מחפש לקנות אוזניות חדשות ב1000-1500 שקל
-
Maoz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 147
התייחסת בעיקר בעניין הניידות והנוחות, שכן יכול להיות שאני אסכים לוותר על הm-100 במידה דגם אחר בתקציב הזה או קצת יותר שהאיכות סאונד שלו יותר טובה
השימוש שלי מחוץ לבית הוא בנסיעות באוטובוס בעיקר וזה בערך שעה+ ביום, השימוש בבית לפעמים גם מגיע לזה
ככה שאני אשמח לשמוע אם מבחינת סאונד יש משהו עדיף
תודה!
השימוש שלי מחוץ לבית הוא בנסיעות באוטובוס בעיקר וזה בערך שעה+ ביום, השימוש בבית לפעמים גם מגיע לזה
ככה שאני אשמח לשמוע אם מבחינת סאונד יש משהו עדיף
תודה!
- atraf
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 915
התייחסתי בעיקר לעניין הזה כי אלו הם בעיקר המאפיינים שמבליטים כל אוזניה על גבי השנייה..
לגבי הסאונד אני אישית לא שמעתי אותם ככה שהרושם שלי הוא רק מדעות של אנשים אחרים, והרושם שאני קיבלתי הוא שמבחינת סאונד הם כולם מאוד זהים, הM100 כנראה טיפה טוב יותר, אבל שוב בסופו של דבר מה שגורם לאחד להיות טוב יותר מהשני הם המאפיינים שנוספים לסאונד ומה שמתאים לך.
חכה לדעות נוספות אולי מישהו בעל נסיון גדול יותר יוכל לתת לך דעה נוספת..
לגבי הסאונד אני אישית לא שמעתי אותם ככה שהרושם שלי הוא רק מדעות של אנשים אחרים, והרושם שאני קיבלתי הוא שמבחינת סאונד הם כולם מאוד זהים, הM100 כנראה טיפה טוב יותר, אבל שוב בסופו של דבר מה שגורם לאחד להיות טוב יותר מהשני הם המאפיינים שנוספים לסאונד ומה שמתאים לך.
חכה לדעות נוספות אולי מישהו בעל נסיון גדול יותר יוכל לתת לך דעה נוספת..
-
Maoz
-
- חבר פעיל מאוד

אוקי אחכה לעוד דעות של אנשים
מאיפה כדאי להזמין?
מאיפה כדאי להזמין?
-
Maoz
-
- חבר פעיל מאוד

הלכתי להאזין במגוון האוזניות שהציעו לי פה וגם כאלה שהמליצו לי בכמה חנויות:
ATH-M50x - צליל מדוייק, נקי, באס טוב ונוחות
Beyerdynamic DT 770 PRO 32 - לא יצא לי לשמוע בהם, אשמח לדעת איך הם
Beyerdynamic Custom One Pro - צליל פחות טוב מה50x, באס חזק יותר שמגבירים אותו, נוחות, ריפוד ממש טוב בחילק של הקשת אבל החלקים בין הקשת לאוזניה מאוד הציקו לי וגם זה שאי אפשר לקפל אותו בכלל
Sennheiser Momentum - לא יצא לי לשמוע בהם, אשמח לדעת איך הם
SENNHEISER HD6-7-8 - שמעתי ב2 הדגמים הפחות טובים שמסתבר שאחד מהם מויעד לדיג'יים, הסאונד שלהם היה לי קצת מוזר, יכול להיות שהן לא מתקפלות?
SHURE SRH940 - רציתי לשמוע בהן אבל לא היה בתצוגה, איך הן? שמעתי בדגם 440 נראה לי והיה צליל טוב, אבל הן היו לי קצת מאסיביות
ורציתי גם לדעת אם יש פה מישהו שהיה באותה התלבטות ואם כן מה הוא רכש
וגם אם יש פה אנשים שרכשו v-moda m-100, יצא לכם לשמוע באוזניות שהזכרתי כאן? מה דעתכם?
ושאלה אחרונה, איפה כדאי לרכוש(במידה וזה לא את הm-100)?
תודה רבה!
ATH-M50x - צליל מדוייק, נקי, באס טוב ונוחות
Beyerdynamic DT 770 PRO 32 - לא יצא לי לשמוע בהם, אשמח לדעת איך הם
Beyerdynamic Custom One Pro - צליל פחות טוב מה50x, באס חזק יותר שמגבירים אותו, נוחות, ריפוד ממש טוב בחילק של הקשת אבל החלקים בין הקשת לאוזניה מאוד הציקו לי וגם זה שאי אפשר לקפל אותו בכלל
Sennheiser Momentum - לא יצא לי לשמוע בהם, אשמח לדעת איך הם
SENNHEISER HD6-7-8 - שמעתי ב2 הדגמים הפחות טובים שמסתבר שאחד מהם מויעד לדיג'יים, הסאונד שלהם היה לי קצת מוזר, יכול להיות שהן לא מתקפלות?
SHURE SRH940 - רציתי לשמוע בהן אבל לא היה בתצוגה, איך הן? שמעתי בדגם 440 נראה לי והיה צליל טוב, אבל הן היו לי קצת מאסיביות
ורציתי גם לדעת אם יש פה מישהו שהיה באותה התלבטות ואם כן מה הוא רכש
וגם אם יש פה אנשים שרכשו v-moda m-100, יצא לכם לשמוע באוזניות שהזכרתי כאן? מה דעתכם?
ושאלה אחרונה, איפה כדאי לרכוש(במידה וזה לא את הm-100)?
תודה רבה!
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
V-moda M-100 מול ATH-M50: ה M-100 כיפיות ועם צליל "V" קצת מודגש. במה יותר גדולה ב M-100.
ה M50 יותר מאוזנות כמו שאמרת אבל הן פחות נוחות לשימוש לאורך זמן ופחות כיפיות.
ה M50 יותר מאוזנות כמו שאמרת אבל הן פחות נוחות לשימוש לאורך זמן ופחות כיפיות.
-
Maoz
-
- חבר פעיל מאוד

