חברת היינסנס 4k

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

אני אישית חושב כמו טל. הייתי מעדיף סמסונג 55f8000 במחיר הזה. ואם כבר הייסנס אז לא 4K כי זה ללא Hdmi 2.0 ולכן די חסר תכלית לעניות דעתי. אבל מי שרוצה 65" לא יקר זה בהחלט כיוון אם כי רצוי לבדוק דגם FHD כי גם אני יודע שה"מוח" במסכי הייסנס לא ברמה מי יודע מה גבוה והייתי מוותר על הupscale שלו.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177

שליחה

Coresh כתב:טל, כבר נאמר במספר מקומות כולל בפורום הזה, שבהרבה מקרים תכני FHD נראים טוב יותר על מסכי 4K מאשר על מסכים FHD,
...
נשמע לא הגיוני.

Coresh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 358

שליחה

נשמע לא הגיוני לך, אבל זה ככה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

דווקא לי זה כן נשמע הגיוני ואני גם אסביר מדוע - צפיפות פיקסלים.
על אותו גודל מסך יש יותר פיקסלים שאו שהם קטנים יותר או שיש בינהם פחות שטח שחור לא מנוצל.
ההמרה של תוכן FHD ל- UHD פשוטה - צריך 4 פיקסלים כדי להביע מידע שיש בפיקסל אחד. לכן, במקרה הכי גרוע יראו אותו דבר, אבל לא רואה איך אפשרי לראות פחות טוב. אלא אם הפאנל והעיבוד פשוט באיכות נמוכה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177

שליחה

אבל במרחק צפיה רגיל אתה רחוק מהמסך.

אולי אנשים משווים מסכי 1080p ממוצעים לעומת מסכי 4K יקרים, ואז זה פשוט עניין של איכות פנל באופן כללי?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

שליחה

1080p היה נראה הרבה פחות טוב על הסמסונג 9000 (אותו מסך שנסקר באתר לאחרונה) לאחר צפיה ב תכני 4K. על SD אני מעדיף לא לדון, פשוט חוויה לא נעימה.
אם התכנים יהיו 1080p או 4K בלבד - אין בעיה. כל דבר אחר בגודל 65 אינץ' פשוט נראה רע. כמו שחברינו מעלה jacko-il ציין - זה מעט מאוד פיקסלים על המון פיקסלים, זה לא יוכל להראות טוב, לא משנה אם זה סמסונג או האייר או הייסנס.
Vocare Ad Regnum

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אני חושב שלא הסברתי טוב קודם את מה שרציתי להגיד -
רציתי לומר שאין סיבה, לפחות אני לא רואה כזו, שתכני 1080 יראו פחות טוב על מסך UHD מאשר על מסך FHD. הכוונה למסכים באותו הגודל..

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159

שליחה

upscaling מ 1080p ל 4K זה לא פשוט להכפיל כל פיקסל ב 4. זה אמנם עקרונית פותר את הבעיה אבל מאבד מהעקרון שיש פה 4K. יש שיטות לשיפור התמונה וניצול של הפיקסלים הנוספים.
בלי קשר, אני זוכר את הכתבה של עופר לאור שנסע ל CES, נדמה לי, בתחילת השנה וכתב שמסכי ה 4K של הייסנס היו מאוד מרשימים.
בנוסף, אם נסתכל על מוצרים סיניים אחרים כמו OPPU שעושים נגני בלוריי מעולים שהוציאו לאחרונה גם אזניות ומגבר אזניות ועל VSONIC ו DUNU שעושים אזניות עם value for money ברמה גבוהה, לא צריך לזלזל מראש בסינים.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ברור שיש שיטות טובות יותר מאשר סתם להכפיל.דיברתי מיציאה מהנחה למקרה הכי גרוע של המרה..

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7416

שליחה

נו אני יקנה 4k ומה .... על מי אני עושה פוזות על חברה מהעבודה שעוד יש להם 29 אינץ ואני יספר להם על ה4 הזה זה כאילו שמישהו יסביר לי על חללית וחוץ מזה טל צודק אין תוכן לא צריך את זה.
Sony 1040
Monitor mass

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

צודק עופר, כרגע לא צריך את זה. ההתלבטות אצל אנשים נובעת ממחשבה לעתיד לעוד כמה שנים קדימה.. לא כל אחד מחליף מסך כל שנה שנתיים, יש כאלו (ובצדק) שרצים עם טלוויזיה גם 6-10 שנים אם היא עדיין עובדת באופן תקין. במיוחד כשהיא עולה כל כך הרבה כסף (בארץ).
משהו שחשוב לציין (וכולם כאן יודעים, אבל אזכיר בכל זאת) - בחו"ל המחירים של מסכי ה- 4K בכלל לא היסטרי. הם מתומחרים יחסית הוגן ובמחיר די קרוב למחיר מסך ה- FHD אותם הם מחליפים בהתאמה. אם הייתי גר בארה"ב לדוגמא, אין שום סיכוי שהייתי רוכש עכשיו מסך FHD במקום UHD, אין סיבה.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

המתופף כתב:אז נראה שכבר המחירים החלו להיות הגיוניים יחסית,לא?
...
·

לא יודע למה אף אחד לא התייחס לחלק האחרון של הפוסט.

אני מסכים במאה אחוז שהמחירים הולכים ויורדים ומתחילים להיות יותר ויותר הגיוניים.

האם זה הזמן לרכוש UHD?? זה כבר ויכוח אחר!

האם הייסנס או שאר החברות הסיניות נותנות מוצר עם יחס עלות תועלת טוב?? זה כבר ויכוח אחר!

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7416

שליחה

התבלבלתי אם אייר שניופאן אחראית ולא הייסנס . מי אחראי על הייסנס?
Sony 1040
Monitor mass

המתופף פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365

עופר

שליחה

http://www.hisenseil.co.il/4k
זה מה שהאדמו״ר גוגל הראה לי, אך ייתכן שאולי יש עוד יבואנים למסכים האלו
בברכה

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

הבעיה הכי מהותית שאני רואה נכון לעכשיו מאתר היבואן ובמקומות אחרים היא שהמסך תומך רק עד 1080p בכניסה למרות שהוא לכאורה 4K - אז מה זה אומר בעצם? מי צריך פאנל 4K אם המסך עצמו בכלל לא תומך באות כזה?
גם באות RGB (כנראה מתחייס לכניסת VGA של מחשב) הוא תומך עד 1280x1028. אפילו הסנסוי 42 אינץ' באלף ומשהו שקל שהיתה לי מלפני כמה שנים תמכה ב 1920x1080 @60Hz בכניסת ה- VGA.

lalzar
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1052

שליחה

1shlomo כתב:מתופף...אני לא קונה פיילוט, גרונדיג, הייסנס או אייהר( או אך שזה נקרא).
לפי דעתי , כן ושוב חוזר לפי דעתי הם לא מתקרבים באיכות למותגים מובילים. ואתה יכול לעשות השוואות מחירים.
ודרך אגב אני יותר ותיק ממך באתר ב5 ימים.
...
בתור אחד שיש לו מסכי פיוניר רמקולים של קליפטש אז אפשר לומר שאני אוהב איכות... נכון?

גם אני כמוך לא הייתי מתקרב להייסנס.

אבל.... וזה אבל גדול... ראיתי את המסך אצל חבר שקנה 55 אינץ' ותשמע, יש לו איכות טובה + בשידורי SD ואיכות מצויינת בHD
עד כדי כך שאני קניתי לעצמי אחד בגודל 55 אינץ ונכון שלפעמים אני מנסה להבין אם חדשות ערוץ 2 רואים טוב יותר בפיוניר או לא,
אבל היי עזוב שטויות במחיר של 4650 ל-55 אינץ לא הייתי חושב פעמיים ובטח לא משלם 9000 למסך התחלתי של סוני 55 אינץ
·

דרור3
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 786
שם מלא: דרור יונתן

שליחה

שלום חברים
שלשום זכיתי במסך הייסנס 58 אינצ" 4K של הייסנס בתוכנית "הבוקר עם טל ברמן ואביעד קיסוס" ( דרך אגב תודה טל ) אין לי עדיין דעה נחרצת לגביי האיכות אבל בכל מקרה זו מתנה נפלאה.
אבל בעיה אחת כן מציקה לי גיליתי לאחר הרבה ניסיונות שהשלט הוא RF ולא IR ופה הבעיה שלי ,ההרמוני 1100 שלי לא יכול לשלוט על הטלויזיה ,יש למשהו רעיון איך אני יכול להגדיר את הרסיבר שלי ה-ONKYO 626 שידליק את המסך בהדלקה שלו דרך יציאת ה HDMI.

המתופף פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365

שליחה

חברים תתחדשו ותהנו
בברכה (b)

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610

שליחה

דרור3 כתב:שלום חברים
שלשום זכיתי במסך הייסנס 58 אינצ" 4K של הייסנס בתוכנית "הבוקר עם טל ברמן ואביעד קיסוס" ( דרך אגב תודה טל ) אין לי עדיין דעה נחרצת לגביי האיכות אבל בכל מקרה זו מתנה נפלאה.
אבל בעיה אחת כן מציקה לי גיליתי לאחר הרבה ניסיונות שהשלט הוא RF ולא IR ופה הבעיה שלי ,ההרמוני 1100 שלי לא יכול לשלוט על הטלויזיה ,יש למשהו רעיון איך אני יכול להגדיר את הרסיבר שלי ה-ONKYO 626 שידליק את המסך בהדלקה שלו דרך יציאת ה HDMI.
...
·וואו!, הרמוני 1100. העפתי אותו בשניה שיצא ההרמוני לינק ולא הסתכלתי אחורה. אחת היציאות המטופשות של לוג'יטק...
בהצלחה :)

דרור3
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 786
שם מלא: דרור יונתן

שליחה

gkatz כתב:
...
...
·וואו!, הרמוני 1100. העפתי אותו בשניה שיצא ההרמוני לינק ולא הסתכלתי אחורה. אחת היציאות המטופשות של לוג'יטק...
בהצלחה :)
...
·ואים אני יחליף ללינק הבעיה שלי תפתר.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”