המלצה לרסיבר עד 2000 ש"ח מאמזון
- brillix
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 336
ממליץ להאזין ולבחור את מה שנשמע הכי טוב
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
תתקן
@Acejin
·
הייתי מוריד מהמשוואה את הימאה והיתי מכניס פנימה את האונקיו 626 שנותן בראש וולה לדעתי כ 1800 באמזון כולל משלוח.
·
הייתי מוריד מהמשוואה את הימאה והיתי מכניס פנימה את האונקיו 626 שנותן בראש וולה לדעתי כ 1800 באמזון כולל משלוח.
-
Acejin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 271
הייתי היום במחסני חשמל ובעוד חנות אחרת, לצערי שתי החנויות לא החזיקו את הדגמים של הימאהה והדנון.
איפה ראיתם את ה-626 במחיר שאתם מציינים..?! בדקתי בכל האמזונים ורובם בכלל לא שולחים את הדגם הזה לישראל.
תצרפו בבקשה קישור לעמוד של האונקיו 626 מאמזון.
תודה!
איפה ראיתם את ה-626 במחיר שאתם מציינים..?! בדקתי בכל האמזונים ורובם בכלל לא שולחים את הדגם הזה לישראל.
תצרפו בבקשה קישור לעמוד של האונקיו 626 מאמזון.
תודה!
- morgan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 480
מחסני חשמל זה ממש לא המקום..
צריך פיס בחיים 
-
Acejin
-
- חבר פעיל מאוד

מישהו מכיר חנויות מתמחות באזור נתניה? בחנויות חשמל רגילות יש מבחר מצומצם של רסיברים.
ד"א, עשיתי שוב חיפוש באמזון ולא מצאתי באף אחד מהאזורים אונקיו 626, אם מישהו יכול לצרף קישור למכירה של הרסיבר הנ"ל אני מאוד אשמח!
נכון לרגע זה, אני מתלבט בין שני רסיברים:
- Denon AVR-X1000
- Yamaha RX-V477
אם אני לא אמצא חנות שיש בה את שני הרסיברים אז אני פשוט אקנה על סמך המלצתכם, אני רחוק מלהיות אודיופיל ורוב הסיכויים שאני אתלהב משניהם. השאלה אם יש לאחד מהם יתרון על פני השני? שניהם באותו מחיר. איזה רסיבר נותן תמורה טובה יותר למחיר?
רב תודות!
ד"א, עשיתי שוב חיפוש באמזון ולא מצאתי באף אחד מהאזורים אונקיו 626, אם מישהו יכול לצרף קישור למכירה של הרסיבר הנ"ל אני מאוד אשמח!
נכון לרגע זה, אני מתלבט בין שני רסיברים:
- Denon AVR-X1000
- Yamaha RX-V477
אם אני לא אמצא חנות שיש בה את שני הרסיברים אז אני פשוט אקנה על סמך המלצתכם, אני רחוק מלהיות אודיופיל ורוב הסיכויים שאני אתלהב משניהם. השאלה אם יש לאחד מהם יתרון על פני השני? שניהם באותו מחיר. איזה רסיבר נותן תמורה טובה יותר למחיר?
רב תודות!
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
מי שקורא לסוני צעצוע כנראה לא מבין גדול. הביקורות קובעות: סוני רפרנס.
http://www.areadvd.de/tests/test-sony-7 ... ie-spitze/
אונקיו ליגת על, אך מלאים תקלות. אצל ההורים אונקיו סדרה 7 שבק חיים. בכל אופן המלצתי היא 626 או סוני 540 אם בא לך לחסוך. יש לו מערכת כיול.
http://www.areadvd.de/tests/test-sony-7 ... ie-spitze/
אונקיו ליגת על, אך מלאים תקלות. אצל ההורים אונקיו סדרה 7 שבק חיים. בכל אופן המלצתי היא 626 או סוני 540 אם בא לך לחסוך. יש לו מערכת כיול.
- morgan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 480
אם יש לך אפשרות לקפוץ לתל אביב אולי
שם לא חסרים חנויות
שם לא חסרים חנויות
צריך פיס בחיים 
-
Acejin
-
- חבר פעיל מאוד

לצערי לא הצלחתי להחליט בין ה-477 של ימאהה לדנון x1000, אבל שמתי-לב שיש כאן קונזנציוס לגבי האונקיו 626 שאין באף אמזון להזמנה, ולכן אני חושב כבר לקנות את האונקיו 636 מאמזון גרמניה ב-2500 ש"ח.
מה אתם חושבים? האם הרסיבר הזה לא יהיה אוברקיל למערכת עם רמקולים סטליטים 5.1?
תודה לכם!
מה אתם חושבים? האם הרסיבר הזה לא יהיה אוברקיל למערכת עם רמקולים סטליטים 5.1?
תודה לכם!
- brillix
-
- חבר פעיל מאוד

לדעתי לא יהיה אוברקיל, הרמקולים שלך טובים מספיק כדי להנות ממה שיש לו להציע. חבל שאתה מוותר על ההאזנה. יש מלא חנויות בתל אביב/ רמת גן. תתאם אם אחת מהן ותלך לשמוע זאת קניה חשובה מדי בשביל לעשות אותה על "עיוור"
-
Acejin
-
- חבר פעיל מאוד

אני באמת ובתמים חושב שאפילו אם אני אשמע את כל הרסיברים אני לא אצליח לזהות איזה מהם נשמע איכותי יותר, זאת אחת הסיבות שלא מפריע לי לקנות על סמך המלצתכם. כולם כאן המליצו כמעט בפה אחד על ה-626, לצערי אין אותו במלאי אז חשבתי ללכת על ה-636.
תודה לך על העזרה!
תודה לך על העזרה!
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

636 בחירה מצויינת
- brillix
-
- חבר פעיל מאוד

תזמין, אחלה רסיבר
-
Acejin
-
- חבר פעיל מאוד

שאלה אחרונה רגע לפני הזמנה, מערכת הכיול ב-636 נוחה למשתמש הפשוט?
תודה לכם!
תודה לכם!
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4593
לא מכיר ב-636, אבל בדגמים הקודמים עם ה- Audyssey זה Plug and Play.
-
Acejin
-
- חבר פעיל מאוד

קראתי את המפרט של הרסיבר ושמתי לב שבדגם 636 הסירו את ה-Audyssey והחליפו למערכת כיול אחרת שנקראת AccuEQ, מישהו יודע על איזו מערכת מדובר? לפי ביקורות באינטרנט הבנתי שזאת מערכת כיול גרועה.
האם זאת סיבה מוצדקת לחפש רסיבר אחר? אין לי כבר כח
האם זאת סיבה מוצדקת לחפש רסיבר אחר? אין לי כבר כח
- YossiMalool
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 53
@Acejin
מערכת הכיול החדשה היא פיתוח עצמאי של אונקיו...כנראה נמאס להם לשלם לאודיסי...גם לחברות אחרות כמו פיוניר וימאהה יש מערכות כיול משלהם והן לא משתמשות באודיסי..נכון שאודיסי נחשבת לטובה מאוד ויש כאלה שיטענו שהיא מערכת הכיול הכי טובה אבל גם המערכות האחרות עושות את העבודה...אף אחד לא יכול להגיד שלפיוניר או ימאהה אין רסיברים טובים גם בלי האודיסי...אם כמו שאמרת אתה לא כזה אודיופיל אתה לא ממש תרגיש בהבדל עצום והכיול של אונקיו יעשה בשבילך את מה שאתה צריך..אם אתה כבר סגור על 636 והמחיר טוב אז לך על זה..תתחדש ותהנה...
מערכת הכיול החדשה היא פיתוח עצמאי של אונקיו...כנראה נמאס להם לשלם לאודיסי...גם לחברות אחרות כמו פיוניר וימאהה יש מערכות כיול משלהם והן לא משתמשות באודיסי..נכון שאודיסי נחשבת לטובה מאוד ויש כאלה שיטענו שהיא מערכת הכיול הכי טובה אבל גם המערכות האחרות עושות את העבודה...אף אחד לא יכול להגיד שלפיוניר או ימאהה אין רסיברים טובים גם בלי האודיסי...אם כמו שאמרת אתה לא כזה אודיופיל אתה לא ממש תרגיש בהבדל עצום והכיול של אונקיו יעשה בשבילך את מה שאתה צריך..אם אתה כבר סגור על 636 והמחיר טוב אז לך על זה..תתחדש ותהנה...
-
Acejin
-
- חבר פעיל מאוד

רסיבר אונקיו 636 הוזמן!
אני אפתח נושא חדש ברגע שהרמקולים והרסיבר יגיעו.
תודה לך ולכולם על כל הסיוע והתמיכה, עזרתם לי מאוד!
אני אפתח נושא חדש ברגע שהרמקולים והרסיבר יגיעו.
תודה לך ולכולם על כל הסיוע והתמיכה, עזרתם לי מאוד!
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

יופי
@Acejin
·
חבל שקניתה זה *** של רסיבר!!!
סתם ...בחירה מצויינת .במחיר מאוד זול רכשתה שילוב פגזי של רמקולים ורסיבר
·
חבל שקניתה זה *** של רסיבר!!!
סתם ...בחירה מצויינת .במחיר מאוד זול רכשתה שילוב פגזי של רמקולים ורסיבר