תקלה ב-LCD סמסונג פסים על המסך
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אני חושב שה- 40EH5000 עם אחריות חדשה לשלוש שנים היא אופציה סבירה לגמרי. אתה תקבל בתכל'ס מסך די דומה למסך שהתקלקל לך רק חדש ותהיי לך אחריות ושקט לעוד שלוש שנים. לדעתי הוא גם נראה הרבה יותר טוב מה- D550 העבה שהיה לך..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
למה אתה צריך להוסיף כסף בכלל? יש לך אחריות והם צריכים לתקן(אני מניח שהם לא יעשו זאת) או להחליף לך את המסך. חלק מההצעות שהציעו לך מגוחכות!
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
אין לי זמן וכח למלחמות איתם. התלוננתי בפני סמסונג וזה כנראה לא מעניין אותם. לתקן את הטלויזיה שלי הם לא יכולים\רוצים.
מבחינתם, הם הציעו לי את הEH5000 בלי תוספת תשלום ובלי אחריות וזה מהווה החלפה של הטלויזיה שלי.
אלא אם כן למישהו יש פה עוד הצעות לדרכי פעולה אז אני אלך על אחת הטלויזיות שהוצעו לי (כנראה הH6203).
לא יודע איך ה6203 זולה מה5500. ואיך הH6300 עולה 1600 יותר מהשתיים האלו כאשר בחנויות ההפרש הוא רק 200? איך ה48H6400 תעלה לי דרכם 1400 יותר מבחנויות? אין לי מושג, סמסונג אמרו שזה לא באחריותם וכנראה שזה מה שהייבואן מחליט. לפי מה? כנראה שיקולים אינטרסנטיים שלהם.
מבחינתם, הם הציעו לי את הEH5000 בלי תוספת תשלום ובלי אחריות וזה מהווה החלפה של הטלויזיה שלי.
אלא אם כן למישהו יש פה עוד הצעות לדרכי פעולה אז אני אלך על אחת הטלויזיות שהוצעו לי (כנראה הH6203).
לא יודע איך ה6203 זולה מה5500. ואיך הH6300 עולה 1600 יותר מהשתיים האלו כאשר בחנויות ההפרש הוא רק 200? איך ה48H6400 תעלה לי דרכם 1400 יותר מבחנויות? אין לי מושג, סמסונג אמרו שזה לא באחריותם וכנראה שזה מה שהייבואן מחליט. לפי מה? כנראה שיקולים אינטרסנטיים שלהם.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

יכול להיות שכן, תחליט אתה.. אתה זה שצריך לשלם בסוף.oranfu כתב:בשביל עוד 600 שקל, לא עדיף כבר את ה-40H6203?
כי אחריות חדשה עם הEH5000 תעלה לי 600 שקל......
לגבי התמחור המוזר שלהם ולגבי השירות הלא מקצועי שהם מעניקים זה כבר דיון בפני עצמו. אני בכל אופן כבר משתדל לא להמליץ לאנשים לרכוש מסמליין. (אנשים פונים אליי להתייעץ לא רק בפורום)
אבל במקרה שלך, על הנייר, קבלת פתרון. מחליפים לך למסך חדש שדי דומה למסך שהתקלקל. הם לא חייבים לעשות יותר מזה. אם לא אהבת את היחס והשירות שקבלת מהם - תצביע ברגליים פעם הבאה שתחפש מסך או מוצר אחר.
Elrom - להגיד שיחזירו לי את הכסף או יתנו טלויזיה אחרת שוות ערך זה טוב ויפה. בפועל, כסף בחזרה הם לא יתנו לי והם טוענים שהטלויזיה בלי אחריות והתיישנה בשלוש שנים. זאת בעיה שהם כנראה יכולים להחליט להעריך אותה בכמה כסף שבא להם פחות או יותר.