יצא לך לשמוע בשניהם? או שזה מסקירות ברשת?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

היה לי את ה M50 ואת ה M-100 שמעתי איזה רבע שעה בחנות. ה M-100 נוחות מאוד ונראות טוב.
אם אתה מחפש אזניות ניידות ה M50 בעייתיות לדעתי. הן די גדולות ומחממות. גם נראות קצת מוזר כשמסתובבים איתם בחוץ.
שמע, אני אגיד לך עוד משהו, ככה נקודה למחשבה:
ניסיתי מספר אזניות סגורות כדי שישמשו אותי גם לבית וגם לנסיעות עד שהבנתי שזה לא תופס וזה פשוט לא מה שאני מחפש. אזניות פתוחות הרבה יותר טובות לבית ואזניות IEM איכותיות הרבה יותר נוחות לנסיעות ונותנות תמורה לכסף כמו או יותר מסגורות. אז עכשיו יש לי גם פתוחות וגם IEM איכותיות ואני מבסוט.
אני חושב שהמגיב הראשון אמר לך בערך את אותו דבר.
אם אתה מחפש אזניות ניידות ה M50 בעייתיות לדעתי. הן די גדולות ומחממות. גם נראות קצת מוזר כשמסתובבים איתם בחוץ.
שמע, אני אגיד לך עוד משהו, ככה נקודה למחשבה:
ניסיתי מספר אזניות סגורות כדי שישמשו אותי גם לבית וגם לנסיעות עד שהבנתי שזה לא תופס וזה פשוט לא מה שאני מחפש. אזניות פתוחות הרבה יותר טובות לבית ואזניות IEM איכותיות הרבה יותר נוחות לנסיעות ונותנות תמורה לכסף כמו או יותר מסגורות. אז עכשיו יש לי גם פתוחות וגם IEM איכותיות ואני מבסוט.
אני חושב שהמגיב הראשון אמר לך בערך את אותו דבר.
-
Maoz
-
- חבר פעיל מאוד

הגודל של הm50x ושאר האוזניות שבדקתי בחנות לא הפריעו לי, הפריע לי שאי אפשר היה לקפל חלק מהם
באיזה חנות שמעת אותם? יש אותם בארץ?
אני רוצה לקנות זוג אחד של אוזניות, אני לא הולך לקנות 2..
באיזה חנות שמעת אותם? יש אותם בארץ?
אני רוצה לקנות זוג אחד של אוזניות, אני לא הולך לקנות 2..
- freedom_il
-
- חבר ותיק

