HOT HD-עדכון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
lito,
לא נכנסנו לתחום הטכנולוגי כלל, עד כמה שאני יודע הוט ממשיכים בכיוון של MPEG2 ולא עוברים ל-H264. זה בהחלט מוזיל את המעבר שלהם ל-HDTV, אבל יכול לגרום לבעיות בעתיד (בעיות בעשיית RELAY של ערוצים נוספים ישירות, וכן בעיות רוחב פס). מצד שני, זה מאפשר להם לרוץ על זה היום ולא להמתין.
guypick,
טכנולוגיה חדשה = עלות נוספת. מה חדש בזה?
גם אם תרצה נגן של HD DVD או BD, תצטרך להוסיף כסף... מדובר כאן בערוץ פרמיום ובטכנולוגיה שהיא כיום נחשבת סופר-פרמיום. אין לי ספק שיהיה הסדר דומה גם אצל יס (ע"ע הוט מג'יק, יס מקס) - כלומר, השקעה בממיר + עלות חודשית. אני מעריך שהעלויות לערוץ יהיו בין 15 ל-25 ש"ח לחודש.
לגבי הורדה, זה תמיד נכון, אבל לפי מה שראיתי מההדגמות של HOT, הם משדרים איכות מאוד גבוהה ותכנים מאוד מעניינים. זה בפירוש הרבה יותר קל לפתוח את הטלויזיה ולראות סרט מאשר להוריד אותו מ-NG.
מבחינתי החיסרון העיקרי הוא שאני צריך מנוי של הוט, אני כבר מנוי של יס (ומחוייב לעוד שנה לפחות). הייתי רוצה את האופציה להיות מסוגל לקבל את הערוץ הזה וזהו.
לא נכנסנו לתחום הטכנולוגי כלל, עד כמה שאני יודע הוט ממשיכים בכיוון של MPEG2 ולא עוברים ל-H264. זה בהחלט מוזיל את המעבר שלהם ל-HDTV, אבל יכול לגרום לבעיות בעתיד (בעיות בעשיית RELAY של ערוצים נוספים ישירות, וכן בעיות רוחב פס). מצד שני, זה מאפשר להם לרוץ על זה היום ולא להמתין.
guypick,
טכנולוגיה חדשה = עלות נוספת. מה חדש בזה?
גם אם תרצה נגן של HD DVD או BD, תצטרך להוסיף כסף... מדובר כאן בערוץ פרמיום ובטכנולוגיה שהיא כיום נחשבת סופר-פרמיום. אין לי ספק שיהיה הסדר דומה גם אצל יס (ע"ע הוט מג'יק, יס מקס) - כלומר, השקעה בממיר + עלות חודשית. אני מעריך שהעלויות לערוץ יהיו בין 15 ל-25 ש"ח לחודש.
לגבי הורדה, זה תמיד נכון, אבל לפי מה שראיתי מההדגמות של HOT, הם משדרים איכות מאוד גבוהה ותכנים מאוד מעניינים. זה בפירוש הרבה יותר קל לפתוח את הטלויזיה ולראות סרט מאשר להוריד אותו מ-NG.
מבחינתי החיסרון העיקרי הוא שאני צריך מנוי של הוט, אני כבר מנוי של יס (ומחוייב לעוד שנה לפחות). הייתי רוצה את האופציה להיות מסוגל לקבל את הערוץ הזה וזהו.
- פילפלון
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 235
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
רק סבלנות...
רק סבלנות,גם ליס יהיו ערוצי HD (כנראה 4 ערוצים)מבחינתי החיסרון העיקרי הוא שאני צריך מנוי של הוט, אני כבר מנוי של יס (ומחוייב לעוד שנה לפחות). הייתי רוצה את האופציה להיות מסוגל לקבל את הערוץ הזה וזהו...
אם אתה מרוצה מהשירות של יס ,לא הייתי ממליץ לך למהר לעבור להוט רק
בגלל ערוץ HD
הבנתי. לפעמים "משלימים/מוסיפים" מידע בצורה אוטונומית...oferlaor כתב:lito,
....
נראה לי לא הגיוני.
יקנו ממירים חדשים ומיושנים במכירת חיסול, ובעתיד , כפי שכתבת, יצטרכו להמיר ל MPEG2 את התכנים המיובאים בשיטות דחיסה החדישות. רווח מידי, עלויות עולות בעתיד הלא רחוק .
אני מקווה שההמרה ל MPEG2 לא מודידה איכות ...ושישמרו על רמת מחירים הגיוני עם הספקה של תכנים מעודכנים:roll:
מדברים כרגע רק על MPEG2 , את הממיר ייבאו כנראה טלראן היושבים בחולון...
עלות חבילת ה-HD כרגע נאמדת ב-15 ש"ח. לאחרונה רכשה חברת HOT עשרות רבות של סרטי HD.
לדעתי הבזבוז האמיתי הוא ברוחב סרט שחברת HOT כל כך משוועת לו, כיוון שערוץ HD זולל 8MHZ בשיטת MPEG2 מול כחצי מזה בשיטה החדשה יותר.
ואכן הממיר תומך בסראונד מלא.
עלות חבילת ה-HD כרגע נאמדת ב-15 ש"ח. לאחרונה רכשה חברת HOT עשרות רבות של סרטי HD.
לדעתי הבזבוז האמיתי הוא ברוחב סרט שחברת HOT כל כך משוועת לו, כיוון שערוץ HD זולל 8MHZ בשיטת MPEG2 מול כחצי מזה בשיטה החדשה יותר.
ואכן הממיר תומך בסראונד מלא.
- oferlaor
- מנהל

MPEG2 לא אומר מה איכות התמונה, זה קשור אך ורק לקצב הנתונים. אגב, אני מאוד מקווה שהם ישקיעו יותר מ-8M כי זה עלוב ביותר. כיום אני לא יודע כמה הם מעבירים אבל זה הרבה הרבה יותר (לדעתי לפחות 15M).
לגבי יס, לא יודע מי אמר לגבי 4 ערוצים, זה נשמע לי מופרך לחלוטין.
יש שם חוסר ברוחב פס ועד כמה שאני יודע, המכרז לממירים עדיין לא סגור.
היתרון הוא שטכנולוגית קל מאוד עבורם להתחיל לשדר (להוט דרוש יותר זמן הכנה). כרגע נראה שהוט עולים לאוויר הרבה לפני יס.
לגבי יס, לא יודע מי אמר לגבי 4 ערוצים, זה נשמע לי מופרך לחלוטין.
יש שם חוסר ברוחב פס ועד כמה שאני יודע, המכרז לממירים עדיין לא סגור.
היתרון הוא שטכנולוגית קל מאוד עבורם להתחיל לשדר (להוט דרוש יותר זמן הכנה). כרגע נראה שהוט עולים לאוויר הרבה לפני יס.
קצב הנתונים של HOT HD גבוה למדיי. ישנם 8 ערוצים על הטרנספונדר שלו, כשה-7 האחרים הם ערוצים עם תמונת סטילס, שקופית, ברזולוציה רגילה (544x576) וביטרייט נמוך.
נכון להיום, הביטרייט הממוצע של הערוץ הוא 17.9Mbps (ביטרייט מינימלי 16.7Mbps וביטרייט מקסימלי 19.1Mbps). נתונים אלו מכובדים ביותר לוידאו של 1080i.
רצועת האודיו היא Dolby Digital 48khz 384kbps, ומספר ערוצי האודיו משתנה בהתאם לתוכן בין 5.1 ל2.0.
נכון להיום, הביטרייט הממוצע של הערוץ הוא 17.9Mbps (ביטרייט מינימלי 16.7Mbps וביטרייט מקסימלי 19.1Mbps). נתונים אלו מכובדים ביותר לוידאו של 1080i.
