הצעה חדשה שקיבלתי מהוט
שווה לי באמת לנסות, אני פשוט מפחד שהם בסוף באמת ינתקו אותי, לא קרה לאף אחד שהתעקש התעק התעקש ובסוף באמת ניתקו אותו?
לא הגיוני שאני משלם בחודש 360 שקל על אותה חבילה כמו הבחור מלמעלה בזמן שהוא משלם 307 ועוד עם פיירבוקס, פשוט עובדים עליי.
לא הגיוני שאני משלם בחודש 360 שקל על אותה חבילה כמו הבחור מלמעלה בזמן שהוא משלם 307 ועוד עם פיירבוקס, פשוט עובדים עליי.
·זאת המטרה שלהם להתיש אותך עד שבאמת תפחד, תעזוב את זה ותמשיך לשלם להם הרבה יותר מדי כסף. ואם אתה בכל זאת מפחד כל כך אתה יכול לקבל פשוט את המחיר שהשימור הטלפוני יתן לך לפני הגעת המשמר שטח ואני בטוח שזה יצא הרבה פחות מ 360. מקסימום שבאים לאסוף לך את הציוד ואתה רואה שהם לא יורדים יותר אז תגיד שאתה מתחרט ואתה רוצה להשאר.. אין לך מה להפסיד פה, רק ככה הוט מבינים אין דרך אחרת..iii2 כתב:שווה לי באמת לנסות, אני פשוט מפחד שהם בסוף באמת ינתקו אותי, לא קרה לאף אחד שהתעקש התעק התעקש ובסוף באמת ניתקו אותו?
לא הגיוני שאני משלם בחודש 360 שקל על אותה חבילה כמו הבחור מלמעלה בזמן שהוא משלם 307 ועוד עם פיירבוקס, פשוט עובדים עליי....
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אולי זה רק אני ואולי זה משהו אחר...
מציע למי שפירסם את המחיר הזה שיפרסם את כל פרטי החבילה... כולל לכמה זמן ההצעה... האם בסופו של דבר זה נסגר ואם אפשר לצרף מסמך של HOT שמאשר את החבילה (אפשר להסתיר את הפרטים האישיים.
אני מהבוקר עם הוט והם לא מכירים חבילה כזו לטענתם זה שקר מוחלט
רק לידיעתכם, גם לי יש את אותה החבילה רק במחיר 339.99
חבילה טריפל טופ פרמיום, אינטרנט תשתית 30 מגה, טלפון ללא הגבלה, כל החבילות (האמת גם פרמיון דחפו לי וגם וי או די עקב טעויות בחשבון הקודם, במקום זוכוי הוסיפו לי חבילות)... ספק הוטנט חינם מכוון שאני גם בHOT MOBILE בפלאפון
מציע למי שפירסם את המחיר הזה שיפרסם את כל פרטי החבילה... כולל לכמה זמן ההצעה... האם בסופו של דבר זה נסגר ואם אפשר לצרף מסמך של HOT שמאשר את החבילה (אפשר להסתיר את הפרטים האישיים.
חבילה טריפל טופ פרמיום, אינטרנט תשתית 30 מגה, טלפון ללא הגבלה, כל החבילות (האמת גם פרמיון דחפו לי וגם וי או די עקב טעויות בחשבון הקודם, במקום זוכוי הוסיפו לי חבילות)... ספק הוטנט חינם מכוון שאני גם בHOT MOBILE בפלאפון
ברור שהם יגידו לך שהם לא מכירים חבילה כזאת וזה שקר מה חשבת תתקשר וישר תקבל? זה לא עובד ככה אצל הוט, המטרה שלהם זה להחזיק אותך במחיר הכי גבוה שאפשר ורק כשאין ברירה הם יורדים למחירים כאלה.. תאיים בניתוק תגיע למצב שיקבעו לך איסוף ציוד ואז תתחיל לקבל מחירים כאלה וזה לא לוקח יום או יומיים..JEXY כתב:אולי זה רק אני ואולי זה משהו אחר...
חבילה טריפל טופ פרמיום, אינטרנט תשתית 30 מגה, טלפון ללא הגבלה, כל החבילות (האמת גם פרמיון דחפו לי וגם וי או די עקב טעויות בחשבון הקודם, במקום זוכוי הוסיפו לי חבילות)... ספק הוטנט חינם מכוון שאני גם בHOT MOBILE בפלאפון...
