בואו להצביע לתחרות גולשים Note4
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
עשינו כרגע בדיקה יסודית וכל ההצבעות ליגיטימיות. בדקנו שלא מדובר בבוטים או טרולים (אנשים לא אמיתיים) שנוצרו לצורך הטיית הסקר.
חלק ממטרת השרשור הוא למשוך אנשים חדשים להרשם לאתר, כולל כאלה שאולי ישבו על הגדר. אין בחוקים דבר שמונע מאנשים ליגיטימיים מלהרשם לאתר לצורך הצבעה, כל עוד מדובר במשתמש אמיתי.
יש מגבלות על רישום באתר שמטרתם למנוע כניסה של משתמשים פיקטיביים. בנוסף, אנחנו עורכים בדיקה קפדנית לוודא שהתוצאות עצמן תקינות ועל מנת לוודא שמדובר באנשים אמיתיים שמצביעים.
בנוסף, בדקנו זאת גם עם העו"ד שאחראי על פיקוח על התחרות והתוצאות תקינות וליגיטימיות לחלוטין, מה גם שאין יכולת לשנות חוקים באופן רטרואקטיבי לאחר שהתחרות כבר החלה.
חלק ממטרת השרשור הוא למשוך אנשים חדשים להרשם לאתר, כולל כאלה שאולי ישבו על הגדר. אין בחוקים דבר שמונע מאנשים ליגיטימיים מלהרשם לאתר לצורך הצבעה, כל עוד מדובר במשתמש אמיתי.
יש מגבלות על רישום באתר שמטרתם למנוע כניסה של משתמשים פיקטיביים. בנוסף, אנחנו עורכים בדיקה קפדנית לוודא שהתוצאות עצמן תקינות ועל מנת לוודא שמדובר באנשים אמיתיים שמצביעים.
בנוסף, בדקנו זאת גם עם העו"ד שאחראי על פיקוח על התחרות והתוצאות תקינות וליגיטימיות לחלוטין, מה גם שאין יכולת לשנות חוקים באופן רטרואקטיבי לאחר שהתחרות כבר החלה.
מה מונע מבן אדם לפתוח עכשיו 50 חשבונות גימייל ו50 חשבונות HT ולהצביע לעצמו ? הוא ישתמש בשמות חברים שלו ומשפחה שלו וזה יראה לגיטימי, כמה מהקולות שהצביעו הם משתמשים חדשים שנוצרו בימים האחרונים?
ברור שזה חוקי כי לא צויין שום דבר נגד זה בתקנון אבל זה מקומם
ברור שזה חוקי כי לא צויין שום דבר נגד זה בתקנון אבל זה מקומם
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- oferlaor
- מנהל

·shuali כתב:מה מונע מבן אדם לפתוח עכשיו 50 חשבונות גימייל ו50 חשבונות HT ולהצביע לעצמו ? הוא ישתמש בשמות חברים שלו ומשפחה שלו וזה יראה לגיטימי, כמה מהקולות שהצביעו הם משתמשים חדשים שנוצרו בימים האחרונים?
ברור שזה חוקי כי לא צויין שום דבר נגד זה בתקנון אבל זה מקומם...
יש מערכת שמזהה את זה ומונעת את זה. זה לא המצב.
אבל בכך שאתם רוצים למשוך אנשים חדשים ו/או אנשים שיושבים על הגדר(אני לא חושב שלמישהו יש בעיה עם אנשים שיושבים על הגדר, אם הכוונה באנשים כאלה זה אנשים שנרשמו מזמן אך בקושי הגיבו), אתם מוציאים את בחירת המנצח מחברי הפורום והופכים את התחרות הזו לתחרות של "למי יש יותר חברים".oferlaor כתב:עשינו כרגע בדיקה יסודית וכל ההצבעות ליגיטימיות. בדקנו שלא מדובר בבוטים או טרולים (אנשים לא אמיתיים) שנוצרו לצורך הטיית הסקר.
בנוסף, בדקנו זאת גם עם העו"ד שאחראי על פיקוח על התחרות והתוצאות תקינות וליגיטימיות לחלוטין, מה גם שאין יכולת לשנות חוקים באופן רטרואקטיבי לאחר שהתחרות כבר החלה....
לטעמי, כדאי שתשימו לב לזה להבא.
- oferlaor
- מנהל