Jacko - אני מסכים. בשורה התחתונה הם כן מציעים לי טלויזיה במקום אז מבחינתם הם עשו את שלהם. כנראה שהם תקועים עם טלויזיה כזאת אז מציעים לי אותה וטלויזיות אחרות מציעים לי בסכומים הזויים על מנת שאני פשוט אתפשר עליה והם ייפטרו ממנה.
אני חושב שמבחינתי אני אעדיף להוסיף 600 שקל ולקבל טלויזיה חדשה יותר (עם קצב רענון תמונה גבוה יותר) על פני מה שהציעו לי.
חבל שזה היחס שלהם, הם בהחלט הפסידו לקוח. אני לא חושב שיש סיכוי שמישהו מהמשפחה שלי יקנה סמסונג וגם לא כל מי שידבר איתי על רכישת טלויזיות. בטח ובטח ובטח שלא מהיבואן הרשמי.
Jacko - אני מסכים. בשורה התחתונה הם כן מציעים לי טלויזיה במקום אז מבחינתם הם עשו את שלהם. כנראה שהם תקועים עם טלויזיה כזאת אז מציעים לי אותה וטלויזיות אחרות מציעים לי בסכומים הזויים על מנת שאני פשוט אתפשר עליה והם ייפטרו ממנה.
אני חושב שמבחינתי אני אעדיף להוסיף 600 שקל ולקבל טלויזיה חדשה יותר (עם קצב רענון תמונה גבוה יותר) על פני מה שהציעו לי.
חבל שזה היחס שלהם, הם בהחלט הפסידו לקוח. אני לא חושב שיש סיכוי שמישהו מהמשפחה שלי יקנה סמסונג וגם לא כל מי שידבר איתי על רכישת טלויזיות. בטח ובטח ובטח שלא מהיבואן הרשמי.
רק שים לב ש"קצב ריענון גבוה" שימושי רק להחלקת תנועה/הפחתת מריחות, ואולי 3D, ומספרים מעל 120 הם לא קצב רענון. אז אם זה השיקול תוודא שזה משנה לך, יש דיונים קודמים בנושא.oranfu כתב:אני חושב שמבחינתי אני אעדיף להוסיף 600 שקל ולקבל טלויזיה חדשה יותר (עם קצב רענון תמונה גבוה יותר) על פני מה שהציעו לי....
כן, הפחתת מריחות זה מה שמדבר אלי כי כפי שרשמתי אני רואה הרבה כדורגל. הבנתי שקצב הרענון הבסיסי שלה זה 120 ולזה מתווספים שאר יכולות כאלה ואחרות. ז"א, מבחינתי זה 120 (לעומת ה60 של הEH5000).
3D אין בדגמים האלה כך שזה לא רלוונטי.
ממה שמצאתי ביקורת ברשת על הטלויזיה הזאת אז התמונה שלה טובה מאוד וגם הסאונד יחסית, אבל מהירות האפליקציות בסמארט (עקב מעבד כפול ליבה ולא מרובע) היא איטית ולא טובה. סמארט לא ממש משנה לי אז זה לא דיל ברייקר.
עד כמה שאני מבין התמונה טובה יותר (גם כחלק מקצב הרענון) משאר האופציות ולכן אני נוטה כלפי הH6203.
3D אין בדגמים האלה כך שזה לא רלוונטי.
ממה שמצאתי ביקורת ברשת על הטלויזיה הזאת אז התמונה שלה טובה מאוד וגם הסאונד יחסית, אבל מהירות האפליקציות בסמארט (עקב מעבד כפול ליבה ולא מרובע) היא איטית ולא טובה. סמארט לא ממש משנה לי אז זה לא דיל ברייקר.
עד כמה שאני מבין התמונה טובה יותר (גם כחלק מקצב הרענון) משאר האופציות ולכן אני נוטה כלפי הH6203.
