מימוש הסיכון בקנייה מאמזון - התפתחות דרמטית

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
TomBrand
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
שם מלא: Tom Brand

שליחה

דבר ראשון תודה על השיתוף.

שאלה -
האם המוצר עצמו מגיע עם שנה אחריות? לא הצלחתי למצוא שזה כתוב בשום מקום.
כשניסיתי להרחיב את האחריות לשנה/שנתיים (זה מציע לך את זה כשאתה רוצה לקנות), האתר אמר לי שאת ההרחבה לאחריות אי אפשר לשלוח לכתובת שלי בישראל. לך הייתה עם זה בעיה או שפשוט יש שנה אחריות על המוצר המקורי?

תודה,
תם

udilo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 182

שליחה

@TomBrand, לא עשיתי שום דבר מיוחד, ולפני הפוסט של @star-blazer לא הייתי מודע לטיב השירות והאחריות שלהם. לפי מה שהבנתי המוצר עצמו כולל שנה אחת, אפילו שלא קראתי את הפרטים - רק יכול להעיד מניסיוני שבאמת עובד.
·

GDany
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
שם מלא: Daniel Gordon

Re: קניה באמזון - תקלה במינוטו HD8763

שליחה

@udilo

שלום לך,

האם אתה יכול להסביר לי איך אתה מצאת את המכונה שקנית באמזון?
אני חיפשתי גם בצרפת, באיטליה ובגרמניה ולא מצאתי אף מכונה שאפשר לשלוח לארץ.
השתנה משהו אחרי 1 לינואר? אף ספק לא מוכן לשלוח ארצה.

בתודה,
דניאל
·

udilo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 182

שליחה

@GDany קניתי מאמזון גרמניה, ומאמזון עצמם בתור ספק. שים לב שיש שם ספקים אחרים, שיכול להיות שלא שולחים לישראל.
בדקתי עכשיו, ולא נראה שמשהו השתנה.
·

GDany
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@udilo
תודה רבה על תשובתך. אני ניסיתי להזמין בדיוק כמו שאתה מציע, כלומר מאמזון כשהם הספק. בכל מכונה שבחרתי נתקלתי באותה הודעה שלא ניתן לשלוח לישראל (סיננתי רק מכונות שאפשר לשלוח דרך amazonglobal).
האם אתה יכול להגיד לי עוד מספר דברים:
1. חשבונך באמזון מוגדר כחשבון ישראלי או אמריקאי?
2. כשנרשמת לאמזון, באיזה אתר עשית זאת (com, de, it וכו')?
3. אתה יכול לשלוח מספר דוגמאות של מכונות שאתה רואה שאפשר לשלוח לישראל?

בתודה מראש,
דניאל

menny
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 917

שליחה

GDany
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@menny
אני מצטער, אבל אצלי זה לא עובד. כשמחפשים את המכונה ששלחת לי לדוגמה, זה נכון שבאתר ניראה שכאילו שולחים אותה לישראל. הבעיה מופיעה לאחר שעושים login עם חשבון שבו מוגדרת כתובת ישראלית למשלוח.
אני לא מבין איך אתם הצלחתם לבצע הזמנות של מכונות אספרסו מאמזון. מה שכן, יש אתר אחר בשם computeruniverse שכן שולח הכל לישראל. הם לא לוקחים כסף על המיסים שאתה תצטרך לשלם כשהמכונה תגיע ארצה ולכן מי שמזמין מהם צריך לדעת שהוא יצטרך לנסוע לדואר המרכזי בתל אביב ולשחרר את החבילה לאחר תשלום המיסים (18% עבור מכונות קפה) ועוד מספר עמלות קטנות.
אני קניתי בסוף בארץ, את הניבונה 831 מ-welovecoffee.
המכונה מצויינת, יחסית שקטה, מהירה מאוד (תוך 5 דקות מההדלקה שלה ממצב קר אתה יוצא עם שני אספרסו אחד אחרי השני, שטיפה וכיבוי). היא קלה לטיפול, אבל היא דורשת ריקון לפחות פעם ביום (בערך לאחר 5 אספרסו ושני לטה או קפוצינו והשטיפות הנדרשות, צריך כבר לרוקן את מגש המיים). המכונה אוטומטית לחלוטין אבל יש אפשרויות רבות להתאים את הקפה לטעמך, באופן קבוע או זמני בעת הכנת הקפה. המכונה מתריעה על כל דבר שחסר לה או לא נמצא במקום שלו, כך שלא יכולה לקרות שום תקלה או שפך עקב שכיחת החזרת חלק למקום שלו.
פילטר המים עולה בערך 60 ש"ח והוא אמור להספיק לחודשיים. אפשר להזמין אותו מ ebay אבל גם שם הוא עולה בערך אותו דבר.
הבעיה היחידה של המכונה היא המחיר הגבוה, אבל מקבלים מרצדס במחיר של וולקסווגן.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5921

שליחה

@GDany
·כשאתה נכנס לאתר, תעשה login, תבצע חיפוש. בתוצאות חיפוש תמיד מופיעה לך מילה new עם מספר - זהו מספר מוכרים שמוכרים את המוצר הזה חדש. תלחץ על המילה new, תקבל רשימת מוכרים. ברשימה הזאת תאתר מוכר amazon, והוא שולח לישראל. עוד אפשרות, זה לבחור בצד שמאל, במסננים, באפשרות amazonglobale eligible, זהו שירות שאיתו שולחים לישראל

