usagi כתב:היום לקראת 1 בצהריים הממיר שוב נתקע/קפא ועשיתי ריסוט
התקשרתי לטכני...ואמרתי שהממיר שוב לא מגיב.
מחר שולחים לי טכנאי (יש לי הרגשה שיחליפו אותו לחדש) אבל אני לא חושבת שזה יעזור
כי הבעיה מתועדת אצל המון משתמשי הפייברבוקס
אני אעדכן מחר
...
מנסיון העבר, זה בהחלט לא טכנאי אמיתי...
סתם עוד טמבל שיחבר וינתק את החשמל ואולי במקרה הטוב ינסה להחליף את הקופסה...
שזה בטוח לא יעזור כי גם ככה הן כולן חדשות ואותו דבר...
לעזאזל! למה הם לשם שינוי פעם אחת לא יכולים להוציא מוצר מושלם?!
תמיד הם חייבים לפשל!
אצל הוט הרי כמו החברה עצמה... כל טמבל עם רישיון נהיגה שעבר קורס בסיסי בחברה הוא טכנאי "בכיר"...
אךךך... מתי הם יפסיקו עם הטמטום?!
מתי המנכ"ל האידיוט יבין ששום חברה בארץ לא תרצה לקבל מנכ"ל כה כושל לנהל אותה אחרי הוט?!
אצל הוט הרי כמו החברה עצמה... כל טמבל עם רישיון נהיגה שעבר קורס בסיסי בחברה הוא טכנאי "בכיר"...
אךךך... מתי הם יפסיקו עם הטמטום?!
מתי המנכ"ל האידיוט יבין ששום חברה בארץ לא תרצה לקבל מנכ"ל כה כושל לנהל אותה אחרי הוט?!
1) הממיר מכבה את עצמו אוטומטית אחרי 4 שעות (אלא עשית פעולה כלשהיא במהלך ה4 שעות). לא מצאתי אפשרות לשנות את זה.
לרוב זו לא בעייה, אבל למשל בשידורי הגביע העולמי הייתי על אותו ערוץ מעל 4 שעות והוא נכבה לי באמצע המשחק (פעם אחת במהלך של גול).
2) מדריך התוכניות לא מסונכרן לשידורים בזמן אמת.התוצאה שהוא מקליט תוכניות רק על פי המועדים המקוריים. אם תוכנית נדחתה ב 30 דקות (מה שקורה הרבה עכשיו אבל גם בזמנים רגילים המועדים די נזילים), אז הוא לא מקליט את הסוף, אבל מקליט את כל החצי שעה שלפני שאינה קשורה. כמובן גם שמקליט תוכניות שבכלל נדחו ליום אחר. נדמה לי שאפשר להוסיף רק 15 דקות לסוף ההקלטה (אולי 30), וזה בהחלט לא מספיק.
בימים אחרונים הפייבר נתקע בלי שום סיבה, האינטרנט ממשיך כרגיל אבל התצוגה על הTV נתקעת (אי אפשר להעביר ערוצים והמסך פשוט נתקע)
מחר בבוקר אני אתקשר להוט ויעדכן פה..
·אם אתה מתכוון שהמחשב או הסמארטפון מתנתקים כל הזמן, גם לי זה היה, נכנסתי להגדרות של ה-wifi בפייבר-בוקס, שיניתי את הערוץ (channel) של ה-wifi מאוטומטי למשהו אחר קבוע (אצלי שמתי 11) ומאז אין לי ניתוקים יותר. יש מצב שהבעיה הייתה בגלל שזה התנגש עם טלפון אלחוטי שקיים בבית ועובד על אותו ערוץ ולכן שינוי מאוטומטי לקבוע פותר זאת.