מחירים של מסכים שהם חלום מרומניה הרחוקה
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
זה הזמן להציף את אמזון במיילים לגבי מסכים.המחירים ברומניה הם כמו ברוב אירופה,אין הבדל גדול.
- nirmv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1417
במקומות שונים ניתן לקבל החזר מס מקומי (למשל גרמניה), שיקזז במידה מסויימת את המס הישראלי.epony כתב:תוסיף עלויות מיסים (יותר מ-50% למסכי "50 ומעלה כאמור), שילוח, אחסנה ואחריות, ולא תגיע לדיל הרבה יותר טוב ממה שתקבל בחנות "רגילה" בארץ..........
בייבוא אישי יש רק עלות שילוח. לא אחסנה ובטח לא אחריות.
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
@claudia5
·
אתה כל כך שקוע בעצבים על הנושא
שאתה אפילו לא קורא את התגובה...
חצי שורה הספיק לך להבין שאני יבואן שרוצה לעשוק צרכנים.
קצת הבנת הנקרא.
·
אתה כל כך שקוע בעצבים על הנושא
שאתה אפילו לא קורא את התגובה...
חצי שורה הספיק לך להבין שאני יבואן שרוצה לעשוק צרכנים.
קצת הבנת הנקרא.
- nirmv
-
- חבר ותיק

הבעיה היא לא ביבואנים אלא במדינה שמאפשרת מונופולים ולא מעודדת תחרות ביבוא. יש לאסור בחוק בלעדיות ולעודד יבוא מקביל.
- giladk123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 448
כל המחאות שציינת לגיטימיות, כי ברור לגמרי שהמחירים של המוצרים הנ"ל לא הגיוניים ביחס לרוב העולם. הבעיה היא רק עם המסקנות והפתרונות המוצעים.jacko-il כתב:מדהים אותי שאיכשהו מחאה על מחיר גביע קוטג', הנעלה ורכב זה עניין לגיטימי ויצא לי כבר לראות סדרת כתבות בהקשר של יוקר המחיה בארץ (אני חושב שזה היה בכלכליסט בין היתר).
אני לא מבין, יש איזה טאבו כזה שאסור להתלונן על מחירים גבוהים של טלויזיות? מה פשר התגובות האלה של חברים כאן בפורום שטוענים שזו "בכיינות", "טפשות" ועוד כהנה וכהנה..?
הטענה שלכם היא שצריך לסתום את הפה, לנשוך את הלשון ולפתוח את הארנק לעושק? אז נכון, אני מודה, גם אני משלם ממיטב כספי וקונה כאן בארץ, אך תמיד מרגיש פרייאר. למה? כי אני יודע בדיוק כמה המוצרים האלה אמורים לעלות ומודע לכך שבארץ פשוט חיים באיזו בועה הזויה. אני בהחלט לא שולל לייבא את המסך הבא שלי לבד מחו"ל....
האשמת אנשי עסקים בכך שהם מנסים להרוויח כמה שיותר, לטעמי זה לא יותר מבכיינות אינפנטילית, טיפשית וצבועה.
אף אחד מאלה שהגיב בפורום ולא "זרם" עם הבכיינות של פותח האשכול לא טען שזה לא בסדר שתייבא מוצרים אישית אם זה משתלם לך.
- nirmv
-
- חבר ותיק

ייבוא אישי זה לא פתרון. זה workaround. זה patch שלאורך זמן פוגעת בצרכנים. הפתרון הוא פתיחת שוק הייבוא לתחרות.
- giladk123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 448
אני מסכים אתך שהפתרון טמון בפתיחת השוק והגברת התחרות.nirmv כתב:ייבוא אישי זה לא פתרון. זה workaround. זה patch שלאורך זמן פוגעת בצרכנים. הפתרון הוא פתיחת שוק הייבוא לתחרות....
אבל מה הבעיה עם ייבוא אישי? איך זה פוגע בצרכנים לאורך זמן?
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