GDany
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@dima_vy
תודה על תשובתך. לצערי עם החשבון שלי באמזון זה לא עובד. עשיתי כמו שאמרת, בחרתי new, בחרתי אחד הספקים ששולחים דרך אמזון, ברגע שהגעתי לבחירת הכתובת למשלוח לאחר שבחרתי ישראל, קיבלתי את אותה הודעה שלא ניתן לשלוח ארצה (ראה קובץ מצורף). ניסיתי גם לסנן את הספקים כאשר בחרתי רק את אלו ש שולחים דרק amazonglobal.
אני חושב שמה שמשפיע זה סוג החשבון או משהו בהגדרות שלו. באיזה אתר של אמזון אתה נרשמת?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

GDany כתב:@dima_vy
תודה על תשובתך. לצערי עם החשבון שלי באמזון זה לא עובד. עשיתי כמו שאמרת, בחרתי new, בחרתי אחד הספקים ששולחים דרך אמזון, ברגע שהגעתי לבחירת הכתובת למשלוח לאחר שבחרתי ישראל, קיבלתי את אותה הודעה שלא ניתן לשלוח ארצה (ראה קובץ מצורף). ניסיתי גם לסנן את הספקים כאשר בחרתי רק את אלו ש שולחים דרק amazonglobal.
אני חושב שמה שמשפיע זה סוג החשבון או משהו בהגדרות שלו. באיזה אתר של אמזון אתה נרשמת?
...
·אתה לא הבנתה מה שאני אמרתי:
אתה צריך לקחת לא ספק ששולח דרך אמזון, אלא אמזון עצמה. תראה בתמונה

Pavliker
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 421

שליחה

GDany
ניסיתי הרגע עד הבית 596 יורו (2800~ ש"ח)
תוכל להשתמש בChrome הוא מתרגם לך. (אתה צריך להכניס כתובת משלוח ומיקוד נראה לי, בכל מקרה מה השגיאה שזה רושם?

אני נכנסתי ל 12neu הכוונה לחדש, ושם הספק הכי ראשון אמזון בוחר אותו ומגיע עד לתשלום.

GDany
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@dima_vy
הבנתי טוב מאוד מה שהסברת, אבל ניראה לי שאתם לא רוצים להבין שזה כניראה תלוי בסוג החשבון או משהו אחר. בחרתי בדיוק את הספק אמזון (יש רק אחד בכל הרשימה עבור המכונה הזאת) וזה לא נותן לי להזמין, אנא ראה את התמונה המצורפת, זה מאותו אתר גרמני רק לאחר תירגום של גוגל.

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1488
שם מלא: firebird

שליחה

מילאת בכתובת למשלוח מיקוד?
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

Pavliker
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 421

שליחה

בתמונה הקטנה מקודם, אני לא רואה שהזנת ישראל בכלל.
תנסה להזין ישראל בכתובת למשלוח ומיקוד גם כן..

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

מאיזה אמזון אתה מנסה להזמין? הרגע עשיתי הזמנה כזאת לצורך ניסוי מ-www.amazon.co.uk והם כן שולחים. אם ניסית מאמזון גרמניה, אולי באמת יש בעיה (ניסיתי לקנות משם טלפון והם לא שולחים לארץ. הייתי ממליץ לך לבדוק גם אמזון איטלי, וגם אמזון ספרד וצרפת. בכולם מחירים שונים.

אתה יכול לתת דגם ספציפי שאתה מחפש?

GDany
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@firebird
הכל יש, מיקוד חדש בן 7 ספרות. זה בטוח משהו אחר. יש לי מספר כתובות מוגדרות בחשבון. אם אני בוחר כתובת בארה"ב או קנדה אז אין בעיה. יש לי כתובת גם ברומניה וגם לשם הם לא רוצים לשלוח.
אפשר לפתוח חשבון חדש ולנסות אבל אני כבר לא צריך. רציתי רק להבין מה הבעיה לפעם הבא.
אולי נצליח בסוף לפענח את הבעיה.

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1474

שליחה

ממה שעולה מהשרשור הוא שמשהו בכתובת שלך לא מוצא חן בעיניהם.
האם יש לך תיבת דואר בכתובת הישראלית? זה יכול להפריע.
נסה פשוט לשחק עם הכתובת וראה אם שינוי כלשהו מאפשר משלוח.
אולי העיר לא מוכרת או הרישום של מספר הדירה?
בהצלחה

GDany
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@dima_vy
אתה באמת חושב שלא הכנסתי מדינה לכתובת? אני כמעט ולא קונה כלום בחנויות חוץ מאוכל מזה מספר שנים. הזמנתי מצלמות יקרות הארצה"ב וגרמניה, אני מזמין דברים ב ebay וב aliexpress וגם מאתרים אחרים. מה שאני רוצה להגיד זה שיש לי ניסיון רב בקניות מחו"ל אבל באמזון זה לא עובד.
ניסיתי באמזון איטלקי, גרמני, צרפתי ואנגלי. לפי מדיניות הכתובה של אמזון האולמי הם לא שולחים שום כלום לישראל חוץ מספרים, תקליטים וסרטים.
צריך להיות משהו אחר. כרגע אני לא צריך כלום, קניתי כבר nivona 831 בארץ. רציתי רק להבין איפה הבעיה כדי לדעת לפעם הבא.

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1474

שליחה

@GDany
חבר, כולם מנסים רק לעזור... קח הכל ברוח טובה ובהתייחסות נעימה.
:)

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@GDany
·תשמע, אני רק רציתי לעזור לך, אין לי שום ספק ביכולות שלך, ובאמת אני גם לא מבין למה ישנה בעיה כזאת. אני לא קונה כל כך הרבה דברים באמזון, אבל בחודשים אחרונים עשיתי רכישות, וכמו שאתה רואה בצילומי מסך שלי, הוא מזהה שליחה לישראל כולל מחיר סופי. אם הייתי במצב שלך, הייתי פונה אליהם בצ'אט על מנת לפתור את הבעיה...

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”