הציעו לו EH5000 בלי תוספת תשלום ובלי אחריותelrom כתב:הטלויזיה באחריות? שיתקנו אותה. לא יכולים לתקן אותה, שיחזירו לך את הכסף או יתנו טלויזיה אחרת, שוות ערך, בלי לחייב אותך בשקל. זו מטרת האחריות. אל תוותר. לא רוצים? תביעות קטנות....
לדעתי טיפשי להוציא כסף במסגרת אחריות, קח מה שנותנים בחינם וסגור עניין.
אם תרצה בעתיד טלוויזיה חדשה סוני או פנסוניק, ישפאר ויורוקום הם נותני שירות באיכות גבוהה מאוד, לי יש פנסוניק פשוטה עם אחריות ל5 שנים, 50 אינצ' שעולה היום 3300 שקל.
לקחת טלויזיה בלי אחריות בכלל מטריד אותי. אני לא מרוצה בכלל מהשירות שלהם, אבל לפחות אני יודע שכן יהיה איזשהו טיפול בטלויזיה אם יקרה לה משהו. ואני לא מעוניין להחליף טלויזיה כל שנה ככה שאני מעדיף לקחת טלויזיה שאני כן יהיה מרוצה ממנה בשנים הקרובות.
עדכון:
למי שמתעניין, ביום ראשון הודעתי להם שאני רוצה את ה40H6203 בעלות של 1200 (כולל אחריות חדשה לשלוש שנים). אמרו לי שתוך שלושה ימים יקבעו איתי תאריך לאספקת הטלויזיה..
היום בבוקר (רביעי) הם התקשרו ואמרו שיכולים להביא אותה ביום שלישי הבא בבוקר. כששאלתי למה לוקח כל כך הרבה זמן, הם אמרו לי שהם צריכים לקבל אותה מהיבואן וככה זה. ביקשתי לקבל אותה כמה שיותר מאוחר (אחה"צ למשל) כי אני לא יכול בבקרים, נאמר לי שאפשר רק בבוקר. כששאלתי מה עושים אנשים שעובדים הם אמרו לי שאפשר רק בבוקר וזהו...
ביקשתי שיביאו ברביעי הבא מכיוון שאחי סטודנט שלא לומד ברביעי וככה זה נסגר בינתיים.
אבסורד שלוקח להם תכלס שבוע וחצי לספק את הטלויזיה כשבזמן הזה אני יכול אפילו להזמין טלויזיה מחו"ל שתגיע יותר מהר ומגוחך שהם מוכנים לספק אותה רק בשעות הבוקר כשרוב האנשים עובדים.
למי שמתעניין, ביום ראשון הודעתי להם שאני רוצה את ה40H6203 בעלות של 1200 (כולל אחריות חדשה לשלוש שנים). אמרו לי שתוך שלושה ימים יקבעו איתי תאריך לאספקת הטלויזיה..
היום בבוקר (רביעי) הם התקשרו ואמרו שיכולים להביא אותה ביום שלישי הבא בבוקר. כששאלתי למה לוקח כל כך הרבה זמן, הם אמרו לי שהם צריכים לקבל אותה מהיבואן וככה זה. ביקשתי לקבל אותה כמה שיותר מאוחר (אחה"צ למשל) כי אני לא יכול בבקרים, נאמר לי שאפשר רק בבוקר. כששאלתי מה עושים אנשים שעובדים הם אמרו לי שאפשר רק בבוקר וזהו...
ביקשתי שיביאו ברביעי הבא מכיוון שאחי סטודנט שלא לומד ברביעי וככה זה נסגר בינתיים.
אבסורד שלוקח להם תכלס שבוע וחצי לספק את הטלויזיה כשבזמן הזה אני יכול אפילו להזמין טלויזיה מחו"ל שתגיע יותר מהר ומגוחך שהם מוכנים לספק אותה רק בשעות הבוקר כשרוב האנשים עובדים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אכן מגוחך, מעצבן ובלתי מתחשב - כמו כל דבר במדינת ישראל. זה הסטנדרט שלנו. אור לגויים.