שאלה לגבי פטיפון Micro Seiki BL-91

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
BennyO
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 972

שליחה

אם היה בא בחשבון מבחינתי במחירו הייתי קודם כל דואג לרוץ, לשים עליו יד ולדאוג שיגיע אליי לסלון ורק אח"כ הייתי שובר את הראש ופותר את עניין המיקום.

יש לי MS מסידרה נמוכה בהרבה (לא מחרשת פלסטיק) פטיפונים ברמת ייצור יפנית גבוהה ומדוייקת. זה אקסמפלר באמת מיוחד ביותר מהסדרות הגבוהות שלא רואים הרבה ברמתו.
נערך לאחרונה על ידי BennyO ב 16/10/2014 22:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
Rust never sleeps

sufgi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748

שליחה

והעובדה שהפורטים של הרמקולים נמצאים מאחור, וצריכים מרחב פתוח? (זו גם הסיבה שהרמקול לא צמוד לקיר).

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166

שליחה

זה לא נראה כך בתמונות. ההגבהה לא אמורה לשנות את המרחק שלהם מהקיר. רק מהרצפה. אתה רואה... זה כבר נשמע כמו תירוץ. :biggrin:

sufgi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

tnsilver , לא מבין למה אתה חושב שאני מחפש תירוצים לא לרכוש.
אם לא הייתי מעוניין, לא הייתי פותח פוסט ושואל.
אז ראשית, הסר דאגה מליבך בנושא זה.

עכשיו אני רואה את התמונה במחשב בבירור (קודם התכתבתי איתך מהסלולר).
עזוב לרגע את הבחינה האקוסטית, מבחינה אסטטית זה נראה נורא, אין מצב שההנהלה תאשר משהו כזה, ואני עדיין רוצה להשאר עם ההנהלה הנוכחית ;)

האופציה הסבירה היחידה שנשארה היא לשים אותו מצד שמאל. אני אבדוק.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166

שליחה

אני רק מתלוצץ. אל תיקח אישית. עם אסתטיקה אני לא מתווכח ובטח לא עם ההנהלה אבל עכשיו שאני חושב על זה שוב... זה כולה 3 ס"מ... לדעתי, ממה שנראה בתמונות, יש מקום להרחיב את החלק הימני של המדף המרכזי בעוד 3 ס"מ גם אם זה כרוך בקצת אבק. כמו שבני אמר - קודם כל הייתי דואג שהיצירה הזו תגיע אלי. אחר הייתי שובר את הראש איפה לשים אותה.

sufgi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

החלק הימני של המדף המרכזי הוא כ 45 ס"מ מהסנטר לקצה, כך שצריך להרחיב בכ 9 ס"מ (רוצה להשאיר מרחק קטן בין הסנטר לבסיס של הפטיפון), מה שלא ישאיר מקום לרכיב שיעבור למדף השמאלי (היכן שנמצא כרגע הפטיפון).

shigidar
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 434

שליחה

כיוון שהזכירו רוסים, ואולי התכוונו לרוסיות..., אז כל הפוסט הזה מזכיר לי פתגם ברוסית, אני מתרגם תרגום חופשי:
" אתם מחלקים את הפרווה של דב שלא ניצוד" והכוונה היא, אני משוכנע שלאחר רכישת המוצר ימצא מקום ראוי.
תשמע, תקשיב, תהנה.
חנות המוסיקה של הצפון
www.shigidar.com

Stich
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223

שליחה

יכל להיות שאני לא צודק,אבל מקום לפטיפון ש בתמונה לא נירא טוב ,מוזנך.... שבדרך כלל במערכות ,שראיתי לפטיפון מקום מרכזי ומיוחד

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”