התקשרתי להוט, בסוף מסתבר שאני משלם 320 על כל הערוצים, טלפון ללא הגבלה, 100 מגה ושלושה ממירי HD. דיברתי ודיברתי, הגעתי לשימור לקוחות ולהפתעתי גם אחרי שביקשתי ניתוק לא הציעו לי שום הצעה. גם שרמזתי להם שאני אישאר אם יוסיפו לי פיירבוקס באותו המחיר ולא בתוספת של 15 שקלים, עדיין לא ירדו אילו בשקל, ובסוף הם אמרו לי שמחר יתקשרו אליי כדי לקבוע ניתוק.
בדרך כלל אני לא מגיע כל כך רחוק, יש טעם להמשיך? עם כמה שאני רוצה להתנתק מהוט לעבור ליס זאת הוצעה גבוהה בהרבה שאין לי מקום בשבילה עכשיו, ואני מפחד שהוט באמת ינתקו אותי בסוף.
בדרך כלל אני לא מגיע כל כך רחוק, יש טעם להמשיך? עם כמה שאני רוצה להתנתק מהוט לעבור ליס זאת הוצעה גבוהה בהרבה שאין לי מקום בשבילה עכשיו, ואני מפחד שהוט באמת ינתקו אותי בסוף.
אין לך מה לפחד אתה משלם 4000 שקלים
בשנה ואתה מפחד?
אלי התקשר נציג שימור שטח
וששאל מתי אני בבית כדי שיקח את הממירים
וכל הציוד שלהם , קבעתי איתו שעה
הוא הגיע ורצה להתחיל לפרק ,
אמרתי לו אתה לא רוצה לשכנע אותי להישאר?
הוא אמר שהבין שאני קשה ואין לו סיכוי
אמרתי לו בוא תנסה אולי תצליח
והתשובה ברורה ....נשארתי וקיבלתי מה שרציתי .
גם אם לא הייתי מקבל בסוף מה שהייתי רוצה תכננתי עם אישתי
שהיא תגיד שהיא לא מוכנה להתנתק מהוט וככה הייתי אומר לו -
בסדר אני נכנע ונשאר איתכם .
בכל מקרה הם רוצים את הכסף שלך יותר ממה שאתה חושב כנראה .... בהצלחה!!!
בשנה ואתה מפחד?
אלי התקשר נציג שימור שטח
וששאל מתי אני בבית כדי שיקח את הממירים
וכל הציוד שלהם , קבעתי איתו שעה
הוא הגיע ורצה להתחיל לפרק ,
אמרתי לו אתה לא רוצה לשכנע אותי להישאר?
הוא אמר שהבין שאני קשה ואין לו סיכוי
אמרתי לו בוא תנסה אולי תצליח
והתשובה ברורה ....נשארתי וקיבלתי מה שרציתי .
גם אם לא הייתי מקבל בסוף מה שהייתי רוצה תכננתי עם אישתי
שהיא תגיד שהיא לא מוכנה להתנתק מהוט וככה הייתי אומר לו -
בסדר אני נכנע ונשאר איתכם .
בכל מקרה הם רוצים את הכסף שלך יותר ממה שאתה חושב כנראה .... בהצלחה!!!
-
nati777
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לא קיבלתי שום מסמך
לא ביקשתי
מה שכן נציגת שימור הלקוחות הבטיחה לחזור אחרי 3 ימי עסקים כאשר ההצעה החדשה תיכנס לפועל
אחרי שבוע היא חזרה אליי ואמרה שהעסקה יצאה לפועל ואמרה מה היא כוללת.
אני לא חושב שרימו אותי אבל אם כן אתנתק מהם...
אגב, את המבצע הזה קיבלתי לאחר סיום שנה בטריפל שכלל 30 מגה , 500 דקות בטלפון ו3 חבילות בטלוויזיה ב251 ש"ח לחודש.\
לאחר סיום המבצע רצו להעלות את המחיר ל270 ש"ח לחודש ולהוריד ל12 מגה ואז אחרי איומים בהתנתקות קיבלתי את המבצע החדש.
מה שכן נציגת שימור הלקוחות הבטיחה לחזור אחרי 3 ימי עסקים כאשר ההצעה החדשה תיכנס לפועל
אחרי שבוע היא חזרה אליי ואמרה שהעסקה יצאה לפועל ואמרה מה היא כוללת.
אני לא חושב שרימו אותי אבל אם כן אתנתק מהם...
אגב, את המבצע הזה קיבלתי לאחר סיום שנה בטריפל שכלל 30 מגה , 500 דקות בטלפון ו3 חבילות בטלוויזיה ב251 ש"ח לחודש.\
לאחר סיום המבצע רצו להעלות את המחיר ל270 ש"ח לחודש ולהוריד ל12 מגה ואז אחרי איומים בהתנתקות קיבלתי את המבצע החדש.