בוא נתחיל בלי הקדמות ציניות, בלי לטעון שאתה מבזבז את הזמן שלך, בלי להיות וודאי וחד משמעי ולחזור על אותם נתונים שגויים ולהניח שאם תומר אותם מספר פעמים הם יהיו נכונים.mbd כתב:בקשר לכבוד שנותנים ומקבלים. אם לא היתי מכבד לא היתי ממשיך לנסות ולהסביר כל כך הרבה פעמים.
אין כאן אפילו טיפה של התנשאות . היות ואני לא מסכים אם דעתכם ונותן דעה שונה אז אני מתנשא.מה אני
אמור לעשות לצרף פרחים או חיוכים לכל שורה או פוסט ?...
בעבודתי הקודמת, עסקתי בדיוק בתפקיד שקשור לנושאים אלו. אמנם אני רחוק מלהיות מומחה, אבל כן אספתי מידע שימושי, כמו לדוגמא שתדרי הuplink מוגבלים עד ל 50 מגה, והdownlink לא מוגבל. וראיתי הגדרות CMTS של חברות קצת יותר גדולות מהוט.
כמו שגם אמרתי, מתימטית המידע שאתה מציג לא הגיוני ולא מסתדר. אגב גם לפרוטוקול, תדרי החזור אינם של 6MHZ אלא פחות (לא זוכר אם 3 או 4) סתם לפרוטוקול.
אין שום בעיה להשתמש בתדרים הגבוהים. הסיבה שלא השתמשו בהם בעבר היא בגלל רעשים אבל היום יש טכניקות מצויינות לנצל את תחום התדרים הזה ואף חברה לא תוותר עליו. בתקן מוגדר עד 1003, כלומר התדר האחרון יכול להיות על 1000 מגה הרץ (997-1003). ואפילו לקוחות (חברות כבלים) דורשות את היכולת הזאת.1. כמו שכבר כתבתי הגבולות של תדרי הכבלים הגלובלים [שחלים גם על ישראל] הם 5-1000 אבל בעצם
שמישים רק עד 950 וגם זה לא בשימוש אמיתי. אף אחד לא יכול להעלות מעל 1000 כיוון שזה יפלוש לתדרי
הלווין ובאף מקום בעולם לא מאשרים את זה וכמובן ש DVB לא מאשרים ....
ובכל לא ברור לי מה הכוונה "לחא בשימוש אמיתי" כלומר בשימוש מזויף? עושים כאילו? מדובר במשאב הכי יקר של חברת הכבלים, הם קנאים לכל ביט שעובר שם. באדיקות...
דיברנו כבר על דיבור מתנשא?אז שכח מזה....
טעות מרה בידך. זה פשוט מידע לא נכון ואני לא יודע מאיפה השגת את המידע המוטעה הזה. אבל זה שתמשיך לחזור עליו לא יעשה אותו נכון. לכל חברה יש את מאפייני הרשת שלה ויותר מזה, לכל "סגמנט רשת" יש לפעמים הגדרות שונות של איפה עובר כל שירות, יכול להיות שאני אקבל VOD בתדרי 500 מגה הרץ ואתה בתדרי 200 או 700 או משהו אחר לגמרי.2.כשאני כתבתי ששידורי האינטרנט בכבלים נערכים בין 5-100 לא טרחתי לפרט מה לעליה ומה לירידה.
אבל בעצם האפשרות קיימת להשתמש בהלוך עד 1000 אבל אף אחד לא עושה את זה כיוון שרוב התדרים
העליונים שמורים לדברים אחרים כמו ערוצים ו VOD...
כנ"ל על שידורי אינטרנט.
ממש לא נכון.זאת
חריגה ביחס לחברות הכבלים המובילות בעולם...
עכשיו אתה מאשים את הוט שהמידע שבידך אינו נכון? אל תגזים...אבל מה כבר בעצם אפשר לצפות מ HOT ....
בתור אחד שאכל קונסטלציות לארוחת בוקר, אני יכול להגיד לך שכתבת שטויות גמורות. כמה שהקונסטלציה נמוכה יותר, יש לך פחות ביטים שאפשר להעביר באותם 6MHZ. נכון שכל הQAMs משותפים לכל סגמנט רשת, ויש מידה מסויימת של oversubscription, אבל זה לא בסדרי גודל של מה שאתה מדבר בכלל.בקשר להעברת הנתונים שאתה חושב שזה לא הגיוני . אז בלי לפגוע כניראה שאתה צריך ללמוד איך זה
עובד במציאות. מבלי להכנס ליותר מדי פרטים CMTS משתמש ב FDM אשר שולח 1 - 0 כאות דיגיטלי
והופך אותם ל QSPK או QAM ועושה upconversion וכרגע זה לא משנה אם זה QAM 64 או 256
עדיין הכל נשאר ב טווח ה 6 MHZ . וכן זה יותר מסובך ולוקח זמן להסביר אבל הכל בעצם נעשה בקופסא
קטנה וכל הנתונים מסוגלים לעבור להרבה מאוד לקוחות אפילו אם זה לא נשמע לך הגיוני. [מה כבר כן הגיוני
בעולם האינטרנט] ותתפלא שזה עובד באופן מעולה ב COMCAST ....
בעולם הפיזיקה אין דבר כזה יש מאין...
תגובות כאלה גורמות לי לא לרצות לענות לך. ככה לא מדברים!3. אתה כותב שמה שה DIPLEXER עושה אינו אפשרי פיסיקלי ואתה בעצם מדבר על מכשיר קטן שאתה
כלל לא מכיר ולא ניסת אבל זו ההחלטה שלך ואתה לא חושב שזה מגוחך.?...
אז אם נגיד הוט משתמשים בתדר 900+ לאינטרנט, הDIPLEXER לא יעביר אותו (LPF) והאינטרנט לא יעבוד.אז לידיעתך כך זה עובד . יש ב DIPLEXER שלושה נתיבים HI - LOW - S ו 2 פילטרים H-PASS
L-PASS ה S משמש כמתווך וכשהאותות נכנסים ל DIPLEXER ה S נצמד ל L שזה תדרי הכבלים
ול H שזה תדרי הלווין מתאחד איתם ומעביר אותם דרך הפילטרים שלהם כך שבמשך כל המהלך הזה
הם לא מתקרבים אחד לשני . כאשר הם יוצאים ומתפצלים בסופו של התהליך הדבר חוזר על עצמו רק
לכיוון השני ובכל התהליך אין שום אפשרות לזליגת תדרים אם משתמשים ב DIPLEXER טוב וחתום.
וזה עובד לשני הכיוונים אל הלקוח ומהלקוח. זאת הסיבה שזה הומצא קיים ומאושר ע"י האירופאים
האמריקאים ו DVB אם כל האסמכתות האפשריות. אז כן זה המכשיר שלא נראה לך הגיוני אבל למרות
הכל עובד מצוין....
יום נפלא.אני חוזר ואומר אם לא היתי מכבד אותך לא היתי טורח להסביר .וכל זה באמת בלי שום התנשאות.
יום טוב....