יש לי הרבה אוזניות ולכן אני שומע כל יום עם דגם אחר. אבל ממליץ לך להתנסות עם אוזניות In-ear מקצועיות, כאלה שיש בהן לפחות שלושה, ארבעה דרייברים בכל אוזניה. חוויה פשוט מדהימה.
נגן HIFI תקציבי-FIIO X1
"Heir Audio 8.A ($1299)Nir1 כתב:יש משהו בדבריך, אבל אתה מכיר אוזניה פשוטה עם 8 דרייברים בכל צד?...
The Pride-of-Ownership King! Exquisite good looks can be a real treat, but impeccable finish makes for excellent comfort as well. Warm, juicy sound provides an immersive experience. Emphasized bass is great for movies and loud environments, and relaxed treble makes long listening sessions a pleasure. A really fine traveler's headphone. Bassheads will love this one, too. "
http://www.innerfidelity.com/content/to ... -hall-fame
וואלה מהתיאור זה איכשהוא לא נשמע צליל מוניטורי כל כך.
נסה אותנו.Nir1 כתב: אני יכול להתחיל להכניס הסברים טכנולוגיים מפורטים אבל נראה לי שזה רק יבלבל יותר....
מצטער, מספיק טוב בשבילי התיאור שלו- זה לא ניואנסים כאלה ואחרים אלא ברמת המאקרו של חתימת צליל.
בכל מקרה, כמו שavilavi ההגדרה שלך לא מדוייקת בעליל, כמו לומר שרק מצלמות עם עדשות מתחלפות יכולות לשמש למטרות מקצועיות כי יש להן יותר מבחר טכני לא יהיה מדוייק נכון?
בכל מקרה, כמו שavilavi ההגדרה שלך לא מדוייקת בעליל, כמו לומר שרק מצלמות עם עדשות מתחלפות יכולות לשמש למטרות מקצועיות כי יש להן יותר מבחר טכני לא יהיה מדוייק נכון?
סבבה, אני מעדיף להתנסות מאשר להסתמך על אחרים. הביקורות על ה- Audio Technica M50 פשוט מעולות, אז קניתי להתנסות וגיליתי עד כמה הן גרועות בעיני. אז כל אחד והאוזן שלו. לגבי ה"מקצועיות" - אז אל תתפוס אותי במילה, הכוונה הייתה לאוזניות מרובות דרייברים, בהן רמת ההפרדה בין הצלילים, האווריריות ונפח הבמה הוא כזה שמאפשר לשומע להקשיב למוסיקה ברמות הגבוהות ביותר. אני בספק אם תוכל למצוא אוזניה בפחות ממאה דולר שיכולה להתעלות על אוזניות ברמות מחיר של מאות ואלפי דולרים.
לגבי ההתייחסות למצלמות, אז כן... הצלמים המקצועיים משתמשים בעיקר במצלמות עם עדשות מתחלפות, אז בהחלט אפשר לומר שמצלמות עם עדשות מתחלפות משמשות למטרות מקצועיות.
לגבי ההתייחסות למצלמות, אז כן... הצלמים המקצועיים משתמשים בעיקר במצלמות עם עדשות מתחלפות, אז בהחלט אפשר לומר שמצלמות עם עדשות מתחלפות משמשות למטרות מקצועיות.
זה לא דבר אחד או שניים שקובעים, אלא מכלול של מרכיבים כגון איכות החלקים בתוך האוזניה, העיצוב, הבניה, התמחור וכן, גם המיתוג. אפשר למצוא אוזניות כאלה בחברות כגון:
JHAUDIO, NOBLE, FITEAR, INEAR STAGEDIVER, WESTONE, SHURE, 1964EARS, AKG, SONY ועוד. זה שוק שמתפתח במהירות מסחררת ויותר ויותר חברות נכנסות אל התחום ומנסות להטביע חותם.
JHAUDIO, NOBLE, FITEAR, INEAR STAGEDIVER, WESTONE, SHURE, 1964EARS, AKG, SONY ועוד. זה שוק שמתפתח במהירות מסחררת ויותר ויותר חברות נכנסות אל התחום ומנסות להטביע חותם.
http://store.sony.com/cyber-shot-rx1-zi ... es-Cameras
מוכר לך אני מניח. שים לב, אמרתי "כמו לומר שרק מצלמות עם עדשות מתחלפות... אתה אומר "בעיקר". אז יוצר ששנינו צודקים.
יישום של דרייברים מרובים מוביל ליכולות טכניות משופרות יהיה יותר מדוייק לומר, זה נכון אגב בעיקר לאוזניות מבוססות BA. אבל זה לא אומר שהקוהרנטיות (במובן של פאזה) של אוזניות כמו JH13 טובה מזו של Etymotic למשל, שזה מרכיב די קריטי בעבודה מקצועית למיטב הבנתי.
איזה Multi-BA יש לך ד"א?
מוכר לך אני מניח. שים לב, אמרתי "כמו לומר שרק מצלמות עם עדשות מתחלפות... אתה אומר "בעיקר". אז יוצר ששנינו צודקים.
יישום של דרייברים מרובים מוביל ליכולות טכניות משופרות יהיה יותר מדוייק לומר, זה נכון אגב בעיקר לאוזניות מבוססות BA. אבל זה לא אומר שהקוהרנטיות (במובן של פאזה) של אוזניות כמו JH13 טובה מזו של Etymotic למשל, שזה מרכיב די קריטי בעבודה מקצועית למיטב הבנתי.
איזה Multi-BA יש לך ד"א?
נכון
ואני מכיר היטב את המצלמה שבקישור, היא מצלמה נהדרת לכל הדיעות. אבל חשוב להדגיש שהיא משמשת כמצלמה משנית ולא כמצלמה עיקרית. ייתכן ויהיו צלמים שישתמשו בה כי היא הרבה יותר נוחה וניידת ממצלמות ה- DSLR הגדולות, אבל אני בספק אם ישנם צלמים מקצועיים שישתמשו רק במצלמה הזאת ויוותרו על המצלמה עם העדשה המתחלפת.
אתה צודק בהחלט בנוגע ל- BA שזה אגב, אחד המושגים הכי חמים היום בשוק. כרגע עם ה- Fidue A83, אבל מתעתד לרכוש את ה- STAGEDIVER SD2 המעולות. לדעתי נותנות תמורה פנטסטית למחיר ויש שאומרים שהן הרבה יותר טובות מה- STAGEDIVER SD3 ובחותמת הצליל דומות גם ל- SD4 החדשות והיקרות.
אתה צודק בהחלט בנוגע ל- BA שזה אגב, אחד המושגים הכי חמים היום בשוק. כרגע עם ה- Fidue A83, אבל מתעתד לרכוש את ה- STAGEDIVER SD2 המעולות. לדעתי נותנות תמורה פנטסטית למחיר ויש שאומרים שהן הרבה יותר טובות מה- STAGEDIVER SD3 ובחותמת הצליל דומות גם ל- SD4 החדשות והיקרות.
(מולטי-)BA היה מושג חם עוד כשרכשתי את הShure E500 ב-2007, שהיו הtriple-armature הראשונות אאל"ט.
אני חושב שהיום הטרנד ההיברידי זה הכי באופנה לא?
והגישה של custom-inspired לא כ"כ מובנת לי עם תכנון מבוסס BA נטו. הרי אלה דרייברים שמתוכננים לעבוד בתוך קופסאות סגורות קטנטנות כאשר הפלט מהnozzle של הדרייבר מנותב בתעלה עד לnozzle של האוזנייה מבלי ליצור אינטראקציה עם חלל ה"תיבה", למיטב ידיעתי. אז מה הקטע לשים אותם דרייברים off-the-shelf שמשתמשים בהם בIEM אוניברסליות רגילות בתיבה ענקית? או שאלה דרייברים מקוסטמים גדולים הרבה יותר?
אני חושב שהיום הטרנד ההיברידי זה הכי באופנה לא?
והגישה של custom-inspired לא כ"כ מובנת לי עם תכנון מבוסס BA נטו. הרי אלה דרייברים שמתוכננים לעבוד בתוך קופסאות סגורות קטנטנות כאשר הפלט מהnozzle של הדרייבר מנותב בתעלה עד לnozzle של האוזנייה מבלי ליצור אינטראקציה עם חלל ה"תיבה", למיטב ידיעתי. אז מה הקטע לשים אותם דרייברים off-the-shelf שמשתמשים בהם בIEM אוניברסליות רגילות בתיבה ענקית? או שאלה דרייברים מקוסטמים גדולים הרבה יותר?
גם היברידי באופנה
ואכן, הדרייברים היום הרבה יותר "מקוסטמים" ומותאמים לאוזניה בהתאם לגודל. הבעיה העיקרית שנוצרה ומורגשת אצל רבים וטובים (בעיקר אלה עם האוזניים הקטנות) היא שהאוזניות גדלו באופן משמעותי ומעתה הן נראות בולטות מחוץ לאוזן. זה נראה מאוד מוזר ולעיתים אף מרגיש שלא הכי בנוח.