זה בכיינות לצפות למחירים כמו במקומות שונים בעולם?מי שמצדיק את המחירים הנל הוא בטוח בעל אינטרס .
כל מי שצרכן מומלץ שיעשה משהוא כדי לשבור את המונופול ואחידות המחירים שקיימים כיום בארץ בתחום.
אני לא יודע אם אני בכיין אבל בטוח כואב לי שיש לימסך של פיליפס סידרה 7 שעלה לי מעל 10 k ובאותו מחיר יכולתי לקבל 65 ״ מסדרה 9 שזה רמה ואכות אחרת.
כל מי שצרכן מומלץ שיעשה משהוא כדי לשבור את המונופול ואחידות המחירים שקיימים כיום בארץ בתחום.
אני לא יודע אם אני בכיין אבל בטוח כואב לי שיש לימסך של פיליפס סידרה 7 שעלה לי מעל 10 k ובאותו מחיר יכולתי לקבל 65 ״ מסדרה 9 שזה רמה ואכות אחרת.
- shay1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2164
אני כמו רבים אחרים כאן חושב שהיבואנים עושים כאן קופה די שמנה על חשבונינו וצריך באמת למצוא דרך לשנות את המשוואה
אני בהחלט בעד יבוא אישי או רכישה מיבוא מקביל הבעיה שמי שנותן כאן בארץ שרות ליבוא המקביל או כלום בריבוע !!!!! וכאן הבעיה שהופכת את הקניה בארץ מיבוא מקביל לפחות כידאית. אפשר לראות היום ברשת מלא מסכים מיבוא מקביל עם שלל "נציגים" אלמונימים כולל גם נציגים שאנחנו מכירים שהשרות שלהם שווה ל...
מי שטען שצריך פתיחת תחרות לעוד יבואנים אז מי שרוצה יכול ללכת למשרד התמת לפתוח תיק יבואן וליבא מה שבא לו
המדינה כיום הסירה כמעט את כול החסמים ליבוא (גם זו אחת הרעות החולות במדינה) אין היום כמעט הגבלות על יבוא
הבעיה שמי שרוצה ליבא לא יוכל ליבא ישירות מהיצרן כי היבואנים המקומיים מקבלים בלעדיות מול היצרן .
אני בהחלט בעד יבוא אישי או רכישה מיבוא מקביל הבעיה שמי שנותן כאן בארץ שרות ליבוא המקביל או כלום בריבוע !!!!! וכאן הבעיה שהופכת את הקניה בארץ מיבוא מקביל לפחות כידאית. אפשר לראות היום ברשת מלא מסכים מיבוא מקביל עם שלל "נציגים" אלמונימים כולל גם נציגים שאנחנו מכירים שהשרות שלהם שווה ל...
מי שטען שצריך פתיחת תחרות לעוד יבואנים אז מי שרוצה יכול ללכת למשרד התמת לפתוח תיק יבואן וליבא מה שבא לו
המדינה כיום הסירה כמעט את כול החסמים ליבוא (גם זו אחת הרעות החולות במדינה) אין היום כמעט הגבלות על יבוא
הבעיה שמי שרוצה ליבא לא יוכל ליבא ישירות מהיצרן כי היבואנים המקומיים מקבלים בלעדיות מול היצרן .
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 25/08/2014 9:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- nirmv
-
- חבר ותיק

·שירות ואחריות. חוקים להגנת הצרכן הישראלים לא תקפים, וקשה לקבל שירות מחו"ל.giladk123 כתב:אני מסכים אתך שהפתרון טמון בפתיחת השוק והגברת התחרות.......
אבל מה הבעיה עם ייבוא אישי? איך זה פוגע בצרכנים לאורך זמן?...
- shay1
-
- חבר ותיק

צריך לחשוב אולי על רכישות קבוצתיות מול נציגים אזוריים באירופה. ולאט לאט ליצור מודעות ליבוא אישי בין שלל הצרכנים
אני חושב שזה יכול להוות מנוף על היבואנים להורדת מחירים אם לא בהתחלה אז בטווח של שנה שנתיים, אם הרכישות הקבוצתיות מחו"ל יגדלו ויקבלו מינוף בהחלט נראה ירידה במחירים כי היבואנים מחוייבם ליצרן למינימום מכירה ומינמום יבוא שהוא לא נמוך בכלל ואם הם לא עומדים במכסה לעיתים זה יוצר להם בעיות מול היצרן.
אני חושב שזה יכול להוות מנוף על היבואנים להורדת מחירים אם לא בהתחלה אז בטווח של שנה שנתיים, אם הרכישות הקבוצתיות מחו"ל יגדלו ויקבלו מינוף בהחלט נראה ירידה במחירים כי היבואנים מחוייבם ליצרן למינימום מכירה ומינמום יבוא שהוא לא נמוך בכלל ואם הם לא עומדים במכסה לעיתים זה יוצר להם בעיות מול היצרן.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