רצועת האודיו היא Dolby Digital 48khz 384kbps, ומספר ערוצי האודיו משתנה בהתאם לתוכן בין 5.1 ל2.0.
השאלה האם זה ישאר ברמה הזאת? הניחוש שלי שלא.yonezet כתב:קצב הנתונים של HOT HD גבוה למדיי. ישנם 8 ערוצים על הטרנספונדר שלו, כשה-7 האחרים הם ערוצים עם תמונת סטילס, שקופית, ברזולוציה רגילה (544x576) וביטרייט נמוך.
רצועת האודיו היא Dolby Digital 48khz 384kbps, ומספר ערוצי האודיו משתנה בהתאם לתוכן בין 5.1 ל2.0....
- oferlaor
- מנהל

NEW_WAVE,
לא הבנתי, הרי הם כבר משדרים ומקדדים, אז אני לא מבין מה חסר...
לא הבנתי, הרי הם כבר משדרים ומקדדים, אז אני לא מבין מה חסר...
היו 3 מוקדי שידור עכשיו 2 .
במסגרת האיחוד בונים בגליל ים מוקד אחד תחת קידוד אחד ומאחר ששתי הקבוצות שניגשו למכרז היו צריכות להציע שיפורים וחידושים לטווח הארוך ,זה כולל שילוב HD למשל PVR EPG ,חבילות תכנים, וכל מיני חידושים טכנולוגים אינטראקטיבים .
במסגרת האיחוד בונים בגליל ים מוקד אחד תחת קידוד אחד ומאחר ששתי הקבוצות שניגשו למכרז היו צריכות להציע שיפורים וחידושים לטווח הארוך ,זה כולל שילוב HD למשל PVR EPG ,חבילות תכנים, וכל מיני חידושים טכנולוגים אינטראקטיבים .
למשל חברת NEGRAVISION קידוד ערוצי זהב
למשל חברת NEGRAVISION קידוד ערוצי זהב הנה מה יש להם להציע בתחום HD ......
http://www.nagravision.com/pdf/NagraGuide.pdf
http://www.nagravision.com/pdf/NagraGuide.pdf
- oferlaor
- מנהל

כל הכבוד לחברה האלה, גם קידוד בקצב גבוה, גם תוכן מעודכן ואיכותי.
אני מוריד את הכובע. יפה לראות שעושים עבודה טובה בארץ הזו (לא חסר ציניקנים, חשוב לשים מילה טובה כשאנשים עובדים יפה!).

אני מוריד את הכובע. יפה לראות שעושים עבודה טובה בארץ הזו (לא חסר ציניקנים, חשוב לשים מילה טובה כשאנשים עובדים יפה!).
לידיעתכם, התוכן בערוץ HD עודכן בהמשך לבקשה אישית של כמה מאנשי הפורום..
כידוע הערוץ עדיין אינו מסחרי ולכן התוכן אינו עובר רענון מדי חודש.
תהנו מהתוכניות החדשות, כמו כן כל יום החל משעה 22:00 משודר BEKINI DESTINATION ,תוכנית שטרם שודרה עד כה המסקרת איים וערים אקזוטיים יחד עם דוגמניות המקום צילומיים מרהיבים של המקומות הכי יפים בעולם והכל בביקיני.
המשך צפייה מהנה.
כידוע הערוץ עדיין אינו מסחרי ולכן התוכן אינו עובר רענון מדי חודש.
תהנו מהתוכניות החדשות, כמו כן כל יום החל משעה 22:00 משודר BEKINI DESTINATION ,תוכנית שטרם שודרה עד כה המסקרת איים וערים אקזוטיים יחד עם דוגמניות המקום צילומיים מרהיבים של המקומות הכי יפים בעולם והכל בביקיני.
המשך צפייה מהנה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים