שרשור תגובות: מסך UHD מעוגל 65HU9000 של סמסונג
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
עופר תודה על הסקירה המצוינת.
סליחה שאני מתעסק רק בזה אבל האם ההמלצה הזו שלך לגבי שידורי יס רלוונטית באופן כללי לכל מסך או רק לדגם הזה?
״אני ממליץ על הגדרת Sharpness שלא עולה על 9, והסרת שתי האופציות הנוספות.״
סליחה שאני מתעסק רק בזה אבל האם ההמלצה הזו שלך לגבי שידורי יס רלוונטית באופן כללי לכל מסך או רק לדגם הזה?
״אני ממליץ על הגדרת Sharpness שלא עולה על 9, והסרת שתי האופציות הנוספות.״
-
oferlaor
-
- מנהל

- shlomore
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 418
סקירה מענינת על מסך מדהים.
לא מבין למה בחרת לא להעדיף לתלות מסך שכזה,כמי שיש לו את המסך אני חושב שדוקא על הקיר המסך נראה
הרבה יותר מרשים מאשר להניח אותו על איזה מזנון. לטעמי המסך הזה נכון להיום הוא האולטימטיבי מכל הבחינות.
לא מבין למה בחרת לא להעדיף לתלות מסך שכזה,כמי שיש לו את המסך אני חושב שדוקא על הקיר המסך נראה
הרבה יותר מרשים מאשר להניח אותו על איזה מזנון. לטעמי המסך הזה נכון להיום הוא האולטימטיבי מכל הבחינות.
-
oferlaor
-
- מנהל

אני לא רוכש את המסכים ולכן תמיד הם עומדים על מעמד. שים תצלום שנראה איך זה על הקיר.
- firebird
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
את המסך ניתן לקנות ב29,000 בחנויות שמוכרות יבוא רשמי. אבא של חבר שלי הזמין אותה כבר לפני שבועיים.
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
·movieman כתב:·......
ע"פ הביקורת ה-TV הקעורה אמורה להיות על מזנון ולא מתאימה לתלייה (גם לי זה מעט תמוה) .
BARIKO - איזה TV י75' ש לך כרגע ??...
f6400
- Sexter
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1197
·אתה בטוח? הייתה כתבה על הדגמים שהוצגו בתערוכת CES 2014. אלו שמסוגלים לשנות את זווית הצפייה. הם כולם בעלי צורת קשת. מעוגלים בציר אופקי בלבד. גם לפי התמונות של המסך זה נראה כמו קשת (צורה של דופן פנימית של גליל, ולא של כדור).oferlaor כתב:מעוגל=קעור...
- shay1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2164
יופי של סקירה ממש תענוג לקרוא.
סמסונג תמיד הייתה חלוצה בטכנולוגיה רק חבל שהיא לא חלוצה גם בהקפדה על איכות מוצר ...
סמסונג תמיד הייתה חלוצה בטכנולוגיה רק חבל שהיא לא חלוצה גם בהקפדה על איכות מוצר ...
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
-
oferlaor
-
- מנהל

@sexter
בגדול אתה צודק, אבל כולם מעוגלות בציר האופקי בלבד. אחת הסיבות היא שבגלל שמדובר במסך בפורמט רחב (16:9), כך שהצד של ה-9 הוא קטן משמעותית מה-16 ולכן גם אם היה מעוגל בקושי היה ניתן להבחין בזה.
בגדול אתה צודק, אבל כולם מעוגלות בציר האופקי בלבד. אחת הסיבות היא שבגלל שמדובר במסך בפורמט רחב (16:9), כך שהצד של ה-9 הוא קטן משמעותית מה-16 ולכן גם אם היה מעוגל בקושי היה ניתן להבחין בזה.
- gkatz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1610
אתה בטוח?firebird כתב:את המסך ניתן לקנות ב29,000 בחנויות שמוכרות יבוא רשמי. אבא של חבר שלי הזמין אותה כבר לפני שבועיים....
לפי מיטב ידיעתי הם לא נמכרים עדיין. בנוסף, מחיר המחירון שלו הוא 36K. אפילו שלריטייל זה ירד קצת, זה לא נראה לי יתחיל ב29K
עושה רושם שחבר שלך קנה יבוא מקביל...
בבקשה תן שם של חנות אם אתה חושב אחרת...
עדכון: בירור נוסף מעלה שזה עדיין לא נמכר. צריך להתחיל להימכר בימים הקרובים. בטח לא לפני שבועיים. חברים שלך קנו אולי מחנות שגם מוכרת רשמי וגם מקביל.
נערך לאחרונה על ידי gkatz ב 08/07/2014 10:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- gkatz
-
- חבר ותיק

עוד יתרון של מסך קעור הוא דווקא עבור אנשים שיושבים מהצד. במקום שהמסך נראה מתרחק הוא נראה מכוון בזווית ישר לאדם שיושב מהצד.
הייתי אתמול בארוע של סמסונג ובחנתי מקרוב את ה9000 וה8500 65 אינצ'
והאמת, הופתעתי מעניין הרדיוס של 4.2 מטר ל65 אינצ'. אין הרבה אנשים עם סלון כזה ויש הרבה אנשים עם 65 אינצ. לטעמי כוונו את זה רחוק מידי. למרות שהבנתי שהקעירות של חברות אחרות מכוילות אפילו למרחק גדול יותר.
הייתי אתמול בארוע של סמסונג ובחנתי מקרוב את ה9000 וה8500 65 אינצ'
והאמת, הופתעתי מעניין הרדיוס של 4.2 מטר ל65 אינצ'. אין הרבה אנשים עם סלון כזה ויש הרבה אנשים עם 65 אינצ. לטעמי כוונו את זה רחוק מידי. למרות שהבנתי שהקעירות של חברות אחרות מכוילות אפילו למרחק גדול יותר.
נערך לאחרונה על ידי gkatz ב 08/07/2014 10:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
WOW על הביקורת
WOW על המסך
אבל העננות... העננות... אותי זה מוציא מדעתי
WOW על המסך
אבל העננות... העננות... אותי זה מוציא מדעתי
העם דורש..... כל מיני דברים
- gkatz
-
- חבר ותיק

·בביקורת לא רואים הרבה עננות. אבל עבור מסך במחיר כזה אני מצפה לאפס עננות.sam22 כתב:WOW על הביקורת
WOW על המסך
אבל העננות... העננות... אותי זה מוציא מדעתי...
- firebird
-
- חבר ותיק

·gkatz כתב:
אתה בטוח?......
לפי מיטב ידיעתי הם לא נמכרים עדיין. בנוסף, מחיר המחירון שלו הוא 36K. אפילו שלריטייל זה ירד קצת, זה לא נראה לי יתחיל ב29K
עושה רושם שחבר שלך קנה יבוא מקביל...
בבקשה תן שם של חנות אם אתה חושב אחרת...
עדכון: בירור נוסף מעלה שזה עדיין לא נמכר. צריך להתחיל להימכר בימים הקרובים. בטח לא לפני שבועיים. חברים שלך קנו אולי מחנות שגם מוכרת רשמי וגם מקביל....
בוא נדייק אמרתי שהוא הזמין לא אמרתי שהוא קיבל ( למען האמת אין לי מידע לגבי תאריך האספקה כי אותו חבר נמצא כרגע בחו"ל)
המסך נקנה מחנות מאוד מוכרת כאן בפורום שמוכרת ציוד של היבואן הרשמי.
לצערי האבא של אותו חבר התעקש לקנות מאותה חנות ולכן לא היתה לו ברירה לקנות ייבוא רשמי למרות שניסיתי להניא אותו מההחלטה הזו ולקנות מיבוא מקביל שם המחיר צנח הרבה יותר.
אז נחמד שניסית לשחק בחושחש הבלש אבל כנראה שייש דברים שכן נמכרים ללקוחות כבדים.

- gkatz
-
- חבר ותיק

·שמע אל תיקח את זה אישית אבל הסיפור שלך מאוד מפוקפק.firebird כתב:·......
בוא נדייק אמרתי שהוא הזמין לא אמרתי שהוא קיבל ( למען האמת אין לי מידע לגבי תאריך האספקה כי אותו חבר נמצא כרגע בחו"ל)
המסך נקנה מחנות מאוד מוכרת כאן בפורום שמוכרת ציוד של היבואן הרשמי.
לצערי האבא של אותו חבר התעקש לקנות מאותה חנות ולכן לא היתה לו ברירה לקנות ייבוא רשמי למרות שניסיתי להניא אותו מההחלטה הזו ולקנות מיבוא מקביל שם המחיר צנח הרבה יותר.
אז נחמד שניסית לשחק בחושחש הבלש אבל כנראה שייש דברים שכן נמכרים ללקוחות כבדים....
אתה מוזמן לרשום את שם החנות ואנחנו נשמח לקנות את הטלוויזיה ב29K
- firebird
-
- חבר ותיק

תשמע אני לא ממש מכיר אותך. אבל מהוותיקים מי שמכיר אותי יודע שאין אצלי סיפורים והמצאות.
זכותך לפקפק, פיקפוק נעים.
זכותך לפקפק, פיקפוק נעים.

- gkatz
-
- חבר ותיק

·מקובל...firebird כתב:תשמע אני לא ממש מכיר אותך. אבל מהוותיקים מי שמכיר אותי יודע שאין אצלי סיפורים והמצאות.
זכותך לפקפק, פיקפוק נעים....
עדיין נשמח לקבל שם של חנות. לא בגלל הפקפוק אלא בגלל שהמחיר אטרקטיבי....
- firebird
-
- חבר ותיק

הטלוויזיה אמורה להגיע אליו בשבוע הבא. ברגע שהיא תותקן אפרסם בשמחה.

- lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
עופר,
סקירה מעולה כתמיד.
עם זאת הייתי שוקל להוסיף שהחל מהשנה הטלויזיות של סמסונג כוללות הגנה נגד העתקה והקרנת כותרים פיראטיים, באמצעות התמיכה בתקן
High-bandwidth Digital Content Protection 2.2.
http://www.digital-cp.com/hdcp_specifications
זוהי בשורה משמעותית מאד לטעמי בהתחשב בעובדה שרוב התכנים בפורמט HD מורדים או מוזרמים מהאינטרנט.
בתקן הגנה זה אמורים לתמוך בעתיד הקרוב רוב תוכנות ההקרנה, הסטרימרים ונגני הבלוריי.
סקירה מעולה כתמיד.
עם זאת הייתי שוקל להוסיף שהחל מהשנה הטלויזיות של סמסונג כוללות הגנה נגד העתקה והקרנת כותרים פיראטיים, באמצעות התמיכה בתקן
High-bandwidth Digital Content Protection 2.2.
http://www.digital-cp.com/hdcp_specifications
זוהי בשורה משמעותית מאד לטעמי בהתחשב בעובדה שרוב התכנים בפורמט HD מורדים או מוזרמים מהאינטרנט.
בתקן הגנה זה אמורים לתמוך בעתיד הקרוב רוב תוכנות ההקרנה, הסטרימרים ונגני הבלוריי.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY