טופ אודיו ואונקיו 818 מאמזון גרמניה: בעיה בכרטיס HDMI; נפתר לאחר הרבה זמן
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אור - בעיקרון יש איזה מגנון שאם אתה משנה משהו לפני שעבר זמן X או שמישהו אחריך כתב - אז לא נכתב "נערך" בהודעה.
- mbd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
·epony כתב:אני יכול להישבע שבמקור התגובה האחרונה של @Newboy כללה את הצירוף "במסגרת האחריות"......
צודק גם אני ראיתי את זה.
-
Newboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2430
חברים אני בהתחלה אכן כתבתי, כי כך הבנתי, שזה במסגרת האחריות
אבל שיחה עם טופ אודיו הבהירה לי, שלטענתם זה לא כך, ולכן ערכתי את ההודעה
אני חייב לציין שזה מאוד עצבן אותי. אני כבר כמה שבועות מתכתב עם אונקיו אירופה, ולא בכדי לדעת מהם מיהי המעבדה בארץ. את זה ידעתי מראש. אני התכתבתי איתם בשאלת האחריות
ולכן היום שלחתי מייל נוסף לאונקיו, האם כוונתם שזה יתוקן במסגרת אחריות למוצר
נחכה לתשובה...
בכל מקרה הרסיבר כבר אצל טופ אודיו
אבל שיחה עם טופ אודיו הבהירה לי, שלטענתם זה לא כך, ולכן ערכתי את ההודעה
אני חייב לציין שזה מאוד עצבן אותי. אני כבר כמה שבועות מתכתב עם אונקיו אירופה, ולא בכדי לדעת מהם מיהי המעבדה בארץ. את זה ידעתי מראש. אני התכתבתי איתם בשאלת האחריות
ולכן היום שלחתי מייל נוסף לאונקיו, האם כוונתם שזה יתוקן במסגרת אחריות למוצר
נחכה לתשובה...
בכל מקרה הרסיבר כבר אצל טופ אודיו
- yuria
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
@of1978
·איזה אינטרס כלכלי יש לטופאודיו לתקן את הרסיבר שלא נקנה בארץ.
במקרה שלך פשוט הרווחת
במקרה שלך פשוט הרווחת
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
-
Newboy
-
- חבר ותיק

@yuria
·
האם לא יכולה להיות איזה התחשבנות בין היצרן ובין נותן השירות בארץ - המעבדה?
היצרן יכול לשפות אותו. אני מניח. או לקזז את עלות התיקון מעלות החלקים שהמעבדה בכל מקרה מזמינה מהיצרן עבור עבודות שהיא מבצעת במעבדה שלה
·
האם לא יכולה להיות איזה התחשבנות בין היצרן ובין נותן השירות בארץ - המעבדה?
היצרן יכול לשפות אותו. אני מניח. או לקזז את עלות התיקון מעלות החלקים שהמעבדה בכל מקרה מזמינה מהיצרן עבור עבודות שהיא מבצעת במעבדה שלה
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
·אין אינטרס, אבל כשהיצרן שולח להם את החלק להחלפה ודורש מהם לתקן את זה רק בשביל שהלקוח יהיה מרוצה... אז הם יעשו את זה.yuria כתב:@of1978
במקרה שלך פשוט הרווחת...
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
-
Newboy
-
- חבר ותיק

ההודעה ההזויה שאונקיו שלחו לי עכשיו
וזה אחרי שהם יודעים היטב, שהרסיבר נקנה בגרמניה, שאני בישראל, ושאני שואל אותם במפורש, אם ההפניה שלהם לטופ אודיו אומרת, שהתיקון הוא על חשבונם -
pleased to inform you that a good will repair has been authorised on your receiver, PLEASE NOTE THAT THIS GOOD WILL IS DIRECTED TO COMPONENTS ON THE PCB BOARD ONLY ANY OTHER FAULT WILL NOT BE INCLUDED IN THIS GOOD WILL. Please see here - http://www.eu.onkyo.com/en/authorised-s ... -378.html- for the list of service points in your country and find the one nearest to you.Then contact them to make the arrangements to have your unit repaired.
THIS AUTHORISATION IS ONLY VALID FOR THE ORIGINAL COUNTRY OF PURCHASE. PROOF OF PURCHASE MUST BE SUPPLIED WITH THIS EMAIL TO THE SERVICE CENTRE.
PLEASE MAKE SURE A COPY OF THIS EMAIL IS INCLUDED IN THE BOX WITH THE AVR .......
Dear Service Partner : Authorised for goodwill repair for parts, labour & Shipping to customer will be covered by Onkyo. Please remember to quote above ticket number on all email/billing regarding this repair job.
האם יושבים שם אנשים שיש להם בעיה בהבנת הנקרא של המיילים הכתובים באנגלית כ"כ פשוטה וברורה אליהם?
והרי הם שלחו אותי במייל קודם לטופ אודיו... אז מה בכלל פשר המייל החדש?
אני מיואש....
pleased to inform you that a good will repair has been authorised on your receiver, PLEASE NOTE THAT THIS GOOD WILL IS DIRECTED TO COMPONENTS ON THE PCB BOARD ONLY ANY OTHER FAULT WILL NOT BE INCLUDED IN THIS GOOD WILL. Please see here - http://www.eu.onkyo.com/en/authorised-s ... -378.html- for the list of service points in your country and find the one nearest to you.Then contact them to make the arrangements to have your unit repaired.
THIS AUTHORISATION IS ONLY VALID FOR THE ORIGINAL COUNTRY OF PURCHASE. PROOF OF PURCHASE MUST BE SUPPLIED WITH THIS EMAIL TO THE SERVICE CENTRE.
PLEASE MAKE SURE A COPY OF THIS EMAIL IS INCLUDED IN THE BOX WITH THE AVR .......
Dear Service Partner : Authorised for goodwill repair for parts, labour & Shipping to customer will be covered by Onkyo. Please remember to quote above ticket number on all email/billing regarding this repair job.
האם יושבים שם אנשים שיש להם בעיה בהבנת הנקרא של המיילים הכתובים באנגלית כ"כ פשוטה וברורה אליהם?
והרי הם שלחו אותי במייל קודם לטופ אודיו... אז מה בכלל פשר המייל החדש?
אני מיואש....
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
-
Newboy
-
- חבר ותיק

שלחתי מייל נוסף לאונקיו אירופה. ממתין להתייחסותם ... עגום
- yuria
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
בהצלחה

מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
-
Newboy
-
- חבר ותיק

להלן תשובת אונקיו אירופה
You can have it fixed in Israel, just bring it to the distributor we contacted. The email was only to confirm the Goodwill repair.
מזה אני מבין, שעלי להעביר את המייל הקודם בצירוף המייל הזה לטופ אודיו, כדי שהתיקון יהיה בארץ ובחינם.
אני מעביר במקביל לטופ אודיו, ומקווה שאכן כך יהיה ושלא יהיה טלפון שבור.
מזה אני מבין, שעלי להעביר את המייל הקודם בצירוף המייל הזה לטופ אודיו, כדי שהתיקון יהיה בארץ ובחינם.
אני מעביר במקביל לטופ אודיו, ומקווה שאכן כך יהיה ושלא יהיה טלפון שבור.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
תעביר את כל המילים לטופ אודיו, שלא יהיו להם ספקות והשגות...
-
Newboy
-
- חבר ותיק

@epony
·
כך עשיתי. אני מקווה שלא יהיו התברברויות נוספות ושהם ישמרו על השם הטוב (?!) שיש להם כנותני השירות כאן בארץ
כמובן שאני אעדכן כשהם יענו לי
·
כך עשיתי. אני מקווה שלא יהיו התברברויות נוספות ושהם ישמרו על השם הטוב (?!) שיש להם כנותני השירות כאן בארץ
כמובן שאני אעדכן כשהם יענו לי
-
Newboy
-
- חבר ותיק

והינה התשובה הלא מובנת של טופ אודיו, לאור התחייבותה
של אונקיו לממן את התיקון -
"לא נוכל לאשר תיקון ללא חיוב לרסיבר שלא נקנה בישראל.
מציע לך לפנות לחנות בה רכשת את הרסיבר".
שלחתי את המייל שלהם במקור (עברית) בצירוף תרגום לאנגלית לאונקיו, ואני ממתין לתגובת אונקיו
"לא נוכל לאשר תיקון ללא חיוב לרסיבר שלא נקנה בישראל.
מציע לך לפנות לחנות בה רכשת את הרסיבר".
שלחתי את המייל שלהם במקור (עברית) בצירוף תרגום לאנגלית לאונקיו, ואני ממתין לתגובת אונקיו
-
Newboy
-
- חבר ותיק

גם אונקיו לא מבינים את טופ אודיו
תשובתם -
you told me you got an email from the distributor in Israel saying that they will fix it. So what changed. We authorized a Goodwill repair. Top Audio should just repair it
ועל כך עניתי להם -
I also do not understand them. Don't they trust your obligation in your authorized goodwill repair :
"Dear Service Partner : Authorised for goodwill repair for parts, labour & Shipping to customer will be covered by Onkyo"??
Can you please clarify the matter with them
you told me you got an email from the distributor in Israel saying that they will fix it. So what changed. We authorized a Goodwill repair. Top Audio should just repair it
ועל כך עניתי להם -
I also do not understand them. Don't they trust your obligation in your authorized goodwill repair :
"Dear Service Partner : Authorised for goodwill repair for parts, labour & Shipping to customer will be covered by Onkyo"??
Can you please clarify the matter with them
-
Newboy
-
- חבר ותיק

קיבלתי היום הצעת מחיר מטופ אודיו להחלפת כרטיס HDMI , בעלות של 1616 ש"ח (כבר שילמתי 260 ש"ח עבור בדיקה).
העברתי את הצעת המחיר לאונקיו, שטרם ענו לי על המייל האחרון שלי אליהם
ממתין....
העברתי את הצעת המחיר לאונקיו, שטרם ענו לי על המייל האחרון שלי אליהם
ממתין....
- of1978
-
- חבר ותיק

באיזה שהוא מייל של אונקיו העולמית היה רשום לך שזה יתוקן תחת אחריות ? או שפשוט יש לך איתם דו שיח של חרשים...
John Patrick Mason
John Patrick Mason
-
Newboy
-
- חבר ותיק

@of1978
·
אונקיו הסכימו לממן את עלות התיקון (בתנאים שהם פירטו) והציגו את זה כמחווה של רצון טוב מצדם, אבל טופ אודיו לא הביעו רצון לכבד זאת ואני מבין שהם דורשים שאני אשלם.
ולכן שבתי ופניתי לאונקיו וביקשתי שיבהירו את העניין עם טופ אודיו. אני עדיין לא מבין, מה אכפת לטופ אודיו, איזה כיס משלם להם (אונקיו או אני) אלא אם כן מדובר בפרנציפ או ברצון לא ליצור תקדים, שאנשים יקנו רסיברים בחו"ל במחיר הרבה הרבה יותר זול מהמחיר שהם מוכרים אותו בארץ, ולאחר מכן אונקיו תסכים לתקן או לשאת בעלות התיקון בארץ
אותי זה לא צריך כמובן לעניין. ואני ממתין להבהרות מצד אונקיו ולתשובה למייל שלי אליהם...
אני אשמח אם טופ אודיו יציגו את העמדה שלהם, בפני כל קהל הקוראים וחברי הפורום.
·
אונקיו הסכימו לממן את עלות התיקון (בתנאים שהם פירטו) והציגו את זה כמחווה של רצון טוב מצדם, אבל טופ אודיו לא הביעו רצון לכבד זאת ואני מבין שהם דורשים שאני אשלם.
ולכן שבתי ופניתי לאונקיו וביקשתי שיבהירו את העניין עם טופ אודיו. אני עדיין לא מבין, מה אכפת לטופ אודיו, איזה כיס משלם להם (אונקיו או אני) אלא אם כן מדובר בפרנציפ או ברצון לא ליצור תקדים, שאנשים יקנו רסיברים בחו"ל במחיר הרבה הרבה יותר זול מהמחיר שהם מוכרים אותו בארץ, ולאחר מכן אונקיו תסכים לתקן או לשאת בעלות התיקון בארץ
אותי זה לא צריך כמובן לעניין. ואני ממתין להבהרות מצד אונקיו ולתשובה למייל שלי אליהם...
אני אשמח אם טופ אודיו יציגו את העמדה שלהם, בפני כל קהל הקוראים וחברי הפורום.
נערך לאחרונה על ידי Newboy ב 14/08/2014 12:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- of1978
-
- חבר ותיק

לגבי התקדים זה בדיוק מסביר את ההתנהגות של טופ אודיו ואני לא אתפלא אם הם קוראים פה בפורום.
כמו שכתבתי לך בתחילת השרשור לגבי ה MARANTZ שלי, גם אצלי היתה בהתחלה "אי הבנה" עם היבואן אבל לבסוף התרצו ואני חייב להגיד שלאחר האישור הם התנהגו איתי סך הכל בסדר.
אגב ההתנהלות שלי מול מרנטז העולמית התה ללא דופי.
אם אתה שואל את דעתי... אחרי שאונקיו הבטיחו לך משהו אני לא מאמין שיחזרו בהם וזה רק עניין של כמה טופ אודיו יערימו קשיים וימרחו את הזמן.
בהצלחה ואני מאמין שזה רק עניין של זמן
כמו שכתבתי לך בתחילת השרשור לגבי ה MARANTZ שלי, גם אצלי היתה בהתחלה "אי הבנה" עם היבואן אבל לבסוף התרצו ואני חייב להגיד שלאחר האישור הם התנהגו איתי סך הכל בסדר.
אגב ההתנהלות שלי מול מרנטז העולמית התה ללא דופי.
אם אתה שואל את דעתי... אחרי שאונקיו הבטיחו לך משהו אני לא מאמין שיחזרו בהם וזה רק עניין של כמה טופ אודיו יערימו קשיים וימרחו את הזמן.
בהצלחה ואני מאמין שזה רק עניין של זמן
John Patrick Mason
John Patrick Mason
-
Newboy
-
- חבר ותיק

אונקיו מזועזעים מטופ אודיו, ועשו אסקלאציה לדרגים גבוהים יותר:
I did ask TOPAUDIO to perform a GOODWILL repair. I am very sorry that he would try to charge you for the repair. I will forward this case to my supervisor.
את המייל שלהם הנ"ל שלחו אונקיו אירופה לשלושה מנהלים באונקיו US
אני מזכיר, שאונקיו התחייבה לממן את עלות התיקון .. טופ אודיו לא אמורים למיטב ידיעתי לשלם שקל מכיסם.
טופ אודיו -

את המייל שלהם הנ"ל שלחו אונקיו אירופה לשלושה מנהלים באונקיו US
אני מזכיר, שאונקיו התחייבה לממן את עלות התיקון .. טופ אודיו לא אמורים למיטב ידיעתי לשלם שקל מכיסם.
טופ אודיו -