@shay1
·
רעיון הרכישות הקבוצתיות הוא מצויין , אני לאבל לא חושב שתהיה ליבואנים בעיה עם היצרן בחול מהסיבה הפשוטה שמסכים מגיעים לארץ תמיד באיחור ביחס למדינות רבות וגם ככה משווקים כאן בעיקר את הסדרות הנמוכות של החברות וכמעט ואין דגש על מסכי הפרימיום .
מסכי oled של lg נמכרים כאן בקיוסקים כבר חודשים!! (כאן זה אירופה).
בארץ אני עדיין לא ראיתי אותם בחנויות רבות אם בכלל.
אפשר להתחיל להתכוונן על קבוצתית של הlg oled 4k שבדרך
·
רעיון הרכישות הקבוצתיות הוא מצויין , אני לאבל לא חושב שתהיה ליבואנים בעיה עם היצרן בחול מהסיבה הפשוטה שמסכים מגיעים לארץ תמיד באיחור ביחס למדינות רבות וגם ככה משווקים כאן בעיקר את הסדרות הנמוכות של החברות וכמעט ואין דגש על מסכי הפרימיום .
מסכי oled של lg נמכרים כאן בקיוסקים כבר חודשים!! (כאן זה אירופה).
בארץ אני עדיין לא ראיתי אותם בחנויות רבות אם בכלל.
אפשר להתחיל להתכוונן על קבוצתית של הlg oled 4k שבדרך
- satih
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
האמת בינתיים דבר עיקרי שעוצר אותי מלרכוש מסך בחו"ל זה הובלה. זה או לשלוח עם חברת בלדרות כמו פדקס ולשלם המון ויש מצב לעמלות שקר בשחרור מכס, או לשלוח אם איזה buy2usa ולא בטוח שיתחסו עליו בזהירות ראויה. טלוויזיה זה דבר גדול, כבד ושביר, והייתי כבר בכמה מחסני חברות בלדרות כדי לראות את החוסר כבוד לרכוש יקר של אחרים. הייתי מסתכן עם חוסר אחריות תמורת שליש/חצי מחיר בארץ.
אם להתארגן בקניה קבוצתית ולדאוג שהמסכים ישלחו ביחד בדומה לאיך שהם נשלחים ליבואנים, הייתי מצטרף.
אם להתארגן בקניה קבוצתית ולדאוג שהמסכים ישלחו ביחד בדומה לאיך שהם נשלחים ליבואנים, הייתי מצטרף.
- shay1
-
- חבר ותיק

ראשית בשילוח עם אחת מחברות השילוח הגדולות אתה מבוטח במקרה של נזק
שנית ברכישה קבוצתית אפשר להצתרף למקום בתוך מכולה ולשלוח בים (קצת יותר מורכב)
שנית ברכישה קבוצתית אפשר להצתרף למקום בתוך מכולה ולשלוח בים (קצת יותר מורכב)
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- satih
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
רק אם ניתן להראות נזק פיזי. הטלוויזיות ארוזות בצורה כזו שלא ישברו גם אם יעברו הרבה התעללות, אבל הובלה לא מתאימה יכולה לדפוק את המנגנון הפנימי/חיבורים/פאנל ואז כבר לא תוכיח שלא בא ככה מהחנות. תוסיף מחיר הובלת אקספרס ועמלות שחרור מוגזמות של חברות שילוח והדיל כבר לא כל כך אטרקטיבי.
דיברתי דווקא על ההצעה השניה, לשכור מכולה או חלק ממנה ולהיות אחראים על הובלה מתאימה.
דיברתי דווקא על ההצעה השניה, לשכור מכולה או חלק ממנה ולהיות אחראים על הובלה מתאימה.
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

אני חושב שאוליי ניתן לעשות הזמנה כמותית דרך אמזון.לבקש מוצר ספציפי ושהם יעשו את העבודה כי להם העלויות נמוכות משמעותית.
- shay1
-
- חבר ותיק

