שאני אישית מביא לפחות פעם בחודש חבילות ענק של תוספי מזון דרך דואר ישראל ללא בעיה .
אבל אני גם דואג שהשולח יהיה אמין ויארוז נכון .
שוב נראה שאתה חוסך בתשלום הובלה ,משהוא לא רציני כאן .
חוק - שליח שלא מוכן להיות נוכח שאני פותח את החבילה לבדוק שהיא שלמה ,
תגיד לו בפנים שדואר ישראל / חברת שליחות ביטח את המוצר ונאמר שאתה חייב להיות נוכח בפתיחת המצר לראות שהוא שלם
אם לא תעשה זאת , אני יודיע לחברת שליחות בכתובים ובטלפון שברחת !
האדם יקבל בראש פעם אחת פעם שנייה יפוטר , אין משחקים .
אם בא לך פרסם איך הבאת את הטלוויזיה, נחכים.
...
קצת בעייתי כי יכולים להאשים אותי בפרסומת ואף אחד לא משלם לי
אתה יכול להתחיל עם משלוח B&H אתר חרדי ואוהד יהודים ששולח לישראל הכול לבד ,עד הבית ,
http://www.bhphotovideo.com/
לא זול , אבל אמין , צריך לחפש מבצעים שם , מחיר משולחים כיום זול אך בארץ לוקחים כסף על גביית מיסים .
אם יש לך בעיות עם המכשיר עוד שנה ++++ , יעזרו לך .
בישראל שהגעתי לחנות לך חפש את היבואן .
BUY2USA חברה טובה למשלוח
מסטופ נקנו ע"י סלקום ויקרים מאוד , אבל עושים את העבודה
TNT - בעיות של אמינות של כסף , לא תקבל לפני המשלוח בכתובים עלות מיסים והובלות וכל דבר אחר , אל תזמין דרכם .
אבל החבילות מגיעות שלמות ותקינות .
אמזון , EBAY בעייתי , מוצרים לא מגיעים מקבלים כסף חזרה מ- EBAY או PAYPAL
או חברות האשראי בישראל ,
כבלים קיבלת זיוף לא מה שהזמנת פנה למוכר , צלם לו את האביזר ותראה לשרות לקוחות EBAY או PAYPAL
כסף חזרה תקבל ולא תשלח מוצר חזרה .
אבל יש מציאות רבות
aliexpress.com שם אתה עובד מול סינים , החברה מכירה עם מי יש לה עסק ומחייבת כל משלוח לשלוח אליה מהשולח קבלה , לא שלח להם קבלה כסף מוחזר מיידית , אין בעיות בכסף
יש זיופים רבים בכרטיסי מסך למחשב .
סכיני גילוח מעולים של גילט במחירים מדהימים כולל משלוח לישראל .
נסיתי לקנות 3 פעמים מסכים , שירות לקוחות לפני שהתלוננתי החזיר את כל הכסף בטענה שהם בדקו את השולח
והחליטו לזכות אותי .
אבל יש שם המון נעליים , ביגוד , אלקטרוניקה ועוד איכותיים ומחירים מעולים
אתה בוחר שפה של אתר גם עברית ואיך לשלם ש"ח / דולר בדוק כדאיות מטבע .
אתה יכול לדבר עם המוכר ולהבין מיהו ,ניסיונו ויש גם פידבק
http://www.aliexpress.com/premium/tv.ht ... isrefine=y
יש לך כאן אתר שנותן לך את כל האופציות לקניות , כך שלאחר שתבין מה אתה אתה קונה תחזור להתייעץ .
http://uzit.co.il/inside_page_base.asp? ... 7%95%D7%AA
ציטוט:
http://usa.buy2.co.il/Buy2USA/ServiceFAQ#faq16 -->> לא ניתן להימנע מתשלום מיסים עבור מוצר חדש שנשלח כתחליף למוצר פגום.
כתבתי הרי "אם יחליפו לחדשה", תקרא את הפוסט לפני שאתה מגיב במונחים כמו "שקר גס מאוד". על טלוויזיה קיימת (לפי מספר סיריאלי) שחוזרת מתיקון לא תשלם כפל מסים.
...
יש לך חשבונית שקנית ושילמת את כל המיסים
יש לך חשבונית ששילמת בדואר שהובילו את המוצר חזרה לארה"ב ומספר דגם של המוצר
את זה אתה מעביר לחברת המשלוח חזרה לישראל והם דואגים לא לקחת מיסים
אם משהו חושב לקחת פעמיים מיסים על אותו מוצר תתלונן נגד החברה שמובילה ותפנה לרשות המיסים עם החשבוניות .
בישראל שמחליפים לך מוצר לחדש ,אתה משלם מיסים ?
יש מספיק חברות שילוח שתוכל לבדוק ולשכות מכס
תקרא את כל הציטטה :
בכל ייבוא חוזר של מוצרים שחזרו מתיקון ומחויבים במיסים, ניתן לשלוח את החבילה לארץ ללא תשלום מיסים. יש להעביר אלינו את אישור הספק שהמוצר חזר מתיקון עם תיעוד של המספר הסיריאלי של המכשיר באישור כפי שמופיע בחשבונית המקורית של הרכישה- שגם אותה יש לצרף. לא ניתן להימנע מתשלום מיסים עבור מוצר חדש שנשלח כתחליף למוצר פגום. במקרה זה יש להעביר אלינו את החשבונית עבור המוצר ובמידה ואינה מכילה ערכים, יש לצרף הצהרה מודפסת וחתומה עם פירוט של ערך המוצר.
...
אתה בסה"כ צריך לקבל מהחברה שמוצר שנקרא בעבר ותחת אחריות הוחלף במוצר חדש
ולא תשלם מיסים ( דרך מייל )
כבר כתבתי למי לפנות אם עובדים עלייך או לא מאמינים .
לא שכחתי, היא זולה בערך פי 2 ואכן מומלצת בד"כ. הזכרתי רק שהובלה ימית לוקחת חודשיים ואם הטלוויזיה תקולה ונניח יקח לה עוד חודש להגיע חזרה לאמריקה, אחרי 3 חודשים חנות עלולה לא לקבל טענה לטלוויזיה שנמכרה שבורה.
...
שבר אחראי המוביל לנזק ותקבל כספך .
יחד עם זאת אתה צריך להסביר למוכר את המצב ולקבל אישורו .
drixie
...
לגבי משלוח לחו"ל לתיקון, כדי להימנע מתשלום מכס שוב כשהמכשיר חוזר, חייבים ללכת למכס ולהסדיר את הייצוא לצורך תיקון. זה לא שאפשר פשוט לשלוח לחו"ל ואח"כ להתווכח.
...
לא צריך לפנות למכס ולא ללכת למכס
אתה מעביר את האישורים לחברת ההובלות שהם מטפלים מול המכס
כדי להיות בטוח תפנה לחברה לפני המשלוח עם התעודות ותבקש את אישורם שזה יטופל ללא כל עלות מיסים .
אם התיקון כרוך בעלות, מעל סכום מסויים משלמים מכס על עלות התיקון והשיגור(!).
...
המוצר באחריות , למה לשלם עבור תיקון ?
אני לא בדקתי ולא נתקלתי במיסים על תיקון טלוויזיה , גם לא שולחים עם החבילה חשבונית על תיקון
כך שאם שלחת מוצר ששילמת עבורו מס בקנייה , לא יבקשו אישור שלא שילמת
אף אחד לא מתקן טלוויזיה שהמחיר גבוה בארה"ב ,פשוט קונים חדש .
יש גם מספיק מעבדות בישראל .
כנהוג בארה"ב שולחים לך מוצר חדש לגמרי, תשלם שוב מיסים מלאים.
...
...
ממש לא
קנית מוצר המצר הגיע פגום כתוצאה לוח דפוק החזרת את המוצר ליצרן , שלח לך חדש
יש לך חשבוניות ואישורים במייל מול היצרן תשלח אותם לחברת משלוחים אם עושים בעיות למכס
או שתתבע את האמא שלהם בבית משפט .