שמעתי אותם בחנות בבוסטון. יש אותן בדי הרבה חנויות בארה"ב. V-Moda וביטס...
אם אתה רוצה רק זוג אחד אני הייתי ממליץ לך בכלל על IEM אבל אתה יודע, אתה מחליט...
אם אתה רוצה רק זוג אחד אני הייתי ממליץ לך בכלל על IEM אבל אתה יודע, אתה מחליט...
-
Maoz
-
- חבר פעיל מאוד

עכשיו אני קצת מבולבל
לא בדקתי עד עכשיו אוזניות IEM
אם אני הולך על אוזניות סגורות ההמלצה מבחינת סאונד היא על m100 או m50x לפי ההאזנה שהייתה לך? מבחינת נוחות לנסיעות, נראה לי שאין בעיה ואצליח להיסחב איתן.
אופציה שנייה: אם אני אלך על אוזניות IEM, הן משתוות לאיכות של שני האוזניות שהזכרתי למעלה? איזה אוזניות מומלצות בתקציב שלי ולמזויקה שאני שומע?
כמובן שהתקציב שלי מתאים לארה"ב, לא לארץ..
תודה!
אם אני הולך על אוזניות סגורות ההמלצה מבחינת סאונד היא על m100 או m50x לפי ההאזנה שהייתה לך? מבחינת נוחות לנסיעות, נראה לי שאין בעיה ואצליח להיסחב איתן.
אופציה שנייה: אם אני אלך על אוזניות IEM, הן משתוות לאיכות של שני האוזניות שהזכרתי למעלה? איזה אוזניות מומלצות בתקציב שלי ולמזויקה שאני שומע?
תודה!
- freedom_il
-
- חבר ותיק

בקשר להעדפה של M50 מול ה M-100, זה קשה לענות. הן נשמעות די שונה (למרות שאת ה M-100 שמעתי רק רבע שעה בערך).Maoz כתב:עכשיו אני קצת מבולבל
תודה!...
באותו תקציב, יש מצב שהייתי בוחר ב M-100 למרות שאני יודע שהן פחות מאוזנות ופחות ניטרליות כי הן יותר מפורטות עם במה גדולה יותר. מצד שני, ה M50 זולות יותר. אם אתה כבר מגיע לתקציב של 300$, אז עוד אופציה לשקול היא ה ATH-WS99 שטובות מה M50 בכל פרמטר.
בקשר ל IEM: לשמיעה יום יומית, אני יכול להגיד לך שאחרי כמה נסיונות של סגורות וביניהם ה M50, קניתי GR07 BE והייתי ממש מבסוט לתקופה ארוכה. לא מזמן החלפתי אותן ל IE80 ואני לא חושב ששמעתי אזניות סגורות שנשמעות לי יותר טוב מהן (פרט אולי ל P7). לכן ההמלצה שלי הייתה לשקול IEM. יש עוד אופציות ל IEM כמובן, אני חיפשתי משהו עם באס טוב ולכן בחרתי במה שבחרתי.
-
Maoz
-
- חבר פעיל מאוד

היי
תודה רבה שענית
אחרי מחשבה, הגעתי למסקנה שאני אקנה אוזניות קטנות(מה ההבדל בין iem לin ear?) לנסיעות ואוזניות over ear לבית
עכשיו השאלה אם כדאי לי ללכת על אוזניות פתוחות לבית או סגורות(הן יהיו מחוברות ישירות למחשב בלי מגבר), אני חושב שיהיו מקרים שאני כן ארצה לשמוע בהם מחוץ לבית, בטח זה יקרה פעם ב..
לגבי האוזניות לנסיעות, יש עוד המלצות?
אולי כדאי לי לפתוח דיון חדש?
תודה רבה שענית
אחרי מחשבה, הגעתי למסקנה שאני אקנה אוזניות קטנות(מה ההבדל בין iem לin ear?) לנסיעות ואוזניות over ear לבית
עכשיו השאלה אם כדאי לי ללכת על אוזניות פתוחות לבית או סגורות(הן יהיו מחוברות ישירות למחשב בלי מגבר), אני חושב שיהיו מקרים שאני כן ארצה לשמוע בהם מחוץ לבית, בטח זה יקרה פעם ב..
לגבי האוזניות לנסיעות, יש עוד המלצות?
אולי כדאי לי לפתוח דיון חדש?
- atraf
-
- חבר פעיל במיוחד

מה התקציב לכל זוג ?
freedom נתן לך אופציות טובות גם לIEM וגם לאוזניות קשת.
freedom נתן לך אופציות טובות גם לIEM וגם לאוזניות קשת.
-
Maoz
-
- חבר פעיל מאוד