לא נראה לי שזה יעבוד אבל שווה בדיקהclaudia5 כתב:אני חושב שאוליי ניתן לעשות הזמנה כמותית דרך אמזון.לבקש מוצר ספציפי ושהם יעשו את העבודה כי להם העלויות נמוכות משמעותית....
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- firebird
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
ממש לא מסכים איתך. ראה את אמאזון לדוגמא - נותנת שירות משכמה ומעלה.nirmv כתב:·שירות ואחריות. חוקים להגנת הצרכן הישראלים לא תקפים, וקשה לקבל שירות מחו"ל..........
רק כדי לסבר את האוזן - בתחילת יוני הזמנתי מוטו G לבן משפחה, לפני כשבוע המכשיר התקלקל, הרמקול בצילצול נשמע DISTORTED או לא נשמע בכלל.
פניתי לאמאזון UK בצאט ומיד שלחו לי חדש והנפיקו לי מסמכי RMA לשליחת המכשיר הישן. המכשיר החדש מגיע ללא עלויות שלי, לא משלוח לא מע"מ ולא מיסים.
אם המכשיר היה נקנה בארץ הייתי צריך להכניס אותו למעבדה לכמה ימים ולרוב היו מספרים שנמצאה קורוזיה במכשיר ולכן הוא כבר לא באחריות......
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
בשוק חפשי יש שתי מטרות מנוגדות הצרכנים מנסים להוריד מחיר למינימום והספקים מנסים להעלות מחירים ולמקסם רווחים.
בארץ השוק הוא שוק חפשי ולכן היבואנים שדורשים כסף רב אינם גנבים.
הם פשוט מצליחים למכור ולכן ממשיכים להעלות מחירים.
אותו דבר היה עם הקוטג' וכאשר היה מרד צרכנים המחירים ירדו אבל עלו חזרה לאחר שהסערה חלפה.
בארצות הברית מרד צרכנים זה דבר מובן ולכן לא רואים מחירים כל כך הזויים שם נהגים בארצות הברית נוסעים עוד 4-5 מייל כדי לקנות דלק בתחנה שבה הדלק נמוך בסנט וחצי מהתחנה שליד הבית שלהם.
בגדול אני חושב שהבעיה היא בצרכנים ולא בספקים. כי כל עוד הצרכנים פותחים את הכיס הספקים יעלו מחירים.
וזה נכון בכל דבר לא רק במסכים
אותו דבר היה עם הקוטג' וכאשר היה מרד צרכנים המחירים ירדו אבל עלו חזרה לאחר שהסערה חלפה.
בארצות הברית מרד צרכנים זה דבר מובן ולכן לא רואים מחירים כל כך הזויים שם נהגים בארצות הברית נוסעים עוד 4-5 מייל כדי לקנות דלק בתחנה שבה הדלק נמוך בסנט וחצי מהתחנה שליד הבית שלהם.
בגדול אני חושב שהבעיה היא בצרכנים ולא בספקים. כי כל עוד הצרכנים פותחים את הכיס הספקים יעלו מחירים.
וזה נכון בכל דבר לא רק במסכים
- shay1
-
- חבר ותיק

אצלנו אין שוק "חופשי" זה הכול בכאילו ,כי כולם עושים קומבינה ויוצרים קרטלים של מחירים ע.ע חברות הסלולאר ,חברות בטלוויזיה בלווין ובכבלים מדינה לא צריכה לחוקק חוק שיגן על זכויות הצרכן כאשר שירות והגינות במסחר צריך להיות דבר ורצון טבעי של הסוחרים .בניגוד לארה"ב ששם הגישה מראש היא שונה אתה לא צריך להתחנן לקבל תחרות או לחוקק חוק להחזיר מוצר תוך פרק זמן מסויים .כי המנטליות של המסחר היא שונה מעצם תפיסת העולם שלהם. לעניין המסכים בארה"ב לכל מדינה יש לה התיחסות עצמאית ויש דילר אזורי לכל מדינה .כאן אצלנו החרם הצרכני לא יכול לעבוד כי אין אלטרנטיבה אלה רק להביא ביבוא אישי. אין דילרים רשמיים יותר מאחד לכל יצרן ובטח לא תשב בבית ותגיד אני עכשיו לא קונה מסך למרות שאני חיב כי המסך התקלקל רק כדי לעודד חרם צרכני זה לא יקרה. והיבוא הפארללי הוא יותר מושחת ללא יוצא מין הכלל בכול הקשור לאמינות ושרות בהשוואה ליבואנים הרשמיים לכן מבחינתי כאילו הוא לא קיים במשוואה. והאלטרנטיבה הנכונה להילחם בגזלנות של היבואנים היא רק להביא ביבוא אישי צריך לתת לזה פרסום ולהוציא למודעות צרכנית כמה שיותר גדולה ואז נוכל לראות תוצאותmolvy כתב:בשוק חפשי יש שתי מטרות מנוגדות הצרכנים מנסים להוריד מחיר למינימום והספקים מנסים להעלות מחירים ולמקסם רווחים.
וזה נכון בכל דבר לא רק במסכים...
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.