·צודק לגמריי, באסה לחתן (לא אני אם זה הצטייר ככה ).giladk123 כתב:אבל בכך שאתם רוצים למשוך אנשים חדשים ו/או אנשים שיושבים על הגדר(אני לא חושב שלמישהו יש בעיה עם אנשים שיושבים על הגדר, אם הכוונה באנשים כאלה זה אנשים שנרשמו מזמן אך בקושי הגיבו), אתם מוציאים את בחירת המנצח מחברי הפורום והופכים את התחרות הזו לתחרות של "למי יש יותר חברים".......
לטעמי, כדאי שתשימו לב לזה להבא....
הוביל במשך כמה ימים בפער ופתאום ביום אחד מישהו שבכלל לא היה בתמונה מקבל 20 קולות באופן תמוהה.
אשמח אם תפרסמו בסוף התחרות כמה נרשמים חדשים הצביעו בסקר (חשבונות שנוצרו אחרי פתיחת ההצבעה ). זה ישפוך אור על הנושא
אני לא טוען שכל הקולות הם כאלה, אבל בהחלט חריג שביום אחד הצביעו כ20 איש לאותה הצעה שעד היום הייתה עם 15 קולות.oferlaor כתב:@shuali
· תן טיפה קרדיט...
אם מירב הקולות של אותה הצעה הם משתמשים רשומים מלפני אז אני מצטער ואשמח לבוא על טעותי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
אנחנו עוברים אישית על כל אחת מההצבעות בתום התחרות ונפסול את המזוייפות במידה ויהיו, לפיכך התוצאות למעלה בסקר אינן מחייבות.
תהיו רגועים ותסמכו עלינו.
תהיו רגועים ותסמכו עלינו.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7044
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
כל מה שנותר לכל אלו שרוצים שההצבעה תהייה הוגנת לעשות זה לבקש את החברה הוותיקים שיצביעו לרעיון שהכי נראה להם.
כדי שאם יש פה איזה פרצה-loophole בתקנות התחרות היא לא תגרום להטיה של התוצאה הסופית.
כמו כן אני מקווה שנדע בסופה של התחרות מי הצביע עבור מי ....... אותי זה מאוד מעניין
לא יודע מה אתכם אבל לי זה מזכיר את ההצבעות בתכניות הריאליתי.... די מבעס
חברה יש יותר מ 1400 צפיות בשרשור ורק כ 100 מצביעים.
הצביעו והשפיעו!!
כדי שאם יש פה איזה פרצה-loophole בתקנות התחרות היא לא תגרום להטיה של התוצאה הסופית.
כמו כן אני מקווה שנדע בסופה של התחרות מי הצביע עבור מי ....... אותי זה מאוד מעניין
לא יודע מה אתכם אבל לי זה מזכיר את ההצבעות בתכניות הריאליתי.... די מבעס
חברה יש יותר מ 1400 צפיות בשרשור ורק כ 100 מצביעים.
הצביעו והשפיעו!!
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
@oferlaor @ziv_r
כפי שכתבתי וכתבו קודמיי, לדעתי הכי נכון יהיה לתת זכות הצבעה רק למי שחבר באתר X חודשים (גם חודש אחד זה מספיק).
וזה כדי למנוע מצב של פתיחת יוזרים כפולים, או אפילו צירוף חברים כדי שיצביעו.
זו אינה תחרות למי יש יותר חברים ברשת.
כפי שכתבתי וכתבו קודמיי, לדעתי הכי נכון יהיה לתת זכות הצבעה רק למי שחבר באתר X חודשים (גם חודש אחד זה מספיק).
וזה כדי למנוע מצב של פתיחת יוזרים כפולים, או אפילו צירוף חברים כדי שיצביעו.
זו אינה תחרות למי יש יותר חברים ברשת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
אל חשש, אנחנו נפסול קולות מזוייפים וכאלו שנראים לא אמינים. אתם מספיק זמן חברים באתר על מנת לדעת שאפשר לסמוך עלינו.
- oferlaor
- מנהל

·אלה לא חוקי התחרות.sufgi כתב:גם קולות של חברים חדשים, אמנם יכולים להיות של אנשים אמיתיים, אבל של כאלה שהצטרפו בשביל ההצבעה. וגם זה לא "כשר" ....
חוקי התחרות כתובים בבירור והם תחת בקרת עו"ד. אי אפשר רטרואקטיבית להחליט על חוקים חדשים...
- oferlaor
- מנהל

בכל מקרה, כמו שזיו כתב - המספרים ברגע זה פחות רלוונטים כי בסוף התחרות נעבור ידנית אחד אחד ונסנן כל הצבעה אם היא חשודה שהיא מזוייפת.
עם זאת, אם מדובר במשתמש אמיתי שהצטרף לאתר בשביל להצביע - זה בהחלט כן נלקח בחשבון ויכלל במספרים הסופיים.
עם זאת, אם מדובר במשתמש אמיתי שהצטרף לאתר בשביל להצביע - זה בהחלט כן נלקח בחשבון ויכלל במספרים הסופיים.
לעתים, מה שכשר אבל מסריח - הרבה יותר גרוע ממה שלא כשר מלכתחילה.oferlaor כתב:·אלה לא חוקי התחרות.......
חוקי התחרות כתובים בבירור והם תחת בקרת עו"ד. אי אפשר רטרואקטיבית להחליט על חוקים חדשים......
בכל מקרה, אני מבין את זה שאי אפשר לשנות חוקים רטרואקטיבית, אבל אני מקווה שלהבא דבר כזה לא יוכל להתקיים(אחרת זו סתם תחרות של למי יש יותר חברים ו\או משפחה ו\או יכולת להערים על המערכות שלכם ולזייף קולות).
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7044
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
אני לא מבין למה חברים וותיקים לא מצביעים.
יש כל כך הרבה גולשים באתר הזה היה רושם שהתחרות הזו משכה תגובות מאוד חזקות
אז לא מובן לי איך זה שמתוך 1800 צופים רק 115 הצביעו.... מאוד חבל.
צאו בקריאה לכל החברים שלכם מהאתר לבוא ולהצביע לפי הטעם שלהם כדי שההצבעה תהייה חוקית.
מעניין כמה משתמשים "חוקיים" חדשים הצביעו למספר אחד שאולי יעשה זובור לטלפון בסוף אבל ככול שזה נראה כרגע עשה לנו אחלה זובור!

יש כל כך הרבה גולשים באתר הזה היה רושם שהתחרות הזו משכה תגובות מאוד חזקות
אז לא מובן לי איך זה שמתוך 1800 צופים רק 115 הצביעו.... מאוד חבל.
צאו בקריאה לכל החברים שלכם מהאתר לבוא ולהצביע לפי הטעם שלהם כדי שההצבעה תהייה חוקית.
מעניין כמה משתמשים "חוקיים" חדשים הצביעו למספר אחד שאולי יעשה זובור לטלפון בסוף אבל ככול שזה נראה כרגע עשה לנו אחלה זובור!
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הצבעתי ל" חבילה עוברת". אני אדם מאד חזק בשמירה על הסביבה וקיימות וכל המסביב וקרץ לי הרעיון הלא הרסני..
וחבל שאי אפשר לחסום להצבעה משתמשים חדשים שפתחו חשבון רק בשביל להצביע. זה פשוט לא הוגן וגם מאבד את הפואנטה של ההצבעה.
מקווה שיופקו אולי לקחים לתחרות הבאה
וחבל שאי אפשר לחסום להצבעה משתמשים חדשים שפתחו חשבון רק בשביל להצביע. זה פשוט לא הוגן וגם מאבד את הפואנטה של ההצבעה.
מקווה שיופקו אולי לקחים לתחרות הבאה
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".