התקציב לכל זוג זה מה שרשום בנושא, פשוט אני אקנה כל אחד במרווח..
לגבי הie80, אני רואה שכולם ממליצים עליהם, מה ההבדל בין הדגם הזה לie8?
לגבי האוזניות קשת, יש סיכוי לשמוע את הv moda m100 בארץ?
נראה שהמון אנשים ממליצים להוסיף עוד קצת כסף ולקנות אותם ולא את ה50x של אודיו טכניקה, אני מפחד לקנות על עיוור
לגבי ATH-WS99, הן גם עדיפות על הv moda?
לגבי הie80, אני רואה שכולם ממליצים עליהם, מה ההבדל בין הדגם הזה לie8?
לגבי האוזניות קשת, יש סיכוי לשמוע את הv moda m100 בארץ?
נראה שהמון אנשים ממליצים להוסיף עוד קצת כסף ולקנות אותם ולא את ה50x של אודיו טכניקה, אני מפחד לקנות על עיוור
לגבי ATH-WS99, הן גם עדיפות על הv moda?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

ה IE80 החליפו את ה IE8 ושיפרו כל מיני בעיות שהיו להן. למשל, ב IE8 שינוי של הבאס השפיע גם על תדרים אחרים וב IE80 השינוי בבאס משפיע רק על... הבאס.
את ה WS99 לא שמעתי אבל הן בטוח טובות יותר מה M50. יש להן דרייבר גדול יותר ופדים מעור (נוח יותר).
את ה WS99 לא שמעתי אבל הן בטוח טובות יותר מה M50. יש להן דרייבר גדול יותר ופדים מעור (נוח יותר).
- LQDForce
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 776
WS99 אחלה. אם התקציב נמוך ואתה אוהב באס, הן יהיו מצוינות.
-
Maoz
-
- חבר פעיל מאוד

סבבה אז אני אלך על הie80, אם יש לי אפשרות שיביאו לי אותן מגרמניה או מארה"ב, מאיפה יותר כדאי ודרך איזה אתר להזמין?
לגבי הover ear, הבאס חשוב לי אבל לא בקטע מטורף.. אני לא מחפש מכונת בומים לתוך המוח
יותר חשוב לי צליל מדוייק וטוב למוזיקה שאני שומע וגם באס טוב(כמובן שכל שאר הדברים שצריך)
בקיצור, הכל במידה טובה
לגבי הover ear, הבאס חשוב לי אבל לא בקטע מטורף.. אני לא מחפש מכונת בומים לתוך המוח
יותר חשוב לי צליל מדוייק וטוב למוזיקה שאני שומע וגם באס טוב(כמובן שכל שאר הדברים שצריך)
בקיצור, הכל במידה טובה
- atraf
-
- חבר פעיל במיוחד

תזמין אותם מפה
http://www.amazon.de/gp/product/B005N8W ... KAKR8XB7XF
לא צריך שיביאו לך המחיר יוצא כמעט אותו הדבר 1040 ש"ח עד הבית
מאמין שתוך גג שבועיים (ואני נסחף) הם אצלך.
http://www.amazon.de/gp/product/B005N8W ... KAKR8XB7XF
לא צריך שיביאו לך המחיר יוצא כמעט אותו הדבר 1040 ש"ח עד הבית
מאמין שתוך גג שבועיים (ואני נסחף) הם אצלך.
- orel1994
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
אם יש לך דרך להביא מארה"ב אז https://www.massdrop.com/buy/sennheiser-ie80-audiophile-iemMaoz כתב:סבבה אז אני אלך על הie80, אם יש לי אפשרות שיביאו לי אותן מגרמניה או מארה"ב, מאיפה יותר כדאי ודרך איזה אתר להזמין?
בקיצור, הכל במידה טובה...
- atraf
-
- חבר פעיל במיוחד

אתה באמת חושב שכדאי לו להמתין עכשיו קרוב לחודשיים לאוזניות רק בשביל לחסוך 150 ש"ח? פלוס הסיכון שיתפס במכס כשיגיע לארץ (למרות שהסיכוי קלוש מאוד הוא קיים )
בלי קשר לפי דעתי תמיד עדיף אם אפשר להזמין מאמזון, השירות שלהם זה בונוס מעולה.
בלי קשר לפי דעתי תמיד עדיף אם אפשר להזמין מאמזון, השירות שלהם זה בונוס מעולה.